![]() |
Sahte Gözyaşları .. içimdeki acı yetmiyor sen artık bana çoksun sana aşkım bitmiyor giderim dünyadan yoksun seni düşündüm ben hep beni düşünmediğin kadar ilacımdın sen benim hep tedavi sonuna kadar artık hasta değilim hey sen! benim için yalandan ağlama o kadar belli ki sahte gözyaşları anlamamak için salak olmalı! ağzına hiç yakışmıyor seni seviyorum demek gerçeği .............geç anladım üzülerek yine geçeçek hayatım denek oysa çok sevdim sanmıştım seni aslında evet çok sevdim ama senden karşılığını alamama uğruna uğraşmışım durmadan boşuna durmuyor senin açtığın yarada kanlar tutmuyor bir türlü pansumanlar ama olsun boşveririm bunu da ben nasıl olsa kanım bir gün biter! Özgen Kırmızıbekmez |
Sana Aşk Getirdim Sana,aşk getirdim. Aşk,sana getirdim: Elimde arta kalan hasretleri, Heybemde her zaman taşıdığım Ve niçin taşıdığımı bilmediğim özlemleri. Denli-densiz aşk maceraları Adamı ipe sapa gelmez yalanlarla oyalayan. İpsiz sapsız yaban dikenleri. Sana,aşk getirdim. Aşk sana getirdim. Yüreği hüzün vadilerine pusu kurmuş., Kabuk bağlamaktan her defasında uzak, Kanamaya hasret aşk yarası Gözleri buram buram aşk kokan, Dudakları bülbül misali aşk fısıldayan Diline aşkı tesbih yapan, Sevgili Sana,aşk getirdim. Aşk sana getirdim İçimde yıllardan beri yaktığım Düşlerimle kavurduğum ateşi Korkudan ve çaresizlikten o kadar uzak Sana aşk getirdim. Aşk sana getirdim. Gökyüzünde Sahipsiz ne kadar yıldız varsa Aşka davet namına Ve mutlu yaşamın her sahasında Büyümeyi bekleyen, Sana aşk getirdim. Aşk sana getirdim. Erkan Gümüşsoy |
Sana Mutluluklar Dilemiyorum. Haberini aldım bugün, İnanmadım, inanamadım. Ve bu bana vurduğun en büyük darbe oldu... Evet kanatmıştın bir yerlerimi, acıtmıştın canımı, Kanasa da bir yerlerim, acısa da canım, Katlanıyordum... zorda olsa umutlanıyordum. Yaşananlar ne oldu? Ya paylaştıklarımız... Nasıl unutabildin sana bakışlarımı, Titreyen ellerimi, ya yerinden fırlayacak gibi olan kalbimi? Bak neler oldu... Hemen gittim, kalbimin senin için ilk çarptığı yere, Yaşadım dayasıya, daha çok içime akan yaşlarla. Hayalini oturttum karşıma, Sordum... neden, neden? Diye, Sustun, ne sen cevap verdin, nede... kayaları döven dalgalar... Kabullenemedim, isyanımı haykırdım uçan martılara, Fırlattım ayakkabımı kumsala, Düğmesizdi artık gömleğim, Ağlarken buldum başımı ellerimin arasında, Kayıt ettim bunları, yazdığımla kirlense de bu beyaz kağıda, Dinledi beni, suskun, cevap vermese de... Benliksiz geçen günlerle boş kaldı yazacaklarım, Gecelerim zaten zindandı görünmez yaşadıklarım, Sana mutluluklar dilemiyorum, nişan gününde, Belki aradığını bulamayacaksın tebriklerimde, Üzülüyorum, kim bilir okumayacaksın bile, Bak kanat taktım uçuyorum işte sonsuzluğa, Dilerim sende tez gelirsin yanıma, Cemil Yıldırım |
Yapma Çiçekler Çırılçıplak bir kadın İniyor güzellik dağlarının Esmer akşamlarından, Yalnızlığının ve yalanlarının Karanlık uykusuzluklarına. Ellerinde yapma çiçekler Çiçekler yalana ve ölüme yakın Kadının sakladıklarının Günlere gecelere bölünmüş Üşümüşlüğü Bakın Sizlerle, Yapma çiçeklerle örtülmüş. Yapma çiçekler Kadını kırmayın, rahat bırakın. Yapma çiçekler Solan renkleriyle ellerinde kadının Bunu bilmeyecekler. Yapma çiçeklerin renkleri soluyor Kadının ellerinde Ah o çılgın renkler Kadının gözlerinde Soldukça kadın daha da esmer O.Asaf |
Dönmem Dünya Yıkılsa Mademki git diyorsun başım alır giderim Pişman olup çağırma dönmem dünya yıkılsa Ben boynumu bükerim derim buymuş kaderim Unuturum adını anmam dünya yıkılsa. Kırılan bu kalp benim taş kesilmiş senin ki Bir daha hatırlamam dönüp bakmam inan ki Nefret dolu kalbin var sevgi dolu benim ki Gel desen gelir miyim Sanmam dünya yıkılsa Kalbin insafa gelse sevdiğimi bir bilsen Pişman olup ardımdan bin defa selam salsan Bal arısı olsam ben sende bir çiçek olsan Gel kon desen balıma konmam dünya yıkılsa Seni ne çok sevmiştim sende seversin sandım Aklım başımdan gitti birden deliye döndüm Saflığım zirvedeymiş sana nasıl inandım Bir kez kandım bir daha kanmam dünya yıkılsa Son verdim bu sevdanın defterini kapattım Mecnun ettim kendimi ben ömrümü tükettim Sel ettim ırmak gibi gözyaşımı akıttım Bal olsan ekmeğimi banmam dünya yıkılsa El âlem sana koşsa sen bir abide olsan Kapılmam cazibene çağıran nida olsan Kaparım kulağımı çok güzel seda olsan Tufan olsa gemine binmem dünya yıkılsa Hayatıma yön verdim sensiz olacak şimdi Ağlamak bitti artık yüzüm gülecek şimdi Akan gözyaşlarımı elim silecek şimdi Bir daha aşk narına yanmam dünya yıkılsa Mustafa Kuruldak |
ask böyle bir şey...Aşk, iyi geceler öpücügünü uzun tutmaktir. Beklentidir. Aşk, delicesine flört ederken yanindakinin hiçbir sey yapmama hakkini teslim etmektir. Saygidir. Aşk, zaaflariniz oldugunu ortaya çikarir. Kabullenmektir. Aşk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir. Aşk, saçlarda baslayip topuklarda biten bir gezintidir. Kesiftir Aşk, Seviselim demeden sevismek, yanindakinin ne istedigini bilmektir.Anlasmaktir. Aşk, baglandigini sandiginda, karsindakine hayir deme sansini tanimak Alıntı |
Seni Sevmek Için Gecemde gündüzümde sen varsın Kalbimin atışında nefes alışımda sen Ben seni sevmek için yaratılmışım Sen beni vurmak için Ben aşkı korkusuzca yaşarım Sonunun olmadığını bilsem bile Ateşe atarım yüreğimi bile bile Sevmek ise söz konusu Ölümüne, tutkuyla, delice... Ben aşkı yaşamak için yaratılmışım Sen beni öldürmek için... Tuğba Kaval |
İsyanım Bitti bak, eskisi gibi degilim yufka yurekli oldum bagırıp cagıramıyorum artık sessiz gecelerime hancerle dalıyorlar son heyecanlarım kuru bir dal gibi akdenizin dalgaları arasında yavasca kaybolup gitmekte icimdeki volkan sonup gitti isyanım bitti... alıntı. |
Dermanı Sensin Ruhum hep titriyor adını duyunca İnleyen gönlümün dermanı sensin Akıpta gidiyor ömrüm suyunca İnleyen gönlümün dermanı sensin *** Karanlık gecemin yıldızı oldun Yüreğime sevinç neşeyle doldun Sevdamı yaşatan yegane kuldun İnleyen gönlümün dermanı sensin *** Sevdan fırtınası estirir yeller Gönlüm de açılır goncayla güller Şarkılar söylerler dalda dülbüller İnleyen gönlümün dermanı sensin *** Kuşun kanadından aldım nameni Unutmam bir türlü gülümsemeni Aşkın rüzgarıdır sağaltan beni İnleyen gönlümün dermanı sensin *** Ruhi mutluluğu seninle bulur Ufacık sevinle bahtiyar olur Hergün aşk deryan da sen de boğulur İnleyen gönlümün dermanı sensin Ruhi Hatunoğlu |
Hepinize Sevgiler kalemi ele aldım selam verdi yürekler gönül dostum oldunuz hepinize sevgiler bana ilham verdiniz yine geldi periler benim şiir dostlarım hepinize sevgiler yüreğimin içinden sade bir köy evinden bütün şiir dostları hepinize sevgiler. Behiye Akmeşe |
| Saat: 20:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık