![]() |
Alıntı:
|
selam. su anda bilgisayar1mda msn messenger 7.5 yüklü. Windows Live Messengeri kurmak istiyorum ama hata 1603 diye uyar1 veriyor. Bnun sebebi ne olabilir? Messenger Live yi nas1l kurabilirim. bu konuda yard1mc1 olursan1z memnun olurum. |
Alıntı:
Kurulum sırasında "MSN Messenger kurulumu hata kodu '1603' ile başarısız oldu" hatasını nasıl düzeltebilirim? MSN Messenger Kurulumu çalışırken, "1603" hatasıyla karşılaşabilir veya bunun yerine aşağıdaki hata iletisini alabilirsiniz. -"Microsoft.Windows.Networking.RtcDll, type="win32", version="5.2.2.1", publicKeyToken="6595b64144ccf1df", processorAchitecture="x86"" derlemesi yüklenirken bir hata oluştu. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım ve Destek'e bakın. HRESULT: 0x80070002. Durumu çözmek için: 1. Casus yazılım algılama programlarını kapatın. Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubuğu bildirim alanında sağ tıklatın ve "Microsoft AntiSpyware'i Kapat"ı tıklatın. Microsoft dışı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından sağlanan yönergelere bakın. 2. MSN Messenger Kurulumu'nu yeniden çalıştırın. Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli boş alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir şekilde alan boşaltılabileceğini hesaplar. Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için: 1. Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıklatın. 2. Performans ve Bakım'ı tıklatın. 3. Sabit diskinizde yer boşaltın'ı tıklatın. Disk Temizleme iletişim kutusu görünür. 4. Disk Temizleme sekmesinde, aşağıdaki onay kutularını seçin: -Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları -Geçici Internet Dosyaları -Geçici Dosyalar -Geçici Çevrimdışı Dosyalar -Çevrimdışı Dosyalar 5. Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam'ı tıklatın. 6. İstendiğinde, disk temizlemeyi başlatmak için Evet'i tıklatın. |
bilgisayarimda antispyware olup olmadigini bilmiyorum. Nerden bakabilirim. |
ya ben msn live messenger 8.0 kullanıyorum ve msn live messsenger 8.0 kullanan bir arkadaşımla paylaşım klasörü oluşturmak istediğimde bilgisayarınız paylaşım klasörünü desteklemiyor diye bi uyarı alıyorum.ve araçlar->seçenekler->paylaşım klasörleri adımlarını takip ettiğim zaman resimdeki ekranda da görüldüğü gibi dosyaları tek tek göndermek yerine paylaşım klasörünü kullan seçeneğini seçemiyorum... bu konuda yardımcı olabilir misiniz? güvenlik duvarım kapalı,antivir guard kullanıyorum,1-2 gün önce güncelledim... http://img359.imageshack.us/img359/7140/ads305zks1.jpg |
iyi akşşamlar arkadaşlar ya bende msn live war buradan indirdim işte versiyonu 792 heralde ya bu akşam dönüyo dönüyo açılmıyo sebek ne acaba bu arada benim msn adresim admin@isimsoyisim.com olarak acaba bundan kaynaklanan bi durum mu hotmail hesabım açıldı ama diğer msn hesabım 12 dakkadır dönüyo ne hata weriyo ne açılıyoo yardımcı olursanız sevinirim. |
Alıntı:
Burdan 'Basit Dosya Paylasimi Kullan (Önerilen)' Secin. Egerli Secili ise Yollamak Istedigniz Dosyada Sorun Vardir Muhtemelen. Rarlayip Ya da Zipleyip Deneyin. Alıntı:
Alıntı:
|
SELAM, İLK YÜKLEDİĞİMDE AÇILDI LIVE, 7.5 DA SİLİNMİŞTİ AMA KİŞİ LİSTESİ AÇILMAMIŞTI. WINDOWS MESSENGERDAN LİSTEYİ MASAÜSTÜNE KOPYALADIM, LIVE AÇIP O LİSTEYİ YÜKLEDİM YİNE OLMADI. SONRA SİLİP TEKRAR YÜKLEDİM LIVE İ, BU SEFER DE 2 HESAP DA BAĞLANMIYOR BU ARADA BENDE MESSENGER DISCOVERY DE VAR 7.5 TEKRAR YÜKLEMEK YADA DISCOVERY SİLMEK GEREKİR Mİ? BU ARADA WINDOWS XP, NORTON AKTİF AMA LIVE İÇİN PERMIT ALL SEÇTİM YANİ İZİNLİ |
Alıntı:
bu arada yolladığım dosyada herhangi bi sorun olmadığından eminim.ayrıca arkadaşım bana paylaşılan klasör açmak istediğinde de bilgisayarınız paylaşılan klasör özelliğini desteklemiyor.bu özellik için yardım al penceresi açılıyor... bir türlü anlayamadım sorun nedir? |
Alıntı:
Sabit diskinizi komut isteminden NTFS'ye dönüştürmek için:
|
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık