MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

torchbearer 15 Haziran 2008 02:26

Alıntı:

oktayoktay adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1091767)
arkadaşlar konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim benim sorum biraz farklı olacak ama yardımcı olursanız sevinirim bir arkadaş msn sinde beni engellemiş ama ben engellemeyi kaldırmak istiyorum o istemesede bunu nasıl yapmalıyım yardımcı olursanız çok memnun olacağım şimdiden teşekkürler

çok teşekkürler güzel çalışma

Maalesef ki onun izni olmadan hiçbir müdahalede bulunamazsınız.

oktayoktay 15 Haziran 2008 02:30

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1091779)
Maalesef ki onun izni olmadan hiçbir müdahalede bulunamazsınız.

anladım peki bende çevrim içi olup olmadığını anlayabilirmiyim fazla soru sorduğum için umarım kızmassınızçok teşekkürler

torchbearer 15 Haziran 2008 02:59

Alıntı:

oktayoktay adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1091780)
anladım peki bende çevrim içi olup olmadığını anlayabilirmiyim fazla soru sorduğum için umarım kızmassınızçok teşekkürler

Sizi engellemişse onu çevrimiçi olarak görmeniz olanaksız. Yalnızca engeli kaldırırsa o kişiyle ilgili işlem yapabilirsiniz. Yoo kızma değil. Merak ettiğiniz konuyu sorabilirsiniz.

oktayoktay 15 Haziran 2008 03:16

çok teşekkürler bigileriniz için

msn yi kapatınca bu hatayı alıyorum
msn sürümüm 9.0 beta

http://img129.imageshack.us/img129/7417/xxxxxxxxxxxki1.png

kayıpşehir33 15 Haziran 2008 11:47

SELAM ARKADAŞLAR emeği geçen herkese teşekkürler....
msn de karşıdaki kişinin yazıp fakat göndermekten vazgeçtiği iletiyi görebilirmiyim???^o)^o)^o)^o)

ahmetgns 15 Haziran 2008 12:01

Alıntı:

oktayoktay adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1091806)
çok teşekkürler bigileriniz için

msn yi kapatınca bu hatayı alıyorum
msn sürümüm 9.0 beta

http://img129.imageshack.us/img129/7417/xxxxxxxxxxxki1.png

Messenger için kullandığınız eklentilerden kaynaklanıyor olabilir. Varsa bu eklentileri birbir kaldırın.

Alıntı:

kayıpşehir33 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1091949)
SELAM ARKADAŞLAR emeği geçen herkese teşekkürler....
msn de karşıdaki kişinin yazıp fakat göndermekten vazgeçtiği iletiyi görebilirmiyim???^o)^o)^o)^o)

Mümkün değil.

mykurtsuper 17 Haziran 2008 11:46

arkadaslar nedensilinmiş sorum :S yaklasık 1 saattir basındabekledim cvp gelsindiye ama saolsun arkadasımızın biri silmiş..

tesekkurler msxlabs :S en güvendigim site

NeutralizeR 17 Haziran 2008 12:08

Alıntı:

mykurtsuper adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1094418)
arkadaslar nedensilinmiş sorum :S yaklasık 1 saattir basındabekledim cvp gelsindiye ama saolsun arkadasımızın biri silmiş..

tesekkurler msxlabs :S en güvendigim site

MSN Şifre Değiştirme - MSN Parolanızı Değiştirin
MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

mykurtsuper 17 Haziran 2008 12:36

tesekkur ederim ilginiz için ama sorumun tasındıgına dair herangi bir bilgi yazsaydı bence daha iyi olurdu yanlıs düşünmezdim en azından ama ilginiz için cok saolun

MSXLABS NUMBER ONE

KnN 18 Haziran 2008 09:50

Biri bana resim vb. birşey attığında hemen kendiliğinden alıyor

Biri bana resim vb. birşey attığında hemen kendiliğinden alıyor..Yani bana kabul et etme iptal secenekleri vermeden diek alıyor..YARDIM EDEBİLİRMİSİNZ.

The Unique 18 Haziran 2008 10:08

Msn de dosya alımınız otomatik olarak ayarlanmış ayarlarınızı kontrol ediniz...

Ayrıca buraya 1 bakın >>>> https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/159362-konusmalardaki-davetleri-otomatik-olarak-kabul-edin.html

KnN 18 Haziran 2008 10:09

Ayarlara baktım ama yapamadım..

Vediğiniz Yere baktım onlarca konu var bulamıyorum.:S

torchbearer 18 Haziran 2008 12:38

Alıntı:

KnN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1095972)
Ayarlara baktım ama yapamadım..

Vediğiniz Yere baktım onlarca konu var bulamıyorum.:S

Kullandığınız eklenti veya yamadan dolayı davetleri otomatik kabul etme gibi bir durum olabilir. Messenger üzerinde kurulu eklenti veya yamaları söyleyebilirseniz daha kesin yardımcı olabiliriz.

aXe 18 Haziran 2008 14:03

MSN Kişi Listesi

Selamlar forum sakinleri ;

Bir sorunum var . MSN kişi listemde 1170 kişi bulunmakta.MSN'e bir adres eklemeye calıstığımda bana ;

" IM adresinizdeki kişi sayısı fazladır.Kişilerinizi silin tekrar ekleyin " gibi bir uyarı veriyor.

Bunun altından nasıl kalkarım ?

MSN'm ' @Hotmail.Com & @MSN.Com vb değil . ' @mIRCTurk.Com
MSN Sürümü : 2009 ( Derleme 9.0.1407.1107 )

ahmetgns 18 Haziran 2008 14:39

Alıntı:

aXe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1096269)
Selamlar forum sakinleri ;

Bir sorunum var . MSN kişi listemde 1170 kişi bulunmakta.MSN'e bir adres eklemeye calıstığımda bana ;

" IM adresinizdeki kişi sayısı fazladır.Kişilerinizi silin tekrar ekleyin " gibi bir uyarı veriyor.

Bunun altından nasıl kalkarım ?

MSN'm ' @Hotmail.Com & @MSN.Com vb değil . ' @mIRCTurk.Com
MSN Sürümü : 2009 ( Derleme 9.0.1407.1107 )

Messenger'ın kişi listesinde belli bir kapasite var. Anlaşılan o ki siz o sınırı geçmişsiniz. Bazı kişilerinizi silmeniz gerekiyor.

m.u.g.e 18 Haziran 2008 18:17

Slm Arkadaşlar...

Msn'imde plus ve discovery eklentilerini kullanıp çoklu oturum açabiliyorum. Fakat oturumlarımı kapattıktan bir süre sonra, kaç tane msn açmışsam o an, tekrar otomatik kendiliğinden msn lerim açılıooo..
Otomatik aç kutucuğuda işaretli değil.!!! Plus ve discovery eklentilerimin Tüm ayarlarıma baktım ama nerden ve neden yapıoo bulamadım..
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliorum..

torchbearer 18 Haziran 2008 18:29

Alıntı:

muge adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1096739)
Slm Arkadaşlar...

Msn'imde plus ve discovery eklentilerini kullanıp çoklu oturum açabiliyorum. Fakat oturumlarımı kapattıktan bir süre sonra, kaç tane msn açmışsam o an, tekrar otomatik kendiliğinden msn lerim açılıooo..
Otomatik aç kutucuğuda işaretli değil.!!! Plus ve discovery eklentilerimin Tüm ayarlarıma baktım ama nerden ve neden yapıoo bulamadım..
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliorum..

O anda açık olan ve Messenger ile birebir çalışan (Internet Explorer, Windows Live Mail vs.) programlardan biri etkin olabilir. Öncelikle Messenger > Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > "Windows Live Messenger ile etkileşim kurmak isteyen bir web sayfasındaki bağlantıyı tıklattığımda Windows Live Messenger'ı aç" onay kutusunu boşaltıp tamam diyerek pencereyi kapatın. Bu şekilde deneyerek durumun aynı olup olmadığını kontrol edin.

İkinci olarak da bilgisayarınıza trojan, spy veya zararlı içerik girmiş olma ihtimali yüksek görünüyor. Bu zararlı içerik de Messenger ınızın oturumu kapansa dahi yine kendisi otomatik olarak oturumu açabiliyor. Sistemi güvenli kipte başlatıp tarama yaptırın.

Not: Güvenli kipte açabilmek için bilgisayarı yeniden başlatın. Başlama durumu olduğunda sürekli F8 tuşuna basın ve bundan sonra karşınıza işletim sistemi listesi gelecektir. En üstteki yazıda güvenli kip desteğiyle başlatı tıklayıp Microsoft Windows XP PRO/Home yazısına da tıkladıktan sonra oturum ekranının gelmesini bekleyin. Normal oturum açmadan biraz daha uzun sürebilir (10-15 saniye arası). Oturum açma ekranı geldiğinde ise kendi oturumunuzu açmalısınız (administrator oturumu değil). Daha sonra gelecek soruya evet diyip tarattırmaya başlayabilirsiniz. Tarama işlemi bittikten sonra yeniden başlatın ve normal açılmasını bekleyin.

Bunları yaparken de Windows Live Messenger ve üstünde kurulu bütün eklenti/yamaları kaldırın. Tekrar kurmadan önce taratma işlemi yapın ve sonucu elde ettikten sonra yeniden kurabilirsiniz. Tabi normal oturumu açarak.

aXe 19 Haziran 2008 00:25

Sevgili ahmetgns ;

Fakat,bunu engellemenin bir yolu yokmu ? Sınırsız kişi ekleme gibi.Hepsiyle aramda bir bağ var.. Silmem imkansız.

painkiLLeR- 19 Haziran 2008 02:27

sLM,Ben nedenini bilmediğim sebepten dolayı msn de seçenekler kısmından nickimi düzenliyebileceğim kısmın yanındaki biçim kodları yerini etkisiz hale getirdim yada devre dışı bıraktım.Bunu aktif hale geri getirmek istiyorum.Ne yapmalıyım :( ?? yardım lütfen

ahmetgns 19 Haziran 2008 05:46

Alıntı:

aXe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1097103)
Sevgili ahmetgns ;

Fakat,bunu engellemenin bir yolu yokmu ? Sınırsız kişi ekleme gibi.Hepsiyle aramda bir bağ var.. Silmem imkansız.

Benim bildiğim bir yöntem yok. Yöntemler çalışmaya dabilir çünkü kişi kapasitesi sunucu bazında sınırlandırılmış da olabilir, bu durumda siz Messenger'ınızdan bu sınırlandırmayı atlatsanız bile sunucular yine bir fazla kişiyi kabul etmeyebilir. Kabul etse bile o kişiyi çevrimiçi görmeniz mümkün olmayabilir. Bakalım, işi bilen biri çıkarsa size yardımcı olur.

Alıntı:

painkiLLeR- adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1097214)
sLM,Ben nedenini bilmediğim sebepten dolayı msn de seçenekler kısmından nickimi düzenliyebileceğim kısmın yanındaki biçim kodları yerini etkisiz hale getirdim yada devre dışı bıraktım.Bunu aktif hale geri getirmek istiyorum.Ne yapmalıyım :( ?? yardım lütfen

O düğmeyi oraya Messenger Plus! Live yerleştirir. Siz ya Messenger Plus! Live'ı kaldırdınız ya da düğmeyi devre dışı bıraktınız. Messenger Plus! Live yüklüyse şuradan bu düğmeyi etkinleştirin: Messenger Plus! Live Tercihleri>Özelleştir>Genel>Messenger Seçeneklerine Görüntü Adı Biçim Paneli ekle.

Bia 20 Haziran 2008 00:44

Kesin daha once sorulmus birseyi sorucam ama bulamadim ..
Pc bugun bakimdan geldi haliyle herseyi yeniden kurmak zorunda kaldim..
Msn yi kurdum da kuramadim (?) bu windows messenger cakisiyor WLM ile..
Nasil halledicem bunu acaba ..?

torchbearer 20 Haziran 2008 01:49

Alıntı:

Bia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1098645)
Kesin daha once sorulmus birseyi sorucam ama bulamadim ..
Pc bugun bakimdan geldi haliyle herseyi yeniden kurmak zorunda kaldim..
Msn yi kurdum da kuramadim (?) bu windows messenger cakisiyor WLM ile..
Nasil halledicem bunu acaba ..?

Windows Messenger ile WLM'nin nasıl bir çakışma mevcut? Tam olarak anlayamadığım için soruyu kesin bir dille cevaplayamıyorum.

Birbirleriyle (MSN sunucuları yönünden) bağlılar ancak birinde bir oturumu açarken WLM'de ise başka bir oturumu açabilirsiniz.

Bia 20 Haziran 2008 02:01

Simdi bu windows messenger ben wlm 8.5 i kurdugumda 8.5 in calismasina musade etmiyor diyeyim .. cakismaktan kastim bu ama bu basligin 5. sayfasinda buldum cozumu admin windows messenger i kaldirma komutu vermis .. Tabi ben yazimi yazdiktan sonra gordum ..
Onu kaldirinca sorun kalmadi tesekkurler..

S3RC4N 20 Haziran 2008 16:30

Ben burdan msn 8.5 i indirdim çalışmadı formattan önce onu kurmuştum çalışıyodu formattan sonra çalışmıyor bide 9.0 betayı yükledim o çalıştı fakan yazdıklarım karşıya gitmiyo bi yardım ederseniz sevinirim :)

torchbearer 20 Haziran 2008 19:27

Alıntı:

S3RC4N adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1099455)
Ben burdan msn 8.5 i indirdim çalışmadı formattan önce onu kurmuştum çalışıyodu formattan sonra çalışmıyor bide 9.0 betayı yükledim o çalıştı fakan yazdıklarım karşıya gitmiyo bi yardım ederseniz sevinirim :)

Formattan sonra gerekli güncelleştirmeler yapılmadığı için kurulumda hata meydana gelmiş özellikle Windows Installer 3.1 (v2) ve Windows Update Agent'ın yüklenmemesini sebep olarak gösterebiliriz.

Windows Live Messenger 9.0 (Beta) sürümününde yazılarının gitmemesinin sebebini güvenlik programı engellemesi veya sürümün beta olmasından dolayı böyle bir sorun çıkartmış olarak bahsedebiliriz. Aşağıda vereceğim linklerdeki programları indirip kurun.

MaviAdam 22 Haziran 2008 12:01

Msn,i Açınca Masa Üstüne Klasör Oluşuyor

Arkadaşlar bu nedir anlamadım msn,i her açışımda masaüstünde klasör oluşuyor silinmiyorda msn,i kapatınca silebiliyorum ama açınca yine oluşuyor

Dıştan görünüşü
http://img57.imageshack.us/img57/7448/sshot10ww2.jpg

Tıklayınca görünen
http://img57.imageshack.us/img57/4384/sshot12gx7.jpg

Yukardakine tıklayınca açılan
http://img208.imageshack.us/img208/3922/sshot14wr9.jpg

hakanbilir 24 Haziran 2008 00:38

Arkadaşlar lütfen ayrdım edin!!
Cafede 14 bilgisayar var kimi sesi arama yapıyor kimi yapamıyor..
"Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ee00a3)"
diye bir hata alıyorum.Bağlantım 1024-4096 bant genişliğiyle ilgili sorunum yok gece de denedim.İki farklı modemle denedim ama yine olmadı.. bazı regsrv32
komutları buldum olmadı..Makinalar yeni format yedi virüs yok..Firewall hiç yok.
Yardımınızı bekliyorum..
bana yardım edin lütfen!!

Birleştirilen ileti:

Arkadaşlar..
Msn de oturum açıp normal görüşme yapabiliyorum. Kamera açabiliyorum.Ama sıra sesli görüşmeye gelince

"Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ee00a3)"diye bir hata aldım.Bu hata aynı ağ üzerindeki sadece birkaç bilgisayarda meydana geldi.

İnternet hızım 1024-4096 kbps..
İki farklı modem denedim değişen birşey olmadı.
Telekomla alakası yok..Olsa hiçbir bilgisayarda açmaz.
Messenger Sürümüm güncel..
Güvenlik duvarını engelleme yapmaması için kapattım..

"Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ee00a3)"yanıtını almaya devam ediyorum..

Konu hakkında teknik bilgisine güvenen arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

E_T_ 24 Haziran 2008 23:33

Arkadaslar hepinize merhaba,
arkadasımın msn adresi çalındı.Bana bir tavsiyesi olan ya da FARKLI bir sekilde adresi almayı becerebilen bir arkadasın yardımı dokunursa cok sevinirim...
Tesekkürler..

torchbearer 24 Haziran 2008 23:57

Alıntı:

E_T_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1104593)
Arkadaslar hepinize merhaba,
arkadasımın msn adresi çalındı.Bana bir tavsiyesi olan ya da FARKLI bir sekilde adresi almayı becerebilen bir arkadasın yardımı dokunursa cok sevinirim...
Tesekkürler..

Forumda hack leme içeren hiçbir yardım veya içerik yayınlanmaz. MSN adresi çalınmasına karşın aşağıda vereceğim linkteki açıklamaları okuyarak gerekli dilekçeyi ilgili yere göndermeniz.

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı:

hakanbilir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1103108)
Arkadaşlar lütfen ayrdım edin!!
Cafede 14 bilgisayar var kimi sesi arama yapıyor kimi yapamıyor..
"Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ee00a3)"
diye bir hata alıyorum.Bağlantım 1024-4096 bant genişliğiyle ilgili sorunum yok gece de denedim.İki farklı modemle denedim ama yine olmadı.. bazı regsrv32
komutları buldum olmadı..Makinalar yeni format yedi virüs yok..Firewall hiç yok.
Yardımınızı bekliyorum..
bana yardım edin lütfen!!

Birleştirilen ileti:

Arkadaşlar..
Msn de oturum açıp normal görüşme yapabiliyorum. Kamera açabiliyorum.Ama sıra sesli görüşmeye gelince

"Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ee00a3)"diye bir hata aldım.Bu hata aynı ağ üzerindeki sadece birkaç bilgisayarda meydana geldi.

İnternet hızım 1024-4096 kbps..
İki farklı modem denedim değişen birşey olmadı.
Telekomla alakası yok..Olsa hiçbir bilgisayarda açmaz.
Messenger Sürümüm güncel..
Güvenlik duvarını engelleme yapmaması için kapattım..

"Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x80ee00a3)"yanıtını almaya devam ediyorum..

Konu hakkında teknik bilgisine güvenen arkadaşların yardımlarını bekliyorum..

Ses kartınızla ilgili bir problem olabilir, güncel driver ı yükleyerek deneme yapın diyebilirim. Ayrıca karşılaştığınız hatayla ilgili ne internet üzerinde ne de microsoft dahilinde karşılaşılmamış bir durum, dediğim gibi driver ı güncelleme yoluna gidip deneme yapın.

sivasli-58- 25 Haziran 2008 13:31

yardim edin

arkadaslar msn programim komple silindi nasil bastan kurabilirim
microsoft windows xp professinal 2002 versionun kullaniyorum
yardimci olursaniz seviinirimm

sivasli-58- 25 Haziran 2008 14:13

arkadaslar msn programim silindi bastan nasil inderebilir ve yükleyebilirim microsoft windows xp profesional 2002 kullaniyorum

torchbearer 25 Haziran 2008 15:48

Alıntı:

sivasli-58- adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1105529)
arkadaslar msn programim silindi bastan nasil inderebilir ve yükleyebilirim microsoft windows xp profesional 2002 kullaniyorum

Buradaki küçük programı indirdikten sonra program içinde açılan seçim bölümünden kullanmak istediğiniz hizmeti seçin (Messenger, Mail gibi). Seçim yapıp yükle dedikten sonra biraz bekletip kurma işlemini yapacaktır. Aşağıdaki yazıya tıklayın ve programı indirin

Windows Live Installer

çölgülü 26 Haziran 2008 11:18

bilgisayarımdan msn engellenmiş napabilirim

merhaba arkadaslar bilgisayarımdan msn engellenmiş yardım ederseniz sevinirim:(

wolf1404 26 Haziran 2008 19:23

Mrb arkadaslar . yaklasık 1 haftadır msn de cevrım ıcı olmama ragmen cevrımdısı gorunuyorm.ne yaptıysam duzeltemedım.msn lıstemdekılerın cogu benı cevrımdısı goruyor.yardımcı olun ltfn

torchbearer 26 Haziran 2008 23:52

Alıntı:

çölgülü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1106680)
merhaba arkadaslar bilgisayarımdan msn engellenmiş yardım ederseniz sevinirim:(

Kullandığınız işletim sistemi ve güvenlik programları ile güvenliğe yardımcı programları söylerseniz daha açık bir şekilde yardımcı olmaya çalışırım.

Alıntı:

wolf1404 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1107522)
Mrb arkadaslar . yaklasık 1 haftadır msn de cevrım ıcı olmama ragmen cevrımdısı gorunuyorm.ne yaptıysam duzeltemedım.msn lıstemdekılerın cogu benı cevrımdısı goruyor.yardımcı olun ltfn

Kullanılan güvenlik programından engelleme durumu olabilir, güvenlik programları engelleme yaptığında her zaman messenger'ın açılmama gibi bir sorunla karşılaşılmaz. Size olduğu gibi oturumu açmış gibi gösterir ancak karşıya ne bi yazı gönderebilirsiniz ne de onlara çevrim içi olarak gözükürsünüz.

Sizede aynı şeyi sorup, işletim sistemini ve güvenlik olarak kullandığınız programları belirtmeniz gerekiyor.

wolf1404 27 Haziran 2008 16:39

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1107895)
Kullandığınız işletim sistemi ve güvenlik programları ile güvenliğe yardımcı programları söylerseniz daha açık bir şekilde yardımcı olmaya çalışırım.

Kullanılan güvenlik programından engelleme durumu olabilir, güvenlik programları engelleme yaptığında her zaman messenger'ın açılmama gibi bir sorunla karşılaşılmaz. Size olduğu gibi oturumu açmış gibi gösterir ancak karşıya ne bi yazı gönderebilirsiniz ne de onlara çevrim içi olarak gözükürsünüz.

Sizede aynı şeyi sorup, işletim sistemini ve güvenlik olarak kullandığınız programları belirtmeniz gerekiyor.

dostum xp kullanıorm antivirüs programım nod32.ben cevrımdısıyım ama ıletı gonderememe gibi problemım yok.arkadaslarımla sohbet edebiliorm. ama onlar benı eger benden once oturum acmıslarsa offline goruorlar.benden sonra oturum acanlar onlıne goruyor!baska pc de denedim yine ayni.ciktim cafeye gittim ordan girdim ordada ayni.msn nin bikac tane surumunu ındırıp kurdum onlardada aynı.ne oldu bu msn ye bi türlü anlamadım.yardımcı olursanız cok sevinicem saolun

torchbearer 27 Haziran 2008 17:07

Alıntı:

wolf1404 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1108475)
dostum xp kullanıorm antivirüs programım nod32.ben cevrımdısıyım ama ıletı gonderememe gibi problemım yok.arkadaslarımla sohbet edebiliorm. ama onlar benı eger benden once oturum acmıslarsa offline goruorlar.benden sonra oturum acanlar onlıne goruyor!baska pc de denedim yine ayni.ciktim cafeye gittim ordan girdim ordada ayni.msn nin bikac tane surumunu ındırıp kurdum onlardada aynı.ne oldu bu msn ye bi türlü anlamadım.yardımcı olursanız cok sevinicem saolun

Öyleyse bu Messenger ile ilgili değil tamamen hesabınızı alakadar eden bir durum. Bu tamamen sürecek bir durum değildir, kısa olarak sürer. Fakat bununla ilgili MSN desteğe de böyle bi sorunu belirtebilirsiniz.

wolf1404 27 Haziran 2008 17:43

tamam dostum cok saol. msn destekede basvurdum 3-5 tane msj attım ama hala beklıoruz bakalım düzelır inş ..

latifa 27 Haziran 2008 22:34

yardımcı olurmusunuz

arkadaşlar çok özür dilerim belki konuyu yanlış yere açtım yada yanlış yere danısıyorum.beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

sorunum şu : ben windows live messengerin son sürümünü yükledim bunula beraber discovery+plus yükledim yalnız yazışma penceremin araç çubugunda ifadelerim yada ne bileyim diğer butun görüntülü kamera başlat gibi hiçbir görüntüm yok.anlatlata bildimmi bilmiyorum ama inşallah anlatabilmişimdir.gercekten kaç zamandır ugrasıyorum ama onları araraç çubugumda yada penceremde göremıyorum.lütfen bana yardımcu olabılırmısınız.

şimdiden teşekkür ederim.

ahmetgns 28 Haziran 2008 11:03

Alıntı:

latifa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1108796)
arkadaşlar çok özür dilerim belki konuyu yanlış yere açtım yada yanlış yere danısıyorum.beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

sorunum şu : ben windows live messengerin son sürümünü yükledim bunula beraber discovery+plus yükledim yalnız yazışma penceremin araç çubugunda ifadelerim yada ne bileyim diğer butun görüntülü kamera başlat gibi hiçbir görüntüm yok.anlatlata bildimmi bilmiyorum ama inşallah anlatabilmişimdir.gercekten kaç zamandır ugrasıyorum ama onları araraç çubugumda yada penceremde göremıyorum.lütfen bana yardımcu olabılırmısınız.

şimdiden teşekkür ederim.

Büyük ihtimalle MessengerDiscovery ile bu düğmelerin gösterilmesini engellediniz. MessengerDiscovery'nin Ayarlar (Settings) 'ine girip ilgili kutuların işaretlerini kaldırın ve Messenger'ı yeniden başlatın. Siz değil de bilgisayarınızı kullanan başka birisi de bunları kaldırmış olabilir. MessengerDiscovery'nin bu tür ayarları hesap bazında olmadığından o kişiye bu düğmeleri kaldırmamasını söyleyebilirsiniz.

Küçük ihtimalle de Messenger Plus! Live ile bir arayüz yükleyip o arayüzün seçeneklerinden bahsi geçen düğmeleri kaldırmayı seçmiş olabilirsiniz. O zaman da bu arayüzün seçeneklerinden ilgili kutuların işaretini kaldırıp Messenger'ı yeniden başlatın.

batuhan15 29 Haziran 2008 12:33

MSN'de birini eklediğimde kişi listemde değilmiş gibi gözüküyor

Arkadaşlar msnimde birisi ekledğinde veya ben eklediğimde kabul ettiğimiz şartlarda O beni görebilir ama ben onları eklememiş olarak görüyorum yani pencere açıkken

"Bu kişi listenizde değil.Eklemek için tıklayın." yazısı çıkıyo ve tıklıyorum ama hiç birşey olmuyo bu sorunum 1 aydır var anlamadım gitti.:(

Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler...

leukothea11 29 Haziran 2008 13:51

Msn'e açmak için tıklıyorum.Msn'in simgesi geliyor , kendisi geliyor,daha sonra msn kayboluyor.Bunun sorunu ne olabilir ??

C0mPuTeR 29 Haziran 2008 14:21

Msn yi kaldır bilgisayarı resetle tekrar msn yi kur saygılarımla....

arkadaşlar size birşey soram.bilgisayarımıza hareketli bir kaydettik diyelim.sonra bu hareketli resmi msn ye yerleştirdiğimizde özellikle msn 8 de de hareketli görünür mü?Çünkü Bazı Dosyaları gösteriyormuş diye duydum.Kestane Kebab Acele cevap:dontknow:

ablukaalarm34 29 Haziran 2008 17:55

formattan sonra maile giremiyorum

pc ye format attıktan sonra msn ye aynı kullanıcı adı şifreyle girebiliyorum ama maile yaxdıgımda hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor gireemiyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim

judge_of_nights 30 Haziran 2008 01:55

Saygılar
PCye messenger Plus ve özellikle Discovery programını kuruduktan sonra konuştuğum herkesin WebCam'ı varmış gibi görünüyor.
Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?

Msn versiyon : 8.5
Plus v : 4.60
Discovery v : 1.4

Teşekkürler....

ErHaNCaN 30 Haziran 2008 13:42

bende 81000314 hatası veriyor... ama geliceni bildiğim için bekliyorum:D

Geldi ßiLe... ßiraz ßekLemek Yeterliydi...

ahmetgns 30 Haziran 2008 18:19

Alıntı:

batuhan15 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1109928)
Arkadaşlar msnimde birisi ekledğinde veya ben eklediğimde kabul ettiğimiz şartlarda O beni görebilir ama ben onları eklememiş olarak görüyorum yani pencere açıkken

"Bu kişi listenizde değil.Eklemek için tıklayın." yazısı çıkıyo ve tıklıyorum ama hiç birşey olmuyo bu sorunum 1 aydır var anlamadım gitti.:(

Lütfen yardım edin.Şimdiden teşekkürler...

Bu bende de durup dururken oluşan bir sorun ama benimki bir gün bile sürmüyor, oturumu kapatıp geri açtığımda düzeliyor.

Önce kişilerin önbelleğini silmeyi deneyin. Oturum açtıktan sonra Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Güvenlik > "Bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan görüntü resmimi,..... burda depolama" seçeneğini işaretleyin ve oturumu kapatın. Messenger'dan çıkın sonra tekrar girin ve oturum açın. Bu işe yaramadıysa muhtemelen hesabınızla ilgili bir sorun vardır. Kişi listesi kapasitesini aşmış olabilirsiniz. Listenizde kaç kişi var? Bunların hiçbiri çözüm olmazsa Windows Live Destekten yardım isteyebilirsiniz.

Alıntı:

leukothea11 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1109970)
Msn'e açmak için tıklıyorum.Msn'in simgesi geliyor , kendisi geliyor,daha sonra msn kayboluyor.Bunun sorunu ne olabilir ??

Messenger'da herhangi bir eklenti yüklü mü? Yüklüyse bunları tamamen kaldırıp denemenizi öneririm. Eklentilerin bu soruna sebep olduğunu ben de gördüm.

Alıntı:

C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1109985)
arkadaşlar size birşey soram.bilgisayarımıza hareketli bir kaydettik diyelim.sonra bu hareketli resmi msn ye yerleştirdiğimizde özellikle msn 8 de de hareketli görünür mü?Çünkü Bazı Dosyaları gösteriyormuş diye duydum.Kestane Kebab Acele cevap:dontknow:

Windows Live Messenger 8.5'te hareketli resimleri (*.gif uzantılı resimler) görüntü resmi olarak koyamazsınız. Ancak özel ifadelerinize ekleyip konuşmalarda gönderebilirsiniz. Windows Live Messenger 9.0'da bu resimleri görüntü resmi olarak kullanabilme özelliği büyük ihtimalle olacak. Windows Live Messenger 9.0'ın BETA sürümünü şimdi yüklerseniz kullanabildiğinizi görebilirsiniz ama çoğu arkadaşınız 8.5 kullandığı için hareketli resimlerinizi göremeyecekler veya hareketsiz tek bir resim görecekler.

Alıntı:

ablukaalarm34 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1110223)
pc ye format attıktan sonra msn ye aynı kullanıcı adı şifreyle girebiliyorum ama maile yazdıgımda hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor gireemiyorum neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim

Bu çok tuhaf. Hotmail'e Messenger'dan (parolayı bir daha girmeden) ulaşabiliyor musunuz? Parolanızı sıfırlamayı denediniz mi?

Alıntı:

judge_of_nights adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1110461)
Saygılar
PCye messenger Plus ve özellikle Discovery programını kuruduktan sonra konuştuğum herkesin WebCam'ı varmış gibi görünüyor.
Bunu engellemenin bir yolu var mı acaba?

Msn versiyon : 8.5
Plus v : 4.60
Discovery v : 1.4

Teşekkürler....

Muhtemelen MessengerDiscovery'den kaynaklanıyor. MessengerDiscovery'i tamamen kaldırıp sorunun düzelip düzelmediğine bakmalısınız. Discovery kalkınca sorun giderse, geri yükleyip yüklememek size kalmış.

BLL 1 Temmuz 2008 17:51

Şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık. Lütfen daha sonra yeniden denyin.

Windows Live Messenger oturumunuzu açmak için birkaç başarısız girişimde bulundu. Güvenlik duvarınız Windows Live Messenger uygulamasının gizmete bağlanmasını engelliyor olabilir.Lütfen güvenlik duvarı ayarlarınızı gözden geçirin. Daha fazla bilgi için satıcının yönergelerine bakın.

Hata kodu: 80048820

Genişletilmiş hata kodu: 80048412

Oturum açmaya kalktığımda yukardaki uyarı penceresi açılmaktadır.Güvenlik duvarından WLM'a izin verdim.Sonuç aynı.Güvenlik duvarını kapadım yine aynı.

Messenger´ı silip, en yeni versiyonunu yüklemeye çalıştım; ancak ondada bir verim alamadım.. yardımlarınızı bekliyorum..

torchbearer 1 Temmuz 2008 18:41

Alıntı:

BLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1111878)
Şu anda Windows Live Messenger oturumunuzu açamadık. Lütfen daha sonra yeniden denyin.

Windows Live Messenger oturumunuzu açmak için birkaç başarısız girişimde bulundu. Güvenlik duvarınız Windows Live Messenger uygulamasının gizmete bağlanmasını engelliyor olabilir.Lütfen güvenlik duvarı ayarlarınızı gözden geçirin. Daha fazla bilgi için satıcının yönergelerine bakın.

Hata kodu: 80048820

Genişletilmiş hata kodu: 80048412

Oturum açmaya kalktığımda yukardaki uyarı penceresi açılmaktadır.Güvenlik duvarından WLM'a izin verdim.Sonuç aynı.Güvenlik duvarını kapadım yine aynı.

Messenger´ı silip, en yeni versiyonunu yüklemeye çalıştım; ancak ondada bir verim alamadım.. yardımlarınızı bekliyorum..

Öncelikle şu adımları deneyin, sorun hallolmazsa alt bölümde verdiğim seçenekleri yapın. Messenger tamamen kapalıyken (saatin yanında Messenger simgesi olmamalı) Messenger Error Fixer programında Generic Fix tuşuna bastıktan sonra Host adrelerin yerine gönderildiğinden emin olun (C:\Windows\System32\drivers\etc\). Daha sonra saat ve tarihi BIOS tan kontrol edin.

Windows Live Messenger'ı ve öncesinde üzerinde kullandığınız eklentilerle birlikte tamamen kaldırın. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve oturum açıldığında kurulumu yeniden yapın ancak Messenger oturumunu açmadan daha önce verdiğim adımları deneyin. Aşağıdaki linklerden daha önce indirdiğin programları kullanın, bunu yaparken messenger açık olmasın. Messenger Error Fixer'dan Generic Fix tuşuna basın ve kapatın. Host adreslerini de gerekli yere yapıştırıldığından emin olun.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma

Messenger Discovery Live'ı Tamamen Kaldırma

dac06dac 1 Temmuz 2008 19:24

live mesenger yükleyemiyorum yardımcı olrsanız sevinirim saygılar

öncelikle iyi günler arkadaşlar bi sorunum var msn de virüs var diye başlat menüsünden calıştır a regedit yazıp birkac yere girdim oradan temizlerim dedim.sonra en iyisi komple live mesenger kaldırıp yenisini yükleyim dedim.mesenger le alakalı herşeyi sildim live mesenger installer 3.1,windows live mesenger,mesenger,gibi sonra yeniden yüklemeye calışıyorum olmuyor.msn sayfasından yada başka sitelerden bulup yükle butonuna basıyorum her defasında sayfa görüntülenemiyor diyor.bir kerede microsoft 0x80080296 diye bi hata raporu verdi ne anlama geliyo onuda bulamadım.system 32 ye girip bi kac yerde sildim virüs diye bilmiyorum ne yapacam ya kasayı kaldırıp balkondan atacam yada pc nin yüzüne bakmıcam artık o kadar sinirlendim yav.yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa yardım edin lütfen saygılar diliyorum.teşekkürler
:|

Saat: 10:23

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık