MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

ahmetgns 24 Temmuz 2008 22:10

Alıntı:

38emre1905 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1131205)
Error 81000314: Your contact list is not available

When you try to sign in to Windows Live Messenger, you receive error message 81000314 that states that your contact list isn't available. This issue can occur if the Windows Live Messenger service may be experiencing technical difficulties.
If you receive this error, sign out, and then try to sign again later.
To check the Messenger network status, visit the Windows Live Messenger Network Status website.
Msndeki notlar sonucu ulasdigim msn sitesinde bu cvpla karsilasdim tam olarak nedir anlayamadim problemi ?

Türkçesini buradan okuyabilirsiniz: Windows Live Yardımı

38emre1905 24 Temmuz 2008 23:16

cozulmedi sorunum valla hocam nasil bir olaydir anlamadim virus olayini adan z ye yapdim olmadi hala ayni

Misafir 24 Temmuz 2008 23:24

Alıntı:

38emre1905 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1131253)
cozulmedi sorunum valla hocam nasil bir olaydir anlamadim virus olayini adan z ye yapdim olmadi hala ayni

Msn Messenger 81000314 Hata Kodu ve Çözümü
Bu hata genellikle msn messenger servislerindeki problemlerden meydana gelir. http://messenger.msn.com/Status.aspx adresine girin ve bir problem var mı diye bakın. Hata düzeltilene kadar bekleyin ve bilgisayarınızdaki ayarlarda değişiklik yapmayın.

muslumcu27 25 Temmuz 2008 11:47

selam kardeş benim live messenger çevrimdışı girdigimde donuyo ara sıra çevrimiçi girdigimdede aynı hata oluyo pc donuyo hiç bi işlem yapmıyo e haliyle reset atıyom mecbur sizce benim sorunum ne acaba.. cvp yazarsanz sevinirim

TRouble2727 25 Temmuz 2008 14:28

Ya arkdaslar benimde şöyle bir sorunum var.

MSN Hesabını işyerinde açınca 5 sn sonra atıyor hiçbir işlem yapamıyorum.Normalde başka sistemlerde çok rahat açılıyor ama işyerindeki pc de sürekli atıyor msn plus + discovery yüklü.İşyerindeki pc de diğer elemanlar bağlanabiliyor ama birtek bnm msn im 10 sn sonra atıyor msn de oyle fazla kişide yok.450 civarlarında ne yapabilirim lutfen yardım edin.

bizeasklazım 25 Temmuz 2008 17:02

benı engelleyenlerı nasıl anlıcam bı proram varmı yardımcvı olurmusunz

Magnifique 25 Temmuz 2008 17:09

Alıntı:

bizeasklazım adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1131525)
benı engelleyenlerı nasıl anlıcam bı proram varmı yardımcvı olurmusunz

Sizi engelleyenleri hiçbir program ile görmeniz mümkün değildir.

Bakınız; MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler veya Engelleyenler

Ka3m 25 Temmuz 2008 19:37

Benim de bir sorum olacak. Msn, üzerine plus ve discovery kurulunca açılmıyor. Bunun nedeni ne olabilir; nasıl çözebilirim? Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

efsane2006 25 Temmuz 2008 19:55

sON yükledigim Windows.Live.Messenger.9.0.1407.1107 aşağıdaki görntüdeki gbi hata veriyor ne yapmam lazım ? . Eski msn 8.1 sürümünde bu hata yok.
http://img189.yukle.tc/images/4988msn.JPG

StyL3 26 Temmuz 2008 15:32

http://img233.imageshack.us/img233/4427/adszxb3.jpg

Bu şekilde bi hata alıyorum.Messenger'ı kaldırıp tekrar yüklüorum aynı hata çıkıor sizce ne yapmalıyım...

seytanreis 27 Temmuz 2008 00:57

arkadaşlar biri bana yardım etsin plss...msn avatar koyamıyorum hiçbir şekilde birde ifadelerin hiçbiri yok onları bile ekleyemiyorum.windows live messenger 8.5 final kullanıyorum hiçbir şekilde avatar ve ifade koyamıyorum vede avatar ve ifade kutusunda resim bile yok. birde resim degiştirte altta bi kutucuk var resimleri gösterme yazıyo o kutu işaretli işaretide kaldıramıyorum.ayrıca messenger discovery live onada resim koyamıyorum.msn program ekle kaldırdan kaldırdım kaç kere geri yükledim halen aynı.yardım plsssss...

cevizli_kadayıf 27 Temmuz 2008 19:23

Windows Live Messenger 9.0 sürümünü kullanıyorum ve msn e giremiyorum ancak msg plus programını kaldırınca girebiliyorum msg plus yüklüyken hata bildrimi alıyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirm.

charliee 27 Temmuz 2008 21:08

mrb benım msn 9.0v ama acılmıor acılırken takılıyor. daha once de yaklasık 1 ay once fln aynı seyı yaptı silip kaldırmak ise yaramadı bende sistemi geri yukledım ama sımdı aynı seyı yapamam yaklasık 10-15gb lık dosya sıldım yardım edersenız sevırım

_forever_ 27 Temmuz 2008 21:33

live msn 8.1 kullanıyorum.etkinlikler yerindeki uygulama paylaşımı bir türlü açılmıyor. karşı taraftaki msn sürümüde 8.1.. güvenlik duvarından da izin verildi. bir tülrü bağlanmıyor. nedeni ne olabilir?

seytanreis 28 Temmuz 2008 16:53

ya neden kimse yardım etmiyo konu açtım yardım istemek için dedinizki konu açma buraya yönlendirnidiz yardımcı olacaklar diye şimdide kimse cvp bile yazmıyo anlamadım gitti..

charliee 28 Temmuz 2008 23:42

nese sorunu hallettım yinede saolun...

_forever_ 29 Temmuz 2008 14:48

live msn 8.1 kullanıyorum.etkinlikler yerindeki uygulama paylaşımı bir türlü açılmıyor. karşı taraftaki msn sürümüde 8.1.. güvenlik duvarından da izin verildi. bir tülrü bağlanmıyor. nedeni ne olabilir?

lisani 29 Temmuz 2008 16:15

_Güvenlik duvarı nı kapatın _aynı modeme bağlı iki pc varsa ve bu pc lerde farklı msn kullanılıyorsa .aynı msn yükleyin

_forever_ 30 Temmuz 2008 11:33

güvenlik duvarından özel ayarlardan izin verilidi ama. ayrıca bilgisayarlar farklı yerlerde aynı modeme bağlı değil.

seytanreis 30 Temmuz 2008 12:20

biri yardım edebilirmi acaba...

postmasterC99 30 Temmuz 2008 12:46

Benim bir sorunum war PC ye format atacam ama smileylerim gitsin istemiyorum smileyleri kaybetmemem için bir yöntem warmı acaba?

seytanreis 31 Temmuz 2008 00:24

arkadaşlar niye kimse yardım etmiyo bu sitede adminler yetkili kişiler illa yalvarmakmı lazım yardım etmeniz için günlerdir biri sorunumu giderecek diye bekliyorum kimseden ses çıkmıyo.....bilgi paylaştıkça güzeldir.

Misafir 31 Temmuz 2008 00:38

Alıntı:

postmasterC99 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1134217)
Benim bir sorunum war PC ye format atacam ama smileylerim gitsin istemiyorum smileyleri kaybetmemem için bir yöntem warmı acaba?

MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?

KOMERK 31 Temmuz 2008 09:04

MSN İM SORUNU AÇILIYO "YARDIM"

arkdaşlar mrb kolay gelsn benim bi şikayetim var benim msnim bu gnderdiğim resimdeki gibi açılıyo onun içi bana bi yardımcı olrmsn arkaşlar lütfen prgramı kaldırıp tekrar yüklemeyide denedm ama bi türlü değişmiyo yardımlarnız için şimdiden tşkler arkdaşlar ii çalşmalar

http://img291.imageshack.us/img291/1693/adszbr8.jpg

_forever_ 31 Temmuz 2008 11:15

live msn 8.1 kullanıyorum.etkinlikler yerindeki uygulama paylaşımı bir türlü açılmıyor. karşı taraftaki msn sürümüde 8.1.. güvenlik duvarından da izin verildi. bir tülrü bağlanmıyor. nedeni ne olabilir? cevap veren yokmuu

ahmetgns 31 Temmuz 2008 11:53

Alıntı:

seytanreis adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1134807)
arkadaşlar niye kimse yardım etmiyo bu sitede adminler yetkili kişiler illa yalvarmakmı lazım yardım etmeniz için günlerdir biri sorunumu giderecek diye bekliyorum kimseden ses çıkmıyo.....bilgi paylaştıkça güzeldir.

Çözüm yöntemini bilmediğimizden ya da bilenlerin sorunuzu henüz görmediklerinden olabilir.

tdx14 31 Temmuz 2008 13:00

C:\Documents and Settings\PC İsmi\Contacts klasörünasıl kapatılır

arkadaşlar bu konu daha önce forumda çıkmışmıydı bilmiyorum, arama motorundan bulamadım
msn C:\Documents and Settings\PACKARD\Contacts klasörüne msn kullanıcılarını ve contakalrı kaydediyor
bunu engellemnin yolu var mı?
yani contacts klasötü nün pc de olmasını istemiyorum
yardım ederseniz çok sevinirim

seytanreis 31 Temmuz 2008 15:08

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1135042)
Çözüm yöntemini bilmediğimizden ya da bilenlerin sorunuzu henüz görmediklerinden olabilir.

bilmediklerinden degil bence her sorunun bi cvp vardır.ama kimse görmüyo yada ugraşmak istemiyo...

murat208 1 Ağustos 2008 13:31

Alıntı:

murat208 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1125181)
Beyler yrdım edersenız sevınırım...
Windows live msn 8.5 kullanıorum.. ''msn plus'' ı yuklemeye calısdıgımda su hatayı verıor..
msn kaldırıp tekrar kurdum neredeyse herseyı yapdım.. olmadı yınede yrdımlarınızı beklıorum..

http://img139.imageshack.us/img139/7508/hatakb4.jpg

Eet beyler anladıgım kadarıyla bırcok kısıde bu hata var.. bır cozum bılıorsanız paylasın lutfen 3 hafta oldu daha gecmedı bu hata.. Format attım yıne duzelmedı =)
msn ı kapatım kurmayı deneyıncede olmuor ne yaparsanız yapın olmuor ısde yukleyemıorum plus' ı :S

Marty89 1 Ağustos 2008 18:21

Alıntı:

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1130119)
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\ içinden şu dosyayı kopyalayın "msimg32.dll" C:\Program Files\MSN Messenger\ içine atın.

Windows Live Messenger sürümünüzü yazmamışsınız. Sanırım 8,5 değil eğer hala devam ederse bu sorun; Windows Live Messenger sürümünüzü yükseltmeniz gerekecek.
Önerilen;

sürüm 8.1 ve C:\Program Files\Windows Live içinde Messenger diye klasör yok, o dosya system32de. onu kopyaladım olmadı.

ahmetgns 1 Ağustos 2008 21:55

Alıntı:

seytanreis adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1135282)
bilmediklerinden degil bence her sorunun bi cvp vardır.ama kimse görmüyo yada ugraşmak istemiyo...

Her sorunun cevabı vardır, buna katılabilirim, ama her sorunun cevabını bildiğini kimse iddia edemez bence. Uğraşmak istememek gibi bir hakkımız da olmalı diye düşünüyorum.

Alıntı:

murat208 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1136058)
Eet beyler anladıgım kadarıyla bırcok kısıde bu hata var.. bır cozum bılıorsanız paylasın lutfen 3 hafta oldu daha gecmedı bu hata.. Format attım yıne duzelmedı =)
msn ı kapatım kurmayı deneyıncede olmuor ne yaparsanız yapın olmuor ısde yukleyemıorum plus' ı :S

Benim Plus!'ı sorunsuz bir şekilde kurabilmem sorunun herkesi kapsamadığını gösteriyor bana. Bir hafta kadar sonra Messenger Plus!'ın yeni bir sürümü yayımlanacak. O sürümde hatanın giderildiğini umuyorum.

Alıntı:

Marty89 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1136225)
sürüm 8.1 ve C:\Program Files\Windows Live içinde Messenger diye klasör yok, o dosya system32de. onu kopyaladım olmadı.

Bu addaki dosya Messenger Plus! Live başarılı bir şekilde yüklendikten sonra Plus! tarafından Messenger klasörüne kopyalanır ve Messenger'ın normalde Windows'un system32 klasöründe bulunan dosyadan çağırdığı işlevleri çağırmanın yanı sıra Messenger Plus! Live'ı Messenger'a yamamak için de kullanılır. Çünkü bir program bir işlevi çağırmak için önce kendi klasörüne bakar, orada bulamazsa çağıracağı işlevi başka yerlerde arar. Dolayısıyla bu dosyanın adı kasten System32'de bulunan dosya ile aynı yapılmakta ancak içeriği itibariyle biraz farklılık gösterip Plus!'ın Messenger'a yüklenmesini de sağlamaktadır. Bu yüzden system32'de bulduğunuz dosyayı Messenger klasörüne kopyalamakla Plus! açısından hiçbir şey elde edemezseniz. Size lazım olan şey Messenger Plus! için düzenlenmiş DLL dosyasıdır. O da ancak Plus! yüklendiğinde Plus! tarafından Messenger klasörlerine kopyalanır. Benim bildiğim kadarıyla normalde Messenger Plus! sizdeki Messenger sürümünden bağımsız olarak bu dosyayı hem Live dizinine (...\Windows Live\Messenger) hem de ...\MSN Messenger klasörüne kopyalıyor (bu klasörler sizdeki Messenger sürümünüze göre mevcut değillerse Plus!, klasörleri de kendisi oluşturuyor). Dolayısıyla bu dosyayı elle belli yerlere kopyalamak gerektiğini düşünmüyorum (tabi Plus!'ı yükledikten sonra bu klasörlerden bu dosyayı ya da klasörlerin kendisini silmediyseniz).

_forever_ 1 Ağustos 2008 23:26

ya birde benim sorunum için yardımcı olsa.... msndeki uygulama paylaşımı gerçekleşmiyor.karşı tarafın maaüstüyle bağlantı kurulmuyo. msn sürümü 8.1 güvenlik duvarındanda izin var. sorun ne olabilir??????

hellboy726 1 Ağustos 2008 23:59

Alıntı:

_forever_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1136392)
ya birde benim sorunum için yardımcı olsa.... msndeki uygulama paylaşımı gerçekleşmiyor.karşı tarafın maaüstüyle bağlantı kurulmuyo. msn sürümü 8.1 güvenlik duvarındanda izin var. sorun ne olabilir??????

Tam olarak aldığınız hata nedir?
Gönderiyorsunuz, karşınızda ki kabul ediyor bir hatamı oluşuyor?

Lütfen biraz daha fazla bilgilendirme yapın.
Ayrıca uzakmasaüstü bağlantıları için alttaki konuyuda inceleyebilirsiniz...;
https://www.msxlabs.org/forum/internet-bilgisayar-dunyasi/46062-uzaktaki-bilgisayarinizi-yonetin-logmein.html

_forever_ 2 Ağustos 2008 00:17

uygulama paylaşımına tıklıyorum karşımdakide kabul ediyor ama bağlantı kurulmuyo bir türlü devamlı bağlanıyor diyo ama bağlanmıyor.http://img377.imageshack.us/img377/6883/adszqw1.jpg

ve sonrada bu hata çıkıyor....

seytanreis 2 Ağustos 2008 00:24

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1136337)
Her sorunun cevabı vardır, buna katılabilirim, ama her sorunun cevabını bildiğini kimse iddia edemez bence. Uğraşmak istememek gibi bir hakkımız da olmalı diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim süper yardımcı oldunuz...öle bi hakkınızın oldugunuda inanmıyorum eger buraya bu forumu açtıysanız illaki bi şekilde yapacaksınız veya diyeceksinizki.biz yapamadık kusura bakmayın teknik destek falan filan....

yinede teşekkürler.yazdıklarıma hemen cvp verene kadar ssöyledigim sorunu çözmeye çalışsaydınız şimdiye kadar bitmişti sorun filan kalmamıştı bence.neyse başka forumlara yardım illaki çıkar bigün.yinede saolun.

grnbhrgl 2 Ağustos 2008 16:20

arkadaşlar benim birsorunum war msnde bir program yüklemiştim yazı için artık yazılarım sürekli
η
qa
яєη tarzında cıkıyor. KAldırmama veya düzeltmeme yardımcı olurmusunzz acill

_forever_ 3 Ağustos 2008 15:28

Alıntı:

_forever_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1136415)
uygulama paylaşımına tıklıyorum karşımdakide kabul ediyor ama bağlantı kurulmuyo bir türlü devamlı bağlanıyor diyo ama bağlanmıyor.http://img377.imageshack.us/img377/6883/adszqw1.jpg

ve sonrada bu hata çıkıyor....

yardım lütfen....

_forever_ 3 Ağustos 2008 19:14

görende msn teknik bölümü sanar. bi cevap alabilmek için kaç defa yazdırtıyosunuzki?

seytanreis 3 Ağustos 2008 19:17

Alıntı:

_forever_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1137241)
görende msn teknik bölümü sanar. bi cevap alabilmek için kaç defa yazdırtıyosunuzki?

çok haklısın günlerdir.ugraştırıyolar.....

mervenur 3 Ağustos 2008 19:37

msn adresimi sildim sifremi biliyorum ama eski msn adresimi yeniden istiyorum sifremi veriyorum kabul etmiyor gizli sorumu bir türlü hatirlamiyorum napicami da bilmiyorum lütfen yardim edin

cevap verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

_forever_ 3 Ağustos 2008 20:35

ya madem ilgilenmiceksiniz ne diye forum açıyosunuz.bu bölümün yetkilileri nerde? bilmiyosanızda bilmiyorum deyin bari.

sarPP_17 3 Ağustos 2008 22:06

Merhabalar 4,5 - 5 senelik MSN Adresim Donduruldu sanırım :S

Birisi beni ekledi kabul ettim ve birşeyler yazdı ( Dosya yollama , Kabul etme olmadı )

Sonra MSN yi CTRL ALT DEL ile sonlandırdım. Sonra Giriş yapamadım.

e-Mail Adresime girebiliyordum bu olaydan 10 dk sonraya kadar sonra e-mailde gitti.

alterntif e-mail adresine yollayınca paroLa sıfırlama bilgilerini

parolayı değiştiriyorum ancak MSN den giremiyorum. sitesinden giriş yapmak isteyince ( e-ailime )

Bu Sorunu yazıyor.

https://login.live.com/pp600/images/icon_err.gif?x=6.0.11377.0Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı
Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur.

İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın.

NeutralizeR 3 Ağustos 2008 22:37

Alıntı:

grnbhrgl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1136757)
arkadaşlar benim birsorunum war msnde bir program yüklemiştim yazı için artık yazılarım sürekli
η
qa
яєη tarzında cıkıyor. KAldırmama veya düzeltmeme yardımcı olurmusunzz acill

Messenger Plus! Live scriptlerinden birini yüklemiş olmalısınız. Yüklü olan Messenger Plus! Live scriptlerine bir göz atın ve ilgili yazı stili scriptini kaldırın.

Alıntı:

_forever_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1137126)
yardım lütfen....

En son resmi WLM sürümü, WLM 8.5. Bu sürüme güncelleyip yeniden deneyin.

Alıntı:

mervenur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1137257)
msn adresimi sildim sifremi biliyorum ama eski msn adresimi yeniden istiyorum sifremi veriyorum kabul etmiyor gizli sorumu bir türlü hatirlamiyorum napicami da bilmiyorum lütfen yardim edin

cevap verin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Maalesef adresinizi yeniden alamayabilirsiniz. Bu konuya bir göz atın:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı:

sarPP_17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1137389)
Merhabalar 4,5 - 5 senelik MSN Adresim Donduruldu sanırım :S

Birisi beni ekledi kabul ettim ve birşeyler yazdı ( Dosya yollama , Kabul etme olmadı )

Sonra MSN yi CTRL ALT DEL ile sonlandırdım. Sonra Giriş yapamadım.

e-Mail Adresime girebiliyordum bu olaydan 10 dk sonraya kadar sonra e-mailde gitti.

alterntif e-mail adresine yollayınca paroLa sıfırlama bilgilerini

parolayı değiştiriyorum ancak MSN den giremiyorum. sitesinden giriş yapmak isteyince ( e-ailime )

Bu Sorunu yazıyor.

https://login.live.com/pp600/images/icon_err.gif?x=6.0.11377.0Hesabınız geçici olarak kullanım dışı bırakıldı
Çok fazla sayıda kez bu hesapta oturum açma girişiminde bulundunuz. Geçici bekleme, başkalarının parolanızı tahmin etmeye çalışmasını engellemeye yardımcı olur.

İptal'i tıklatın ve daha sonra oturum açın veya şimdi parolanızı sıfırlayın.

Bu tarz sunucu tabanlı problemler için MSN Support'a ulaşmanız gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıyı kullanın:
https://support.msn-int.com/eform.aspx?productKey=messenger&ct=eformts

_forever_ 3 Ağustos 2008 22:39

sağolun cevap için ama msn 8,5 yüklicek olsam yüklerim.ben 8,1 için sormuştum .bu konuda yardım alamıcam galiba....

NeutralizeR 3 Ağustos 2008 23:20

Alıntı:

_forever_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1137415)
sağolun cevap için ama msn 8,5 yüklicek olsam yüklerim.ben 8,1 için sormuştum .bu konuda yardım alamıcam galiba....

Buradan Windows Messenger'ın son sürümünü indirerek yükleyin:
http://download.microsoft.com/download/4/b/8/4b8b72ec-6b07-4992-be61-27581ce12ddf/mes

Güvenlik yazılımınızı geçici olarak devre dışı bırakın ve o şekilde bağlantı kurmayı deneyin.

_forever_ 4 Ağustos 2008 11:40

neutralizer, dalga geçiyosunuzda benmi yanlış anlıyorum? ben bu sorunu msn 8,1 için sordum diyorum. msnin son sürümünü yüklemek isteyen yok! yüklicek olsam yüklerim herhalde.neyse bu başarısızlığınızdan dolayı forumu tebrik ederim.boşuna açmışsınız!

NeutralizeR 4 Ağustos 2008 14:17

Alıntı:

_forever_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1137595)
neutralizer, dalga geçiyosunuzda benmi yanlış anlıyorum? ben bu sorunu msn 8,1 için sordum diyorum. msnin son sürümünü yüklemek isteyen yok! yüklicek olsam yüklerim herhalde.neyse bu başarısızlığınızdan dolayı forumu tebrik ederim.boşuna açmışsınız!

Aldığınız SIP hatası ve karşı tarafla masaüstü bağlantı kurulamaması sorunlarıyla doğrudan alakalı olan yazılım "Windows Messenger" ve beraberinde Windows XP'ye yüklenen servislerdir. Windows Live Messenger, MSN Messenger'ın 7.5 sürümünden sonraki sürümlerinin adıdır. "Windows Messenger" farklı. Sisteminizde muhtemelen eski bir sürümü mevcut. Başlat > Programlar > Windows Messenger kısayolundan çalıştırabilir, Yardım > Hakkında bölümünden sürümünü öğrenebilirsiniz. Bir önceki mesajımda verdiğim bağlantıdan son sürümüne güncellemeyi deneyin. Yaşadığınız sorunlar çözülebilir. Ayrıca bu işlemleri yaparken güvenlik yazılımınız geçici olarak devre dışı bırakılmalıdır.

_forever_ 4 Ağustos 2008 15:54

kusura bakmayın yanlış anlamışım. bu verdiğiniz link windows messenger 5.1 sürümü. benimkide buydu zaten.windows messengerdende karşı pc ile bağlantı kurulmuyo wml 8.1 ile de kurulmuyo. neyse yinede sağolun.

NeutralizeR 4 Ağustos 2008 16:15

Alıntı:

_forever_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1137829)
kusura bakmayın yanlış anlamışım. bu verdiğiniz link windows messenger 5.1 sürümü. benimkide buydu zaten.windows messengerdende karşı pc ile bağlantı kurulmuyo wml 8.1 ile de kurulmuyo. neyse yinede sağolun.

Modeminizin markasını/modelini belirtirseniz kontrol etmeniz gereken ayarlarını söyleyebiliriz. Bu sorun büyük oranda yüksek seviyede güvenlik kullanan modem/router gibi cihazlardan kaynaklanmaktadır.

0x80ee000c - Google'da Ara

_forever_ 4 Ağustos 2008 17:50

modemin markası loopcomm (usb)

Saat: 04:43

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık