| NeutralizeR | 15 Temmuz 2006 01:19 | Alıntı: Reaper08 adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 154517)
Merhaba..
Kişi listeniz dolu. Kişi silin falan demeye başladı bu gece 4ten sonra bundan nasıl kurtulacağım acaba ? teşekkürler. | Kişi listenizin bir limiti var, emin olmamakla birlikte 600 kişiyle sınırlı olduğunu söyleyebilirim. (Silinen fakat iletişim izni verilenler dahil) Alıntı: yasared adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 156471)
merhaba benim bi sorum var msn listesinden beni silen bi kişi beni tekrar eklediginde,ekledigi anda bana bil veren bir program varmi acaba?
tesekkurler.. | MessengerDiscovery ekleme ve silme işlemlerinde ikinci kez de olsa uyarı veriyor. Alıntı: semto_lopez adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 157020)
Başkasının msneninden kişi listesi çalma mümkünmü? bunu öğrenebilirmiyim? | Hayır. Alıntı: efemer44 adlı kullanıcıdan alıntı
(Mesaj 157464)
slm ben MSN son sürümünü yükledim hata veriyor 7.5yükledim oda aynısı sadece 7 kabul ediyor bigisayarım 2002 versiyon sp2 yüklü herşeysi tamam baktım HATA KODU:8OO4882O BUHAYI VERİYOR ONARDA DESEM DEĞİSEN BİRŞEYYOK SAYGİLAR efemer44 | Bilgisayarınızın saat ayarını kontrol edin, yani doğru olup olmadığını. Önceki sayfalarda bu hata koduyla ilgili çok cevap verildi...
Bu arada hata kodunu yazarken "O" harfini kullanmışsınız.
Forumda arama yapın: 80048820 |