![]() |
Sadece Hani kafana ilk damla düşmeden yağmur yağdığını anlamazsın ya Aşk işte kafana dank etmeden anlayamıyorsun Onu ne kadar seversen sev kıymet görmüyorsun Aptal olduğun kadar aşıksın hepsi bu Sadece farkında değilsin Onun için ne düşündüğün kimsenin umrunda olmaz senin kadar Sevdiğin kadar üzülürsün Verdiğin değer kadar kırılırsın Sadece farkında değilsin Hayat için endişelenme O sensiz de yapabilir ama sen onsuz yapamazsın Bu onun umrunda mı peki ? Tabi ki hayır Hiç olmadı ve hiç olmayacak O hiç senle olmadı Sense hiç onsuz olmadın Sadece farkında değilsin Ertaç Ermiş |
Bir Ömür Boyu Senindim Hani ? Masalımızla büyümüştüm ben , Masal B İ T T İ Gerçek vurdu yüzüme gidişinle AYRILIKtı o gerçek.. Ayrılıktı seni benden çalan ! ` Senin Hakkındı Yüreğimin Yarısı ! Sen olmalıydın yanımda Senin kokunu içime çekmeliydim Sen tutmalıydın benim ellerimi Ben Bakmalıydım gözlerine Sen sevip sarmalıydın beni Sen sevmeliydin . Ben sevmeliydim . . . . Sonsuzluğa inanmıştım ben seninle Son’dun , Sonum’dun .. Bu da bir yalanıymış hayatın , Sen gibi.. İnanmıyorum artık hiçbirşeye… Ne Sana , Ne de Sonsuzluğa ! Ve Sevmiyorum Kimseyi , Seni sevdiğim kadar ... Sen süzülüyorsun gözlerimden ağladıkça ! ' Geçmişimiz ' süzülüyor... Benim unutamadığım , senin hiçe saydığın geçmişimiz ! Ve Adını fısıldıyorum yüreğime usulca Duymasın kimseler , bilmesinler seni unutamadığımı ! Yüreğim de başlıyor ağlamaya ! Duydu ya adını , onun da canı yandı ! Sevmezdim Zaten Sonbaharları . . . Rüzgarlıydı , gözlerime hep toz kaçardı.. Bilemezdim ki Ayrılık rüzgarı`nın seni benden alacağını . . . aLıntı... |
Ne yana baksam Senin yüzünle karşılaşırım. Hep bir şeyler vardır söylenecekhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif Hep bir şeyler vardır Gitme dedirtecek. Hep bir şeyler vardır yaşam üzerine Sevgim üzerine söylenecek hep bir şeyler Ne zaman nedenleri düşünsem Yalnız bir şeyin nedenini bulamıyorum Neden sana bu bağlılığımhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif Neden bu haykırışhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif bu özlemhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif Neden sebepsiz yere ağlamalar Neden? Yalnız bunu sebebi yok hayatımda Sen hayatımda bir anda oldun Belirsizlikler içindehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif Kavrayamadığım bir şekilde başladın Ve Engel olamadığım bir şekilde bitiyorsun işte... |
Seni düşünmek ne zaman seni düşünsem bir gemi geçer gözlerimden kirpiklerime kış düşer ne rüzgar eser ne dalga çıkar bulutlar göçer şehirlerime sormaz trenler istasyonlarımı seni düşündüğümde sensizliğim gelir oturur yüreğime Nazan Yinanç(*) |
Gözlerinde harareti hayali suyun Sıcaklığını geç getirdin tenimin soğuğuna Geç kaldın ismini hatırlamama Sabahları içtiğimiz çayı bile unuttum Kaç şekerliyd isimit mi severdin,börek mi? Geç kaldın güneşi yakan sabahlara İhanetin erken başladı senin Çekip gitmelerin Acele suskunluğun teslim etmekti beni sensizliğe Sevdam hep ağır geldi omuzlarına Dilin varmazdı söylemeye Gözlerin saklayamazdı oysa Ben yükün değildim ki Yüküne omuz verirdim seninle Elinden tutardım zor çektiğin gecelerin Ben dayanağındım hani Her zorlukta benide alırdın yanına Bensiz sen yarımdın hani Geç kaldı gözlerime gözlerin |
Boşver be yaşı başı! gönlün ne kadar şık sen ondan haber ver?.. şöyle atıp koyu grileri-siyahları sabahtan, sarı bir kaşkol atabiliyor musun boynuna, ondan haber ver? koyma bir kenara yüreğini, aç kapılarını, gelene geçene yol verme girsin diye içeri ama gömme başını toprağa bir çift güzel göz uğruna. Bilirim yine yeşerecek bir çiçek bulursun bir dalda, ama aklını kaybedecek bir aşk varsa avuçlarında, bırak aksın yollarına. yağ geç, yık geç, kimse inanmazsa inanmasın. sen inan yüreğine, hem ona geçmezse kime geçer sözün?.. büyü büyü… bak ellerin ayakların kocaman. aklın da maaşallah yerinde, e ne diye tutarsın yüreğini uçmasın diye. akıllı ol, yüreğin gelir peşinden, Boşver yaşı başı, aşk var mı aşk, sen ondan haber ver? takılmışsın yüzündeki gözündeki çizgilere. o çizgilerin yüreğine neler kazıdığını düşün, atmak mı istiyorsun kendini bir dereye soğuk bir kış günü, öl gitsin… parayı pulu savurup, bir balıkçı köyünde balık tutmak mıdır isteğin, savrul gitsin… Boş ver be yaşı başı, kim tutar seni kim, kendi yüreğinden başka kim?. Aklını al da öyle git, ister bir duvara, ister bir od aya, ister kıra bayıra vur da git. Dert etme ellerini, onlar da gelir seninle bırakmadıkça birine. O biri de gelir gerçekten istediğin oysa, seveceksen ve öleceksen uğruna… yaşa be, yaşa da öyle git, gireceksen toprağa… yaş 70′e gelse bile, hayat daha bitmemiş. sen mi biteceksin? çekeceksen bile bayrağı, yaşadım ulan dibine kadar diyemiycek misin? Can Yücel |
Zaman Her karanlığa bir ışık oldun, Benim içimi kararttın. Ruhu besledin İnsanı var ettin, yok ettin Bir öncesine geçmiş, bir sonrasına gelecek dedin ‘An’ını yaşa derken bile yalan söyledin Her duyguyu tattırdın Hüzün bahçesinde yeşerdin Mutluluk ağacını kuruttun Hep vardın, hiç yoktun Yaratıldığında belirsizdin Gün geldi hiç geçmedin Gün geldi hiç yetmedin İhtiyacım var sana Bu kez benim için aksan Akarken geleceğe yoluma ışık olsan Yaşadığım duyguların kararını verip Beni bu yükten kurtarsan Ah zaman..! Bir kalem olsan, çizip atsan Ne geçmişim olsan, ne geleceğim olsan Keşke bir anda yok olsan... Sedat Gez |
Kim demi$ büyüdügümü..? Daha cok kücügüm ben, Bu yüzdendir günden güne sana daha cok muhtacligim, Bu yüzdendir sevgine SIMSIKI sarili$larim, Bu yüzdendir seni her gecen gün biraz daha özlüyor olu$larim. Sana muhtac cocuk yüregim, Sanadir bütün özlemlerim.. Ve bu yüzden bir tek seni beklerim. |
Son Bakışım İşte gidiyorum birtanem seni yüreğimde götürüyorum Seni doyasıya koklayamadan doyasıya sevemedn Özgür bırakılan sevgi selimizde boğulamadan Seninleyken bile hep hasretini yaşadım Seni çok sevdim canımdanda çok birtanem İşte gidiyorum bakışlarını gözlerimde sakladım Aşkınla yanan kalbimi avuçlarına bıraktım Gül kokan nefesini nefesime kilitledim Yine sensiz ve sessiz çaresizliğime döndüm Bu hayatı sensiz yaşamak varmış kaderde anladım. 30 09 2009 Zeynep Eroğlu |
Özledim Seni Cok Özledim! Bitmiyor geceler sabah olmuyor Günes bile küsmüs Illede dogmam birdaha diyor Gecmiyor saatler Zaman bitmiyor Özledim canim özledim seni Hasretligin hic gecmiyor... Resmine baktikca gözlerim doluyor Ismini andikca dudaklarim kilitleniyor Bu can yanmis bir kere Hala yaniyor... Özledim birtanem cok özledim seni... Hastayim derdime care bulunmuyor Kararmis dünyam,isikta yanmiyor Sevgilim nerede simdi? Kimbilir ne yapiyor? Görürseniz söyleyin ona! Özledim onu cok özledim... Nihat Yasul |
| Saat: 07:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık