![]() |
aşk bu aşk! bitmicek hiç bi zmn! sürekli birilerini yakalayıp acı çektirmeye devam edicek! bahk görürsünüz!100 yıl sora görürüm sizi! :D:D:D |
özlemek çok kötü bişeydir. kavuşamayacağını bilerek özlemek iki kere kötüdür. |
Alıntı:
|
hani herkez arkadaş.. hani oyunlar sürerken.. hani şarkılar bizi bukadar incitmezken.. eskidendi.. eskidendi.. ahhh eskiden.. |
Bu gece susalım. Nasılsa bir gece daha var önümüzde. Sonra bir tane daha, ardından bir tane daha. Konuşuruz. Geceler uzar, günlere döner ve sen ve ben herşeyin en derininde. Bu gece öyle duralım. Bozuk saatler gibi... Nasılsa bir gece daha var, sonra bir tane daha, ardından bir tane daha... Sonra? Sonrası yok. Öyle işte.. |
gözlerimi kapattım yürüyorum ozaman önüme çıkan taşlar değil beni düşürüp dizlerimi kanatan .............. |
Üç kişiyiz şu kocaman dünyada Sen, ben ve o. Ne "biz" olabiliyoruz adamakıllı Ne "siz" diyebiliyoruz Ne de “onlar” var gerçekte... |
Ben ihbar ettim , elma çalan çocukları O gün bu gündür hiçbir masala yakışmam artık Gökten üç elma düşer. Düşerde Bir ben düşemem gökten... |
Canım yalnızca sevmek istiyor seni. Öncesinin ve sonrasının arasına alıp değil, alışılmış bir tören gibi değil. Hiç dokunmadan, belki de gözlerine bakmadan, konuşmadan belki belki de her zaman yaptığımız gibi değil.. CANIM YALNIZCA SEVMEK İSTİYOR SENİ.. NE UMUT ETMEK, NE DE BEKLEMEK.. BASKA HİÇBİR ŞEY... |
|
| Saat: 14:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık