![]() |
selam oncelikle benim sorum mesenger live yukledim ve kurmaya basladi. ama yukledi diye seyler cıktı baslat baktıgımda sadece windows live home tek var mesenger acma yeri yok bu seyi 3-4 kes yukledim yine yok:S yardımcı olurmusunuz mesenger giris yeri yok bunu nasıl düzeltecam http://img502.imageshack.us/img502/2751/99491229zw3.jpg http://img137.imageshack.us/img137/8227/81629277nm3.jpg mesenger giris yeri yok nasıl yapacam bunu bir yardım edin:S Windows Live Home tek var Bu durum ilk defa basima geliyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://img141.imageshack.us/img141/3929/22dc1.jpg bundan baska hic birsey yok Mesenger Live klasör unde :S^o) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
http://img239.imageshack.us/img239/7654/11pa7.jpg http://img47.imageshack.us/img47/387/22zw2.jpg bu etrafını kare seklinde cizdigim yer gibi seyler var tıklıyorum olmuyor dedigini yaptim ama yenden tıkla seyi cıkmıyor ilk resimdeki gibi tek oluyor siliyorum yenden yukluyorum olmuyor acaba tam silemedimmi ama hepsini sildigimden eminim yendne kurmayı deniyorum yine aynis sey oluyor:S Alıntı:
C:\Program Files\Windows Live\installer tek var Messenger\msnmsgr.exe <<< bu kisim gibi yok C:\Program Files\Windows Live\installer boyle var tek |
Alıntı:
Eğer bu listede yer alıyorsa Messenger'ı Onar'ın, bunu yaptığınızda eski haline gelecektir. Tam silememiş iseniz aşağıdaki programı kullanarak Windows Live Messenger programını silebilirsiniz. |
Msn Live Devamli Güvenlik Duvarı Hatası Verıyo Ne Yapmalıyım Vistada Yardımcı Olursanız Sevınırım Arkadaşlar Msn Live Devamli Güvenlik Duvarı Hatası Verıyo Ne Yapmalıyım Vistada |
Alıntı:
Guvenlik Duvarını kapatın..!. |
Alıntı:
Tesekkurler denicem bu programi.. MSN plusdan bakiyorduk ne guzel... :( |
MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) Denedim fakat ayni sorun var.. Son eklediklerim beni silmis gozukuyor fakat silinmedim kendimde denedim ... |
Alıntı:
Son eklediğiniz kişi sizi; Messenger Kişi Listesine kabul etmesi gerekiyor. Daha kabul etmediği için Messenger Kişi Listesinde gözükmüyorsunuz o yüzden Program'da Mavi şekilde eklediğiniz kişinin Messenger'ı gözüküyor. Kabul ettikten sonra yeniden deneyin. |
Tekrar gonderıyorum.. hala çözemedim selamlar herkese msn 8.5 kullanıcısıyım msn plus ve msn discovery ısında ıcbr eklentı yuklu degıl sorunum şu ki; Kameram gerek normalde grekse skype gıbı dıger programlarda normal sekılde calıstıgı halde ve msn ın kamera ayarları ıle ses ve goruntu ayarları menusunde de saglıklı sekılde calıstıgı halde karsı tarafa kamera acmaya calıstıgımda uzun sure beklıyor ve karsı tarafa kısa bır sure beyaz ekran ızlettırerek kendı kendıne kapanıor. sızce sorun nerden kaynaklanıyor ayrıca hıcbır hata kodu da vermemekle bırlıkte webcam davetınız ıptal edılmıstır yazıyor.. denedıgım cozumler msn ı kaldırıp yenı msn kurdum (tamamen temızleyerek) webcam drıverını tekrar yukledım yalın sekılde msn ıle (pls ve dıscovery olmadan) denedım codeclerı unınstall yapıp tekrardan kurdum duzelmedı sızce sorun nedır? Konfigurasyon Win XP Sp3 Live messenger 8.5 Live Msn Plus Msn Discovery.. Notebookta sadece bu hatayı vermekte noebookun tum driverları kurulu zaten dıger programlarda kamera rahat ve net sekılde acılmakta |
S.a arkadaşlar benim derdim msn açılıyor herhangi bir konuşba penceresi açıyorum slm nbr fln yazıorm karşımdaqi yazıo herneyse sora tam bişi yazarken bi kasıyor liste olan sayfadaqi dosya düzen olan alan beyaz oluyo yani kasıyo bi 15 20 saniye sora düzeliy her 2 lafta bir yapıyor bunu napmalıyım....Sindiden teşq ediorm arkadaşlar... |
Alıntı:
|
MerhabaLar , SplitCAM'da Nasıl Animasyon görüntüleri eklerim ? ejdeRha Görüntüsü falan , yani ben camera açtığımda benim yerima ejderha , başka bir animasyon karakteri nasıl çıkar , videoları mı var , yoksa biz mi ayarlayacağız .. çok acil yardım :( |
Alıntı:
dogru soyluyorsunuz 2002'den bu yana MSN' kullaniyorum... Biliorum 3 gunden beri 15-20 kisi ekledim listelerinde olmama ragman silinmis olarak gozukmekteym.. Silen kisiler ile konusuyorum daha dogrusu listelerindeym fakat ben onlarn listesinde deilmisim gibi gozukuyorum. cok ilginc bir durum bu cozemedm de hic bi sekilde.. |
msn kişisel hasap bilgileri sayfasını acamıyorum yükleniyor diyor ve orda kalıyor acaba neden açılmıyor bilgisi ola yardımcı olsun lütfen şifremi değişmem gerek ve bilgilerimi kontrol etmem gerek.tşk.. |
merhabalar, her sabah msn yi açtığımda daha önce engelleyip sildiğim kişilerin daveti yeniden geliyor, tekrar siliyorum, bu konuya kesin çözüm için ne yapabilirim, şimdiden teşekkürler |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
herhangi bir filitre prg kurulu değil...msn discovery var onu haricinde birşey yok |
benim bir sorunum var. msn live aaçamıyorum. açmak istediğimde sistem dosyanızda live mssnger ile ilgili girdiler ad çözümlemesine engel oluyor diyor ve sistem hatası veriyor.bu ne demek ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim. |
bana geln mailler nerede saklanıyor arkadaşlar msn in gelen kutusunda bulunan adresler bilgisayarımda herhangi bir dosya içerisinde saklanır mı? |
benimde bir sorunum var bir sorun cıktığı için bilgisayarı başka bir moda çalıştırmam gerekiyor ama o moda Windows Live Messenger çalışmıyor e-mail lerime nasıl ulaşırım:*( |
Alıntı:
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Kaldırma Alıntı:
Windows XP için; C:\Documents and Settings\Bilgisayarın kullanıcı ismi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Mail\ Windows Vista için; C:\Kullanıcılar\Bilgisayarın kullanıcı ismi\AppData\Local\Microsoft\Windows Live Mail\ Ancak tarayıcı üzerinden ulaşıyorsanız herhangi bir şekilde depolanma olmayacaktır. |
Ben buraya Mesenger teknik destek adı altında girdim ama başka bir merakımı dile getirmek istiyorum:Birileri benim bilgisayarıma birtakım ,benim göremeyeceğim cihazlar yerleştirerek;benim internete bağlanma hızımı zayıflatma;veya internette bulunduğum esnada nerede olduğuma dair v.b. bilgi edinilebilir mi?Benim bilgisayarim Windows Vista Home Basic.Bir de İnternet explorer 7 sürümünü indirdim;onların içinde 1c programı var bu program yukarudaki endişelerime yardımcı olabilirmi,saygılarımı sunarım. |
arkadaşlar çözüm burda bu msj taşıyan thinkerbell ve aynacan arkadaşlarımıza teşekkür ederim inşallah işinize yarar... buyrun........ https://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/54664-norman-malware-cleaner.html |
Çok acil arkadaşlar az önce bir arkadaştan bir programın olduğunu ve bunu bana gönderdiğini öğrendim.. anlattığına göre : bir program var ve bu herhangi bir resime yada şarkıya entegre ediliyor.Bu resim diyelim karşı pc ye gönderiliyor ve o program otomatik olarak pcye geliyor.bilgisayarda bunu hiçbir virüs progrmı bulamıyor.Dosya halindeymiş dediğine göre.Yalnız msn her açıldığında devreye girer ve ondan sonra bütün konuşmalar,şifreler vs vs ne yaptığın dosya haline getirilip karşı tarafa mail atılıyor ! şimdi öğrenmek istediğim böyle bir prgram var mı ? varsa nasıl kaldırabilirm yaa nasıl bulablirim ? bana yardımcı olurmusunuz ?? tşekkürler.. |
MSN DE DUYURU BÖLÜMÜNÜ NASIL KAPATACAGIZ? RESİME BAKARAK CEVAP YAZARMSINIZ? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER http://img229.imageshack.us/img229/3852/adszxu8.th.png [img=http://img229.imageshack.us/img229/3852/adszxu8.th.png] |
Alıntı:
|
ok teşeküürler...bişi sorcam : bu duyuru bölümünü kapattım ama arka planda çalışmaya devam ediyormu? çünkü asıl amacım sürekli kendini yeniyelen o reklam bölümü yüüzünden benden veri aktarımı olmamasını istememdir, |
Meraba Msxlabs çalışanları. Bilgisayarda aynı anda iki tane ayrı msn adresini hangi programda nasıl açabilirim. Ayrıca msn ile kameradan görüşürken ekranda çıkan farklı efekleri nasıl bulabilirm iyi çalışmalar |
Alıntı:
Bağlantıya zarar verecek veya yavaşlık sağlayacak kadar kötü bir durum değil bu. Normal şartlarda internet bağlantınız olduğunda dahi sıfır veri aktarımı gibi bir durumdan söz edemeyiz. İndirme içinde gönderme içinde söylüyorum bunu. Yamalar aracılığıyla Messenger'da kapatılan bölümleri gizleme olarak değil, Messenger'dan kaldırmak ve daha sonra bunun açılmamasını sağlamak üzere yamalanırlar. Alıntı:
Messenger Plus Live! Messenger Discovery Live A-Patch Mess Patch Stuff Plug Türkçe Dil dosyasıyla birlikte gibi programlardan birisini tercih edip kullanabilirsiniz. |
arkadaşlar msnde ilginç bir sorunla karşı kaşıyayım.. konuşma penceresine kopyala yapıştır yaptığım uzun yazılar yapıştır dediğim anda karşı tarafa metin belgesi olarak gidiyor.. msn plus ve msn discovery yüklü msn plusta karakter sayısını 1100 e çıkar seçeneği işaretli olmasına karşın normal göndermiyor sorunu nasıl aşabilirim..? |
Alıntı:
|
wlm 90147 i kullanıyordum.ama simdi oturum acmaya calıstıgımda msn acıldı gozukyo ama ben açıp bakamıyorum.msn donuyor. msn yi kaldırdım tekrar yükledim ama gene aynı donma sorunu var,ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. |
msn listemizdeki bir kişinin en son ne zaman oturum açtığını öğrenebilirmiyiz? bunun bir yolu varmı? |
bana yardım edermisin bende live 8.5 vardı programa çift tıklıyorum msn saatin yanında beliriyor ama masa üstüne açılan msn oturum açma ekranı gelmiyor.saatin yanınna beliren msn simgesine sağ tıklıyorum, çift tıklıyorum bişi olmuo.program yöneticisini açıyorum ama o program açıkken program yönt uygulamalar sekmesinde gözükmüo işlemler sekmesinden kapatabiliyorum ancak bende o programı kaldırdım beta 9 u indirdim kurdum gene aynı inşallah ayrıntılı anlatabilmişimdir lütfen yardım edermisin çıldırıcam walla |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
MSN'imde son ekledigim kisiler beni silmis olarak goruyorum fakat silmediklerine eminim cunku konusuyorum soruyorum.. Baska msnde kendim denedim fakat diger hotmail adresinde boyle sorun yok.. Benim kullandigim msn adresinde ne sorun olabilir ? |
Live Messenger 2009 Dosya Gönderim Problemi Konuyu yanlış şekilde açmışsam özür dilerim Forumunuzdan aldığım taze Live messenger 2009 ve patch ile kullandım Mükemmel bir görünüm oluştu, artı çok kullanışlı ancak rar dosyalarını gönderemiyorum, patch içeriğinde bulundan exe vs. izin verme özelliği de görüntülenemiyor, Gönderim yapmak istediğimde Klasik Antivirüs sorgusu çıkıyor Sorunumu nasıl çözebilirim? |
Selam, arkadaşlar uzun zamandır W.L.Messanger kullanıyorum ve de listemde 240 kişi var ama son zamandır böyle bir sorunum var, 35 bekleyen isteğiniz var diyor bende tikladım Bitir deyib çıkdım ama 35 bekleyen isteğiniz var öylece duruyor ama içi boşdur, ben bunu nasıl düzelte bilirim acaba? http://img227.imageshack.us/img227/189/msnxu6.jpg Son zamanlardada beni listesine ekleyenleri kabul etmem üçün çıkması lazım olan Tamam penceresi çıkmıyor bu yüzdende o kişiyle konuşamıyorum bunun sebebi nedir acaba? Arkadaşlar başka bir bilgisayardan Windows live messangerime giriş yapıyorum bu kezde 22 bekleyen isteğiniz var diyor ama her ikisininde içi boşdur, bu neden böyle oluyor? Birde eklediyim bir kaç kişi var offline olsada konuşa biliyorum ve resimdede görüyorsunuz Şimdi eklemek için burayı tıklayın yeri var tıklıyorum ama hiç bir şey değişmiyor bu neden böyle oluyor ki? http://img84.imageshack.us/img84/3616/msnfd6.jpg |
yardım ederseni sevinirim arkadaşlar bnm msndeki sorun yazılanlar gelmiyor bazen yazdıklarım gitmiyor neden acaba böyle bişi olabilir :S tşkler şimdiden ltf yardım :( |
Alıntı:
|
yardı edermisiniz ben hotmailden yeni bir e-posta aldım msn açmak için giriyorum ve açılmıyor live ıd kaydolmak için giriyorum bana E-posta adresinizin @ simgesinden sonraki bölümü (live.com, hotmail.com, msn.com veya passport.com gibi) "ayrılmış bir etki alanının" parçasıdır. Lütfen başka bir e-posta adresi yazın. die bir uyarı veriyor bana bu konuda yardımcı olursnaız sevinirim |
Alıntı:
zaten bir E - posta ' nız var diyor.. Messenger ' ınızın neden açılmadığını , ekran görüntüsü , messenger sürümünüzü varsa StufPlug Messenger Discovery , Messenger Plus sürümlerinizi ve işletim sisteminiz hakkında bilgi veriniz.. Bu tüm teknik destek talebinde bulunan üyelerimiz için geçerlidir.... |
Alıntı:
|
MSN'imde son ekledigim kisiler beni silmis olarak goruyorum fakat silmediklerine eminim cunku konusuyorum soruyorum.. Baska msnde kendim denedim fakat diger hotmail adresinde boyle sorun yok.. Benim kullandigim msn adresinde ne sorun olabilir ? |
sağolasın arkadaş güzel paylaşım |
arkadaşım benim sorunum pc yi heraçıp kapattığımda hep yeniden giriyorum msn adresimi en son live 9.0beta kurdum böyle oldu ne yapabilirim şindiden teşekkürler |
| Saat: 20:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık