MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

Misafir 17 Temmuz 2006 22:02

Alıntı:

mcbarbar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 159892)
selam arkadaşlar! ya ben live messengerda büyük avatar eklentisi arıyorum forumda aradım bulamadım bi yardımcı olurmusunuz

StuffPlug Live'ın çıkmasını beklemelisiniz..

by_zel 18 Temmuz 2006 10:08

arkadaslar livemessengerda sorun war.kişi listen msn merkezinde aywayi yemis belli.cünki yanimdaki baska pc dende aciyorum bozuk ama pc nin sahibinin aciyorum düzgün.bütün arkadaslarimin basina geldi.merkezle ilgili bi sorun.7.5 yükleyin sorunsuz kullanin.kisa zamanda düzeltirler bence bu sorunu;)

FallenStar 18 Temmuz 2006 11:18

Live Messenger'da Kişi listemi Göremiyorum :(

Live messenger'da güvenlik ayarlarında,yanlışlıkla ^^bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan,adres defterimi,görüntü resmimi,kişisel iletimi burada depolama^^ sekmesini işaretledim ..Şuan kişi listem bomboş görünüyor..Beni ekleyenler,block listem vs hiçbirşeyi göremiyorum..Windows msn'de kişilerim gözüküyor ama MSN Live'da gözükmüyorlar.Msni kurdum kaldırdım,hala bir sonuç alamadım,anlayamıyorum sorun ne ..Lütfeeen yardım ediiin :*( :*(

Misafir 18 Temmuz 2006 14:48

Alıntı:

FallenStar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 160427)
Live messenger'da güvenlik ayarlarında,yanlışlıkla ^^bu paylaşılan bir bilgisayar olduğundan,adres defterimi,görüntü resmimi,kişisel iletimi burada depolama^^ sekmesini işaretledim ..Şuan kişi listem bomboş görünüyor..Beni ekleyenler,block listem vs hiçbirşeyi göremiyorum..Windows msn'de kişilerim gözüküyor ama MSN Live'da gözükmüyorlar.Msni kurdum kaldırdım,hala bir sonuç alamadım,anlayamıyorum sorun ne ..Lütfeeen yardım ediiin :*( :*(

Kisisel Ayarlar > Güvenlik

sefir26 18 Temmuz 2006 15:54

Alıntı:

by_zel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 160341)
arkadaslar livemessengerda sorun war.kişi listen msn merkezinde aywayi yemis belli.cünki yanimdaki baska pc dende aciyorum bozuk ama pc nin sahibinin aciyorum düzgün.bütün arkadaslarimin basina geldi.merkezle ilgili bi sorun.7.5 yükleyin sorunsuz kullanin.kisa zamanda düzeltirler bence bu sorunu;)

Evet sana katılıyorum live msn de bi sorun var bu sıralar şimdilik 7.5 e takılın o zaman sorun olmuyor

hellboy726 18 Temmuz 2006 17:27

http://www.imagehell.com/out.php/i70483_hata.JPG

bu hata yüzünden Pc de yaptıklarım başka bilgisayarda olmuyor :(

bu nu nasıl düzeltebiliriM = ?

Lisacan 18 Temmuz 2006 18:06

Yardım Lütfen...

arkadaşlar merhabalar...ben win.live messenger yükledim ama çok büyük bi problem çıktı...messenger kişi listesinde kimseyi göstermiyor.. 7,5 le girince herkes var ama 8 le girince kimseyi göstermiyor lütfen kişi ekleyin falan diyor...ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevenirim..teşekkürler:(:(

Stizz 18 Temmuz 2006 18:14

Olurmu Bilmiyorum Ama 7.5 de kişi listenin yedeğini al Live yükle live dada o yedek aldığın kişi listesini ekle belki olur...^o)

Lisacan 18 Temmuz 2006 18:19

daha kesin bir çözümü yok mudur :(

daha önce yüklediim zaman çıkmıştı sonra sevmeyip sildim bidaa yükleyim bari dedim o zaman çıkmadı bende sorun var zannettim

Misafir 18 Temmuz 2006 18:29

Alıntı:

Lisacan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 160824)
arkadaşlar merhabalar...ben win.live messenger yükledim ama çok büyük bi problem çıktı...messenger kişi listesinde kimseyi göstermiyor.. 7,5 le girince herkes var ama 8 le girince kimseyi göstermiyor lütfen kişi ekleyin falan diyor...ne yapmam lazım yardımcı olursanız çok sevenirim..teşekkürler:(:(

Alıntı:

Lisacan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 160831)
daha kesin bir çözümü yok mudur :(

Genel 1 Sorun...

Alıntı:

MachMood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 160779)
Genel anlamda bağlantılarda sorun var, bu sorun sadece sizde değil... Bir kac mesaj yukarıları okudugunuzda anlayacaksınız...

7.5 kullanmaya devam edin şimdilik, eğer WLM'de düzelmiyorsa..

Saat: 11:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık