![]() |
Arkadaşlar bir konu var çok merak ettiğim. Msnde engelleyerek kişi listenizden sildiğiniz bir kişinin adresini tamamen nasıl silinir. Karşı taraf silmeden silinmiyor normalde, lüzümsüz bu adreslerden nasıl kurtulabilirim. Bunun bir programı yokmudur. Fikri olan varmıdır, bu konuda yadımlarınızı bekliyorum. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ahmed arkadaşa sormuşsun ancak hızlı cevap verme açısından ben söyleyeyim. Messenger'ın kişi listesinde discovery simgesine veya saatin yanındaki discovery simgesine tıklayın, buradan settings'i tıklayın. Açılan pencerede en üstteki sekmeden uyarılar, alt bölümde bir konuşma penceresi talep edildiğinde ve bir kişi muhtemelen çevrimdışı görünmeye ayarlı olduğunda yazılarının onay kutusunu doldurun ve uygula diyip kaydet diyerek kapatın. Eğer özellik etkin olmamışsa messenger'ı kapatın (saatin oradan da çıkış yaparak kapatın) ve tekrar başlatın. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Çoğu Messenger kullanıcısı, böyle bir şeyden haberleri olmadığı için hesaplarını kapatırken kişileri temizlemeyi de düşünemiyorlar. |
Arkadasim benimde sorunum şu.. KEndi listemde kendim ekliydm.Online oldugumda falan kendimi gorebiliyordum.Dun bi farkettim ki Onlne oldugum halde kendimi listede goremedim.Sonra inceledigimde Kendi adresimi engelledigimi gordum.Engellemeyi kaldirmaya calistim ama Engelleme kaldir gibi secenek cikmiyor.Yani herkes icin gorunen pencerenin dışında bi menu aciliyor listede kendime sag click yaptigimda.Neyse..Kendimi silebiliyorum.Tekrardan ekliyorum yine kendim Kendi listemde engelli gosukuyorum. Bu durumu nasil duseltebelrm... |
Alıntı:
|
Merhaba bende msn 9.0 sürümü var.Msnnin simgelerinde başlığnda üreticisinde vs. oynama yapma istiyorum bana önerebileceğiniz bir program var mı?ve program olsa da bunları nasıl yapabililrim? teşekkür ederim.... |
Alıntı:
Uyumlu olsalardı bazı kısıtlı değişiklikler için A-patch, Mess-patch ve MessengerDiscovery Live da kullanabilirdiniz ama sanırım bunlar 9.0 BETA sürümüyle henüz uyumlu değiller. Messenger Plus! Live eklentisini kurarsanız bütün dediklerinizi çok kolayca yapabilirsiniz. Hem bu program BETA'yla da uyumlu. Messenger Plus! Live'ın arayüzler özelliği ile ilgili bilgi almak için burayı tıklatın. Adı geçen bütün programları sitemizden bulabilirsiniz, arama yapmanız yeterli. |
ACİLL YARDIM SORUNUM KİŞİ LİSTEMDEKİ KİŞİLERİN ÜZERİNE GELİNCE SAĞ TIKLAYAMIYORUM SEBEB VE ÇÖZÜMÜ SAYGILARIMLA |
Alıntı:
|
PEKİ SAĞ TIKLADIĞIMIZDA ÇIKAN MENÜLERİ NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİZ BEN UĞRAŞIYORUM AMA OLMUYOR... |
Msn messenger 5-6 saniyede kapanıyor açıyorum kendiliğinden hata raporu dahi vermeden kapanıyor silip tekrardan yükledim ancak yine aynı sorun var :( avast ile tarattım birkaç solucan buldu temizledim ama hala aynı :( yardımınız için şimdiden teşekkürler :( |
msnim 5 dk.da bir kopuyor.kopmadığı zamanlarda da iletilerim karşı tarafa gitmiyor:( bu sorun neden kaynaklanabilir yardımcı olur musunuz:( |
Alıntı:
Alıntı:
|
güvenlik programında messenger yazısının yanında tik işareti var.bu durum izin verildiğini mi gösterir:S çok teknik bilgim yok maalesef bu şekilde soruyorum umarım yardımcı olursunuz:( |
Alıntı:
|
arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz. bütün söylenenleri yapıyorum ama 306 kodu vermeye devam ediyor. Şirket bilgisayarı ve benimkinin dışında herkes msn e girebiliyor. |
|
evet, ama yinede olmadı. |
Alıntı:
Başlat > çalıştır ekranından şunları tek tek yazıp enter layın. Ancak bunları yaparken Messenger açık olmasın (demek istediğim saatin orada messenger simgesinin olmaması gerekir). regsvr32 softpub.dll regsvr32 wintrust.dll regsvr32 initpki.dll regsvr32 rsaenh.dll regsvr32 mssip32.dll regsvr32 cryptdlg.dll regsvr32 dssenh.dll regsvr32 gpkcsp.dll regsvr32 slbcsp.dll regsvr32 sccbase.dll Ayrıca şuna dikkat edin. Şirket ağından bağlanıyorsanız, şirketinizin proxy'si kişilerin etki alanına erişimi engelliyor olabilir. Ağ yöneticinizden aşağıdakileri yapmasını isteyin: - Ağ proxy'si üzerinden https://*.contacts.msn.com bağlantılarına izin verin. - Proxy kuralları bir kullanıcı aracısı (user-agent) dizesini temel alıyorsa, "MSN Explorer/9.0 (MSN 8.0; TmstmpExt)" içeren HTTP kullanıcı aracısı dizelerinin proxy üzerinden bağlanmasına izin verildiğinden emin olun. |
çalıştıra ilk komutu yazdım, bir mesaj veripekranını kapattı. diğerlerini yazamadım. |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
arkadaşlar ben messenger ımı açtığımda bilgisayarım kendiliğinden restart oluyor sorunu bi türlü çözemedim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz |
kişi listesindekilere ses atama arkadaşlar kişi listemdekilere ses ataması yapıyorum ama 5 sn bunu nasıl uzatırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
seçtikten sonra kişi oturum açtı (veya hangi seçenek seçilmek isteniyorsa) bölümünü tıklayıp geçtikten sonra size melodinin yerini göstermenizi isteyecektir. Melodiyi ekleyeceğiniz bölümün hemen altında standart olarak 10 yazar eklediğiniz melodiye göre sonrasında burası ayarlanır. Eğer 10 saniyeden kısaysa ne kadar süre olduğunu o kutuda görebilirsiniz. Ancak 10 saniyeden yüksek ise bunu siz elle istediğiniz şekilde 15 saniyeye yükseltebilirsiniz. Fakat Windows Live Messenger içinden oturum açanlar için melodiyi uzatmak istiyorsanız, bunu messenger içinden yapamazsınız. Audio Editorlerden (Ses veya müzikleri ayarlama, kesme gibi durumlar yapar) biriyle bu melodi üzerinde oynama yapıp sonunu uzatabilirsiniz (sesin çıkıp çıkmaması önemli değil). |
iyi günler, benim küçük bi sorunum var messengerda karşılıklı oyun oynamaya çalıştığımda bazı oyunlarda oyun yüklenemedi hatası alıyorum ama bazıları çalışıyor activex yada java kaynaklı bi sorun değil çünki oyun acılırken bunları yüklüyor başka bi önerisi olan varmı ? |
sorunum var:(( benim sorunum şu: msn'de herhangi bir konuşma penceresini açtığım anda pencere kapanıyo.bunu hemen herkeste denedim.acaba bu bi virüsten mi kaynaklanıyo?çünkü ben bana şu ana kadar gönderilen hiç bi dosyayı kabul etmedim.lütfen en kısa zamanda bana yardım eli uzatınnn!!!:( |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
merhaba arkadaslar benim için önemli olan bişey sormak istiyorum ya anlayamadım neden oldugunu MSN adresimi yaklasık olarak 7-8 yıldır kullanıyorum ve hiç sorun yasamadım ama bu son 1-2 haftadır diyelim ki birisi beni msn listesine ekliyor ama ben bu kişiyi bana bilgisi gelmeden yani kabul edip etmeme bilgisi gelmeden direk listeme eklenmiş oluyor yani listeme eklenmiyor ama bana yazabiliyor ben kabul etmiyorum cünkü bana hiç bir bilgi gelmiyor.... sonra yazıyor hatta üst bilgide bu kişi listenizde ekli degil eklemek için tıklayın diyor... :( sizce nedir bu sorun lütfen yardım edin tesekkurler:S |
Alıntı:
Bu kişi sizi listesine eklemiştir daha önceden ve size gelen davete kişi listeme ekle kutucuğunu boş bırakarak tamam demişsiniz ve o kişininde msn listesinde bulunduğunuz için yazı yazabilir durumda olmuş. Tek yapacak şey, o kişiyi engellemektir. Hee bi de başka bi durum var; karşıdaki kişiye söyleyip sizi listesinden silmesini istemek (pek yaklaşılacak bi durum değil) |
cok tesekkur ederim ilginiz için ama ..... bak mesela şöyle anlatayım size ben msn adresimi şimdi size vereyim siz kendi listenize ekleyin bana hiç bir bilgi gelmiyor....direk bana yazabiliyor....anladınızmı böyle bişey kim eklerse eklesin herkes te aynı oluyor sanırım buldum arkadasım cok tesekkur ederim yinede Gizlilikte başkaları beni eklediginde UYAR işaretli degildi işaretledim:) sanırım ondandır ama cok saol ilgin için.... (Y) |
az once bisi farkettim... messengerda karsı tarafın resmimin altında bi kare belirdi... herkezde de olmus sanıyorum. o.. o nedir o? =) |
Alıntı:
|
ilk gorduumde kapadım actım ama gene geldi. guncelleme olduğu konusunda hemfikirim... bakalım ne cıkıcak altından. ilgine, alakana ve hızına tesekkurler =) |
Alıntı:
Messenger'ın çaldığı sesleri Araçlar>Seçenekler>Uyarılar ve Sesler bölümünden değiştirebilirsiniz. Ancak süreleri çok uzun ses dosyaları tercih edilmez çünkü ses çalmaya başladığı anda kendisi şarkının sonuna varmadan önce onu durduracak tek yöntem Messenger'dan çıkmak. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar msn adresim açık olduğu halde e-posta kutusunu açmadan önce tekrar adres açmamı istiyor. ben gene ne yaptım. bilen varsa.... şimdiden teşekkürler ;))) |
Alıntı:
|
Msn'i açamıyorum Yardım edin!!! Msn'e tıkladığım zaman simgesi gelir gelmez kendiliğinden kayboluyor.Sildim ve tekrar kurdum ama işe yaramadı. Yardım edin lütfen |
Avatarın Altındaki kare ne işe Yarıyo http://img170.yukle.tc/images/3072kare.JPG http://img170.yukle.tc/images/3072kare.JPG burdaki kare be işe yarıyo heen avatarın altında sabahtan beri oynuyorum bi atraksyon olmadı^o) |
Alıntı:
|
Alıntı:
O zaman bu sadece bende oluşan bi durum. 8 saniyelik bi melodi eklediğimde kendiliğinde 8 saniyeye düşürüyor kendisini. 5 saniyelik eklersem yine 5 saniyeye düşüyor. Hatta böyle bi özelliği gördükten sonra (özellik değildir tabi) Messenger Plus la oynamak istediğim ve daha öncesinden başka bir çalarda zamanının ne kadar olduğunu deneyerek Messenger Plus a ekledim ve ilgili bölümün 12 saniye olduğunu gördüm. İddia etmiyorum tabiki. Sadece benim karşılaştığım bi durum. Bahsetmek istediğim şeyler uyuşuyor aslında. Şarkının uzunluğundan fazla ayarlanmanın yapılamayacağını söylüyorsun. Bende öyle demiştim zaten. |
Alıntı:
Inside Windows Live Messenger:: A weird white box or Office logo. Alıntı:
|
Alıntı:
Benim dediğime göre, sesin uzunluğunu-kısalığını Messenger Plus! ölçmeksizin sen kafandan bir değer yazabiliyorsun en fazla 100 olacak şekilde. Eğer ses senin belirlediğinden kısaysa kendi bittiği yerde bitiyor, senin fazla ayarlamış olman sesi baştan tekrar ettirmiyor yani. Sesin toplam uzunluğundan kısa bir değer ayarladıysan ayarladığın süreden sonrasını kesiyor. ustunahmet'e: Sesle beraber bir açılır pencere de gösterilmesini ayarlıyorsan, ses için girdiğin en fazla sürenin herhangi bir geçerliliği kalmıyor, ses ancak açılır pencerenin göründüğü süre kadar çalıp, açılır pencerenin ortadan kaybolmasıyla birlikte ses de kesiliyor. |
Hotmail'den Kişilerin Online - Ofline Durumlarını Anlama Sorum belki size saçma gelecek. Hotmail yada outlook gibi proğramlarla MSN listemdeki arkadaşların açık olup olmadıklarını nasıl kontrol edebilirim. Soruyu sormamdaki gaye şu. (MSNden yada MSN türü proğramlarla açmak istemiyorum. Başka bir bilgisayardan MSNnin açıldı uyarısı almamak için. Biraz karışık oldu ama anlayan anladı sanırım. ) MSN başkasının yani :)))))))))) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşlar konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim benim sorum biraz farklı olacak ama yardımcı olursanız sevinirim bir arkadaş msn sinde beni engellemiş ama ben engellemeyi kaldırmak istiyorum o istemesede bunu nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız çok memnun olacağım şimdiden teşekkürler çok teşekkürler güzel çalışma |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık