![]() |
Küllenmemiş Aşk Sevgini gölgesinde kaldı aşkımız Hüzünlü gülüş kaldı dudaklarımda Anıları unutarak Aşkımıza ihanet etmiştik Kutuplara atmıştık Yalnızlaştırılmış yüreklerimizi Soğuk sinmiş deniz kokan saçlarına Atacağım elimi saçlarına Canlanacak deniz kokan aşkımız Şarkı söylemek isterse yüreğin Kuşlara eşlik etmelisin Aşk küllerini yakmak istersen Suya bakmalısın aşkı görebilesin |
Baksan,anlasan Görsen beni,bir tanısan, Ufak bir işaretin yeter herşeyi başlatmaya Oysa geçip gidiyorsun yanımdan, Kayıp yıldızlar gibi ışığım ulaşamıyor sana, Biliyorum,çelik bir yelekle koruyorsun kalbini Yüzündeki kalın bulut göstermiyor içini, Ne yapsam boşuna,beni fark etmiyorsun, Kelimeler yanıp sönen yıldızlar gibi dilimin ucunda, Belki birgün onları sana vermeye vaktim olur, Yol alırken aynı karanlıkta, Biliyorum,bana ihtiyacın var,tam aradığın sevgiliyim ben, Ama bunları söylememe izin vermiyorsun,görmüyorsun beni, Fark etmiyorsun. Yanımdan geçip gidiyorsun her seferinde, Yanımdan geçip gidiyorsun.... |
Küller Arasında Sevdan kor bir alevse Varsın yaksın sol yanımı Sönmesin ömrümce kavursun Razıyım senle akıtsın kanımı Sözlerin acıtsa da bağrımı Tutamam öfkemi silerim Lafım geçmez yüreğime Gönlün olsun diye çeker giderim Ahlarım derya olmuş azaplarda Bilemezsin neler gördü yollarında Sensizliğin sessizliğine mahkum Öptüğün yer burnumda tüter akşamlarda Göğsümdeki kanser yarası değil Bıraktığın anıların sillesi var Her gece iner yüreğime aldırmazsın Kanımdan akan her damlada izin var Kıyametler kopuyor zavallı benimde Bir adamdım bildiğin gözlerinde Hoyratsın umurunda olmaz seninde Hissetmez misin yangınlarımı Kör olmuşsun perde inmiş taş kalbine Beni kardan adam yaptın Güneşin önüne attın Şimdi eriyorum istediğin gibi Simsiyah küller arasında kaldım. |
Affet Acilarla biraktin bu kalbimi, feryad ettirdin bu yüregimi, farkinda degildin ama seni gercekten sevmistim, en aci darbeyi vurupta gittin, deme ki sende vefasizmissin, senden beklemezdim, elbet bir gün sende seveceksin, mutlaka benli günleri arayacaksin, en acisinda sevdigim beni unutamayacaksin, mezarima gelip "AFFET" diye yavlaracaksin.... |
Şimdi yaralısın bilirim için acıyor Çeken bilir derler Sevdin mi tam sevenlerdeniz Gözümüz kör yüreğimiz kor olur Herkes bizde kalanı küçük bir sıyrık sanır Oysa adımız deli kalbimiz divane Neden dokundun harflerime?. Kuşatmalarımın misafiri Beni neden bilmek istemedin?. Oysa sen evet sen Yaşamıma dokunandın Sen benim söyleyemediklerimdin Deneyip de başaramadığımdın Karanlıklarda beliren umudumdun Sılamdın gurbetimdin Farkında olduğumun farkıydın Yanlışımın doğrumun ötesiydin Sen benim seçilmişimdin Bittiğimde başlangıcımdın Yok olmuşlarımın geri geleniydin Sen unuttuğum acılar kadarsın Sen yaşanmamış mevsimlerimsin Sen içimden çekip çıkardığımsın Nazım'ın dediği gibi "Bence artık sen de herkes gibisin" |
Kum Sen kum nedir bilmezsin Deniz görmedin ki Yum gözlerini zamanı düşün Deniz bir gözünde Kum bir gözündedir. Sen taş nedir bilmezsin Dağa çıkmadın ki Yürü ufuklara doğru Dağ bir ayağında Taş bir ayağındadır. Sen kül nedir bilmezsin Ateş yakmadın ki Uzat ellerini gökyüzüne Ateş bir elinde, Kül bir elindedir. Sen kan nedir bilmezsin Ölmedin, öldürmedin ki Yat toprağa boylu boyunca Ölüm bir yanında Kan bir yanındadır. Sen aşk nedir bilmezsin Beni sevmedin ki Ağla ağlayabildiğin kadar Bütün güzellikler sende AŞK bendedir. |
Yağmur damlalarının meydana getirdiği Küçük gölcüklere aksediyor hüzün.. İnce ince yağan yağan yağmur Demek sende dertlisin, Ya da benim dertlerimi biliyorsun Benimle paylaşmak istiyorsun.. Yağ yağmur, Yağ ki, beni anlayan birilerinin olduğunu bileyim.. Yağmur yavaşlama, hayır dinme..!! Dertlerimi paylaştığım bir dostumu Böyle aniden kaybetmek istemiyorum.. Ne olur gitme.. Sende gidiyorsun herkez gibi Beni terk ediyorsun.. Tamam git, Nasıl olsa alıştım yanlızlığa.. |
Kum Saati Döndür kum saatini en iyi ilaç zaman; Buruştur fırlat Onu, Onunla olma ziyan. O da olmadı mı baştan başla en baştan. Döndür kum saatini en iyi ilaç zaman. Yine sayacak mısın düşen her bir taneyi? Her bir tane bin yıldır; kim bilir belki bir an. En büyük rol senindir terk etme bu sahneyi; Döndür kum saatini en iyi ilaç zaman. Terk ettiyse ne olmuş terk edilmek meziyet; Terk eden sen olsaydın acırdım bak o zaman. Seversin sevilmezsin; sevda zaten eziyet; Döndür kum saatini en iyi ilaç zaman. |
Neler yazmadım şu deftere,senden sonra ve senleyken de... Mutluluğum, sevgim,aşkım ve bunun yanında keder de... Şimdi neler yazmak isterdim sana, yüreğimdeki sitemle, Fakat biliyorum ki; anlamayacaksın gene... Seni cümlelere sığdırmakta güçlük çekiyorum, Herşeyi anlattım da; sana geldi sıra fakat anlatamıyorum... Gözlerim ufak çocuklar gibi seni arıyor, Kalbimde beni dinlemiyor, vefasızlığını anlatamıyorum... Hasta olduğun an geldi şimdi aklıma, Yüreğim acırdı... sana belli etmezdim ama, Sanki kanser olmuşsun gibi korkuturdu beni Kanser değildin, ufak bir griptin aslında... Şimdi ben hastayım, peki sen niye aramazsın? Bilmiyorum halini seninde,bilmem hasta mısın? Aramam seni sevgili; Benim olmayışın varken sesini duyunca nasıl dayanırım...... |
Kum Taneleri Nihayet yırttım perdesini Bu yalan sevdaların Ve avuçladım gerçekleri Ellerimde kum taneleri Vurdum kendimi serseriliğe Geceler berduş Ben ayyaş Bak kadeh kaldırıyorum Yüzümde dünden kalan izler Gözlerim yarınlara uzanmış Hadi sende kaldır kadehini Kaldır kadehini Şerefine içelim yalnızlığın Ve ağlamaksız doğacak güneşin Ve aşksız olacak sabahın şerefine Vurdum kendimi serseriliğe Geceler berduş Ben ayyaş Ayaklarım yalpalıyor Uçup gidiyor sanki yollar habersizce Yüzümde dünden kalan izler Gözlerim yarınlara uzanmış Deniz oluyor elemlerim Umutlarım olta misali Ve kahır tutuyorum Sensizliğe kadeh kaldırırken Vurdum kendimi serseriliğe Geceler berduş Ben ayyaş Kadeh kaldırıyorum Şerefine Şerefine sahte sevdalar Şerefine yalan aşklar Şerefinize içiyorum gecemin karanlığını Susturun sazları çalmasın Sonsun şehrin ışıkları Yüreğim olsun her yer Zifiri karanlık yüreğim Vurdum kendimi serseriliğe Geceler berduş Ben ayyaş İçimin karanlığı yetmiyor Gizlemeye gözyaşlarımı Onları doldurup yürek kadehime Umutlarım kadehimde buz taneleri Çaresizliğimle karıştırıp Sensizliğimle içiyorum Nihayet yırtıyorum perdesini Bu yalan sevdaların Vurdum kendimi serseriliğe Geceler berduş Ben ayyaş Avuçladım gerçekleri artık Ellerimde kum taneleri Olmazları örüyorum ilmek ilmek Olurlardan uzata kalıyorlar Sacların denizde dalga oluyor Nefesin zemheride rüzgar Gözlerin kayıp yıldıza yüklenmiş Yüzün ise bulutlar ardında uyuyan mehtap Vurdum kendimi serseriliğe Geceler berduş Ben ayyaş Şerefine içiyorum Şerefine Şerefine ihanetlerin Şerefine ayrılıkların Şerefine olgun yüreklerin Şerefine İçimin karanlığı yetmiyor Gizlemeye gözyaşlarımı Onları doldurup yürek kadehime Umutlarım kadehimde buz taneleri Vurdum kendimi serseriliğe Geceler berduş Ben ayyaş |
| Saat: 08:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık