![]() |
kesinlikle haklisin.. ikili delilik de süper... ben de cok seviyorum.. aslinda sezenin tüm sarkilari süper ve süper ötesi.. degil mi?? biliyorsun sarkisi da sirada simdi.. pc deki müzik dosyamin adi MINIKSERCE- tüm sarkilari, baskalarina yaptigi sarkilar.. hastayim yani..:)) |
valla bende hastayım bir site var sezenin orda 176 tane şarkısı var her gece dinliyorum birde ah mazi diye bir şarkısı var eski ama bayıldım sen de bulursan dinle tavsiyem valla ... |
hemen not aliyorum.. bak bunu nasil kacirmisim yaw.. sagolasin arwen... hemen bakacagim.. |
reca efenim ne demek bulursun ve beğenirsin umarım :) |
Benim son favori Sezen şarkım SoN Bakışlar bayılıyorum bu şarkıya. |
evet.. o da cok güzel.. bence sezen, bir müzik dehasi, dalinda bir numara.. kimseyle kiyaslayamiyorum bile... yaaaa, ben cok seviyorum miniksercemi... karaagac i söylüyor simdi... ufffffffffff.... |
sezen den takılıyoruz ne güzel... ve sen yoksun ve ben seni çok özlüyorum bidenem:( |
bidenen nerde arwen?? hasretlik mi var arada?? ALLAH KAVUSTURSUN , diyeyim o zaman... |
bidenem buralarda yanımdayken bile özlüyorum ben onu :) canım o parçam o benim ...diğer yarım....... bu gece nasılım durgunum aslında aklım başka başka yerlerde karışık bir öle düşünüyorum bir böyle ne olacak acaba benim bu halim :) |
NE OLCAK ARWEN'İN HALİ? TABİ Kİ MUTLU OLCAK..HAKETTİĞİ GİBİ..KEŞKE HERKES SENİN KADAR AŞIK Bİ KALBE SAHİP OLSA..BU GECE UYKUM YOK BAYILASIYA KADAR BURDAYIM.. |
| Saat: 07:55 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık