MsXLabs
Sayfa 8 / 12

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger'da İletileri (Log) Kaydetme (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/27457-msn-messengerda-iletileri-log-kaydetme.html)

Violence 15 Mayıs 2009 00:40

not defterinde açtım ama bir sonuc çıkmadı. Bi araştırayım eğer gereksiz bi metin falan varsa yollarım mutlak.

Violence 19 Mayıs 2009 16:02

Muzik ile ilgili dosyam da vardı o dosyayı özellikler kısmından baktım 0 bayt falan diyor halbuki 3 gb civarında olması gerekiyordu 550 mp3 vardı ama 0 bayt diyor ..Ondan umudu kestim.

Lakin buna karşın söz konusu ileti kayıtları dosyamda 90 mb falan diyor özelliklerinde ama dediğin gibi içindekilere tıklayınca bomboş.. bu nasıl düzeltilebilir ?? Müzik klasöründen umudu kestim zaten sadece bunu kurtarmak amacım şuan..

ahmetgns 23 Mayıs 2009 00:58

Alıntı:

Violence adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1402395)
Muzik ile ilgili dosyam da vardı o dosyayı özellikler kısmından baktım 0 bayt falan diyor halbuki 3 gb civarında olması gerekiyordu 550 mp3 vardı ama 0 bayt diyor ..Ondan umudu kestim.

Lakin buna karşın söz konusu ileti kayıtları dosyamda 90 mb falan diyor özelliklerinde ama dediğin gibi içindekilere tıklayınca bomboş.. bu nasıl düzeltilebilir ?? Müzik klasöründen umudu kestim zaten sadece bunu kurtarmak amacım şuan..

Dosyaları ya da klasörleri bilgisayarınıza geri aktardınız mı yoksa doğrudan DVD'den mi okuyorsunuz? Belki bilgisayarınıza aktardıktan sonra göreceğiniz boyut bilgisi daha farklı olur, mesela DVD'de sanki dikkate değer bir boyutu varmış gibi göründüğü halde bilgisayara aktarınca 0 bayt diyebilir dosyaya.

Violence 23 Mayıs 2009 18:27

Yok DVD den aktardım ben onu bilgisayara . O halde boyutları aynı ..

roli996 27 Mayıs 2009 15:18

mrb..
bnm bı sorum olucak
bnm iletilerim ve pcde actıqım msnler kaydoluo klavyeden yapılan bı işlemle acılıo iletiler ne olduqnu bılen bırı nasıl acıp sılıceımı anlatabılrmı?:$:*(

ahmetgns 27 Mayıs 2009 15:45

Alıntı:

roli996 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1407694)
mrb..
bnm bı sorum olucak
bnm iletilerim ve pcde actıqım msnler kaydoluo klavyeden yapılan bı işlemle acılıo iletiler ne olduqnu bılen bırı nasıl acıp sılıceımı anlatabılrmı?:$:*(

Messenger'da gönderdiğiniz ve aldığınız iletilerin kaydedilmemesini ayarlayabilirsiniz. Messenger penceresinin menüsünde Araçlar > Seçenekler > İletiler sekmesi'nde İleti Geçmişi bölümünde ilgili kutucuğun işaretini kaldırın. Bilgisayarınızda kayıtlı olanları görüntülemek ve silmek için Messenger penceresinin menüsünde Dosya > Alınan dosyaları göster'e tıklayın. Bir klasör açılacaktır. O klasörün içinde e-posta adreslerinin @ işaretinden önceki kısımları ve sonrasında bir sayı yazan klasörler görürsünüz. O klasörlerde ileti geçmişleri depolanır. O klasörleri silebilirsiniz.

"pcde actıqım msnler kaydoluo " demenizden kastınız yukarıda dediğim klasör adlarıysa onlardan şimdi kurtulmuş oldunuz. Başka bir şeyi kastediyorsanız lütfen belirtin.

Violence 1 Haziran 2009 23:45

Benim probleme de bir çözüm yok mu ?

Violence 9 Haziran 2009 23:58

Benim soruna yardım edecek yok mu ?

rabiaaaa 2 Temmuz 2009 20:24

arkadaşlar bnm bilgisayarımda yapılmayan konuşmaları nsl bulablrm msn in şifresinide biliorum ama bulamadım iletileri yha:(:(:(:(:(

yhaaa bana yardm edn ltfennn yha çok önmli:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ahmetgns 4 Temmuz 2009 08:44

Alıntı:

rabiaaaa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1434141)
arkadaşlar bnm bilgisayarımda yapılmayan konuşmaları nsl bulablrm msn in şifresinide biliorum ama bulamadım iletileri yha:(:(:(:(:(

yhaaa bana yardm edn ltfennn yha çok önmli:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Konuşmalar, Messenger programının kaydetme seçeneği seçildiyse konuşmanın yapıldığı bilgisayarda kaydedilir, internette hesabınıza ait bir depolama yerinde kaydedilmez. Daha sonra o dosyaları başka bilgisayarlara taşıyabilirsiniz. Siz o eski dosyaları eski bilgisayarınızdan almadığınız için başka yerde de bulamazsınız. Geçmiş olsun.

Saat: 14:19
Sayfa 8 / 12

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık