![]() |
anneler sevilmezmi :) sevilirr tabii... yahu makalele istediğim şeyler niye olmuyor yaaww çıldırcam haa:) |
nolmadı ki arwen?büyük bişey değildir umarım! bende çıldırcam beraber artıkın:D |
olmadı işte :) çıldıralım valla ........ makarna ısıtıyorum karnım açıktı ..bir güzel yicem inş. :) |
Bu gün bende çok mutsuzum aslında ama unutmaya çalıştım hayatın bana getirceklerini kabulleniyorum bu siteyi seviyorum bi de :) |
bende bi önceki sayfada arıyorum arwen bişey yazdımı diye:D gerçi ben yazasıya kadar sen makarnayı yemişsindir bile.. bende bilgisayar oyunlarına konu ekliyorum kabus 22 yi oynadın mı? |
makarnam bitti şimdii yedim bir güzel bana afiyet olsun ..kabus 22 yi ben istemiyorum ablam istiyor ve halen bulamadık o oyunu iralosla gittik sorduk ama yok yok :) |
BURDAYIM BAZEN DERLER YA SALLA GİTSİN ÖYLE YAPACAKSIN PARASIZLIK PULSUZLUK HERŞEY BAHANE BİR YUDUM BİR NEFES HAYAT ŞAHANE ... ARWEN herhalde oyunun çıkısını eylüle atmıslar ondan ben bi ara gördüm vestelde..ama sanırım bişeyler olmus full sürümünü oynadım ama aşırı zor..SİLENT HİLL TARZI..RESİDENT EVİL GİBİ BİŞEY.. bence çıkınca kaçırmayın..haftasonuda ercü abime selamlar..ne zamandır göremiyom:Dmsnde msxte falan.. |
valla ben oyunlardan hiç anlamam..ercü abin ise çalışıyor durmadan :( biraz önce konuştuk hatta baya yoruluyorr işler yoğun yetiştirmesi lazım selamını sölerim ..bakalım bende görebilecekmiyim hafta sonu :(çalışıyor |
ya ben Silent HİLL oynamak istiyom ama bulamıyorum... |
gerçi güzel bişey işte..gelecek için çalışmak ama umarım hafta sonu görüşmenize engel olmaz...bende göremiyorum diyorum asış seven kişi göremezken:D hayırlısı diyelim o zaman ercü abiyede güç kuvvet,sabır bi şekilde biter nasılsa.. BURDAYIM: silent hill zaten çok uzun bi oyun zaten orjinali çok pahalı en güzeli sen git bi pc oyunu satan yere al..kendin kur yada kurdur zaten bitiresiye kadar çıldırırsın :D |
| Saat: 20:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık