![]() |
Böyle Gidiyorsun Ya Böyle gidiyorsun ya Beni pişmanlıklara sürüklüyorsun Sen benim için gururundan vazgeçmiyorsun Oysa ben senin için bi çok şey feda etmişken Sen benim için hiçbirşey yapmıyorsun Ben senin için ölmeyi göze almışken Bana ağlama diyorsun Bana deymez Ben dayanamıyorum Yine gözyaşlarım süzülüyor kalbimden Beni sevme diyorsun ben sevilecek adam değilim Ben dayanamıyorum yine sana geliyorum Bana git diyorsun beni bırak kendi halime Ben dayanamıyorum yine sana koşuyorum Aslı Selin Yüksel |
Ve gece.... uyku tutmuyor gözlerimi.. gecenin en hüzünlü gecenin en gizemli vakti yaşanıyor... uyumak vakit kaybı.... uyumak ziyan! .. uyumak kaybedecegım zamanı getiriyor aklıma. ve gece..... öylesine zavallı yaptıki beni ağlıyorum ziyan ettiğim bütün hayallerime... aklıma düşüyor birden farklı hayatlar. gecenin bu saatinde kimbilir nerelerde neler yasanıyor... gecenin bu saatinde kimler ağlarken, kimler hayalleriyle rüyasında buluşuyor... ve hiç bitmesini istemiyor rüyasında bile olsa sevgiliyle gecen dakikaların... ve gece çok sıcak.... kavruluyor bedenler ve yanısıra gönüller... gündüz hallerinden eser yok kimsede pişmanlıklar vuruyor damgasını geceye.. acı dolu yıllar... tatsız ve bomboş geçen bir avuç hayat,,, ağlıyor gözler... öylesine susamışki kimseye hesap vermeden doya doya ağlamaya. ağladıkça mutlu oluyor gönüller... gece karanlık... ve gece çok hüzünlü... ama ağlatan hali bile uyumamaya değer.... Güzin Demir |
Tutsaklığın Tutkusu Dert Kurumuş yaprakların kokusudur Hasret Gecenin gündüze olan tutkusudur Yalnızlık Çöllerde aranan bir yudum sudur Ve sensizlik Sana olan tutsaklığımın tutkusudur. Recep Gökkaya |
Yokluğunun deminde ayrılığın son perdesindeyim. Bitecek birazdan aşk oyunumuz kapanacak sahnemiz… Ve son selam seyircilere…Ardından veda zamanı… Üzülme!!! Bir daha hiç dönmemek üzere gidiyorum…. Sevgim Büyüdükçe Ben Küçüldüm Çocuk Oldum.. -alintidir- |
Bu Gece Canım Acıyor Bu gece çok karanlık, Yıldızlar parlamıyor, Yol göstermiyor kutup yıldızı… Gökyüzü hüzün yüklü ben gibi… Neden hüzünlüyüm bu gece, Şarkılar mı, şiirler mi acıklı bugün? Yaralarıma değiyor zehir zemberek sözcükler, Acıtıyor canımı… Uzattığım elim boşluğu avuçluyor, Bir hiç için miymiş bütün çabalarım? Yüreğimde özenle büyüttüğüm aşk, Koparılmış, ezilmiş mi ayaklar altında? Kaçıncı ihanete uğrayışım, Harcanışım mirasyedi bir elde… Yazgım lacivert, kara değil, Umutlarıma maviler kattım inadına… Yorgunluğumu bulutlara astım, Oysa acılar çıkmadı yüreğimden… Bu gece ağlamak istiyorum, Yalnızlığın ayak sesleriyle! HARİKA UFUK |
Mahkum Etme Sensizliğe mahkum etme sensizliğe hasretini taşıyamam bırakıp gidersen eğer şunu bil ki yaşayamam Tanrı acır kullarına atma hasret yollarına İnsaf düştüm ellerine mahkum etme sensizliğe hasret rüzgarı sert eser kurşun olur kalbe değer birazcık sevdiysen eğer mahkum etme sensizliğe dal olayım al kır beni ateşlere savur beni çok istersen çek vur beni mahkum etme sensizliğe mahkum etme sensizliğe hasretini taşıyamam bırakıp gidersen eğer şunu bil ki yaşayamam Nuh Keniş |
Ruhsuzum Aşkı en derin noktada sevdim delice İçinde ümit dolu pembe sayfalarda Yok olan taş duvar kalp kapaklarında Serzenişten uzak kaldım sessizce Şimdi haykırıyorum çılgınca sevdamı Saklamak yerine hiç susmamak anlatmak İşte hüzün tarlasındayım senden uzak Var olmaksa sensin dünyamda anladın mı? Hicran dolu bir yürekleyim sadece Senden kalan acı bir hatıra bana Gözlerimden dökülen tane yaşlarla Susuyorum sonra ne kadar sevsem de Adım attığım her noktada sen varsın Kokunsa hiç gitmiyor her an yanımdasın Avutamıyorum kendimi bütün anılarımsın Keşke bitmesin dediğim rüyalarımda saklısın Ruhumu çaldın benden şu an ruhsuzum Gözlerimi güzelliğinde bıraktım bir körüm Bu beden sahipsiz yokluğunda yalnız kötürüm Bir köşeye oturdum gelirsin diye bekliyorum İbrahim Sarıhan |
Ellerimden alırcasına rengimi Yoksul bıraktın Sanki Büyü müyü karıştırıp yudumladığım sıvıya Sanki Ruhumu Bensiz bıraktın Sanki yarınımı bugünümden kıskanır gibi Kelimelerimi Bensiz bıraktın Kim olsaydın kanardım Yeşil Siyah? Ellerimden alırcasına rengimi Beni aşksız bıraktın Şimdi inancımı sorgular dururum Şimdi Kaldığım her saniyenin deli Nedenini sorgular dururum Şimdi Yarınlardan çekip sesimi Varsa çığlık sundururum Şimdi ne cümlelerim sana has ey kibir Ne de gizlenişim Şimdi Beni bana getiren geriye Her cümlene Minnettarım Aşksız kal! Çiğdem Dal |
Gel Yüreğimin Ucunda Dur Ey..sevgili terk etme Hiç olmazsa yüreğimin ucunda dur Bu yürek hem yalnız hem susuz Hem yorgundur kafesinde Ben hep oradayım Sen de gel yüreğimin ucunda dur Türkülerini yarım bırakma yüreğimin Yarım bırakma uykularını Ses ver renk ver rüyalarıma Su verir gibi tohuma Can ver rüyalarıma uyku arası Ben hep oradayım oldum olası Ey.. sevgili gitme Bölme zamanı Dönme sırtını karanlığa Seni yitirmekle bulmak Bir sevda macerası ; İndirir çıkmaz sokaklara bu sevda Ak tomurcukları açmaz yüreğimin o sokaklarda Gülümseyemem masmavi bulutlara Tutsak oldum sevdana Parmaklıklar altın sarısı Ben orada mahkumum oldum olası Ey..sevgili sensiz Dalgalar izinsiz vuruyor kıyılara Güller senden izinsiz kuruyor Baharda gül kurur mu Bülbüller inanmadı Kurudu güllerin kanı Bu arada sevenler Türküler yakıyordu akşam üstü Bitmeyen tutsak sevdalara Hadi gel sevgili Gel yüreğimin ucunda dur Benim sevdam Boş çerçevede ki yalnızlık yarası Ben hep oradayım oldum olası |
| Saat: 16:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık