MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

BLL 1 Temmuz 2008 20:27

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1111953)
Öncelikle şu adımları deneyin, sorun hallolmazsa alt bölümde verdiğim seçenekleri yapın. Messenger tamamen kapalıyken (saatin yanında Messenger simgesi olmamalı) Messenger Error Fixer programında Generic Fix tuşuna bastıktan sonra Host adrelerin yerine gönderildiğinden emin olun (C:\Windows\System32\drivers\etc\). Daha sonra saat ve tarihi BIOS tan kontrol edin.

Windows Live Messenger'ı ve öncesinde üzerinde kullandığınız eklentilerle birlikte tamamen kaldırın. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve oturum açıldığında kurulumu yeniden yapın ancak Messenger oturumunu açmadan daha önce verdiğim adımları deneyin. Aşağıdaki linklerden daha önce indirdiğin programları kullanın, bunu yaparken messenger açık olmasın. Messenger Error Fixer'dan Generic Fix tuşuna basın ve kapatın. Host adreslerini de gerekli yere yapıştırıldığından emin olun.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma

Messenger Discovery Live'ı Tamamen Kaldırma

Saatin ayarını değiştirip yeniden eski ayarlarına getirdim..Yükleyip kullanmaya başladım bile.. Emeğine teşekkür ederim;)

Alıntı:

dac06dac adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1111993)
öncelikle iyi günler arkadaşlar bi sorunum var msn de virüs var diye başlat menüsünden calıştır a regedit yazıp birkac yere girdim oradan temizlerim dedim.sonra en iyisi komple live mesenger kaldırıp yenisini yükleyim dedim.mesenger le alakalı herşeyi sildim live mesenger installer 3.1,windows live mesenger,mesenger,gibi sonra yeniden yüklemeye calışıyorum olmuyor.msn sayfasından yada başka sitelerden bulup yükle butonuna basıyorum her defasında sayfa görüntülenemiyor diyor.bir kerede microsoft 0x80080296 diye bi hata raporu verdi ne anlama geliyo onuda bulamadım.system 32 ye girip bi kac yerde sildim virüs diye bilmiyorum ne yapacam ya kasayı kaldırıp balkondan atacam yada pc nin yüzüne bakmıcam artık o kadar sinirlendim yav.yardımcı olabilecek bi arkadaş varsa yardım edin lütfen saygılar diliyorum.teşekkürler
:|

Virüs var ise Combofix adlı programı indirip çalıştır. Çalıştırırken hiç bir programın çalışmamasına dikkat et (!).. Çalıştırırken karşına " Evet " yada " Hayır " seçenekli pencere açılacaktır. O pencerede Evet butonuna tıklayıp işlemine devam edeceksin. İşlem bittikten sonra Notepad ile sana yaptığı işlemin raporunu verecektir..Bu rapor geldikten sonra bilgisayarin yeniden başlayacaktır..Sonra yeniden wlm´ı yüklemye çalış.. inşallah olur..

Not: Benim ilk dememde çalışmıştı.. :)

CihanSinan 1 Temmuz 2008 20:30

S.a beyLer ya iLk defa oLuyo bende pc ye format attim 9.0 beta yükLedim acilmadi siLdim 8.5 finaL yükLedim acilmadi artik da hic oturum aciLmiyo 80070be hatasını veriyor yardim Lütfen

torchbearer 1 Temmuz 2008 20:43

Alıntı:

CihanSinan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1112014)
S.a beyLer ya iLk defa oLuyo bende pc ye format attim 9.0 beta yükLedim acilmadi siLdim 8.5 finaL yükLedim acilmadi artik da hic oturum aciLmiyo 80070be hatasını veriyor yardim Lütfen

Bu hatayla ilgili herhangi bir çözüm veya karşılaşan kimse olmamış, Microsoft un yardım ve destek bölümünde arayabilirsin (belki donanımsal veya windows ile ilgili bir program dahilinde sorun olabilir).

Ya da Messenger'ı tamamen kaldırdıktan sonra kurmadan önce bilgisayarı yeniden başlatıp oturum açıldığında yeni kurulum yapabilirsiniz.

zekidayi 1 Temmuz 2008 21:49

çoklu msn adresi açabilmem için ne yapmam gerek bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim cevabınızı bekliyeceğim

BLL 1 Temmuz 2008 22:28

Alıntı:

zekidayi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1112099)
çoklu msn adresi açabilmem için ne yapmam gerek bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim cevabınızı bekliyeceğim

Forumda StuffPlug isimli Msn Messenger Yaması var.. Live Messenger icin uyumlu..

Arat bulursun.. Resimli anlatımıda var.;)

CihanSinan 2 Temmuz 2008 00:07

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1112021)

Bu hatayla ilgili herhangi bir çözüm veya karşılaşan kimse olmamış, Microsoft un yardım ve destek bölümünde arayabilirsin (belki donanımsal veya windows ile ilgili bir program dahilinde sorun olabilir).

Ya da Messenger'ı tamamen kaldırdıktan sonra kurmadan önce bilgisayarı yeniden başlatıp oturum açıldığında yeni kurulum yapabilirsiniz.

cok tsk ederim yardimin icin denemedim ama iLgiLendigin icin saoL

ssbsd 2 Temmuz 2008 20:35

merhaba arkadaşlar..
ufacık miniminnacık bir sorun var..
internet exlorer açtığımda geri-ileri-dur-yenile-giriş-ara-sık kullanılanlar.... başlığının altında ki arama çubuğunu kaybettim nasıl yaptım bilmiyorum ama bakmadığım yer kalmadı gören bilen varsa söyleyebilir mi??

orhonorhon 2 Temmuz 2008 23:16

Merhaba, Msn Livenin ara yüzünde alt,da bir duyuru ve ardından ne ararsan bulursun Live search,i... Format atmadan önce msn,de ( son sürüm ) böylesi bir etiket yoktu. Bunu nasıl kaldırabiliriz...

Umarım doğru sayfaya yazdım, Teşekkürler

ahmetgns 3 Temmuz 2008 00:11

Alıntı:

ssbsd adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1113278)
merhaba arkadaşlar..
ufacık miniminnacık bir sorun var..
internet exlorer açtığımda geri-ileri-dur-yenile-giriş-ara-sık kullanılanlar.... başlığının altında ki arama çubuğunu kaybettim nasıl yaptım bilmiyorum ama bakmadığım yer kalmadı gören bilen varsa söyleyebilir mi??

Soruyu yanlış bir konuda sormuşsunuz, yine de cevaplamaya çalışayım. Bundan sonra konu seçimini lütfen daha düzgün yapın.

Internet Explorer'da aradığınız araç çubuğunu gizlemiş, araç çubuğu eklentisini devre dışı bırakmış ya da araç çubuğunu bilgisayarınızdan bir şekilde kaldırmış olabilirsiniz. Geri İleri düğmelerinin olduğu çubukta boş bir yerde sağ tıklayın ve yanında bir işaret olmayan araç çubuğu adlarına bakın. Mesela Windows Live Toolbar adlı bir seçenek görebilirsiniz, ona tıklayarak Windows Live Toolbar'ı tekrar görünür kılabilirsiniz. İkinci ihtimal için Internet Explorer'ın "Eklentileri Yönet" penceresinden ilgili araç çubuğu eklentisini tekrar etkinleştirmeyi ya da böyle bir eklentiye dair bilgisayarınızda hiç bir iz kalmadıysa eklentiyi bilgisayarınıza tekrar kurmayı denemelisiniz.

Alıntı:

orhonorhon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1113354)
Merhaba, Msn Livenin ara yüzünde alt,da bir duyuru ve ardından ne ararsan bulursun Live search,i... Format atmadan önce msn,de ( son sürüm ) böylesi bir etiket yoktu. Bunu nasıl kaldırabiliriz...

Umarım doğru sayfaya yazdım, Teşekkürler

Yanlış sayfaya yazmıştınız, buraya taşıdım.

Herhalde reklamlardan bahsediyorsunuz. Bunları A-patch, Mess-patch gibi yamalarla ya da MessengerDiscovery Live, StuffPlug 3.5 gibi eklentilerle kaldırabilirsiniz. Hepsini forumumuzda bulabilirsiniz.

orhonorhon 3 Temmuz 2008 00:21

StuffPlug 3.5 yüklü, ayarlarını alsam...Teşekkürler

ahmetgns 3 Temmuz 2008 00:33

Alıntı:

orhonorhon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1113391)
StuffPlug 3.5 yüklü, ayarlarını alsam...Teşekkürler

Üzgünüm, benim kafa sulanmış iyice, StuffPlug'da bu seçenek yokmuş, önceki yazımda bahsettiğim yamaları kullanarak bu reklamları kaldırabilirsiniz. Yanlış bilgi için özür dilerim.

orhonorhon 3 Temmuz 2008 00:36

Forumda binlerce konu içinde benim sorunuma cevap niteliğinde bir forum sayfası bulmak zor olur. Stuffplug 3.5 sürümü zaten msn,in içinde yer alıyor; sadece efendim bir nebze ayar...

:) Boşver....

bybart 3 Temmuz 2008 11:59

merhabalar hotmail.com sayfasından giriş yapmaya çalıştığımızda çok fazla giriş denendiğinden kilitlendi yazıyordu dün akşam, bu sabah tekrar denedim aradan 10 saat geçmesine rağmen tekrar aynı şeyi yazdı. bende parola sıfırlaya tıkladım adres bilgilerini posta kodunu falan girdim alttaki hatayı verdi. Acaba bu ne kadar süre sonra geçer yada şifrem mi değişmişte giriş yapamıyorum. Çünkü 2 kez giriş yaptığınızda sorun düzelir yazmışlar fakat ben hiç giriş yapamıyorum. Çözüm için ne yapılabilir acaba? İyi çalışmalar

Alıntı:

Çok fazla sayıda yanlış bilgi girildiğinden bu seçenek geçici olarak kullanılamıyor. Lütfen başka bir sıfırlama seçeneğini deneyin veya daha sonra yeniden deneyin.

FoRcE1905 3 Temmuz 2008 12:43

arkadaşlar live 8,5, plus, discovery, stfplug yüklü sistemimde msn de online olduktan kısa bir süre sonra msn kendiliğinden kapanıyor bunu neden yapabilir. tşkler...

FoRcE1905 3 Temmuz 2008 14:09

yani sorun şu konuşma penceresini kapatınca msn tamamen kapanıyor bunu nerden düzeltebilirim...

torchbearer 3 Temmuz 2008 14:14

Alıntı:

FoRcE1905 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1113761)
yani sorun şu konuşma penceresini kapatınca msn tamamen kapanıyor bunu nerden düzeltebilirim...

Son sürümü yükleyin, eğer sürümün sonuncusu yüklü diyorsanız. Messenger Discovery Live ve Windows Live Messenger'ı tamamen kaldırıp bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra oturum açıldığında tekrar yükleme yapın. Bu defa önce Windows Live Messenger'dan başlayarak tabi.

Messenger Discovery Live'ı Tamamen Kaldırma

ssbsd 3 Temmuz 2008 15:32

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1113383)
Soruyu yanlış bir konuda sormuşsunuz, yine de cevaplamaya çalışayım. Bundan sonra konu seçimini lütfen daha düzgün yapın.

Internet Explorer'da aradığınız araç çubuğunu gizlemiş, araç çubuğu eklentisini devre dışı bırakmış ya da araç çubuğunu bilgisayarınızdan bir şekilde kaldırmış olabilirsiniz. Geri İleri düğmelerinin olduğu çubukta boş bir yerde sağ tıklayın ve yanında bir işaret olmayan araç çubuğu adlarına bakın. Mesela Windows Live Toolbar adlı bir seçenek görebilirsiniz, ona tıklayarak Windows Live Toolbar'ı tekrar görünür kılabilirsiniz. İkinci ihtimal için Internet Explorer'ın "Eklentileri Yönet" penceresinden ilgili araç çubuğu eklentisini tekrar etkinleştirmeyi ya da böyle bir eklentiye dair bilgisayarınızda hiç bir iz kalmadıysa eklentiyi bilgisayarınıza tekrar kurmayı denemelisiniz.

Yanlış sayfaya yazmıştınız, buraya taşıdım.

Herhalde reklamlardan bahsediyorsunuz. Bunları A-patch, Mess-patch gibi yamalarla ya da MessengerDiscovery Live, StuffPlug 3.5 gibi eklentilerle kaldırabilirsiniz. Hepsini forumumuzda bulabilirsiniz.

cevabın için teş. ederim ama araç çubuğu eklentisinden sorunu gideremedim.. dediğin gibi eklentileri yönet pencerisendeki internet explorer'da yüklü olan eklentiler ve internet explorer tarafından kullanılmış olan eklentiler içinde de bulamadım. şimdi eklentiyi tekrar nasıl kurabilirim. ya da başka türlü nasıl halledebilirim..

YaSıNSs 3 Temmuz 2008 20:19

Live messenger'da surumu farketmıo 8.0,8.1 gıbı surumlerın hepsınde oturum acıldıgında pc kılıtlenıyor ve reset atmadan duzelmıyor.. Sadece oturum acıldıgı anda oluyor ama.. Her zaman degıl ama sıklıkla oluyor dıyebılırım! Ve bunun caresını bı turlu bulamadım.. 7.5'de boyle bı sorun yoktu

Sız belırtmeden ben bı kac seyı soylıyım..
-Format attım wındows'da bı sorun yok yanı..
-2GB Ram'e sahıbım..

Soyle bırsey var ama ornegın wınamp acık oldugunda genelde donuyor wınamp'ı kapatıp oyle oturum acıyorum ya da baska programlar.. Bu aklıma soyle bıse getırdı Ram'den kaynaklı dıe cunku wınamp ram'ı yoran bı programdır ama 2GB ram var ve baska ram'lerle de denedım..

Arkadaslar bunun caresını 1 senedır bulamadım pek umudum kalmadı ama ınslh sızden cıkar.. sımdıden tsk ederım

torchbearer 3 Temmuz 2008 21:20

Alıntı:

YaSıNSs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1114147)
Live messenger'da surumu farketmıo 8.0,8.1 gıbı surumlerın hepsınde oturum acıldıgında pc kılıtlenıyor ve reset atmadan duzelmıyor.. Sadece oturum acıldıgı anda oluyor ama.. Her zaman degıl ama sıklıkla oluyor dıyebılırım! Ve bunun caresını bı turlu bulamadım.. 7.5'de boyle bı sorun yoktu

Sız belırtmeden ben bı kac seyı soylıyım..
-Format attım wındows'da bı sorun yok yanı..
-2GB Ram'e sahıbım..

Soyle bırsey var ama ornegın wınamp acık oldugunda genelde donuyor wınamp'ı kapatıp oyle oturum acıyorum ya da baska programlar.. Bu aklıma soyle bıse getırdı Ram'den kaynaklı dıe cunku wınamp ram'ı yoran bı programdır ama 2GB ram var ve baska ram'lerle de denedım..

Arkadaslar bunun caresını 1 senedır bulamadım pek umudum kalmadı ama ınslh sızden cıkar.. sımdıden tsk ederım

Programlar çalıştığında sadece RAM'i değil işlemciyi de meşgul eder, donmaların nedeni de işlemcinin normalden fazla çalışmasıdır.

RAM'inizin yüksek olması çok bişey ifade etmez; işlemcinizin yetebilirliği düşük ise. Yine işlemciniz fazla ısınıyor (genelde aşırı tozlanmadan dolayı olur) veya fanın ayakları tam oturmamış bu sayede de CPU ile Fan arasında küçük de olsa boşluk varsa bunlar donmayı etkileyen sebeplerdir.

Sorun donanımsal ancak olabilir de olmayabilir de. Şöyle anlatayım; eğer Messenger üzerinde kullandığınız eklentiler normalden fazla yüklenme yapıyor ise donma yapması olağandır. Donanımsal olabilirden kastım, başta işlemci olmak üzere anakartı bile bu sorunlar içerisine dahil edebilirsiniz.

YaSıNSs 3 Temmuz 2008 22:26

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1114218)
Programlar çalıştığında sadece RAM'i değil işlemciyi de meşgul eder, donmaların nedeni de işlemcinin normalden fazla çalışmasıdır.

RAM'inizin yüksek olması çok bişey ifade etmez; işlemcinizin yetebilirliği düşük ise. Yine işlemciniz fazla ısınıyor (genelde aşırı tozlanmadan dolayı olur) veya fanın ayakları tam oturmamış bu sayede de CPU ile Fan arasında küçük de olsa boşluk varsa bunlar donmayı etkileyen sebeplerdir.

Sorun donanımsal ancak olabilir de olmayabilir de. Şöyle anlatayım; eğer Messenger üzerinde kullandığınız eklentiler normalden fazla yüklenme yapıyor ise donma yapması olağandır. Donanımsal olabilirden kastım, başta işlemci olmak üzere anakartı bile bu sorunlar içerisine dahil edebilirsiniz.

Sıcaklık konusunu ben de dusundum tabıkı en dıkkat ettıgım seylerden bırısıdır sıcaklık ve toz! Butun pacları ve fanları belırlı aralıkla temızlerım yanı toz degıl.. Sıcaklıga gelınce bılgısayarı ılk actıgım zaman da yapıo yanı daha ısınmasına fırsat kalmadan.. Eklentı konusunda tek yuklu olan eklentı plus o da buna neden olacak bı eklentı degıl.. Tek gerıye kalan ve benım de en cok kafama takılan anakart.. Bı de bunun yanında hdd'den suphelenıyorum.. Ama caresı yok bunun galıba *-)

torchbearer 3 Temmuz 2008 23:18

Alıntı:

YaSıNSs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1114275)
Sıcaklık konusunu ben de dusundum tabıkı en dıkkat ettıgım seylerden bırısıdır sıcaklık ve toz! Butun pacları ve fanları belırlı aralıkla temızlerım yanı toz degıl.. Sıcaklıga gelınce bılgısayarı ılk actıgım zaman da yapıo yanı daha ısınmasına fırsat kalmadan.. Eklentı konusunda tek yuklu olan eklentı plus o da buna neden olacak bı eklentı degıl.. Tek gerıye kalan ve benım de en cok kafama takılan anakart.. Bı de bunun yanında hdd'den suphelenıyorum.. Ama caresı yok bunun galıba *-)

HDD'de sorun olursa diğer programlarda da sorun olurdu, gerçi olup olmadığı belirtilmemiş. Kendin yapabilirsen anakartın üstünde bulunan parçaları sök (işlemci hariç) ve slotlarını ya üfleyerek ya kompresör yardımıyla (saç kurutma makinesi de olabilir ancak elektrikli süpürgeyi denemeyin) ya da ince bir fırçayla temizleyin.

Belki bu şekilde bi kazanım sağlanabilir. Ayrıca donmalar, ekran kartından olması da muhtemel, driver'ı kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.

YaSıNSs 4 Temmuz 2008 00:36

Soyledıklerınız hepsını yaptım :) İşlemcı de dahıl olmak uzere butun parcaları dagattım en ufak ayrıntısına varana kadar herseyı cıkardım temızledım ve tekrar kurdum ancak sonuc aynı.. Ekran kartı, anakart hepsının drıver'larını da tekrar kurdum ama degısen yok 8o|

Bu sorundan bı kısıde daha rastladım.. Kendısı bılgısayarcı bı akrabamız onun da leptopunda bu sorun mevcuttu ve o da caresını bulamadı en sonunda sattı leptopu:) buyuk ıhtımalle anakarttakı bı hatadan dolayı gerceklesıo bu..

bybart 4 Temmuz 2008 00:42

Hesap kilitlenmesi

Bir arkadaşımın hesabı çok fazla deneme yapıldı sonra deneyin veya parolanızı sıfırlayın diye uyarı veriyor. Parolayı sıfırlamadan gerekli işlemleri yapıyorum bu seferde çok fazla yanlış deneme yapıldı sonra deneyin diyor. 1 gün sonra denedim hala aynı.(msn dondurma programıyla birinin yaptığını sanmıyorum) Ne zaman geçer bu kilit olayı?

angell72 4 Temmuz 2008 00:57

arkadaşlar yardıma ihtiyacım var windows live messengerda kişileri nasıl silerim

ahmetgns 4 Temmuz 2008 10:58

Alıntı:

ssbsd adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1113849)
cevabın için teş. ederim ama araç çubuğu eklentisinden sorunu gideremedim.. dediğin gibi eklentileri yönet pencerisendeki internet explorer'da yüklü olan eklentiler ve internet explorer tarafından kullanılmış olan eklentiler içinde de bulamadım. şimdi eklentiyi tekrar nasıl kurabilirim. ya da başka türlü nasıl halledebilirim..

Araç çubuğunun ne araç çubuğu olduğunu da bilmiyoruz henüz. Ben de 3 tane araç çubuğu var hepsinde de bir arama kutucuğu var, Google, Yahoo, Windows Live. Tabi sizdeki bunlardan başka da olabilir. Adını kendiniz hatırlayıp Google'da arama yaparak ilgili araç çubuğunun indirme sayfalarına gidebilirsiniz.

torchbearer 4 Temmuz 2008 13:06

Alıntı:

YaSıNSs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1114388)
Soyledıklerınız hepsını yaptım :) İşlemcı de dahıl olmak uzere butun parcaları dagattım en ufak ayrıntısına varana kadar herseyı cıkardım temızledım ve tekrar kurdum ancak sonuc aynı.. Ekran kartı, anakart hepsının drıver'larını da tekrar kurdum ama degısen yok 8o|

Bu sorundan bı kısıde daha rastladım.. Kendısı bılgısayarcı bı akrabamız onun da leptopunda bu sorun mevcuttu ve o da caresını bulamadı en sonunda sattı leptopu:) buyuk ıhtımalle anakarttakı bı hatadan dolayı gerceklesıo bu..

Bir de şunu deneyin, anakartın özelliği olarak varsa on-board ekran kartından deneme yapın. Bilgisayarı kapatın ve monitör ile ekran kartı arasındaki bağlantıyı kesin. Bağlantı ucunu on-board ekran kartına bağlayıp bilgisayarı çalıştırın, driver'ını kurun. Bunda sorun yapmazsa ekran kartındandır o zaman.

Bunu söylememdeki sebep, ekran kartının driver'ı kurulmadığında aşağı yukarı hareketlenmelerde ekranın nasıl yavaş kaydığı çok rahat görülür bu da bilgisayarı zorlayan bir nedendir. Bu yüzden ekran kartı bilgisayar için önemli bir parçadır ve donmalara sebebiyet göstermesi olağandır.

Carpathian 4 Temmuz 2008 14:07

Merhabalar,
Msgr discovery ile ilgili uygulamaniz icin tebriklerimi sunrarim. Toollari inceledim ancak onca yeniligin arasinda bir konu halen yok. Acaba Status icin hazir olan busy, away vs. gibi notlarin yerine kendimiz bir sey ekleyemezmiyiz? mesela.. toplantidayim gibi.
Yradimci olursaniz memnun olurum, saygilar

featfromcrash 4 Temmuz 2008 15:00

Msn Arka Planda Kalıyor ???

SnagIt , Msn Webcam Recorder...vs. turu programlarla Msn Messenger uzerinden görüntü alamıorm :S
Msn Penceresi de Ana Ekranı da Arka Planda kalıyor :S
Araçlar Kısmından / Her Zaman üstte Seçeneğini de Tıklasam Görüntü Alamıyorum, Timer / belirli Bi Sure sonra kayıt seceneğiyle pencereyi acık bıraktıqımda yaptıqım kayıtta masaüstü cıkıo :S
Messenger dan sadece print screen ile qoruntu alabiliorm fakat video cekimi mümkün değil...

Yardımlarınızı Bekliyorum ; Şimdiden Teşekkürler ...

ahmetgns 4 Temmuz 2008 17:17

Alıntı:

Carpathian adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1114803)
Merhabalar,
Msgr discovery ile ilgili uygulamaniz icin tebriklerimi sunrarim. Toollari inceledim ancak onca yeniligin arasinda bir konu halen yok. Acaba Status icin hazir olan busy, away vs. gibi notlarin yerine kendimiz bir sey ekleyemezmiyiz? mesela.. toplantidayim gibi.
Yradimci olursaniz memnun olurum, saygilar

Bahsettiğiniz şeyi yapamazsınız ancak biraz benzerini Messenger Plus! Live adlı eklenti programının Kişisel Durum özelliği ile yapabilirsiniz, şuradan edinebilirsiniz: Messenger Plus! Live - Messenger Plus - MessengerPlus : MsXLabs Kişisel Durum özelliği ile ilgili bilgi için: https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/189586-messengerda-kisisel-durumlar-olusturun.html#post1116938

Alıntı:

angell72 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1114409)
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var windows live messengerda kişileri nasıl silerim

Kişi listesinde silmek istediğiniz kişiye sağ tıklayın ve "Kişiyi sil" öğesine tıklayın.

alper02 5 Temmuz 2008 14:27

Windows Live Messenger 8.0.0812 Türkçe

sürümünü arıyorum:)

upload edebilirmisiniz??

milliemin 5 Temmuz 2008 18:56

Bilgisayarımda yüklü olan windows live messenger 8.5 programında oturum açamıyordum.Yazılımı kaldırdım ve yeniden yüklemeyi denedim.Bu seferde kurulumu gerçekleştiremedim.

Karşılaştığım sorun
http://img112.imageshack.us/img112/5919/instln6.jpg
http://img112.imageshack.us/img112/5919/instln6.164da52431.jpg

Daha sonra deneyi tıkladığımda da sorun değişmedi.
Bu seferde burada bulduğum FİNAL TR sürümünü kurmayı denedim ama yine başaramadım.

Bu seferki sorun
http://img397.imageshack.us/img397/7764/finaltreg7.jpg
http://img397.imageshack.us/img397/7764/finaltreg7.362b10da80.jpg

Windows'un kendinde yüklü olan msn den oturum açmayı denediğimde ise şöyle bir hata veriyor
http://img112.imageshack.us/img112/8774/hatari5.jpg
http://img112.imageshack.us/img112/8774/hatari5.2c24c3fc3e.jpg

Sorunu bir türlü çözemedim bana yardımcı olur musunuz? Lütfen...

Magnifique 5 Temmuz 2008 19:08

Alıntı:

milliemin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1116521)
Bilgisayarımda yüklü olan windows live messenger 8.5 programında oturum açamıyordum.Yazılımı kaldırdım ve yeniden yüklemeyi denedim.Bu seferde kurulumu gerçekleştiremedim.

Karşılaştığım sorun

Bu seferde burada bulduğum FİNAL TR sürümünü kurmayı denedim ama yine başaramadım.

Bu seferki sorun

Windows'un kendinde yüklü olan msn den oturum açmayı denediğimde ise şöyle bir hata veriyor

Windows Live Messenger 8,5 Final'i kuruyorsunuz yalnış anlamadıysam. Onu kurarken eski kullandığınız Messenger'in üstüne kurucaksınız silmiyeceksiniz. Sadece tamamen Messenger'ınızı kapatın ve öyle kurulumu yapın.

milliemin 5 Temmuz 2008 19:22

Alıntı:

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1116534)
Windows Live Messenger 8,5 Final'i kuruyorsunuz yalnış anlamadıysam. Onu kurarken eski kullandığınız Messenger'in üstüne kurucaksınız silmiyeceksiniz. Sadece tamamen Messenger'ınızı kapatın ve öyle kurulumu yapın.

Bilgisayarımda yüklü messenger programı yok.

Magnifique 5 Temmuz 2008 19:34

Alıntı:

milliemin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1116554)
Bilgisayarımda yüklü messenger programı yok.

Windows Live Messenger 8,5 Final'i kurarken normal kullandığınız Messenger'ın üstüne kurucaksınız bu hatalarda zaten ondan kaynaklanıyor. Normal kullandığınız Messenger'ın (Örneğin: WLM 8,1) üstüne kuruluyor ve kurulum yaparken Messengerinizin tamamen kapalı olduğundan emin olun. Ve kurulumu yapın.

moon-faced 5 Temmuz 2008 19:49

Alıntı:

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1116534)

benimde reklamlar falan kalktığı için msnimden rahatsız olmuştum ve daha sonra programı pc den tamamen kaldırıp tekrar kurmak istedim.ve aynı sorunla karşılaştım :( ne yaptıysam bi türlü yükleyemedim 8.5 i... daha sonra 9.0ı yükledim ama reklamlarım hala yok msnin altında reklam yerine beyaz bi boşluk var hala sinir oluyorum bu duruma ve şimdide maillerime giriyorum.maillerimi falan okuyabiliyorum ama hesaplarıma giriş yapamıorum.kişi bilgilerimi,şifremi falan değiştiremiyorum.bu sorunumu dün yazmıştım ama firefoxu yüklememi önerdilerve ben ordanda denedim ama yok bi türlü hesaplarıma giremiorum.hesaplarıma girebilmem için ve 8.5i tekrar yükleyebilmem için bana yardım edin lütfen

Magnifique 5 Temmuz 2008 20:03

Alıntı:

moon-faced adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1116592)
benimde reklamlar falan kalktığı için msnimden rahatsız olmuştum ve daha sonra programı pc den tamamen kaldırıp tekrar kurmak istedim.ve aynı sorunla karşılaştım :( ne yaptıysam bi türlü yükleyemedim 8.5 i... daha sonra 9.0ı yükledim ama reklamlarım hala yok msnin altında reklam yerine beyaz bi boşluk var hala sinir oluyorum bu duruma ve şimdide maillerime giriyorum.maillerimi falan okuyabiliyorum ama hesaplarıma giriş yapamıorum.kişi bilgilerimi,şifremi falan değiştiremiyorum.bu sorunumu dün yazmıştım ama firefoxu yüklememi önerdilerve ben ordanda denedim ama yok bi türlü hesaplarıma giremiorum.hesaplarıma girebilmem için ve 8.5i tekrar yükleyebilmem için bana yardım edin lütfen

İşletim sisteminiz nedir? Hangi güvenlik programını kullanıyorsunuz? Hangi bağlantı üzerinden bağlanıyorsunuz? Ev kullanıcısımısınız yoksa iş yerindenmi giriyorsunuz?

NeutralizeR 6 Temmuz 2008 02:13

Alıntı:

milliemin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1116521)

Karşılaştığım sorun

Bu seferki sorun

Geçici internet dosyalarını temizlemeyi deneyin. Internet Explorer > Araçlar > Sil (Geçici Internet Dosyaları). Ayrıca C:\Documents and Settings\kullanıcı_adınız\Local Settings\Temp klasörünü de güvenle boşaltabilirsiniz. sirenacm.dll için tıklayınız.

alper02 6 Temmuz 2008 20:50

upload edebilirmisiniz??:*(

NeutralizeR 7 Temmuz 2008 01:52

Alıntı:

alper02 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1117793)

upload edebilirmisiniz??:*(

https://www.msxlabs.org/msxteam/funda/Windows_Live_Messenger_80.zip

Bu da oturum açabilmenizi sağlayacak olan EXE:
MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Tekil Mesaj - MsXLabs

hakanerunsal 7 Temmuz 2008 18:21

merhaaba
benim yazı tipleriyle ilgili bir sorunum var . yazı tipim hep aynı harflerin bazıları ters yazı tipini değiştiremiyorum . değiştirince başka bir kişiye yazarken seçtiğim yazı tipi gönderdiğimde ise bu saçma yazı tipiyle çıkıyor .
işte yazı tipi bu iηdiямє γöηєтićiSi gibi yazıyor düzeltemiyorum . ne yaptıysam olmadı yardım ederseniz sevinirim .

arkadaşlar acil lütfen cevap yazın :(

arkadaşlar lütfen çok acil bilen varsa yazsın lütfen

ahmetgns 7 Temmuz 2008 20:21

Alıntı:

hakanerunsal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1118636)
merhaaba
benim yazı tipleriyle ilgili bir sorunum var . yazı tipim hep aynı harflerin bazıları ters yazı tipini değiştiremiyorum . değiştirince başka bir kişiye yazarken seçtiğim yazı tipi gönderdiğimde ise bu saçma yazı tipiyle çıkıyor .
işte yazı tipi bu iηdiямє γöηєтićiSi gibi yazıyor düzeltemiyorum . ne yaptıysam olmadı yardım ederseniz sevinirim .

arkadaşlar acil lütfen cevap yazın :(

arkadaşlar lütfen çok acil bilen varsa yazsın lütfen

Messenger Plus! Live kullanıyorsanız Program Ekle veya Kaldır penceresine açın (Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır). Buradan Messenger Plus! Live'ı bulun. Kaldır düğmesine basın. Açılan pencerede "Messenger'ı Onar" düğmesine basın. Şu iki seçeneği işaretleyip İleri düğmesine basın.
  1. Yüklü bütün scriptleri devre dışı bırak ve seçeneklerini sıfırla
  2. Bütün Messenger Plus! kullanıcı tercihlerini varsayılanlarına sıfırla
Budan sonra da sorun devam ederse, bilemeyeceğim.

karasihir 8 Temmuz 2008 15:10

ben kurdum ama daha önceki sürüm açılıyordu şimdi açılmıyor msnle beraber anlamadım hatam nerde daha öncekinde msnin yannda açılmıştı acele yardım...

leydieda 8 Temmuz 2008 15:48

arkadaşlar msn 80048439 hata kodunu nasıl duzeltebılırım

torchbearer 8 Temmuz 2008 18:10

Alıntı:

leydieda adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1119276)
arkadaşlar msn 80048439 hata kodunu nasıl duzeltebılırım

Üstteki küçük programcığı indirerek karşılaşılan hatanın yanına tıklayın ve Fix butonuna veya Generic Fix butonuna basın. Eğer güvenlik programı engellemiyorsa sorunun ortadan kalkması gerekir.

Aşağıda vereceğim linkten 80048820 kodunu girerek arama yapın ve orada yazanları deneyin. Sizi karşılaştığınız hata kodu 80048820 ile aynı sorunu göstermektedir.

BIOS'tan veya oturum içindeyken saat ve tarih ayarlarını kontrol edin ve şunu indirerek C:\Windows\System32\drivers\etc\ içine kurulduğuna emin olun. Bu messenger'ı sorunsuz açabilmek için içeren hostlardır.

fato2009 9 Temmuz 2008 03:36

Arkdaşlar Windows Server 2003 Kurulu Makinade Nasıl Msn Kurabiliriz .
Administrator Girişinine Sahibim Msn Kurarken Bana windows Server , Xp xp2 vb. İşletim Sitemlerine Sahip Olmaslısınız Diyor ..
Portablesini indirdiğimde de "boxfile corpurted" diye birşey veriyor ne yapmam gerkiyor yardımcı olabilirmisiniz...

by_nazif 10 Temmuz 2008 14:44

msn live sorunum

Böyle bi hata çıkıyor bi bakarmısınızZZzz şimdiden teşekkürler

http://img187.imageshack.us/img187/9125/resimmmmwl3.png
http://img187.imageshack.us/img187/9125/resimmmmwl3.be341fa7c4.jpg

Gabriella 10 Temmuz 2008 17:56

Benim msn messengerıma virüs bulaşmış nasıl temizleyebilirim?

ahmetgns 10 Temmuz 2008 19:52

Alıntı:

Gabriella adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1121016)
Benim msn messengerıma virüs bulaşmış nasıl temizleyebilirim?

Şu konuda anlatılanlar işinize yarayabilir: MSN Messenger Virüsü Temizleme Yöntemi

empaxcLuB 11 Temmuz 2008 12:08

Sa Abıcım Sizden Bi İsteqim Ve Bide Sorum Var..!!!
Msn yi Kaldırdım Ve yeniden Live messenger yukleyecektım ama YukLerken

Üzqünüz windows Live programları windows server windows xp professional x64 edition
veya windows xp service pack 2 den onceki windows işletim sistemleri üzerüne yuklenemez dıor ne demek oluyo bu allah icin yardım edın bana

lord_exel 12 Temmuz 2008 22:05

Galiba ben biliyorum. Messenger discovery live programını denediniz mi? Bu programda cam kayıt özelliği olduğunu hatırlıyorum. bir dene istersen.

Saat: 10:23

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık