![]() |
MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru - Cevap) Arkadaşlar benim messenger da bir kaç gündür anlıyamadığım bir sorun vardı msn yi farklı adresler deneyerek aça biliyordum ama sürekli kullandığım adres açılmıyodu, 8004005 diye bi hata kodu veriyodu teknik destek te yorum yapan arkadaşların dediklerini yaptım saatle ilgili bi sorun diilmiş saati deiştiriyorum veya yanlış zaman uyguluyorum ama düzelmiyodu hata kodu deişiyodu ama sorun düzelmiyodu bende bilgisayarda bulunan msn ile ilgili herşeyi kaldırdım ve msn nin farklı bi sürümünü yükledim şuan açılıyo eğer bu tür bi sorunla karşılaşan varsa birde bunu denesin ben windows live messenger yerine messenger 7.5 yükledim mesela şuan hiç bi sorun gözükmüyo umarım yardımcı ola bilmişimdir. |
Üstteki arkadaşlardaki sorunun ayınsı bende var her zaman kullandıgım msnim açılmıyor Alıntı:
Alıntı:
|
merhaba rakadaslar benim bir kac sorularim ve sorunlarim var size: ilk oce soyle anlatiyim beni birisi msn'de kayit etmek istemis bende o kisi ekle dedim ve o kisiye sordum kimsin diye ve bana dediki: "bana ben seni e-mail adresini kilitlicem ve sifreni bulacam" dedi vee bende o kisiyi silip engelledim.. soracagim sorular sunlar: 1.) hotmail adresinle bir kisi senin e-mail adresini kilitleyebilr mi??? sifremi bulabilir mi??? ben o kisiyi kendi msn kayit ettim ve sonradan sildim ve engelledim 2.) ben msn live plus yukledim. ve bir kisiye ses yollamak istedigim zaman yolluyamiyorum sankibir islem yaparsinda o yaptigin islem sana yanit vermezya onun gibi ses cikartiyor. ve karsi tarafa ses yollamiyor yardimlarinizi bekliyorum.... lutfen yardim edin... |
Alıntı:
|
80004005 nolu hata için; C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin. Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin.. Sonuç hakkında bilgilendirin lütfen. |
Arkadaşlar benim sorunum bir kişi oturum açtığında veya mesaj gönderdiğinde sağ alt kmşeden uyarı gelmiyo. Ayarlara girip uyarı ve iletilerden ayarları kontrol ettim olmadı. messenger i sildim gene olmadı. önceden 7.5 kullanıyodum bu sorun gene vardı. 8 i yükledim ama sorun hala devam ediyo. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz. |
benim sorunum hala devam etmekte ve aynı şekilde virüs programı çalışırken msn'im kapanıyor.... |
Alıntı:
Alıntı:
|
EVET VERİLDİ.BU ARADA SABAHLARIDA AYNI ŞEKİLDE PROBLEM YAŞIYORUM PC AÇTIĞIM SIRADA MSN HATA VERİP AÇILMIYOR SORUN GİDERLE AÇILIYOR. |
Alıntı:
İşletim sistemi olarak ne kullanıyorsunuz? Windows XP SP2 ? İnternet bağlantı türünüz nedir? Hangi Messenger sürümünü kullanıyorsunuz? Çoklu oturum açma yaması, herhangi bir eklenti vb. kullanıyor musunuz? Güvenlik programlarınızın isimleri nelerdir? (Anti-virus, firewall) Bu sorun nasıl bir değişiklik yaptıktan sonra ortaya çıktı? |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık