![]() |
AGLAYACAKSIN Benden ayrilip tek basina kalinca, Acilarin,dertlerin cogalinca, Sende beni birgün anlayacaksin, Iste o zaman AGLAYACAKSIN. Eski albümlerde beni arayacaksin, Sararmis bir resimde olacak, Gözlerin yasla dolu dolu bakacaksin, Iste o zaman AGLAYACAKSIN. Her gece yarisi titreyerek uyanacaksin, Yaptiklarin aklina gelecek, Neler yaptigini anlayacaksin, Iste o zaman AGLAYACAKSIN. Gün gelir oturursun nikah masasina, Mutluluk hayaliyle atsanda imza, Beyazlar icinde yapacagin o ilk dansda, Ben gelecegim aklina iste o zaman AGLAYACAKSIN. |
http://www.hazirsozler.com/siir/siir.gif ALDATILMAK ne güzel başlamıştık biz ikimiz... daha ilk bahar başlamadan, kuşlar bile aşkı tatmadan ne oldu sonra yarim ne olduda vazgeçtin beni kandırdın aldattın artık inanmıyorum hiç birşeye ne dünyaya ne de sevgiye http://www.hazirsozler.com/siir/siir.gif ESİR (SEN GİTTİN) Sen gittin günler bana sanki bin asır Mutsuzluğun gölgesi yüzüme yansır Odalar olmuş zindan bense bir esir Gel son nefesimi vermek üzereyim Sen gittin saatler sanki durmuş gibi Sensizlik beni kalbimden vurmuş gibi Ayrılık dört bir yanımı sarmış gibi Gel son nefesimi vermek üzereyim Sen gittin çağlamıyor gayrı bu nehir Yaşatmıyor beni,kovuyor bu şehir Ayrılığın neyin nesi,söyle nedir Gel son nefesimi vermek üzereyim Sen gittin ziyan oldu o güzel yıllar Mutsuzluğa çıktı gittiğim tüm yollar Benden söz ediyor kahrolası diller Gel son nefesimi vermek üzereyim Sen gittin kalbim kırık,gönlüm yaralı Merhemlerin olmaz bana hiç yararı Soldu aşk bağımın yeşil yaprakları Gel son nefesimi vermek üzereyim http://www.hazirsozler.com/siir/siir.gif TEK BAŞINA BİR ÇİÇEK Gece olsam Yıldız olsam Ormanın derinliklerinde Tek başına bir çiçek Terk edilmiş bir şehir Hiçliğin tam ortasında yaşasam Kimse bilmese beni Kimse umursamasa Ve benim için Vakit dolduğunda Göçmen kuşlar gibi Sessiz sedasız ayrılsam Yabancısı olduğum bu diyardan http://www.hazirsozler.com/siir/siir.gif SEVGİLİ DİYE Aşk şarabı içtim senin elinden, Ezgiler dökülür gönül telimden. Hiç şikayet etmem çektiklerimden, Bağrım yanar olsun sevgili diye. Aşk yoluna umut bağlayan bilir, Hasretle ah çekip ağlayan bilir. Yunus gibi coşup çağlayan bilir, Gönlüm pınar olsun sevgili diye. Karanlıkta ışık arar gözlerim, Mubarek yüzünü görmek isterim. Adın dua gibi,okur söylerim, Dilim anar olsun sevgili diye. Bin şiir gibisin duygularımda, Sana sığınırım kaygılarımda. Cennetin görünsün uykularımda, Düşüm sunar olsun sevgili diye. Adını huşuyla ansın dudaklar, Gönlümün gözüyle yakın uzaklar. Yoluma kurulsun zevkten tuzaklar, Nefsim sınar olsun sevgili diye. Mor karanfil benim,fesleğen benim, Aşkınla gönlümü besleyen benim. Bir ömrü yaşarken eskiyen tenim, Bir can sunar olsun sevgili diye. http://www.hazirsozler.com/siir/siir.gif BİR ÇOCUK AĞLIYOR Koşuyor saatler,dönüyor dünya, İnsanlar telaşlı,dünya telaşlı. Dinleyin anneler,duyun babalar, Bir çocuk ağlıyor gözleri yaşlı. Zaman bir tiyatro:Açılmış perde, Mekan:Adliye Sarayı ve bir de, Boşanma davası varken içerde, Bir çocuk ağlıyor çatılmış kaşlı. Davacı,davalı,tanık burada, Yargıcın yüreği yanık burada. Herkesin vicdanı sanık burada, Bir çocuk ağlıyor masum bakışlı. |
Yağmurlar yine yağacak toprağın üstüne.. Ve sen canım, yine duyacaksın kokusunu toprağın... Zannetme ki benim tenim olacak yine kokladığın... Bir ben, bir benim kokum, bir de benim gözyaşlarım, Yağmayacak artık nisan yağmurları gibi içine... Kimbilir, bir hiç kimse gibi ben, Hiç kimsesiz olan, karabulutların içinde saklanacağım... Ama sevgim, dolu dizgin yağacak gökyüzünden üzerine... Aldığın her nefesi sellerine katacak sevgim... Sevgim hep, su serpecek yağmur bereketiyle gönlüne... |
Sen Gidersen Biliyor musun nelerle avunuyorum? . Senle geçen günlerimi unutamiyorum, Ben hergün seninle sensizligi yasiyorum, Bu isyan bu bekleyis bitecek biliyorum. Yalnizligima dokunma, Birakta özgürce büyüsün, Yazlarda yansin, kislarda üsüsün, Isterse askimdan da, Sevgimden de, Daha büyük görünsün. Geceleri üsür müsün, Hemen örtünür müsün, Beni düsünür müsün, Yoksa sevgiye hasretmisin, Bin dert ile yogruldum, Kederimle yasadim, Yazin sicakta yandim, Kisin karda üsüdüm, Sevdigimin saçini degil, Yalnizligimi oksadim, Sagir aksamlarda yandim, Vazgeçmedin sandim. O kadar muhtacim ki bir sevgiye bu anda, Bir dost gelecek diye gözlerim hep kapida, Yine dört duvar arasindayim, batakta, Her adim atista sen varsin aklimda, Elimde dumani tüten yanik bir sigara, İçtigim birkaç yudumluk sicak çayda, Gelecegim hüzünlü bir aksamda. Sen gidersen, bülbül susar, Sen gidersen, güller solar, Sen gidersen, yildiz kayar, Sen gidersen, içim yanar, Kalbime sapladigin hançerle, Yaram bile kanar. |
http://www.hazirsozler.com/siir/siir.gif BİR GÜZELE VURULDUM Bir güzele vuruldum, Vurulmak kolay değil. Ne durdum,ne yoruldum, Durulmak kolay değil. Ne süslü,ne ojeli, Yanakları gamzeli. O bir köylü güzeli, Sarılmak kolay değil. Evleri var tuğladan, Mektup yazdım Muğla'dan. Hem yarden hem sıladan, Ayrılmak kolay değil. Şalvar giyer basmadan, Salkım toplar asmadan. Neler çektim haspadan, Yalvarmak kolay değil. |
£LLerim ellerini arıyorsa, qözlerim bir başkasına bakamıyorsa, DiLim başka bir ismi anmiyorsa, YoLLarima senin adini yazdiysam, Bütün yoLLarin sonunda sen varsan, Ben sadece senin için varsam, Ben Ashk'imin adini sen koyduysam, Yüreqimde kanayan yara, Hasret oLmaz mi? Söyle yar bu aciyLa da oLsa Senin hayaLinLe yaşanmaz mi? |
NERELERDESİN gittiğin günden beri bekliyorum ümitsizce, bilmiyorum nerede,kiminlesin şimdi, ne yapıyorsun bensiz. belki bizim şarkımızı dinliyorsun zihninde anılar yüzünde sıcak bir tebessüm gülümsüyorsun. belki çoktan unuttun beni yüreğinde başka bir sevda gözlerinde başka biri mutlusun belki yalnızsın benim gibi anılarla yaşatıyorsun benliğini çaresizsin. NAGİHAN |
http://www.hazirsozler.com/siir/siir.gif BEYAZ İLE KARA'NIN HİKAYESİ Yıllar önce başladı, Beyaz ile Karanın hikayesi.. Beyaz, temiz akpak Beyaz saf masum Beyaz güzeller güzeli... Kara hüzün, Kara matem, Kara çirkin... Maviydi hayalleri, Mavide bulustular. Diğer renkler önemsizdi, Başka renk yoktu. Beyaz ve Kara olduklarını unuttular Maviydi dünya onlar için , Maviyle doldular Maviyle taştılar Maviyle yandılar... Kara başka bir alemdi, Beyazla ağlar, Beyazla gülerdi.. Beyazın mutluluğu , Karanın mutluluğuydu. Ne Beyazla olabilirdi, Ne de Beyazsız.. Bir deli poyrazdı Kara Bir deli sevdalı.. Kara-sevdalıydı Beyaza, Azmı düşünmüştü beklemeyi Beyazı, cennetin kapısında. Ama Karaydı o, Beyazsız, cennette bile yasayamazdı... Beyaz dündü bugündü Beyaz yarındı, Kara ise sevdalıydı... Mavi mavi sevdalıydı... Kara mı gecikmişti , Beyaz mı erken gelmişti.. Yazan nasıl yazmıstı, Neden yazmıştı.. Şair hesap mı sorabilirdi, Yazan yazmıştı birkere.. Dağ dağdı sevdası, Deniz denizdi. Umutları okyanusta Bir damla bile değildi. Her renk Beyazdı ona Sevdası maviydi.. Beyaz Mavideydi, Mavisi içindeydi... Kimselere anlatamadı Anlatamazdı. Anlayabilirler miydi... Gönlünde sakladı mavisini Kücük harflerinde, Üç noktalı satırlarında gizledi... Beyaz saf masum temiz Beyaz güzeller güzeli Böyleydi Karanın Beyaza sevdası Kimi dedi alınyazısı.. Kimi dedi yürek yarası.. |
Gidiyorsun Bir sen varsin simdi çok uzaklarda, Bir hayalin var bir de umudum, Isigim, Günesim, Solugum. Amansiz çarpan deli yüregim, Gitme seni simdiden özledim, Titriyor bak ellerim, Sana veda ederken, Gidecek ne vardi, Böyle durup dururken. Gizlice agladigimda, Göz yaslarimi kim silecek, Isigim, Günesim, Solugum, Nefesim, Dizlerine kapansam, Yine de gider misin? Sen gidiyorsun, Sevgim gidiyor, Umutlarim gidiyor, Hem de bilinmeyenlere, Yalvarmak nafile, Bir veda bile etmeden, Gidiyorsun, Son bir buse bile vermeden, Sevgini itiraf bile etmeden, Bilmedigim, duymadigim, uzaklara, Erisemedigim daglarin ardina, Sevgimden benden uzaklara, Arkana bile bakmadan, Gidiyorum diyorsun, Gidiyorsun. Biliyor musun? Ellerin ayrilirsa ellerimden, Gözlerim kaçarsa gözlerimden, İste ben, İste ben o an ölürüm. |
http://www.hazirsozler.com/siir/siir.gif SENİ SEVMEYE MECBURUM derlerki herkes kendi yazgısını yaşar böyle yazmış yazıcı ama gel görki unutmuş beni yazmış seni bana kader sayfama eklemiş seni ne tuhaf degilmi can herkes kendi kaderini yaşar ben seninkini bu yüzden seni sevmeye mecbur bu yürek seni sevmeye muhtaç bu yüzden düşkün sana seni sevmenin tiryakisi seni sevmelerin dilencisi bu yüzden bu yürek milyon kere milyon seni seviyorum diyor can seni sevmeler içinde yüzüyorsan benim mecburiyetimden bu yüzden bereketli bu sevda |
| Saat: 00:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık