![]() |
Umut ışıkları Yine gece yarısı Yine sessiz bir gece Ama bu sessizlik farklı Fırtına öncesi sessizlik Bu gece ki karanlık farklı O karanlığı yırtan ışıklar var Umut ışıkları Bu kez bizim için parlıyor Umut ışıkları bize doğru geliyor İçinde mutluluk saklı Gerçek aşklar saklı Sevmeyi gerçekten bilenler Evet umut ışıkları bizim için parlıyor Sabahın ilk saatlerinde bir güneş Bu güneş bizim için doğuyor Yep yeni bir gün Yep yeni bir hayat Umut dolu Sevgi dolu bir gün Ağlamak yok Gözyaşı yok Gözlerimiz sevgi ile parlayacak Bu kez bizim için doğdu umut ışıkları Kollarımı açtım bekliyorum Mutluluk gelecek biliyorum Bak bizim için doğdu umut ışıkları Bak bize doğru geliyor umut ışıkları Sefer Kurt |
Uzun Zaman Oldu ! Uzun bir aradan sonra ilk defa dün gece ağlarken uyuyakalmışım... Ağlayarak uyumasaydım da olurdu hani... Ben gözyaşlarımın yastığımı ıslatmasını senin kadar özlemedim ki... Ben senin güzel sözlerinle uyuduğum gecelerden sonra bu acınası durumu istemem ki... Uzun bi aradan sonra gene düştüğümü hissettim... Uzun bi aradan sonra gene sana veryansın ettim.. Çünkü canımı yaktın gene... Islandı kirpiklerim... Tarif edemediğim bir acıyla parçalandı yüreğim... Oysa hatırlar mısın ben sana "yüreğim" derdim. Sen aslında benim yüreğimi paramparça ederken, kendini de yavaş yavaş yok ettiğini bilemedin... "yanıyorum sanki... ama bilmiyorum hava mı çok sıcak yoksa canımın yanmasını mı bu bendeki? ağlamıyorum... sadece gözüme bir şey kaçtı... hayır! yüreğimin gözüne yaptıkların kaçtı... yüreğimdeki ağırlığın nedeni, değil ki havanın karanlığı; bana yaşattıklarının artığı... içimdeki boşluk, madden yokluğun değil ki, güzel bir çift sözünün eksikliği... beni yoran, beklemek de değil ki, sensizliğin ve ilgisizliğin ta kendisi... susmamın sebebi, söyleyeceklermin olmamaması değil ki, kelimelerimin sana gereksiz gelmesi.. bütün bunların sonunda diyorum ki; tut beni, yoksa düşüceğim...! tut ellerimi, yoksa karanlığa gömüleceğim..!" Uzun zaman oldu sana böyle bir şiir yazmamıştım... Ama dün gece sana attığım mesajda okudun bu şiiri.. Yazmam da sanmıştım açıkcası... Bu sefer farklı olur demiştim.. Ne değişti, söyler misin? Gene aynı fırtınalar gene ağlı sesimin titrediği konuşmalar... Nereye kadar gideriz böyle? Bir fikrin var mı söyle? Hadi bir şeyler söyle.. Söndür içimdeki yangınları... Dayanacak fazla gücüm kalmadı... Tek başıma kazanamam ki bu savaşı.. Hadi su serp yüreğime öyle çok ihtiyacım var ki beni sevmelerine... Yüreğimi okşa sesinle... Nerdesin... Benim gönlümü verdiğim, Gönlünü bana emanet eden o sen nerde? Sesiminn titremesine dayanamazdın... Bak ağlıyorum... Üstelik canımı da sen yaktın.. Hadi bana eskisi gibi "aşkım" de... O kadar muhtacım ki tek güzel bir sözüne.. Uzun zaman oldu.. Sen o eski sen değilsin... Beni daha ne kadar bekleteceksin.. Hadi geri gel koca bebeğim... Bir gün de, uzun zaman oldu ağlamadım yazabileyim... Hadi her şeyim... Farkında mısın? Uzun zaman oldu bana beni sevdiğini söylemediğin... Yani uzun zaman oldu gerçekten mutluluğu hissetmediğim... Alıntı |
Nasıl Güleyim? Derdim budur desem, hep aynı cevap. Git diyorlar bana, nere gideyim? Sil o gözlerini, az gül diyorlar. İçim kan ağlıyor, nasıl güleyim? Kaçtımsa da beni, yine buldular. Tuttular yakamdan, bırakmadılar. Çileden aldılar, derde attılar. Kader mahkûmuyum, nasıl güleyim? Ağlamakla geçer, gecem gündüzüm. Gülmüyor hiç yüzüm, sanki öksüzüm. Kaderimi yazan, getirmez çözüm. Talihsizim gayri, nasıl güleyim? Acılar bir yandan, kader bir yandan. Gelmeyin üstüme, bıktım bu candan. Yok yaşam ümidim, hayat bir zindan. Kapkaranlık dünyam, nasıl güleyim? Hasta olduğumu, dostlar duymuşlar. Hekime derdimi, varmış sormuşlar. Bir sene yaşamaz, demiş dokturlar. Ölümle yüz yüze, nasıl güleyim? Süleyman Göktekin |
Ne Kadar SusulacakSa..O Kadar "Sustum".. "SuSmaK".. KonuşuLacakLara AnLatıLacakLara RağMen "SuSmaK".. İsteyerek Veya İsteksiz..Mecburiyetten VeyaGerekLi OLduğu İçin..Yada HiçBirŞey İçin "SuSmaK".. AcıttığınıAcıtacağını Ve Daha FazLasını BiLerek "SuSmaK".. Çoğumuzun Her An Yaptığıdır Bu LaNeT OLası "SuSmaK".. İşte Burda "SuSmaya" Ve Daha FazLasına DaiR Ne Varsa PayLaşıyoRum.. ...Kimisi İçin Basit..Kimisi İçin DeğerLi..Ama Sizin İçin ÖLümdürAcıdırHüzündür "SuSmaK".. |
Bu Sana Yazdığım Son Şiir ben hep on ekimde kaldım beceremedim kırılmışlıklarımı toplamayı kendime çeki düzen veremedim dik durmaya çalıştım ama omurgasızım artık kalkmaya yeltendikçe yıkıldım durdum artık yaşam benim için ince bir çizgi ölümle hayat hiç bu kadar yakınlaşmamıştı çelişkilerimde biliyorsun çokça dedim bir türlü başaramadım senden gitmeyi bu sana yazdığım son şiir artık ne sevdalanacağım ne de sevda şiiri yazacağım eğer gün gelir de içinde sevgi olan dizelere rastlarsan bil ki seni öldürmüşüm zaten mutlusun tercihlerinle mutlu kal diyemeyeceğim sadece kuru bir hoşçakal... "sen beni hiç sevmedin,unutmayı başardığımda ben de seni sevmemiş olacağım,unutma" Ayyüce Kurtulmuş |
Sensiz Yapamıyorum Artık Biliyor musun? Sensiz yapamıyorum artık. Bardağımdaki şu içki bile Senin gibi girmedi kanıma. Elimde sigaram, Bakışlarım dalgın.. Özlemim; Sevdalarla yol tuturmuş, Bir türlü yakalayamadığım. Aşkım ise; Duman altı pembe düşler... Semin Yapar |
Seneler Geçsin,Sen Beni bil ben seni bileyim istiyorum. Benim olduğun kadar dostlarının,Dostlarının olduğun kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım. Yaşayalım ki,Öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip,içip arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki,yalnız sıkılmak sıkmalı bizi. Yaşayalım ki,paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi,evimizde,bir şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek…. Böylece yaşamalıyız işte. Sonra çocuklarımız olmalı, Düşünsene senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırasıyla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, Söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız. Zaman su gibi akıp giderken,Herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutluda olsa,Kötüde olsa,Yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalıI. Saçlara düşünce yada gidince aklar, Çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden. Kavgasız,Her sabah cinayetle uyanılmayan,Sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip,Sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli ziyaretimize, Geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız. Öyle sevmelisin ki beni,Bu yazdıklarım korkutmamalı seni, Tebessümler açtırmalı yüzünde. Birgün bu hayatı bırakıp giderken, Sadece mutluluk olmalı yüzümüzde Birbirimiz sevmenin gururu olmalı “HER ŞEYDE”….. |
İyi ki gitmedin kavuniçi yüzünü kestim ortasından dolaba koydum soğuması için dilinden akan ıslak gidiyorum katılaştı baldan tatlıydı yüzün gitmedin tatlı yorganımın altından sessizce uyumanı bekledim çıt çıkmıyordu yüreğimden ki gece rüzgarın yardımıyla uluyordu git diye zil çalıyordu gitmedin mayhoş elma titretmişti içimi sokağın ortasına fırlattım kutu kutu pense oynuyordu çocuklar elmayı yiyen dönüyordu arkasını aşkım yüzünü döndün yüzüme gitmedin akşam yemeğiyle mum ışığından bir krizden şarap mı içsem seninle yoksa su mu diye düşünürken günahsız sen su gibi duruyken saf su içilmezken düşündüm günahlarımla ben beyaz daha mi iyi durur aramızda çürümüş kırmızı da fena değil telaşla vakit kaybetmeden sapladım tirbuşonu kırmızı beyaz kalbime çevirdim, çektim yüreğimi vücudumdan aktım sana kanasıya içtin beni ben sendim gitmedin yüzümü ellerimin arasına alıp dizlerinin dibinde yatarken saçının düştüğü yerden sarhoşken sevinçten sana kör kütük gezinirken kalbim, kalbim acıyorken köpekler gibi sürdüm dilimi kalbime, iyileştim sayende iyi ki gitmedin… Sedat Kaygusuz |
yüreğime bir gül çizdim kanlı yaş ile yaktın beni küle döndüm dumana döndüm nasıl edem nere gidem dertli baş ile bilemedim teli kırık kemana döndüm canım aldın, can evimden vurdun ya sende küstüm sana, faydası yok, geri dönsen de sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın zaman ola devran döne sen de çekesin yitiresin umudunu heder olasın aşka düşe kahrolasın candan bıkasın ömrün boyu bir kez olsun gülmeyesin sen ki beni rezil ettin yedi cihanda yalan oldum talan oldum senin sayende sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın beni özleyince bir nehir yatağını bulsun kor düşsün dağlarına, ceylanlar suya insin sesime bakıpta ağlıyorum sanma seni özleyince böyle olsun birazda ayrılıversin yaprak dalından insan sevdiğinden ayrılıversin kan damarımdan can pazarından adam baharından ayrılıversin dağda dört mevsim erimeyen kar varya yokluğum öyle erimesin sende vefasız çıktın, sende hayırsız çıktın sen de vicdansız çıktın adın batsın İ.Sadri |
Gözlerin boşluğa dalıp gider Sahipsiz bakışların benim olsun isterim Sırların acıdan ağlar örer Kendi kayboluşların sende dursun isterim Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış ruhum dar sokaklarda;aaaa Sırların acıdan ağlar ören Kendi kayboluşların sende dursun isterim Ağladım senin için ilk defa Elimde parçalanmış bir hayat var aslında Hapsoldum söylediğim yalanlara Çıkışlar hep kapanmış ruhum dar sokaklarda B.Akarsu Gözlerin |
| Saat: 20:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık