![]() |
uykum gelmiyo |
Uykusu gelmeyenlere bak hele ...!!! He he..Asıl benim uykum gelmiyo...^o) 06.50 i gösterirken saatler>>> bu uykusuzlar nerede acaba ...*-)? Hepinize iyi uykular uykusuzlar ...:msn_party |
artık yatayım ben sabah oldu :D:D:D |
gene iyi sabahlar size banada iyi uykular ...https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_happy.gif |
dışarda kar yağıyor ,benim içime yağmur ağlama güzel gözlüm biraz daha dur. bu da nerden çıktı demeyin,öyle içimden geldi. |
bu şarkıyı nereden indirebileceğimi bilen varsa bana da söylesin lütfen.kaç gündür dilime dolandı.dinlemem lazım.acilen |
He he uykusuzlara bakın :msn_party....Gene ben tekbaşınayım burda ve bu saatte!!! Kandırıkçısınız siz yahu!!!! Bi daha inanmıcam size :P... Neyse size sevdanın yolları bana kurşunlar :D..Geceniz iyi olsun, tatlı rüyalar!!!:) |
benım gibi sanırım bir kişi uykusuz |
Uykusuzluk bizim soyadımız olmuş beee.... Written by: Hilals UYKUSUZ |
yine ben yine uykusuz https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/shock.gif |
selam uykusuzlar kafilesii bende sizleyimm nbrss? |
Uykusuzlar Buraya, Gece Sohbetimiz :D |
UYKUSUZLAR BURDAYSA BURDAYIM DESİN |
buradayıss da bizden baska kimse yokk bu formda bişi yaramıyo baksana kimsenin uradıı yokk gecende ben yasdımm kimsede tık yokk millett de uyku var baba ne diim ki |
bende burdayımm selamlarr herkese |
selamlarr arwenn h.geldin ! kimsecikler kalmadııı . |
ASLINDA ÖLE BİR UYKUM VAR AMA UYUMAK İSTEMİYORUM BİR TÜRLÜ! NEDENDİR BİLMEM .GECE UYUYAMAYANLARA SELAMLAR... |
sanadaa selammm kardeşşşş o dediğinn bende de warrrr uyunmuyooo yatagııı görsemmm uyucamm amaa kımıldamakk dahii gelmiyo içimdenn |
uyumak isteyipte uyuyamayanlar weya uykusu gelip pc başından kalkmayanlar yada ikisinin arasında kalanlar herkese iyii geceler. |
iyi geceler herkes burda gene ne güzellll |
MERHABA UYKUSUZLAR BENDE SİZDENİM |
bi bizden dahaaa bu gecee bendenn başkaaaa uykusuzz yokk sanırımm |
selam bu gece iyi başlamıştı ama şuan kötüü herşey düzelir umarım |
meraba tekrar...:) ama burayıda FORUM OYUNLARI GİBİ KULLANMAYIN LÜTFENNNNNN... !!!^o) |
bugun ilk açılış benden olsun ozamn.uykum yok aklım ıbo beyde.zarar verırı fılan dıye yanında olmaya calışıyorum.ama bakıcaz işte. |
benden pesss yatmaya gidiyorumm |
uykumm m geliyo yatıcamm yarın GP var ! |
uykum var ama canım hıç yatmak ıstemıyor yaa ah su erkek mılletı yokmu yaa:@ |
uyku ve yorgunluk bir arada ..kalbimse mutluuu şu an |
gun boyunca tuketilen kahve sonunda ortaya cikan hosnutsuz durum.. burdayım.. hooh .. :bilmem: sleepless... |
ve ben yine yerimdeyimm burda yani yemeğimide yedim gayet iyiyim |
:) afiyet oLsun .. |
İYİ GECELER ARKADAŞLAR BENDE BURDAYIM |
inanamıyorum bu msx ahalisi yatıyor yaww tek ben varım:) |
ben ilk bu gun buldum bu siteyi akşamcıları gördüm kaydoldum ben hiç bir gece uyuyamam hastalık gibi bir şey o yüzden işlerimde ters giderbazemde birgün uyur bir gün uyuman 24 saat 24 saat site hoşuma gitti kurallar gerçekten güzel ama saat 3 kimse kalmamış neyse size iyi uykular |
s.aleyküm herkese saat 3:15 gece devam ediyorr.....(C)....:) |
Valla artık demirbaşı oldum gecelerin...Yaşasın geceler!!!!(H) |
slm süt içmeden yataga girenler buradan! tabi içenler .....! DENIZIM DEGIL DALGAM OLURMUSUN? ATESIM DEGIL KULUM OLURMUSUN? NE OLUR BU GÜN ARKADAS OLURMUSUN! |
uyumak istıyorum ama olmuyor.. bu gece burdayım arkadaşlar. sevenler gece ölur,bunu yalnız seven bilir.. hançer değmiş gibi,kurşun yemiş gibi, hersey bitmiş gibi.. SEVENLER GECE ÖLÜR !! |
Geceler kör karanlık, geceler zindan, geceler derya bana! Yalnızlık ise bedenime bir zincir; zincir! Bu ilk kaçışım benim, bu ilk büyük yenilgim, bu ilk yıkılışım benim! Kaygı yok, beklenti yok, sevinç, umut yok. Sadece kuru soğuk içime işleyen! Sen, ben bir martı gibi kanat çırparken, yüreğini verdin bana! Sevincini, umudunu, gözyaşlarını tükettin hem de yanı başımda! Ben ise uslanmaz; başka sevdalar; başka kavgalar, başka savaşlar, başka davalar peşinde! Ben, düşlenen cennetin peşinde... Bırak, döne dursun akbabalar. Bırak, dibe vursun alttakiler! Çabaları boşuna; ancak ölü bedenime sahip olacaklar! |
burası unutulmus galiba bi canlılık versenize son mesaj tarihi cok eski |
ok ben canlılık vereyim buraya:D |
bu yazı çok uzun okuyamadım üşendim:D |
millet ben döndüm tanıyan ya da tanımayan lar selam yeniden.. uykusuz bi gece geceler sabahlar karışdı inşallah daha sık bakmaya çalışıcam Buraya:*( |
Tamam Bırakın Burayı Bana, Herşey Yolunda Ama Daha Erken Nafile Biz Sohbet Ederiz Burada.! :naughty: Koşarak Yürüyün Arkadakiler.! Ön Taraf Sessiz Bağırın.! |
Arzulananlar alınıp arayışlar sonuçlandığında çekilen acılardan kurtulmak en azından acıları dindirmek üzere yalnızlık seçilir. Dinen sızılar iyileşen yaralarla ama yara izleri bedenimdeyken dönerim hayata çarklar arasındaki yerimi alır büyük ve acımasız çarklar arasında yıpranmadan ve yok olmadan yaşamaya devam eder mutluluk oyunu oynarım. sahte göz yaşlarının tuzlu sudan başka bir şey olmadığını anladığım anda rüyamın pembeliği bozulur ve uyanırım. Tatlı ama acı veren uykumdan. Elde kalan sermayemle devam ederim hayata ve arayışlarıma. Umut tükenmeyen bir sermaye arayışlarda kullanılan yegane servettir. Umut bitmez bittiği yerde arayış bitmiş ölmüş yada yaşarken ölenlerden olmuşuzdur. |
Bir Kaç Gece Daha Geçer Bozukluklarımı Cebimde Taşıyarak. Afyon Merakı Sardı Şu Günlerde Salı veya Çarşambaya Ziyaretçi Olarak Gideyim Gidiş Sebebi Hayır Arkadaşlar Sevgilileri Buluşturcaz Samanlığı Seyran Edicez. http://smilies.sofrayt.com/^/9971/hurra.gif |
uyku yok arkadaşlarr derdi olana ne uyku yasakk?? |
ya şuann kulaklarımda bir şarkının sözleri ve ben ağlarr arkadaşlar ya:*( :*( :*( :*( |
ağlama değmez hayat bu gözyaşlarına sen ağlama onlar ağlasın:)) |
| Saat: 20:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık