MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

haliss 17 Ağustos 2008 19:12

selam oncelikle benim sorum mesenger live yukledim ve kurmaya basladi.

ama yukledi diye seyler cıktı baslat baktıgımda sadece windows live home tek var

mesenger acma yeri yok bu seyi 3-4 kes yukledim yine yok:S yardımcı olurmusunuz mesenger giris yeri yok bunu nasıl düzeltecam

http://img502.imageshack.us/img502/2751/99491229zw3.jpg

http://img137.imageshack.us/img137/8227/81629277nm3.jpg

mesenger giris yeri yok nasıl yapacam bunu bir yardım edin:S Windows Live Home tek var

Bu durum ilk defa basima geliyor

NeutralizeR 17 Ağustos 2008 19:20

Alıntı:

haliss adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149276)
selam oncelikle benim sorum mesenger live yukledim ve kurmaya basladi.

ama yukledi diye seyler cıktı baslat baktıgımda sadece windows live home tek var

mesenger acma yeri yok bu seyi 3-4 kes yukledim yine yok:S yardımcı olurmusunuz mesenger giris yeri yok bunu nasıl düzeltecam

http://img502.imageshack.us/img502/2751/99491229zw3.jpg

http://img137.imageshack.us/img137/8227/81629277nm3.jpg

mesenger giris yeri yok nasıl yapacam bunu bir yardım edin:S Windows Live Home tek var

Bu durum ilk defa basima geliyor

C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın, Gönder > Masaüstü (kısayol oluştur)

haliss 17 Ağustos 2008 19:54

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149283)
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayın, Gönder > Masaüstü (kısayol oluştur)

http://img141.imageshack.us/img141/3929/22dc1.jpg

bundan baska hic birsey yok Mesenger Live klasör unde :S^o)

torchbearer 17 Ağustos 2008 19:59

Alıntı:

haliss adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149318)

Windows Live Installer kurma programını tekrar çalıştırarak seçim bölümünden messenger'ı seçip yükle butonuna basın. Kendisi yükledikten sonra otomatik olarak açacaktır.

Magnifique 17 Ağustos 2008 20:00

Alıntı:

haliss adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149318)
http://img141.imageshack.us/img141/3929/22dc1.jpg

C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe

haliss 17 Ağustos 2008 20:10

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149321)
Windows Live Installer kurma programını tekrar çalıştırarak seçim bölümünden messenger'ı seçip yükle butonuna basın. Kendisi yükledikten sonra otomatik olarak açacaktır.

http://img239.imageshack.us/img239/7654/11pa7.jpg
http://img47.imageshack.us/img47/387/22zw2.jpg

bu etrafını kare seklinde cizdigim yer gibi seyler var tıklıyorum olmuyor

dedigini yaptim ama yenden tıkla seyi cıkmıyor ilk resimdeki gibi tek oluyor

siliyorum yenden yukluyorum olmuyor acaba tam silemedimmi ama hepsini sildigimden eminim yendne kurmayı deniyorum yine aynis sey oluyor:S

Alıntı:

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149323)
C:\Program Files\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe

C:\Program Files\Windows Live\installer tek var

Messenger\msnmsgr.exe <<< bu kisim gibi yok

C:\Program Files\Windows Live\installer boyle var tek

torchbearer 17 Ağustos 2008 21:34

Alıntı:

haliss adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149328)

bu etrafını kare seklinde cizdigim yer gibi seyler var tıklıyorum olmuyor

dedigini yaptim ama yenden tıkla seyi cıkmıyor ilk resimdeki gibi tek oluyor

siliyorum yenden yukluyorum olmuyor acaba tam silemedimmi ama hepsini sildigimden eminim yendne kurmayı deniyorum yine aynis sey oluyor

Başlat > Denetim Masası > Program Ekle / Kaldır'ı tıklayarak Windows Live Messenger'ın bu listede yer alıp almadığını kontrol edin.

Eğer bu listede yer alıyorsa Messenger'ı Onar'ın, bunu yaptığınızda eski haline gelecektir.

Tam silememiş iseniz aşağıdaki programı kullanarak Windows Live Messenger programını silebilirsiniz.

Doqal 17 Ağustos 2008 22:39

Msn Live Devamli Güvenlik Duvarı Hatası Verıyo Ne Yapmalıyım Vistada

Yardımcı Olursanız Sevınırım Arkadaşlar Msn Live Devamli Güvenlik Duvarı Hatası Verıyo Ne Yapmalıyım Vistada

SeRCaX.TR 17 Ağustos 2008 22:51

Alıntı:

Doqal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149475)
Msn Live Devamli Güvenlik Duvarı Hatası Verıyo Ne Yapmalıyım Vistada

Yardımcı Olursanız Sevınırım Arkadaşlar Msn Live Devamli Güvenlik Duvarı Hatası Verıyo Ne Yapmalıyım Vistada

Guvenlik Duvarını kapatın..!.

s3ckin 18 Ağustos 2008 10:37

Alıntı:

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1148631)
Messenger Kişi Listesinden sizi silenleri görmek istiyorsanız;

Tesekkurler denicem bu programi.. MSN plusdan bakiyorduk ne guzel... :(

s3ckin 18 Ağustos 2008 13:29

MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

Denedim fakat ayni sorun var.. Son eklediklerim beni silmis gozukuyor fakat silinmedim kendimde denedim ...

Magnifique 18 Ağustos 2008 13:38

Alıntı:

s3ckin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149793)
MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR)

Denedim fakat ayni sorun var.. Son eklediklerim beni silmis gozukuyor fakat silinmedim kendimde denedim ...

Son eklediğiniz kişi sizi; Messenger Kişi Listesine kabul etmesi gerekiyor. Daha kabul etmediği için Messenger Kişi Listesinde gözükmüyorsunuz o yüzden Program'da Mavi şekilde eklediğiniz kişinin Messenger'ı gözüküyor. Kabul ettikten sonra yeniden deneyin.

c0mic 18 Ağustos 2008 14:08

Tekrar gonderıyorum.. hala çözemedim

selamlar herkese
msn 8.5 kullanıcısıyım msn plus ve msn discovery ısında ıcbr eklentı yuklu degıl
sorunum şu ki;

Kameram gerek normalde grekse skype gıbı dıger programlarda normal sekılde calıstıgı halde ve msn ın kamera ayarları ıle ses ve goruntu ayarları menusunde de saglıklı sekılde calıstıgı halde karsı tarafa kamera acmaya calıstıgımda uzun sure beklıyor ve karsı tarafa kısa bır sure beyaz ekran ızlettırerek kendı kendıne kapanıor. sızce sorun nerden kaynaklanıyor

ayrıca hıcbır hata kodu da vermemekle bırlıkte webcam davetınız ıptal edılmıstır yazıyor..

denedıgım cozumler
msn ı kaldırıp yenı msn kurdum (tamamen temızleyerek)
webcam drıverını tekrar yukledım
yalın sekılde msn ıle (pls ve dıscovery olmadan) denedım
codeclerı unınstall yapıp tekrardan kurdum
duzelmedı
sızce sorun nedır?

Konfigurasyon
Win XP Sp3
Live messenger 8.5
Live Msn Plus
Msn Discovery..

Notebookta sadece bu hatayı vermekte noebookun tum driverları kurulu zaten dıger programlarda kamera rahat ve net sekılde acılmakta

uqur17 18 Ağustos 2008 16:26

S.a arkadaşlar benim derdim msn açılıyor herhangi bir konuşba penceresi açıyorum slm nbr fln yazıorm karşımdaqi yazıo herneyse sora tam bişi yazarken bi kasıyor liste olan sayfadaqi dosya düzen olan alan beyaz oluyo yani kasıyo bi 15 20 saniye sora düzeliy her 2 lafta bir yapıyor bunu napmalıyım....Sindiden teşq ediorm arkadaşlar...

The Unique 18 Ağustos 2008 16:39

Alıntı:

uqur17 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149891)
S.a arkadaşlar benim derdim msn açılıyor herhangi bir konuşba penceresi açıyorum slm nbr fln yazıorm karşımdaqi yazıo herneyse sora tam bişi yazarken bi kasıyor liste olan sayfadaqi dosya düzen olan alan beyaz oluyo yani kasıyo bi 15 20 saniye sora düzeliy her 2 lafta bir yapıyor bunu napmalıyım....Sindiden teşq ediorm arkadaşlar...

Msn nizi kaldırıp daha düşük 1 versionunu kullanın

torpidoo 19 Ağustos 2008 02:22

MerhabaLar , SplitCAM'da Nasıl Animasyon görüntüleri eklerim ? ejdeRha Görüntüsü falan , yani ben camera açtığımda benim yerima ejderha , başka bir animasyon karakteri nasıl çıkar , videoları mı var , yoksa biz mi ayarlayacağız .. çok acil yardım :(

s3ckin 19 Ağustos 2008 09:56

Alıntı:

Anaxielia adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1149800)
Son eklediğiniz kişi sizi; Messenger Kişi Listesine kabul etmesi gerekiyor. Daha kabul etmediği için Messenger Kişi Listesinde gözükmüyorsunuz o yüzden Program'da Mavi şekilde eklediğiniz kişinin Messenger'ı gözüküyor. Kabul ettikten sonra yeniden deneyin.

dogru soyluyorsunuz 2002'den bu yana MSN' kullaniyorum... Biliorum 3 gunden beri 15-20 kisi ekledim listelerinde olmama ragman silinmis olarak gozukmekteym.. Silen kisiler ile konusuyorum daha dogrusu listelerindeym fakat ben onlarn listesinde deilmisim gibi gozukuyorum. cok ilginc bir durum bu cozemedm de hic bi sekilde..

ressam61 19 Ağustos 2008 11:59

msn kişisel hasap bilgileri sayfasını acamıyorum yükleniyor diyor ve orda kalıyor acaba neden açılmıyor bilgisi ola yardımcı olsun lütfen şifremi değişmem gerek ve bilgilerimi kontrol etmem gerek.tşk..

venorin 19 Ağustos 2008 12:05

merhabalar, her sabah msn yi açtığımda daha önce engelleyip sildiğim kişilerin daveti yeniden geliyor, tekrar siliyorum, bu konuya kesin çözüm için ne yapabilirim, şimdiden teşekkürler

torchbearer 19 Ağustos 2008 12:27

Alıntı:

ressam61 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1150524)
msn kişisel hasap bilgileri sayfasını acamıyorum yükleniyor diyor ve orda kalıyor acaba neden açılmıyor bilgisi ola yardımcı olsun lütfen şifremi değişmem gerek ve bilgilerimi kontrol etmem gerek.tşk..

Bu sayfanın yüklenmesini engelleyecek bir durum mevcuttur. Misal internet kafelerde açılmaması gibi bir sorun olduğunda bu sorunun kaynağı filtre programlarıdır.

Alıntı:

venorin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1150550)
merhabalar, her sabah msn yi açtığımda daha önce engelleyip sildiğim kişilerin daveti yeniden geliyor, tekrar siliyorum, bu konuya kesin çözüm için ne yapabilirim, şimdiden teşekkürler

MSN Kişi Listesi üzerinden silme işlemi gerçekleştirdiğinizde sildiğiniz kişilerin messenger'ında hala ekli durumdaysanız, messenger'ı tekrar açtığınızda ekleme daveti gelecektir.

ressam61 19 Ağustos 2008 15:06

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1150614)
Bu sayfanın yüklenmesini engelleyecek bir durum mevcuttur. Misal internet kafelerde açılmaması gibi bir sorun olduğunda bu sorunun kaynağı filtre programlarıdır.

MSN Kişi Listesi üzerinden silme işlemi gerçekleştirdiğinizde sildiğiniz kişilerin messenger'ında hala ekli durumdaysanız, messenger'ı tekrar açtığınızda ekleme daveti gelecektir.

herhangi bir filitre prg kurulu değil...msn discovery var onu haricinde birşey yok

ysg 19 Ağustos 2008 15:35

benim bir sorunum var. msn live aaçamıyorum. açmak istediğimde sistem dosyanızda live mssnger ile ilgili girdiler ad çözümlemesine engel oluyor diyor ve sistem hatası veriyor.bu ne demek ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

erwinrommel_1942 19 Ağustos 2008 17:33

bana geln mailler nerede saklanıyor

arkadaşlar msn in gelen kutusunda bulunan adresler bilgisayarımda herhangi bir dosya içerisinde saklanır mı?

FROLİNYA 19 Ağustos 2008 21:02

benimde bir sorunum var bir sorun cıktığı için bilgisayarı başka bir moda çalıştırmam gerekiyor ama o moda Windows Live Messenger çalışmıyor e-mail lerime nasıl ulaşırım:*(

torchbearer 20 Ağustos 2008 01:41

Alıntı:

ressam61 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1150781)
herhangi bir filitre prg kurulu değil...msn discovery var onu haricinde birşey yok

Onu sadece misal olarak vermiştim. Internet Explorer yerine Mozilla Firefox kullanıp Windows Live Hotmail sayfasına ulaşmayı deneyin. Firefox ile açabilirseniz, Internet Explorer ayarlarında Güvenlik sekmesinden bölgeleri varsayılan olarak ayarlayıp tamam diyin.

Alıntı:

ysg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1150820)
benim bir sorunum var. msn live aaçamıyorum. açmak istediğimde sistem dosyanızda live mssnger ile ilgili girdiler ad çözümlemesine engel oluyor diyor ve sistem hatası veriyor.bu ne demek ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.

Windows Live Messenger'ı kaldırın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Oturumu tekrar açtığınız zaman messenger'ın kalıntılarını temizlemelisiniz. Kayıt defteri temizleyicilerden birini kullanarak temizleme yapın. Registry Mechanic, Advanced WindowsCare V2 veya TuneUp Utilities 2008 kullanabilirsiniz.

Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma

Alıntı:

erwinrommel_1942 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1150981)
arkadaşlar msn in gelen kutusunda bulunan adresler bilgisayarımda herhangi bir dosya içerisinde saklanır mı?

Windows Live Mail programı kullanarak postalarınıza bakıyorsanız

Windows XP için; C:\Documents and Settings\Bilgisayarın kullanıcı ismi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Mail\

Windows Vista için; C:\Kullanıcılar\Bilgisayarın kullanıcı ismi\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail\

Ancak tarayıcı üzerinden ulaşıyorsanız herhangi bir şekilde depolanma olmayacaktır.

yakup mavi 20 Ağustos 2008 15:13

Ben buraya Mesenger teknik destek adı altında girdim ama başka bir merakımı dile getirmek istiyorum:Birileri benim bilgisayarıma birtakım ,benim göremeyeceğim cihazlar yerleştirerek;benim internete bağlanma hızımı zayıflatma;veya internette bulunduğum esnada nerede olduğuma dair v.b. bilgi edinilebilir mi?Benim bilgisayarim Windows Vista Home Basic.Bir de İnternet explorer 7 sürümünü indirdim;onların içinde 1c programı var bu program yukarudaki endişelerime yardımcı olabilirmi,saygılarımı sunarım.

ogretmen_27000 20 Ağustos 2008 15:55

arkadaşlar çözüm burda bu msj taşıyan thinkerbell ve aynacan arkadaşlarımıza teşekkür ederim inşallah işinize yarar...

buyrun........

https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/54664-norman-malware-cleaner.html

cnsnlc 20 Ağustos 2008 16:47

Çok acil

arkadaşlar az önce bir arkadaştan bir programın olduğunu ve bunu bana gönderdiğini öğrendim..

anlattığına göre :

bir program var ve bu herhangi bir resime yada şarkıya entegre ediliyor.Bu resim diyelim karşı pc ye gönderiliyor ve o program otomatik olarak pcye geliyor.bilgisayarda bunu hiçbir virüs progrmı bulamıyor.Dosya halindeymiş dediğine göre.Yalnız msn her açıldığında devreye girer ve ondan sonra bütün konuşmalar,şifreler vs vs ne yaptığın dosya haline getirilip karşı tarafa mail atılıyor !

şimdi öğrenmek istediğim böyle bir prgram var mı ?
varsa nasıl kaldırabilirm yaa nasıl bulablirim ?

bana yardımcı olurmusunuz ??

tşekkürler..

mirdad 21 Ağustos 2008 19:36

MSN DE DUYURU BÖLÜMÜNÜ NASIL KAPATACAGIZ?

RESİME BAKARAK CEVAP YAZARMSINIZ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
http://img229.imageshack.us/img229/3852/adszxu8.th.png

[img=http://img229.imageshack.us/img229/3852/adszxu8.th.png]

RuffRyders 21 Ağustos 2008 19:50

Alıntı:

mirdad adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1152487)

A-Patch yardımıyla kaldırabilirsin;

mirdad 22 Ağustos 2008 11:03

ok teşeküürler...bişi sorcam : bu duyuru bölümünü kapattım ama arka planda çalışmaya devam ediyormu? çünkü asıl amacım sürekli kendini yeniyelen o reklam bölümü yüüzünden benden veri aktarımı olmamasını istememdir,

zekidayi 23 Ağustos 2008 14:27

Meraba Msxlabs çalışanları. Bilgisayarda aynı anda iki tane ayrı msn adresini hangi programda nasıl açabilirim. Ayrıca msn ile kameradan görüşürken ekranda çıkan farklı efekleri nasıl bulabilirm iyi çalışmalar

torchbearer 23 Ağustos 2008 14:42

Alıntı:

mirdad adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1152960)
ok teşeküürler...bişi sorcam : bu duyuru bölümünü kapattım ama arka planda çalışmaya devam ediyormu? çünkü asıl amacım sürekli kendini yeniyelen o reklam bölümü yüüzünden benden veri aktarımı olmamasını istememdir,

Bağlantıya zarar verecek veya yavaşlık sağlayacak kadar kötü bir durum değil bu. Normal şartlarda internet bağlantınız olduğunda dahi sıfır veri aktarımı gibi bir durumdan söz edemeyiz. İndirme içinde gönderme içinde söylüyorum bunu.

Yamalar aracılığıyla Messenger'da kapatılan bölümleri gizleme olarak değil, Messenger'dan kaldırmak ve daha sonra bunun açılmamasını sağlamak üzere yamalanırlar.

Alıntı:

zekidayi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1154176)
Meraba Msxlabs çalışanları. Bilgisayarda aynı anda iki tane ayrı msn adresini hangi programda nasıl açabilirim. Ayrıca msn ile kameradan görüşürken ekranda çıkan farklı efekleri nasıl bulabilirm iyi çalışmalar

Merhaba! Oturumları fazlalaştırmak için gerekli bazı program veya programcıkları kullanmanız gerekir. Bunun için;

gibi programlardan birisini tercih edip kullanabilirsiniz.

burak_ 23 Ağustos 2008 17:02

arkadaşlar msnde ilginç bir sorunla karşı kaşıyayım.. konuşma penceresine kopyala yapıştır yaptığım uzun yazılar yapıştır dediğim anda karşı tarafa metin belgesi olarak gidiyor.. msn plus ve msn discovery yüklü msn plusta karakter sayısını 1100 e çıkar seçeneği işaretli olmasına karşın normal göndermiyor sorunu nasıl aşabilirim..?

torchbearer 23 Ağustos 2008 17:06

Alıntı:

burak_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1154329)
arkadaşlar msnde ilginç bir sorunla karşı kaşıyayım.. konuşma penceresine kopyala yapıştır yaptığım uzun yazılar yapıştır dediğim anda karşı tarafa metin belgesi olarak gidiyor.. msn plus ve msn discovery yüklü msn plusta karakter sayısını 1100 e çıkar seçeneği işaretli olmasına karşın normal göndermiyor sorunu nasıl aşabilirim..?

Kopyalanan yazının değişik karakter kullanılmasından ve bunlardan ayrı şekilde kodlar içermesinden 1100 sayısını geçmektedir. Messenger'ın önceki sürümlerinde bu kopyala yapıştır seçeneği yazma alanına yetecek kadarını alıyordu. Artık metin uzun geldiğinde bi belgeye kopyalayarak gönderim yapıyor.

rustemdkmc 23 Ağustos 2008 19:32

wlm 90147 i kullanıyordum.ama simdi oturum acmaya calıstıgımda msn acıldı gozukyo ama ben açıp bakamıyorum.msn donuyor.
msn yi kaldırdım tekrar yükledim ama gene aynı donma sorunu var,ne yapabilirim
yardımcı olursanız sevinirim.

yalniz-genc 24 Ağustos 2008 11:11

msn listemizdeki bir kişinin en son ne zaman oturum açtığını öğrenebilirmiyiz? bunun bir yolu varmı?

cettindir 25 Ağustos 2008 12:13

bana yardım edermisin bende live 8.5 vardı programa çift tıklıyorum msn saatin yanında beliriyor ama masa üstüne açılan msn oturum açma ekranı gelmiyor.saatin yanınna beliren msn simgesine sağ tıklıyorum, çift tıklıyorum bişi olmuo.program yöneticisini açıyorum ama o program açıkken program yönt uygulamalar sekmesinde gözükmüo işlemler sekmesinden kapatabiliyorum ancak bende o programı kaldırdım beta 9 u indirdim kurdum gene aynı inşallah ayrıntılı anlatabilmişimdir lütfen yardım edermisin çıldırıcam walla

ahmetgns 25 Ağustos 2008 17:58

Alıntı:

venorin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1150550)

Messenger menüsü > Araçlar > Seçenekler > Gizlilik > Engellenenler listesi << Burada silebildiğiniz bütün kişileri silin daha sonra engellemek istediklerinizi tekrar engelleyin. Bu durum bazen engelli listesinin kapasitesinin dolmasından kaynaklanıyor.
Alıntı:

FROLİNYA adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1151091)
benimde bir sorunum var bir sorun cıktığı için bilgisayarı başka bir moda çalıştırmam gerekiyor ama o moda Windows Live Messenger çalışmıyor e-mail lerime nasıl ulaşırım:*(

http://mail.live.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Alıntı:

mirdad adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1152960)

http://rad.msn.com adresini Internet Explorer'ın Seçenekler'inden engelleyerek veri alışverişini de kesebileceğinizi tahmin ediyorum. Ama torchbearer'ın da dediği gibi burada aktarılan veri miktarı çok büyük bir mesele olmamalı.
Alıntı:

burak_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1154329)

Bahsettiğiniz şey Messenger Plus! Live'ın 4.70 sürümüyle birlikte gelen yeni bir özellik. Messenger Plus! Tercihleri > Konuşmalar > Biçimlendirme > Büyük metin ve resimleri için yapıştırma işlemlerini geliştir, seçeneğini kapatabilirsiniz. Ancak yapıştırılan metnin dosyaya dönüştürülmesi için izin verilen karakter sayısından daha fazla karakter içeriyor olması gerekir. Plus!'ın 1100 karaktere yükseltme seçeneği devre dışı ise, Messenger'ın normal 400 karakter sınırından sonra dosya oluşturulur, Plus!'ın 1100 seçeneği etkinse 1100 karakterden büyük metinler için dosya oluşturulur. Bunu özellik eklendiğinde bizzat denemiştim.
Alıntı:

rustemdkmc adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1154403)
wlm 90147 i kullanıyordum.ama simdi oturum acmaya calıstıgımda msn acıldı gozukyo ama ben açıp bakamıyorum.msn donuyor.
msn yi kaldırdım tekrar yükledim ama gene aynı donma sorunu var,ne yapabilirim
yardımcı olursanız sevinirim.

Program Ekle veya Kaldır listesinden Windows Live Messenger'ı bulup, Destek bilgisi için oraya tıklayıp Onar'ı seçin. Belki düzeltir.
Alıntı:

yalniz-genc adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1154727)
msn listemizdeki bir kişinin en son ne zaman oturum açtığını öğrenebilirmiyiz? bunun bir yolu varmı?

Bildiğimiz kadarıyla bunun bir yöntemi yok.

s3ckin 26 Ağustos 2008 18:34

MSN'imde son ekledigim kisiler beni silmis olarak goruyorum fakat silmediklerine eminim cunku konusuyorum soruyorum.. Baska msnde kendim denedim fakat diger hotmail adresinde boyle sorun yok.. Benim kullandigim msn adresinde ne sorun olabilir ?

secondert 26 Ağustos 2008 20:12

Live Messenger 2009 Dosya Gönderim Problemi

Konuyu yanlış şekilde açmışsam özür dilerim

Forumunuzdan aldığım taze Live messenger 2009 ve patch ile kullandım

Mükemmel bir görünüm oluştu, artı çok kullanışlı ancak rar dosyalarını gönderemiyorum, patch içeriğinde bulundan exe vs. izin verme özelliği de görüntülenemiyor,

Gönderim yapmak istediğimde Klasik Antivirüs sorgusu çıkıyor

Sorunumu nasıl çözebilirim?

Zaur 27 Ağustos 2008 22:45

Selam, arkadaşlar uzun zamandır W.L.Messanger kullanıyorum ve de listemde 240 kişi var ama son zamandır böyle bir sorunum var, 35 bekleyen isteğiniz var diyor bende tikladım Bitir deyib çıkdım ama 35 bekleyen isteğiniz var öylece duruyor ama içi boşdur, ben bunu nasıl düzelte bilirim acaba?

http://img227.imageshack.us/img227/189/msnxu6.jpg

Son zamanlardada beni listesine ekleyenleri kabul etmem üçün çıkması lazım olan Tamam penceresi çıkmıyor bu yüzdende o kişiyle konuşamıyorum bunun sebebi nedir acaba?
Arkadaşlar başka bir bilgisayardan Windows live messangerime giriş yapıyorum bu kezde 22 bekleyen isteğiniz var diyor ama her ikisininde içi boşdur, bu neden böyle oluyor?

Birde eklediyim bir kaç kişi var offline olsada konuşa biliyorum ve resimdede görüyorsunuz Şimdi eklemek için burayı tıklayın yeri var tıklıyorum ama hiç bir şey değişmiyor bu neden böyle oluyor ki?

http://img84.imageshack.us/img84/3616/msnfd6.jpg

SiniTRa 27 Ağustos 2008 23:27

yardım ederseni sevinirim

arkadaşlar bnm msndeki sorun yazılanlar gelmiyor bazen yazdıklarım gitmiyor neden acaba böyle bişi olabilir :S tşkler şimdiden ltf yardım :(

torchbearer 28 Ağustos 2008 01:25

Alıntı:

SiniTRa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1158157)
arkadaşlar bnm msndeki sorun yazılanlar gelmiyor bazen yazdıklarım gitmiyor neden acaba böyle bişi olabilir :S tşkler şimdiden ltf yardım :(

Güvenlik programı engellemesinden dolayı böyle bir sorunla karşılaşabilirsiniz. Oturum açabiliyorum diyebilirsiniz. Her zaman oturum açmayı engelleyecek gibi bir kural yok. Açtıktan sonra sizdeki gibi iletileri gönderip alamazsınız.

SAFKAN27 29 Ağustos 2008 16:34

yardı edermisiniz

ben hotmailden yeni bir e-posta aldım msn açmak için giriyorum ve açılmıyor live ıd kaydolmak için giriyorum bana

E-posta adresinizin @ simgesinden sonraki bölümü (live.com, hotmail.com, msn.com veya passport.com gibi) "ayrılmış bir etki alanının" parçasıdır. Lütfen başka bir e-posta adresi yazın.

die bir uyarı veriyor bana bu konuda yardımcı olursnaız sevinirim

SeRCaX.TR 29 Ağustos 2008 20:05

Alıntı:

E-posta adresinizin @ simgesinden sonraki bölümü (live.com, hotmail.com, msn.com veya passport.com gibi) "ayrılmış bir etki alanının" parçasıdır. Lütfen başka bir e-posta adresi yazın

zaten bir E - posta ' nız var diyor..

Messenger ' ınızın neden açılmadığını , ekran görüntüsü , messenger sürümünüzü varsa StufPlug Messenger Discovery , Messenger Plus sürümlerinizi ve işletim sisteminiz hakkında bilgi veriniz.. Bu tüm teknik destek talebinde bulunan üyelerimiz için geçerlidir....

Zaur 29 Ağustos 2008 21:35

Alıntı:

Zaur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1158079)
Selam, arkadaşlar uzun zamandır W.L.Messanger kullanıyorum ve de listemde 240 kişi var ama son zamandır böyle bir sorunum var, 35 bekleyen isteğiniz var diyor bende tikladım Bitir deyib çıkdım ama 35 bekleyen isteğiniz var öylece duruyor ama içi boşdur, ben bunu nasıl düzelte bilirim acaba?

http://img227.imageshack.us/img227/189/msnxu6.jpg

Son zamanlardada beni listesine ekleyenleri kabul etmem üçün çıkması lazım olan Tamam penceresi çıkmıyor bu yüzdende o kişiyle konuşamıyorum bunun sebebi nedir acaba?
Arkadaşlar başka bir bilgisayardan Windows live messangerime giriş yapıyorum bu kezde 22 bekleyen isteğiniz var diyor ama her ikisininde içi boşdur, bu neden böyle oluyor?

Birde eklediyim bir kaç kişi var offline olsada konuşa biliyorum ve resimdede görüyorsunuz Şimdi eklemek için burayı tıklayın yeri var tıklıyorum ama hiç bir şey değişmiyor bu neden böyle oluyor ki?

http://img84.imageshack.us/img84/3616/msnfd6.jpg

Arkadaşlar bu sorunların çözümün bilen yokmu?

s3ckin 1 Eylül 2008 10:04

MSN'imde son ekledigim kisiler beni silmis olarak goruyorum fakat silmediklerine eminim cunku konusuyorum soruyorum.. Baska msnde kendim denedim fakat diger hotmail adresinde boyle sorun yok.. Benim kullandigim msn adresinde ne sorun olabilir ?

djrahim25 4 Eylül 2008 21:23

sağolasın arkadaş güzel paylaşım

keyci60 4 Eylül 2008 22:37

arkadaşım benim sorunum pc yi heraçıp kapattığımda hep yeniden giriyorum msn adresimi en son live 9.0beta kurdum böyle oldu ne yapabilirim şindiden teşekkürler

Saat: 20:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık