MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/689-uykusuzlar-buraya-gece-sohbetimiz.html)

arwen 24 Şubat 2007 03:19

aritim sosiste yok baktım yaw en iyisi peynir ve zeytin ezmesi yanına da cola alam yapam gelem beni bekleyin haaa kaybolmayın olurmu :)

AriThmetiCs 24 Şubat 2007 03:20

Alıntı:

arwen adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 362937)
aritim sosiste yok baktım yaw en iyisi peynir ve zeytin ezmesi yanına da cola alam yapam gelem beni bekleyin haaa kaybolmayın olurmu :)

Yaw Cnm Sana Zahmet ELin Değimişken Banada Yap bea Sevabına :) ÖLüyom Acımdan Bende Bak :p im Dışarıda KaLdı AçLıktan :D

Alıntı:

MaKaLeLe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 362936)
al bi beşiktaşlı daha geldi kara kartal demek..hayırlısı olsun..

ümit karan bugün kaçırdıklarını haftaya kesin BJK ye atar..

:D

aRİTH REEL DÜŞÜNELİM BİRAZ DİMİ..PASCAL OLCAKTI O ZAMAN KORKARDIM..

Eminim ki Atar :D Görersem SöLerim Mak_'ım Ayhan'ı 4 GözLe BekLiyorum Ben BakaLım NasıL GeLecek.. Neyseee.. :D

MaKaLeLe 24 Şubat 2007 03:22

bende çizi reklamını anımsadım bi an..atıştır açlığını yatıstır ama valla billa çizi yok yatısmıyo bu açlık :D

AriThmetiCs 24 Şubat 2007 03:23

Alıntı:

MaKaLeLe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 362942)
bende çizi reklamını anımsadım bi an..atıştır açlığını yatıstır ama valla billa çizi yok yatısmıyo bu açlık :D

Onca Şey Yiyip İçtin Yuhh Diyorum Mak_ OLmadı Bide Beni Ye :D Seninde Adını Aç İnsan Koydum :P

MaKaLeLe 24 Şubat 2007 03:27

iNSANOĞLU AÇ Arith..naparsın

aslında şey olcak şimdi..waffle doya doya yiceksin..gecelerce uykusuz kalmak böyle sapkın düşüncelere yol açıyor insanda
VALLA ARWENDE YAPMADI SANA EKMEK ARASI SEN HEPTEN AÇ KALDIN:noangel:

AriThmetiCs 24 Şubat 2007 03:30

Alıntı:

MaKaLeLe adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 362946)
iNSANOĞLU AÇ Arith..naparsın

aslında şey olcak şimdi..waffle doya doya yiceksin..gecelerce uykusuz kalmak böyle sapkın düşüncelere yol açıyor insanda
VALLA ARWENDE YAPMADI SANA EKMEK ARASI SEN HEPTEN AÇ KALDIN:noangel:

Deme Waffle felan Döferim Seni :P Hee yaa Sorma Aç KaLdım Gecenin Bu Saatinde, Midemden AnLam Veremediğim SesLer GeLiyor :D

arwen 24 Şubat 2007 03:30

valla arkadaşlar açlık gibisi yok ayhu peynir almışlar yeni manyak güzel bayıldım yawwwwwww :) süper

MaKaLeLe 24 Şubat 2007 03:33

tabi abur cuburdan peynir yemeye fırsat kalmıyo dimi arwen?

ben ne peynir ne bal ne reçel yiyorum..BEN niye yasıyorum yav :D

arwen 24 Şubat 2007 03:37

bende bal yemem ama peynir yerim ve bu peynir çok güzel yine ekmek arası yapıp yicem çok güzel :) dayanamıyom tutmayın beni gidiyom mutfağa

sen de yee yani bunlar gerekli şeyler vücud için sağlığın için

MaKaLeLe 24 Şubat 2007 03:39

HEE arwen gerekli ama son 10 senedir yemiyom çok nadir yanii zaten kahvaltı kavramı kalmadı..kahvaltıyı gece yapıp yatıyorum sabah uyandığımda..direkt öğle yemeği..ortadan dalıyorum güne..

ACABA Bİ İŞ BULSAMMI DÜZENE SOKARIM BELKİ KENDİMİ:D

Saat: 22:04

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık