![]() |
|
Eyilik ... Eyilik ... Eyilik... |
Eyilik diye başladılar ve yola koyuldular. Dört arkadaş,dost, dört kaderdi onlar. Gidecekleri uzun bir yol vardı. Katetmeleri gereken onlarca dert ve tasa ile karşılaşacaklardı. İçlerinden en az dördü biri kadar, biri de dördü kadar gözü karaydı. Ak ile karayı seçmek onlar için önemsizdi. Akıllarında şekillendirdikleri tek bir şey vardı. O da ; Bu Yolda Asla Yalnız Olmamalısın... |
Kalbimin kapısına "buradan geçmek yasaktır" diye yazdım. Fakat aşk, gülerek geldi ve "ben her yere girebilirim" diye fısıldadı... Herbert Shipman |
aramayı bıraktığımda o beni buldu ... Aşk sen ne güzel birşyesin ... |
Bir dağ yoluna tırmanırken Kuş bakışı görmek için oturduğun yeri Düşünürsün İnsanın kendini de bazen Kuş bakışı görmesi gerektiğini Ataol Behramoğlu |
Senin tenin sıcak Benim içimde bir kedi Yumdu gözlerini "işte aşk" dedi. Teninle Konuşmak.... |
Ne senden nede senli günlerden kurtulabildim Hatıralar birer birer iz etti gönlüme Çıkmadılar, çıkaramadım... Elim başka ellerde, Ellerini aradım. Kokunu duyunca başkasını sen sandım. Her sarılışımda hüsrana uğradım, Sarıldıklarım sen değildi, Saramadılar Bulamadım Alıntı.. |
If I Should die Before I wake, Its cause You took My breath Away. Losing you is like living in a world with no air.... No Air.. No Air.. :shy2: |
her karşıma geldiğinde beni anlamamn ve anlamadın konuları sorgulaman beni sorgulaman dünya gecicidir ahiret kalıcıdır |
| Saat: 17:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık