![]() |
Alıntı:
Saatin ayarını değiştirip yeniden eski ayarlarına getirdim..Yükleyip kullanmaya başladım bile.. Emeğine teşekkür ederim;) Alıntı:
Not: Benim ilk dememde çalışmıştı.. :) |
S.a beyLer ya iLk defa oLuyo bende pc ye format attim 9.0 beta yükLedim acilmadi siLdim 8.5 finaL yükLedim acilmadi artik da hic oturum aciLmiyo 80070be hatasını veriyor yardim Lütfen |
Alıntı:
Bu hatayla ilgili herhangi bir çözüm veya karşılaşan kimse olmamış, Microsoft un yardım ve destek bölümünde arayabilirsin (belki donanımsal veya windows ile ilgili bir program dahilinde sorun olabilir). Ya da Messenger'ı tamamen kaldırdıktan sonra kurmadan önce bilgisayarı yeniden başlatıp oturum açıldığında yeni kurulum yapabilirsiniz. Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma |
çoklu msn adresi açabilmem için ne yapmam gerek bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim cevabınızı bekliyeceğim |
Alıntı:
Arat bulursun.. Resimli anlatımıda var.;) |
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar.. ufacık miniminnacık bir sorun var.. internet exlorer açtığımda geri-ileri-dur-yenile-giriş-ara-sık kullanılanlar.... başlığının altında ki arama çubuğunu kaybettim nasıl yaptım bilmiyorum ama bakmadığım yer kalmadı gören bilen varsa söyleyebilir mi?? |
Merhaba, Msn Livenin ara yüzünde alt,da bir duyuru ve ardından ne ararsan bulursun Live search,i... Format atmadan önce msn,de ( son sürüm ) böylesi bir etiket yoktu. Bunu nasıl kaldırabiliriz... Umarım doğru sayfaya yazdım, Teşekkürler |
Alıntı:
Internet Explorer'da aradığınız araç çubuğunu gizlemiş, araç çubuğu eklentisini devre dışı bırakmış ya da araç çubuğunu bilgisayarınızdan bir şekilde kaldırmış olabilirsiniz. Geri İleri düğmelerinin olduğu çubukta boş bir yerde sağ tıklayın ve yanında bir işaret olmayan araç çubuğu adlarına bakın. Mesela Windows Live Toolbar adlı bir seçenek görebilirsiniz, ona tıklayarak Windows Live Toolbar'ı tekrar görünür kılabilirsiniz. İkinci ihtimal için Internet Explorer'ın "Eklentileri Yönet" penceresinden ilgili araç çubuğu eklentisini tekrar etkinleştirmeyi ya da böyle bir eklentiye dair bilgisayarınızda hiç bir iz kalmadıysa eklentiyi bilgisayarınıza tekrar kurmayı denemelisiniz. Alıntı:
Herhalde reklamlardan bahsediyorsunuz. Bunları A-patch, Mess-patch gibi yamalarla ya da MessengerDiscovery Live, StuffPlug 3.5 gibi eklentilerle kaldırabilirsiniz. Hepsini forumumuzda bulabilirsiniz. |
StuffPlug 3.5 yüklü, ayarlarını alsam...Teşekkürler |
Alıntı:
|
Forumda binlerce konu içinde benim sorunuma cevap niteliğinde bir forum sayfası bulmak zor olur. Stuffplug 3.5 sürümü zaten msn,in içinde yer alıyor; sadece efendim bir nebze ayar... :) Boşver.... |
merhabalar hotmail.com sayfasından giriş yapmaya çalıştığımızda çok fazla giriş denendiğinden kilitlendi yazıyordu dün akşam, bu sabah tekrar denedim aradan 10 saat geçmesine rağmen tekrar aynı şeyi yazdı. bende parola sıfırlaya tıkladım adres bilgilerini posta kodunu falan girdim alttaki hatayı verdi. Acaba bu ne kadar süre sonra geçer yada şifrem mi değişmişte giriş yapamıyorum. Çünkü 2 kez giriş yaptığınızda sorun düzelir yazmışlar fakat ben hiç giriş yapamıyorum. Çözüm için ne yapılabilir acaba? İyi çalışmalar Alıntı:
|
arkadaşlar live 8,5, plus, discovery, stfplug yüklü sistemimde msn de online olduktan kısa bir süre sonra msn kendiliğinden kapanıyor bunu neden yapabilir. tşkler... |
yani sorun şu konuşma penceresini kapatınca msn tamamen kapanıyor bunu nerden düzeltebilirim... |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma Messenger Discovery Live'ı Tamamen Kaldırma |
Alıntı:
cevabın için teş. ederim ama araç çubuğu eklentisinden sorunu gideremedim.. dediğin gibi eklentileri yönet pencerisendeki internet explorer'da yüklü olan eklentiler ve internet explorer tarafından kullanılmış olan eklentiler içinde de bulamadım. şimdi eklentiyi tekrar nasıl kurabilirim. ya da başka türlü nasıl halledebilirim.. |
Live messenger'da surumu farketmıo 8.0,8.1 gıbı surumlerın hepsınde oturum acıldıgında pc kılıtlenıyor ve reset atmadan duzelmıyor.. Sadece oturum acıldıgı anda oluyor ama.. Her zaman degıl ama sıklıkla oluyor dıyebılırım! Ve bunun caresını bı turlu bulamadım.. 7.5'de boyle bı sorun yoktu Sız belırtmeden ben bı kac seyı soylıyım.. -Format attım wındows'da bı sorun yok yanı.. -2GB Ram'e sahıbım.. Soyle bırsey var ama ornegın wınamp acık oldugunda genelde donuyor wınamp'ı kapatıp oyle oturum acıyorum ya da baska programlar.. Bu aklıma soyle bıse getırdı Ram'den kaynaklı dıe cunku wınamp ram'ı yoran bı programdır ama 2GB ram var ve baska ram'lerle de denedım.. Arkadaslar bunun caresını 1 senedır bulamadım pek umudum kalmadı ama ınslh sızden cıkar.. sımdıden tsk ederım |
Alıntı:
RAM'inizin yüksek olması çok bişey ifade etmez; işlemcinizin yetebilirliği düşük ise. Yine işlemciniz fazla ısınıyor (genelde aşırı tozlanmadan dolayı olur) veya fanın ayakları tam oturmamış bu sayede de CPU ile Fan arasında küçük de olsa boşluk varsa bunlar donmayı etkileyen sebeplerdir. Sorun donanımsal ancak olabilir de olmayabilir de. Şöyle anlatayım; eğer Messenger üzerinde kullandığınız eklentiler normalden fazla yüklenme yapıyor ise donma yapması olağandır. Donanımsal olabilirden kastım, başta işlemci olmak üzere anakartı bile bu sorunlar içerisine dahil edebilirsiniz. |
Alıntı:
Sıcaklık konusunu ben de dusundum tabıkı en dıkkat ettıgım seylerden bırısıdır sıcaklık ve toz! Butun pacları ve fanları belırlı aralıkla temızlerım yanı toz degıl.. Sıcaklıga gelınce bılgısayarı ılk actıgım zaman da yapıo yanı daha ısınmasına fırsat kalmadan.. Eklentı konusunda tek yuklu olan eklentı plus o da buna neden olacak bı eklentı degıl.. Tek gerıye kalan ve benım de en cok kafama takılan anakart.. Bı de bunun yanında hdd'den suphelenıyorum.. Ama caresı yok bunun galıba *-) |
Alıntı:
HDD'de sorun olursa diğer programlarda da sorun olurdu, gerçi olup olmadığı belirtilmemiş. Kendin yapabilirsen anakartın üstünde bulunan parçaları sök (işlemci hariç) ve slotlarını ya üfleyerek ya kompresör yardımıyla (saç kurutma makinesi de olabilir ancak elektrikli süpürgeyi denemeyin) ya da ince bir fırçayla temizleyin. Belki bu şekilde bi kazanım sağlanabilir. Ayrıca donmalar, ekran kartından olması da muhtemel, driver'ı kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. |
Soyledıklerınız hepsını yaptım :) İşlemcı de dahıl olmak uzere butun parcaları dagattım en ufak ayrıntısına varana kadar herseyı cıkardım temızledım ve tekrar kurdum ancak sonuc aynı.. Ekran kartı, anakart hepsının drıver'larını da tekrar kurdum ama degısen yok 8o| Bu sorundan bı kısıde daha rastladım.. Kendısı bılgısayarcı bı akrabamız onun da leptopunda bu sorun mevcuttu ve o da caresını bulamadı en sonunda sattı leptopu:) buyuk ıhtımalle anakarttakı bı hatadan dolayı gerceklesıo bu.. |
Hesap kilitlenmesi Bir arkadaşımın hesabı çok fazla deneme yapıldı sonra deneyin veya parolanızı sıfırlayın diye uyarı veriyor. Parolayı sıfırlamadan gerekli işlemleri yapıyorum bu seferde çok fazla yanlış deneme yapıldı sonra deneyin diyor. 1 gün sonra denedim hala aynı.(msn dondurma programıyla birinin yaptığını sanmıyorum) Ne zaman geçer bu kilit olayı? |
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var windows live messengerda kişileri nasıl silerim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bunu söylememdeki sebep, ekran kartının driver'ı kurulmadığında aşağı yukarı hareketlenmelerde ekranın nasıl yavaş kaydığı çok rahat görülür bu da bilgisayarı zorlayan bir nedendir. Bu yüzden ekran kartı bilgisayar için önemli bir parçadır ve donmalara sebebiyet göstermesi olağandır. |
Merhabalar, Msgr discovery ile ilgili uygulamaniz icin tebriklerimi sunrarim. Toollari inceledim ancak onca yeniligin arasinda bir konu halen yok. Acaba Status icin hazir olan busy, away vs. gibi notlarin yerine kendimiz bir sey ekleyemezmiyiz? mesela.. toplantidayim gibi. Yradimci olursaniz memnun olurum, saygilar |
Msn Arka Planda Kalıyor ??? SnagIt , Msn Webcam Recorder...vs. turu programlarla Msn Messenger uzerinden görüntü alamıorm :S Msn Penceresi de Ana Ekranı da Arka Planda kalıyor :S Araçlar Kısmından / Her Zaman üstte Seçeneğini de Tıklasam Görüntü Alamıyorum, Timer / belirli Bi Sure sonra kayıt seceneğiyle pencereyi acık bıraktıqımda yaptıqım kayıtta masaüstü cıkıo :S Messenger dan sadece print screen ile qoruntu alabiliorm fakat video cekimi mümkün değil... Yardımlarınızı Bekliyorum ; Şimdiden Teşekkürler ... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Windows Live Messenger 8.0.0812 Türkçe sürümünü arıyorum:) upload edebilirmisiniz?? |
Bilgisayarımda yüklü olan windows live messenger 8.5 programında oturum açamıyordum.Yazılımı kaldırdım ve yeniden yüklemeyi denedim.Bu seferde kurulumu gerçekleştiremedim. Karşılaştığım sorun http://img112.imageshack.us/img112/5919/instln6.jpg http://img112.imageshack.us/img112/5919/instln6.164da52431.jpg Daha sonra deneyi tıkladığımda da sorun değişmedi. Bu seferde burada bulduğum FİNAL TR sürümünü kurmayı denedim ama yine başaramadım. Bu seferki sorun http://img397.imageshack.us/img397/7764/finaltreg7.jpg http://img397.imageshack.us/img397/7764/finaltreg7.362b10da80.jpg Windows'un kendinde yüklü olan msn den oturum açmayı denediğimde ise şöyle bir hata veriyor http://img112.imageshack.us/img112/8774/hatari5.jpg http://img112.imageshack.us/img112/8774/hatari5.2c24c3fc3e.jpg Sorunu bir türlü çözemedim bana yardımcı olur musunuz? Lütfen... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İşletim sisteminiz nedir? Hangi güvenlik programını kullanıyorsunuz? Hangi bağlantı üzerinden bağlanıyorsunuz? Ev kullanıcısımısınız yoksa iş yerindenmi giriyorsunuz? |
Alıntı:
|
Windows Live Messenger 8.0.0812 Türkçe sürümünü arıyorum:) upload edebilirmisiniz??:*( |
Alıntı:
Bu da oturum açabilmenizi sağlayacak olan EXE: MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? - Tekil Mesaj - MsXLabs |
merhaaba benim yazı tipleriyle ilgili bir sorunum var . yazı tipim hep aynı harflerin bazıları ters yazı tipini değiştiremiyorum . değiştirince başka bir kişiye yazarken seçtiğim yazı tipi gönderdiğimde ise bu saçma yazı tipiyle çıkıyor . işte yazı tipi bu iηdiямє γöηєтićiSi gibi yazıyor düzeltemiyorum . ne yaptıysam olmadı yardım ederseniz sevinirim . arkadaşlar acil lütfen cevap yazın :( arkadaşlar lütfen çok acil bilen varsa yazsın lütfen |
Alıntı:
|
ben kurdum ama daha önceki sürüm açılıyordu şimdi açılmıyor msnle beraber anlamadım hatam nerde daha öncekinde msnin yannda açılmıştı acele yardım... |
arkadaşlar msn 80048439 hata kodunu nasıl duzeltebılırım |
Alıntı:
Aşağıda vereceğim linkten 80048820 kodunu girerek arama yapın ve orada yazanları deneyin. Sizi karşılaştığınız hata kodu 80048820 ile aynı sorunu göstermektedir. BIOS'tan veya oturum içindeyken saat ve tarih ayarlarını kontrol edin ve şunu indirerek C:\Windows\System32\drivers\etc\ içine kurulduğuna emin olun. Bu messenger'ı sorunsuz açabilmek için içeren hostlardır. |
Arkdaşlar Windows Server 2003 Kurulu Makinade Nasıl Msn Kurabiliriz . Administrator Girişinine Sahibim Msn Kurarken Bana windows Server , Xp xp2 vb. İşletim Sitemlerine Sahip Olmaslısınız Diyor .. Portablesini indirdiğimde de "boxfile corpurted" diye birşey veriyor ne yapmam gerkiyor yardımcı olabilirmisiniz... |
msn live sorunum Böyle bi hata çıkıyor bi bakarmısınızZZzz şimdiden teşekkürler http://img187.imageshack.us/img187/9125/resimmmmwl3.png http://img187.imageshack.us/img187/9125/resimmmmwl3.be341fa7c4.jpg |
Benim msn messengerıma virüs bulaşmış nasıl temizleyebilirim? |
Alıntı:
|
Sa Abıcım Sizden Bi İsteqim Ve Bide Sorum Var..!!! Msn yi Kaldırdım Ve yeniden Live messenger yukleyecektım ama YukLerken Üzqünüz windows Live programları windows server windows xp professional x64 edition veya windows xp service pack 2 den onceki windows işletim sistemleri üzerüne yuklenemez dıor ne demek oluyo bu allah icin yardım edın bana |
Galiba ben biliyorum. Messenger discovery live programını denediniz mi? Bu programda cam kayıt özelliği olduğunu hatırlıyorum. bir dene istersen. |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık