![]() |
Alıntı:
Maalesef ki onun izni olmadan hiçbir müdahalede bulunamazsınız. |
Alıntı:
anladım peki bende çevrim içi olup olmadığını anlayabilirmiyim fazla soru sorduğum için umarım kızmassınızçok teşekkürler |
Alıntı:
|
çok teşekkürler bigileriniz için msn yi kapatınca bu hatayı alıyorum msn sürümüm 9.0 beta http://img129.imageshack.us/img129/7417/xxxxxxxxxxxki1.png |
SELAM ARKADAŞLAR emeği geçen herkese teşekkürler.... msn de karşıdaki kişinin yazıp fakat göndermekten vazgeçtiği iletiyi görebilirmiyim???^o)^o)^o)^o) |
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaslar nedensilinmiş sorum :S yaklasık 1 saattir basındabekledim cvp gelsindiye ama saolsun arkadasımızın biri silmiş.. tesekkurler msxlabs :S en güvendigim site |
Alıntı:
MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) |
tesekkur ederim ilginiz için ama sorumun tasındıgına dair herangi bir bilgi yazsaydı bence daha iyi olurdu yanlıs düşünmezdim en azından ama ilginiz için cok saolun MSXLABS NUMBER ONE |
Biri bana resim vb. birşey attığında hemen kendiliğinden alıyor Biri bana resim vb. birşey attığında hemen kendiliğinden alıyor..Yani bana kabul et etme iptal secenekleri vermeden diek alıyor..YARDIM EDEBİLİRMİSİNZ. |
Msn de dosya alımınız otomatik olarak ayarlanmış ayarlarınızı kontrol ediniz... Ayrıca buraya 1 bakın >>>> https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/159362-konusmalardaki-davetleri-otomatik-olarak-kabul-edin.html |
Ayarlara baktım ama yapamadım.. Vediğiniz Yere baktım onlarca konu var bulamıyorum.:S |
Alıntı:
|
MSN Kişi Listesi Selamlar forum sakinleri ; Bir sorunum var . MSN kişi listemde 1170 kişi bulunmakta.MSN'e bir adres eklemeye calıstığımda bana ; " IM adresinizdeki kişi sayısı fazladır.Kişilerinizi silin tekrar ekleyin " gibi bir uyarı veriyor. Bunun altından nasıl kalkarım ? MSN'm ' @Hotmail.Com & @MSN.Com vb değil . ' @mIRCTurk.Com MSN Sürümü : 2009 ( Derleme 9.0.1407.1107 ) |
Alıntı:
|
Slm Arkadaşlar... Msn'imde plus ve discovery eklentilerini kullanıp çoklu oturum açabiliyorum. Fakat oturumlarımı kapattıktan bir süre sonra, kaç tane msn açmışsam o an, tekrar otomatik kendiliğinden msn lerim açılıooo.. Otomatik aç kutucuğuda işaretli değil.!!! Plus ve discovery eklentilerimin Tüm ayarlarıma baktım ama nerden ve neden yapıoo bulamadım.. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliorum.. |
Alıntı:
İkinci olarak da bilgisayarınıza trojan, spy veya zararlı içerik girmiş olma ihtimali yüksek görünüyor. Bu zararlı içerik de Messenger ınızın oturumu kapansa dahi yine kendisi otomatik olarak oturumu açabiliyor. Sistemi güvenli kipte başlatıp tarama yaptırın. Not: Güvenli kipte açabilmek için bilgisayarı yeniden başlatın. Başlama durumu olduğunda sürekli F8 tuşuna basın ve bundan sonra karşınıza işletim sistemi listesi gelecektir. En üstteki yazıda güvenli kip desteğiyle başlatı tıklayıp Microsoft Windows XP PRO/Home yazısına da tıkladıktan sonra oturum ekranının gelmesini bekleyin. Normal oturum açmadan biraz daha uzun sürebilir (10-15 saniye arası). Oturum açma ekranı geldiğinde ise kendi oturumunuzu açmalısınız (administrator oturumu değil). Daha sonra gelecek soruya evet diyip tarattırmaya başlayabilirsiniz. Tarama işlemi bittikten sonra yeniden başlatın ve normal açılmasını bekleyin. Bunları yaparken de Windows Live Messenger ve üstünde kurulu bütün eklenti/yamaları kaldırın. Tekrar kurmadan önce taratma işlemi yapın ve sonucu elde ettikten sonra yeniden kurabilirsiniz. Tabi normal oturumu açarak. |
Sevgili ahmetgns ; Fakat,bunu engellemenin bir yolu yokmu ? Sınırsız kişi ekleme gibi.Hepsiyle aramda bir bağ var.. Silmem imkansız. |
sLM,Ben nedenini bilmediğim sebepten dolayı msn de seçenekler kısmından nickimi düzenliyebileceğim kısmın yanındaki biçim kodları yerini etkisiz hale getirdim yada devre dışı bıraktım.Bunu aktif hale geri getirmek istiyorum.Ne yapmalıyım :( ?? yardım lütfen |
Alıntı:
Alıntı:
|
Kesin daha once sorulmus birseyi sorucam ama bulamadim .. Pc bugun bakimdan geldi haliyle herseyi yeniden kurmak zorunda kaldim.. Msn yi kurdum da kuramadim (?) bu windows messenger cakisiyor WLM ile.. Nasil halledicem bunu acaba ..? |
Alıntı:
Birbirleriyle (MSN sunucuları yönünden) bağlılar ancak birinde bir oturumu açarken WLM'de ise başka bir oturumu açabilirsiniz. |
Simdi bu windows messenger ben wlm 8.5 i kurdugumda 8.5 in calismasina musade etmiyor diyeyim .. cakismaktan kastim bu ama bu basligin 5. sayfasinda buldum cozumu admin windows messenger i kaldirma komutu vermis .. Tabi ben yazimi yazdiktan sonra gordum .. Onu kaldirinca sorun kalmadi tesekkurler.. |
Ben burdan msn 8.5 i indirdim çalışmadı formattan önce onu kurmuştum çalışıyodu formattan sonra çalışmıyor bide 9.0 betayı yükledim o çalıştı fakan yazdıklarım karşıya gitmiyo bi yardım ederseniz sevinirim :) |
Alıntı:
Windows Live Messenger 9.0 (Beta) sürümününde yazılarının gitmemesinin sebebini güvenlik programı engellemesi veya sürümün beta olmasından dolayı böyle bir sorun çıkartmış olarak bahsedebiliriz. Aşağıda vereceğim linklerdeki programları indirip kurun. |
Msn,i Açınca Masa Üstüne Klasör Oluşuyor Arkadaşlar bu nedir anlamadım msn,i her açışımda masaüstünde klasör oluşuyor silinmiyorda msn,i kapatınca silebiliyorum ama açınca yine oluşuyor Dıştan görünüşü http://img57.imageshack.us/img57/7448/sshot10ww2.jpg Tıklayınca görünen http://img57.imageshack.us/img57/4384/sshot12gx7.jpg Yukardakine tıklayınca açılan http://img208.imageshack.us/img208/3922/sshot14wr9.jpg |
Arkadaşlar lütfen ayrdım edin!! Cafede 14 bilgisayar var kimi sesi arama yapıyor kimi yapamıyor.. "Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ee00a3)" diye bir hata alıyorum.Bağlantım 1024-4096 bant genişliğiyle ilgili sorunum yok gece de denedim.İki farklı modemle denedim ama yine olmadı.. bazı regsrv32 komutları buldum olmadı..Makinalar yeni format yedi virüs yok..Firewall hiç yok. Yardımınızı bekliyorum.. bana yardım edin lütfen!! Birleştirilen ileti: Arkadaşlar.. Msn de oturum açıp normal görüşme yapabiliyorum. Kamera açabiliyorum.Ama sıra sesli görüşmeye gelince "Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ee00a3)"diye bir hata aldım.Bu hata aynı ağ üzerindeki sadece birkaç bilgisayarda meydana geldi. İnternet hızım 1024-4096 kbps.. İki farklı modem denedim değişen birşey olmadı. Telekomla alakası yok..Olsa hiçbir bilgisayarda açmaz. Messenger Sürümüm güncel.. Güvenlik duvarını engelleme yapmaması için kapattım.. "Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ee00a3)"yanıtını almaya devam ediyorum.. Konu hakkında teknik bilgisine güvenen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.. |
Arkadaslar hepinize merhaba, arkadasımın msn adresi çalındı.Bana bir tavsiyesi olan ya da FARKLI bir sekilde adresi almayı becerebilen bir arkadasın yardımı dokunursa cok sevinirim... Tesekkürler.. |
Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Alıntı:
|
yardim edin arkadaslar msn programim komple silindi nasil bastan kurabilirim microsoft windows xp professinal 2002 versionun kullaniyorum yardimci olursaniz seviinirimm |
arkadaslar msn programim silindi bastan nasil inderebilir ve yükleyebilirim microsoft windows xp profesional 2002 kullaniyorum |
Alıntı:
Windows Live Installer |
bilgisayarımdan msn engellenmiş napabilirim merhaba arkadaslar bilgisayarımdan msn engellenmiş yardım ederseniz sevinirim:( |
Mrb arkadaslar . yaklasık 1 haftadır msn de cevrım ıcı olmama ragmen cevrımdısı gorunuyorm.ne yaptıysam duzeltemedım.msn lıstemdekılerın cogu benı cevrımdısı goruyor.yardımcı olun ltfn |
Alıntı:
Alıntı:
Sizede aynı şeyi sorup, işletim sistemini ve güvenlik olarak kullandığınız programları belirtmeniz gerekiyor. |
Alıntı:
dostum xp kullanıorm antivirüs programım nod32.ben cevrımdısıyım ama ıletı gonderememe gibi problemım yok.arkadaslarımla sohbet edebiliorm. ama onlar benı eger benden once oturum acmıslarsa offline goruorlar.benden sonra oturum acanlar onlıne goruyor!baska pc de denedim yine ayni.ciktim cafeye gittim ordan girdim ordada ayni.msn nin bikac tane surumunu ındırıp kurdum onlardada aynı.ne oldu bu msn ye bi türlü anlamadım.yardımcı olursanız cok sevinicem saolun |
Alıntı:
Öyleyse bu Messenger ile ilgili değil tamamen hesabınızı alakadar eden bir durum. Bu tamamen sürecek bir durum değildir, kısa olarak sürer. Fakat bununla ilgili MSN desteğe de böyle bi sorunu belirtebilirsiniz. |
tamam dostum cok saol. msn destekede basvurdum 3-5 tane msj attım ama hala beklıoruz bakalım düzelır inş .. |
yardımcı olurmusunuz arkadaşlar çok özür dilerim belki konuyu yanlış yere açtım yada yanlış yere danısıyorum.beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. sorunum şu : ben windows live messengerin son sürümünü yükledim bunula beraber discovery+plus yükledim yalnız yazışma penceremin araç çubugunda ifadelerim yada ne bileyim diğer butun görüntülü kamera başlat gibi hiçbir görüntüm yok.anlatlata bildimmi bilmiyorum ama inşallah anlatabilmişimdir.gercekten kaç zamandır ugrasıyorum ama onları araraç çubugumda yada penceremde göremıyorum.lütfen bana yardımcu olabılırmısınız. şimdiden teşekkür ederim. |
Alıntı:
Küçük ihtimalle de Messenger Plus! Live ile bir arayüz yükleyip o arayüzün seçeneklerinden bahsi geçen düğmeleri kaldırmayı seçmiş olabilirsiniz. O zaman da bu arayüzün seçeneklerinden ilgili kutuların işaretini kaldırıp Messenger'ı yeniden başlatın. |
MSN'de birini eklediğimde kişi listemde değilmiş gibi gözüküyor Arkadaşlar msnimde birisi ekledğinde veya ben eklediğimde kabul ettiğimiz şartlarda O beni görebilir ama ben onları eklememiş olarak görüyorum yani pencere açıkken "Bu kişi listenizde değil.Eklemek için tıklayın." yazısı çıkıyo ve tıklıyorum ama hiç birşey olmuyo bu sorunum 1 aydır var anlamadım gitti.:( Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler... |
Msn'e açmak için tıklıyorum.Msn'in simgesi geliyor , kendisi geliyor,daha sonra msn kayboluyor.Bunun sorunu ne olabilir ?? |
Msn yi kaldır bilgisayarı resetle tekrar msn yi kur saygılarımla.... arkadaşlar size birşey soram.bilgisayarımıza hareketli bir kaydettik diyelim.sonra bu hareketli resmi msn ye yerleştirdiğimizde özellikle msn 8 de de hareketli görünür mü?Çünkü Bazı Dosyaları gösteriyormuş diye duydum.Kestane Kebab Acele cevap:dontknow: |
formattan sonra maile giremiyorum pc ye format attıktan sonra msn ye aynı kullanıcı adı şifreyle girebiliyorum ama maile yaxdıgımda hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor gireemiyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim |
Saygılar PCye messenger Plus ve özellikle Discovery programını kuruduktan sonra konuştuğum herkesin WebCam'ı varmış gibi görünüyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba? Msn versiyon : 8.5 Plus v : 4.60 Discovery v : 1.4 Teşekkürler.... |
bende 81000314 hatası veriyor... ama geliceni bildiğim için bekliyorum:D Geldi ßiLe... ßiraz ßekLemek Yeterliydi... |
Alıntı:
Önce kişilerin önbelleğini silmeyi deneyin. Oturum açtıktan sonra Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > "Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan görüntü resmimi,..... burda depolama" seçeneğini işaretleyin ve oturumu kapatın. Messenger'dan çıkın sonra tekrar girin ve oturum açın. Bu işe yaramadıysa muhtemelen hesabınızla ilgili bir sorun vardır. Kişi listesi kapasitesini aşmış olabilirsiniz. Listenizde kaç kişi var? Bunların hiçbiri çözüm olmazsa Windows Live Destekten yardım isteyebilirsiniz. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık. Lütfen daha sonra yeniden denyin. Windows Live Messenger oturumunuzu açmak için birkaç başarısız girişimde bulundu. Güvenlik duvarınız Windows Live Messenger uygulamasının gizmete bağlanmasını engelliyor olabilir.Lütfen güvenlik duvarı ayarlarınızı gözden geçirin. Daha fazla bilgi için satıcının yönergelerine bakın. Hata kodu: 80048820 Genişletilmiş hata kodu: 80048412 Oturum açmaya kalktığımda yukardaki uyarı penceresi açılmaktadır.Güvenlik duvarından WLM'a izin verdim.Sonuç aynı.Güvenlik duvarını kapadım yine aynı. Messenger´ı silip, en yeni versiyonunu yüklemeye çalıştım; ancak ondada bir verim alamadım.. yardımlarınızı bekliyorum.. |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı ve öncesinde üzerinde kullandığınız eklentilerle birlikte tamamen kaldırın. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve oturum açıldığında kurulumu yeniden yapın ancak Messenger oturumunu açmadan daha önce verdiğim adımları deneyin. Aşağıdaki linklerden daha önce indirdiğin programları kullanın, bunu yaparken messenger açık olmasın. Messenger Error Fixer'dan Generic Fix tuşuna basın ve kapatın. Host adreslerini de gerekli yere yapıştırıldığından emin olun. Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma Messenger Discovery Live'ı Tamamen Kaldırma |
live mesenger yükleyemiyorum yardımcı olrsanız sevinirim saygılar öncelikle iyi günler arkadaşlar bi sorunum var msn de virüs var diye başlat menüsünden calıştır a regedit yazıp birkac yere girdim oradan temizlerim dedim.sonra en iyisi komple live mesenger kaldırıp yenisini yükleyim dedim.mesenger le alakalı herşeyi sildim live mesenger installer 3.1,windows live mesenger,mesenger,gibi sonra yeniden yüklemeye calışıyorum olmuyor.msn sayfasından yada başka sitelerden bulup yükle butonuna basıyorum her defasında sayfa görüntülenemiyor diyor.bir kerede microsoft 0x80080296 diye bi hata raporu verdi ne anlama geliyo onuda bulamadım.system 32 ye girip bi kac yerde sildim virüs diye bilmiyorum ne yapacam ya kasayı kaldırıp balkondan atacam yada pc nin yüzüne bakmıcam artık o kadar sinirlendim yav.yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa yardım edin lütfen saygılar diliyorum.teşekkürler :| |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık