![]() |
slm aRKADAŞLAR BEN İST DEN ORHAN 20 YAŞINDAYIM ŞU 2 GÜNDÜR BU SİTEDEYİM HOŞUMA GİTTİ YAF AMA DAHA SİZLE TANIŞAMADIK |
Tesadüfen siteye üye oldum.Ne kadar site bana faydalı olursa bende siteye o kadar faydalı olurum.Yani aradığını bulma meselesi.Ne kadar sitede bulunacağımı zaman gösterecek.Emeği geçenlere şimdiden teşekkürler ederim.slmlar(H) canım:turkiyem: |
MERHABA ARKADAŞLAR BN KEREM BN BU SİTEYE DAHA ÇOK ARKADAŞLIK ORTAMI OLDUĞU İÇİN GİRDİM BN RAP MÜZİKLERDEN HOŞLANIRIM RAP MÜZİKLERİ ÇOK SEVERİM BN BU SİTEYİ ŞÖLE BULDUM BNM KNIGHT ONLİNE OYUNU XTRAP HATASI VERİYODU HALA VERİYO :d NASIL YAPABİLİRİM DERKEN BU SİTE KARŞİMA ÇIKTI VE ÜYE OLDUM HERKESE BU SİTEYE VERDİKLERİ EMEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM |
Msn le ilgili sorunlarımı çözmek için google devamlı arama yaparken rastladım. İlgimi çekti ve aradığım herşey mevcuttu böyle başladı umarım uzun süre devam eder... :) |
karıştırırken buldum.:$ |
pasta resmi arıodum bu siteye düştüm :D yanlız seslerden çok korktum kayıt sırasında selamlar herkese.. |
MERHABA BEN BURAYA YENİ ÜYE OLDUM GERÇEKTEN BOŞ ZAMANLARIMDA GİRİP ZAMAN AYIRDIĞIM Bİ SİTE ŞİMDİ DİYECEKSİNİZ PEKİ NASIL BULDUN KOLAY BEN MSN DE CHAT YAPARKEN ARKADAŞ VERDİ GERÇEKTEN HARİKA Bİ SİTE ARKADAŞA DEDİM İLK BEN BU SİTEYİ NE YAPIYIM AMA SAĞOLSUN BENİ İKNA ETTİ İKNA EDİLMESİ ZOR BİRİYİM ANLAYIŞINIZ İÇİN SAĞOLUN HAYIRLI RAMAZANLAR BYY |
internette doşıyordum karşıma adres çıktı ve girdim üye oldum ve memnunum hareketli ve deli dolu birisiyim 188 boyundayım |
ben burayla tesadüfen tanıştım.. bi konu hakkında inceleme yaparken kendimi burda buldum.. :) çok da iyi olmuş .. seviyeli bir forum.. laübalilik yok.. forum ilgili ve yetkililerine çok tşk ediyor ve başarılar diliyorum herzaman..(F)(L) |
eski sewgilim sayesinde buldum :D cokta memnunum eski sewgili bi işe yaradı :P aranızda bulunduğuma sewiniorm :) yetkili herkese cok tsk.ler emeğinizi napsam ödiyemem sanırım... hepinizden Allah razı olsun... |
ben istanbulda deprem olduğu zaman buldum siteyi :)tam üye oldum deprem oldu :D diğer üyeliğimin şifresini kaybettigim için aslında ben 12 marta üye olmuştum |
Selam. Delircem hiç bişey anlamadım ben ya ne link atabiliyorum ne resim yükleyebiliyorum !!! (yorumsuz yardım alıyım mümkünse) :P |
bi program arıyordum bu sitede çıktı.... indirdim fakat çalışmadı... ama yinede buralardayımm... |
Alıntı:
Forumu Nasıl Kullanırım? - (Resim, Müzik, Video, Animasyon Ekleme) Foruma Yeni Konu Açmadan Önce Mutlaka Okuyun Site ve Forum Kuralları Bu konuları incelerseniz aradığınız yardımı bulursunuz... |
Merhaba; Ben poşetçi; bir dönem poşet imalatıyla uğraştığımdan, çevrem beni poşetçi olarak tanır. msxlabs'la msn'le ilgili bir konuyu araştırırken tanıştım. Ve ciddiyeti ve her yöndeki düzeni hoşuma gitti. Doğrusu; forum sitelerini genelde program bulma amaçlı kullanıyordum ama (en azından yorum ekleyerek) ilk kez msxlabs'ta katılımcı oldum. Evet ilk kez bir forum sitesinde kendi yazdığım cümleleri görüyorum. Kendimden kısaca bahsedecek olursam. 22 yıldır şu anda Bilgi İşlem Sorumlusu olduğum şirketimde çalışıyorum. İşimden dolayı internetim sürekli önümde açık. Fırsat buldukça msxlabs'ta olucam. |
slm.msn de farklı şeyler aıtordum bana kimse tavsiye etmedi siteye girdiğimde aradığım özellikleri buldum.sohbet chat herşey var.öncelikle sizlere teşekkür eder saygılar sunarım |
Barış Ben Mutlu oLun İstedim :p Arkadaşlar Site Cidden Hoş ßiraz Laga sokuyor ama o kadarda olur herhalde yoğunluktan eklilik fazlalığındanmıdır nedir bilmem ama neyse yaşım 24 Chat Siteleri ilgi alanım var bi kaç bilmişliğimiz özel msjlarda Chat Sitesi iLe ilgisi olan varsa ulaşabilir oper diye tabirlendirilen yönetim kadrosundayım bilgi almak isterseniz eğer ki İrc Hakkında Msjlarınızı ßékliyorum ;) |
Bir Bilgisayar teknisyeni olarak bir sürü forum siteleri bilirim. yalnız bu sitenin ayrı bir güzelliği var mesela en sevdiğim karakter olan nightelf (Warcraft) teması kullanılması çok hoşuma gitti ve arşivinizde bayağı bir büyük bilgi sessizligimi bu sitede paylasmaya karar verdim. Başarılar. |
siteye daha önceden üyeydim ancak şifremi ve mail adresimi unuttuğum için yeniden üye oldum :)) |
merhaba arkadaslar ben mesut bu siteye google sayesinde ulastim.nokia 6600 kullaniciyim ve bir virus bulasti onu arastirirken bu sayfaya geldim.ve cokta hosuma gitti.arkadslarin verdigi tiolarla virusun hakkindan geldim. herkeze selamlar saygilar |
DİKKAT !!! BU msj DİKKAT!!!:) Bİ gün internette islık calarak dolaşırken birden bire bişey gördüm.... odane cok ilğic bir site efek cocuk sesleri garip garip sesler flan ilk önce korktum... flan ama sonra alıştım nasıl yapmışlar derken üyesi oluverdim... Emegi gecenlere saygılar sevgiler... |
Betty Boop Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 ya falla bende bunu cok begendim bakalim becere bilecekmiyim ;;) |
Google'de msn ile ilgili birşeyler ararken bulmuştum bu siteyi. Çıkan sesleri, karanlık temayı, karışık içeriği hiç beğenmemiştim daha doğrusu alışamamıştım. Ama sitenin msnle ilgili konularda bulabileceğim en iyi sitelerden biri olduğunu anlayınca siteyede, temayada alıştım. Hatta sevdim bile. :D |
ben henüz sitede dolaşmadım ama karakalem resimleri arıyodum buldum çok güzeldiler üye oldum :) |
mRb MsX Gerceqten Dehset Bi site eMeGi gEÇENLERİ TEBRİk Ediyorum! |
Her an herseyiyle karsıma çıkıyordu ve tema çok hoşuma gitti birden uye oldum..:) |
Aslında Çok uzun süredir bu siteye girip çıkıyorum ama üye olmamıştım. Artık üye olmanın zamanı geldi diye düşünüyorum:) |
slm iyi akşamlar forumuz çok güzel aradığım çok şeyi bulabiliyorum çalışmalarınızda başarılar .......... |
bende burda yeniyım gercekten dogruları konuşmak gerekırse harıka sıte burası emegınıze saygılar tşkler tüm arkadaşlara selamlar |
slm bende MsX le bi kaç ay önce tanıştım ama üye olmamıştım :$ Açıkçası okadar çok siteye üyeyimki şuan şifremi yada kullanıcı adımı ne yazdım onu bile bilmiyorum bi çoğuna.Burayada yine proğram bulmak için girdim ama çok kaliteli bi siteye benziyo çokta karışık ama umarım güzel şeyler paylaşırız*-) fakat ben hala aradığım proğramı bulup indiremedim yardım edermisiniz :shy2: |
deniz kabuklarına aşığım diyebilirim fotoğraflarını ararken siteyi buldum :) |
HERKESE MERHABALAR. |
selam ben izmirde oturuyorum 35 yaşındayım sitenizle arkadaşım sayesinde tanıştım ve çok beğendim ciddi ve ilginç konular var sizi gerçekten tebrik ederim bide nasıl iletişim kurucamı öğrensem daha mutlu olucam çünki ben sitelere uzak duran bir insandım ama sanırım bu siteye bağımlılık kazanıcam arkadaşımada teşekkür ediyorum beni sitenizle tanıştırdığı için ve sitedeki konulara yabancı değilim parapsikoloji çok ilgimi çekti çünki bunun var olduğunu biliyorum insan başka bir mekandayken ruhani bir şekilde istediği yere gidebiliyor sadece bunun yöntemini bilmek önemli ilginize teşekkür ederim |
beni en çok etkileyen sitenin teması oldu dolaşırken denk geldim inş iyi vakit geçiririz arkdaslar |
Sevgili arkadaşlar önce beni bu güzel siteye üye yaptığınız için sizlere çok teşekkür ederim. Nasıl üye olduğuma gelirsem,internette dolaşırken sizin bu güzel özveriyle hazırlanmış siteniz dikkatimi çekti çok güzel ve hoş bir forum,emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler. Herkeze merhaba.. SAYGILAR..:smiley32: |
photo buider 6,3 ü yükledim malum formlarda gördümkü herles aynı sorun için yazmış save yaptıgımızda kaydetmiyor register code istiyor bende googleden aramaya başladım bunu.sizin siteniz en üstte oldugu çıktı ona tıkladım ve tanışmış olduk siteniz güzel arkadaşlardan biri painte nasıl kayıt yapıldıgını yazmış sagolsun biraz uzun ama bunun numarasını sizden mail olarak alabilirmiim bu arada. yazarsanız memnun olurum teşekkürler..;) |
ben asiyebasel1 ben sizi googleye çocukların msn adresleri olarak yazdım ve msxlabs çıktı bende ekledim ve çoooooooook memnun oldun hayırlı ramazanlar:) |
Bir yazar hakkında bilgi almaya çalışırken tesadüf açıldı sayfa.Yazarın adı yazıyordu ama içeriğini bulamadığım için sitenize girmek adına üye oldum. Yazarın adı ADİL TURAN Bana hayatı ve eserleri lazımdı.Ama adı yazdığı halde bilgi alamadım. Ama yinede sitenizi ziyaret edeceğim. Teşekkürler |
siteyi arkadaşım önerdi baktım farklı ve güzel geldi ve burda olmayı istedim |
messenger discovery indiriodum açıldı kendiliğinden aslında başka siteden indirmiştim oturum acılmadı deyip duruodu onu sildim ve burası çıktı karsıma burdan indirdim çok da iyi oldu kullanırum rahatca sitenin grafik ve düzeni çok iyi ses efektleri falan süper olmus elinize sağlık site çok güzel gercekten... |
selam arkadaslar ben Kudret msxlabs.org u bır cok search te karsıma cıkıyordu ve gercekten her konuda ( Msn - programlar - güncel konular vs.) sorularıma cevap oluyordu bende uye oldum umarım ıyı vakıt gecırırız . |
merhaba walla mdl arıyordum ( msn dic. live) iste sonunda burada buldum ve artık bu forumda akacam :) nese iyi bi forum... tsk :D |
slm arkadaşlar bende gökçe bir araştrma ödevi aarken buldum forumu çokk beğendimm özellikle teması çok ilgimi çekti:) |
slm demet ben tesadüf eseri msnle ilgili bi program ararken girdim siteye ve hoşuma gitti atmosferiii süreklii takılmaya karar werdim :) |
selamın aleyküm hekese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım umarım aranıza alırsınız kısaca kendini tanıtayım. adım cüneyt bir sürü alışkalığım vardı ce herkese elimden geldiğimce yardımcı olmaya çalışırım.eğer bir konuda yardım isterseniz çekinmede ulaşabilirsiniz.biraz uzattım galiba herkese iyi geceler |
selamlar ben okan msxlabs ı biraz geç olsa da buldum. mutlu paylaşımlar diliyorum. |
Merhabalar, Adım Alper, İstanbul'da yaşıyorum ve öğrenciyim. Siteyi google'da stuff plug'ini ararken buldum gerçekten çok güzel paylaşımlar ve faydalı bilgiler var. Site yapımcılarına teşekkürler... |
Msn'de birinin nickini renkli olduğunu görünce başladım bende yapıcam diye tutturmaya.Sonra google amcaya başvurdum oda beni buraya gönderdi.Ahmet diye bir adam var Msn bölümünde onun sayesinde herşeyi başardım evvelAllah.Kendisine teşekkür ederim.Allahu Teala razı olsun daha güzel paylaşımlara. Dua ile... |
selam herkese benim adım kıvılcım yaşım 16 lise3 geçtim siteyi hep görüyordum biliyordum üye olmak bugüneymiş iyi vakit geçireceğime inanıyorum |
saat 00:24, beLki yarIn diyerek. . . |
| Saat: 00:35 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık