![]() |
sağol makelele yaw:) valla her yere yetişiyosun süpersin sen.. |
Makalele sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsün hehehe :D:D:D |
aman aman gülelim dimi yaw burdayım her zaman böyle ol ve olalım :) allah hep güldürsün mutluluk versin bize :) |
tabi ya ne demişler hayata cezasını gülüşünle ver diye..bizde öyle yapalım her zaman deliler gibi gülemesekte gülümsemekte önemli.. bak nemrudun kızı çalıyo..arkadan ibodan ağrı dağı remix.. ONE,TWO,THREE,FORRO :D KOP EVLADIM..VER GAZI EVLADIM VER GAZI.. AH İBO ÖLDÜRCEN SEN BENİ |
sezen aksu takılıyorum eski şarkıları süper unut çalıyor şuan unut benide her yalan gibi unut..unutulmak ne kötü aslında :( |
KÖTÜ TABİ GERÇİ UNUTULMA ACISINI DAHA KÖKLÜ ŞEKİLDE YAŞAMADIM AMA BAZEN UNUTLMAKTA GÜZEL..OLABİLİR BELKİ.. EN GÜZELİ HEP AKILLI OLMAK AMA DELİ TAKILMAK O ZAMAN KİMSECİKLER UNUTAMAZ:D VALLA SU MSX İYİKİ VAR..BENDE ARTIK GECELERİ FAZLA KALMAMALIYIM DÜZENE SOKAYIM KENDİMİ YOKSA İPİN UCU Bİ KAÇTIMI Bİ BAKIYORUM SAAT 5-6:D |
evdekilerde bana kızıyor valla 4 ekadar kaldığım için deli oluyorlar :) alıştılar da gerçi bazen geç giriyorum nete hayret bu saate kadar kaldın diyorlar yanımızda :) |
sezenden asla vazgecemem.. gidemem sarkisi var bende de... harika yaw...... |
annemde aynısını diyo..sanırım hep aynılar ama bi kötü alışkanlık bu olsun nolurki..yoksa boşa vakit geçirmiyoruz burda dimi..muhabbet eğlence..mesajlar ..resimler..felan:D kardeşim ben eve girince hemen kalkıyo kolyuktan abim hoşgeldin diye :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: |
valla ben onu mp3 de dinliyorum hep gidememi bencede süper ötesi nisan yağmuru birde ikili delilik açıyorum birde sesi otobüse bindiğimde beni dinliyorlar hep gidemem ve ikili delilik :) |
| Saat: 20:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık