![]() |
Değiştirdigimiz msnmsgr dosyasına sag tıklayıp uyumlulugunu 2000 yaptım.Daha sonra onarma işlemi başladı ve şuan plus sorunsuz şekilde 8.1'de çalışmakta. Bu sorunu yaşayan bütün arkadaşlara müjde olsun ;) |
mükemmelsiniz siz ya çok teşekkür ediyorum bende nasıl çözüm bulcam diyodum birden siz geldiniz aklıma |
resourcehacker programı indirin, kurulumsuzdur, programı açın ve FILE > OPEN komutu ile C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe dosyasını açın soldaki klasör ağacından VERSION INFO>1>1033 değerine ulaşın, sağ panelde Product Info yazan kısım önünde bulunan 8.0.xxx yazan değeri 14.0.8064 olarak değiştirin. üstten compile scripte tıklayın, sonra file save tıkla tamamdır. artık msn 8 sürümünü 9 gibi algılayacak http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation" VALUE "FileDescription", "Windows Live Messenger" VALUE "FileVersion", "8.5.1288.0816" VALUE "InternalName", "msnmsgr.exe" VALUE "LegalCopyright", "Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved." VALUE "OriginalFilename", "msnmsgr.exe" VALUE "ProductName", "Messenger" VALUE "ProductVersion", "14.0.8064" bu satırı yapmanız yeterlidir. ya hu arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum nesi yasak bunun ,zaten yaptığınız şey msn i modlamak değil mi ? |
msnmsgr 14.0.8089.726 çoklu oturum açma yamasını bulamadım yardımcı olurmusunuz? |
Alıntı:
C:\Program Files\MSN Messenger ya da C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidip msnmsgr.exe ve msgres.dll dosyalarını siliniz. Ardından Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır listesinden MSN Messenger 7.5 ya da Windows Live Messenger'ı bulup Değiştir > Onar işlemini uygulayın. Bu konunun ilk mesajında yer alan ilgili ZIP dosyasını indirin. Bu kez yalnızca msnmsgr.exe dosyasını kopyalayıp Program Files içindeki Messenger klasörüne kopyalayın. (Dll dosyasını kopyalamayın) Hata devam ederse ilk mesajda bulunan MSN Messenger ya da Windows Live Messenger başlıklarına tıklayın, kurulum paketini indirip Messenger'ı kurun. Ara sürüm kullandığınız için çözüm sağlayan EXE'ler uyumsuz olabilirler. Alıntı:
Alıntı:
Kaldırmak için Windows Installer CleanUp Utility bu aracı kullanın. Ardından dilediğiniz sürümü kurabilirsiniz. Alıntı:
Başlat > Programlar > Windows Live > Windows Live Messenger kısayoluna sağ tıklayın Gönder > Masaüstü (Kısayol oluştur) Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
hellstar71,dediğin gibi yaptım ama save'e tıkladığımda sorun veriyor,kaydetmiyor..:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
sadece bu satırı yapacaksınız VALUE "ProductVersion", "14.0.8064" bu satırı yapmanız yeterlidir. bende olduysa herkesde olur :) |
Zorunlu yükseltmeyi yaptım sistemin xp, lakin oturum açmak istediğimde, adamlar dönüyorlar hiç birşey olmamış gibi duruyorlar oturum da açılmıyor. onar dedğimde ise; sistem dosyası hatası alıyorum. |
| Saat: 22:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık