![]() |
mss 32.dll hatası ve net. framevork hatası veriyor |
slm Alıntı:
|
arkadaşlar bende python27.dll hatası weriyor ben fazla anlamıyorum az bana yardım edermisiniz |
Alıntı:
python27.dll Download < Tıklayıp indirin. İndirdiğiniz RAR'ın içinden python27.dll dosyasını çıkartıp aşağıdaki sistemlerin hangisini kullanıyorsanız o dizine yapıştırın.
|
msvcr110_clr0400.dll hatası veryior bndede ya |
Alıntı:
İndirdiğiniz RAR'ın içinden msvcr110_clr0400.dll dosyasını çıkartıp aşağıdaki işletim sistemlerinden hangisini kullanıyorsanız o dizine yapıştırın.
|
Twitter da bazı bolumler acılmıyor USP10.dll hatası veriyor internetten bulup indirdim ucretli, o ucreti verinceye kadar format atmak daha avantajlı degilmi? |
Arkadşlar Bendede wow64.dll hatası veriyordu League Of Legends oyununu sildim sonra geri yükledim Şimdide League Of Legends oyununu açrken D:/Windows/SysWOW64/schanel.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medyasını kulllanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticisine başvurun diyor. lütfen yardım edin |
lol Arkadşlar Bendede wow64.dll hatası veriyordu League Of Legends oyununu sildim sonra geri yükledim Şimdide League Of Legends oyununu açrken D:/Windows/SysWOW64/schanel.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak üzere tasarlanmamış veya hata içeriyor.Programı özgün yükleme medyasını kulllanarak yüklemeyi deneyin veya destek için sistem yöneticisine başvurun diyor. lütfen yardım edin |
YARDIM An exception (C0000005) occurred during DllEntryPoint or DllMain in module hatası çözümü ? |
| Saat: 09:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık