![]() |
WİNDOWS XP KULLANIYORUM, ADSL MODEM, 7.5 , TEK OTORUM KULLANIYORUM, VİRÜS PROGRAMI İSE TREND MİCRO PC-CİLLİN... |
Alıntı:
Saatin yanındaki MSN Messenger sembolüne sağ tıklayın, Çıkış'ı seçin. Sonra MSN Messenger'ı kısayolundan tekrar başlatın ve oturum açmayı deneyin. Sorunsuz oturum açarsanız, güvenlik yazılımınızın ayarlarını gözden geçirmeniz gerekecek. |
benim sorunum şu: alt komşum bir program yuklemiş güya benim konuşmalarımı gorebılıyomuş bana ınandırıcı gelmedi acaba boyle bişey varmı varsa nasıl koruyacam msn bılgılerımı,( guya yukledıgı program aynı baglantıdakı butun konuşmaları gosterıyomuş |
Alıntı:
Dosya paylaşımını kapatın... |
yani live messangerdeki gibi paylaşım klasörlerini mi kapamalıyım? yanı dosya paylaşımını durdurursam sorun hallolur mu? |
1 ek Başlat > Ayarlar > Ağ Bağlantıları > altından ağ bağlantınıza sağ tıklayın, Özellikler'e girin: ![]() Microsoft Ağları için Dosya ve Yazıcı Paylaşımı öğesinin kutucuğunun işaretini kaldırın ve Tamam'a tıklayın. Böylelikle dosya paylaşımını tamamen kaldırmış olursunuz. |
Merhaba.. Kişi listeniz dolu. Kişi silin falan demeye başladı bu gece 4ten sonra bundan nasıl kurtulacağım acaba ? teşekkürler. |
meraba msn live de oturum açamıyorum. hizmet geçiçi larak kullanılamadığından.. diye bi msj alıyorum hata kodu:80004005 sorun gider sonra onar dediğimde yine olmumyor diğer msn adresime girebiliyorum ama buna diil.ve buna başka bilgisayarlarda ve windows msn de girebiliyorum ne yapmam gerekir? |
Alıntı:
C:\Documents and Settings\(kullanıcı adınızın olduğu klasör)\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts Bu klasöre gidin ve Windows Live Contacts klasörünün içinde ne var ne yoksa silin. Daha sonra giriş yapmayı bir daha deneyin.. |
Alıntı:
|
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık