![]() |
usr9108 model modemime kablosuz ve Mac Filtrelemeyi etkin kılarak internete bağlanmaktayım. Her zaman olmasada zaman zaman internete bağlı iken bilgisayarımı yeniden başlatınca, internete bağlandığımda Türk Telekomun modem bilgilerinizi ve şifrenizi kontrol edin diye uyarı verdiği sayfaya yönlendiriliyorum bunun üzerine tekrar bilgisayarı başlatınca sorun çözülüyor. Bu durum nerden kaynaklanıyor bilen biri bilgi verirse sevinirim |
Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorunum var yardımcı olursanız çok sevinirim. kıbrıs lefkoşada özel bir şirketin şehir geneline koyduğu internet vericileri var. bu şirkete gidip şifre alıyoruz(aylık) ve aldığımız şifre ile internete girebiliyoruz.(explorerı ilk açtığımızda direk şirketin sayfası açılıyo şifreyi girip internete giriyoruz. ) ancak evimden en yakındaki vericiye bağlanmak için evin balkonuna çıkmam gerekiyo. Elimde türkiyedeyken kullandığım Philips SNA6500 wireless adsl modemim var. modemi evin terasına kurup evin içine kablo ile uzatmak istiyorum ve bu modem üzerinden interneti almak istiyorum. modemin WDS bölümünde bağlanmak istediğim wireless ağını görüyorum ama bağlantıyı kuramıyorum. Sizlere sorum elimdeki modem ile bu bağlantıyı kurabilirmiyim? kurabilirsem de modeme hangi ayarları yapmam gerekiyo. Yardımlarınızı bekliyorum...Teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar, elimde asus eee pc var kablolu yada kablosuz bağlantı yapamıyorum.bağlan diyorum durum hep bekliyorda yardım edebilirseniz sevinirim.tşkler.. |
benim pc internet bağlantısı var gösteriyo fakat msn açmıyo sistem dosya hatası,dns hatası,ağ bağlantılarım hatası gösteriyor,onar dediğimde de onaramıyor ne yapmam lazım. |
Adsl kampanyası biri adsl kullanan var mı arkadaşlar? ben ona geçmeyi düşünüyorum kampanyaları iyi baya. en son bi de şunu gördüm şehirlerarası gsm falan konuşmalarına %45 indirimi varmış süper bişey :| kullananlar varsa acaba kendi deneyimlerini paylaşabilirler mi baya uygun görünüyo bence? bu da son kampanyalarıymış Dailymotion - Biri'miz eksik :), a video from hippolala. biri, adsl, koçnet |
Bu konuda geçmiş yazılarımda açıklama yapmıştım. Tarife ne olursa olsun TTNetten şaşmamak gerektiği kanısındayım hala.. |
Benımde 4 gb lımıtlı paket ama her neden se klLımıtı 2-3 gb Acıyorum :S ama TTNetten şaşmayın Bence . |
slm arkadaşlar ben internet kafede calışıyom benım bir sorunum var yardımcı olursanız çok makbule gecer sorunnum şudur msn ikide bir geliyor gidiyor yanı baglatıntı kesiliyor ikincisi bide internet bazı bilgisayarlarda kesiliyor bazı bilgisayarlarda kesilmiyor özeklikle msn kesiliyor slm ben kafede calısıyom özellikle msn ikide bir kesiliyor müşteriler kaçıyo gidiyo bu sorunu hal etmem lazım |
slm ben kafede calısıyom özellikle msn ikide bir kesiliyor müşteriler kaçıyo gidiyo bu sorunu hal etmem lazım lütfen yardım edin |
| Saat: 18:58 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık