![]() |
Alıntı:
Yukarıdaki sayfada sisteminize bulaşmış olabilecek spyware hakkında bazı bilgiler var.
Ardından aşağıdaki dosyayı indirin: http://sgenevois.free.fr/PicFormat32.ocx C:\Windows\System32 klasörüne kopyalayın. Başlat > Çalıştır > C:\Windows\System32\regsvr32 C:\windows\system32\PicFormat32.ocx yazıp enter'layın. (satırı kopyalayın) Alıntı:
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma |
YA BENİM MSN DE GELEN KUTUSUNA TIKLIYORUM VEYA BİRİNE SAĞ TIKLAYIP E-POSTA GÖNDER DİYORUM HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR NE YAPABİLİRİM?BU ARADA SİTEYE HOŞGELDİM:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
adresim hotmail uzantılı msn discovery kullanıyom msn sürümüm 7.5 windows xp kullanıom |
Hotmail Hesabı İptal Ettirmek İstiyorum (Acil Yardım Pls) Ben hotmail hesabımı iptal ettirmek yani kapatmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyo acaba bi yardımcı olursanız sevinirim |
Önce hesabınıza giriş yapın. Daha sonra aşağıdaki linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın ve "ENTER" deyin. -->http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose<-- Karşınıza çıkan ekrandaki "Close My Account" butonuna tıklayın ve hesabınızı kapatın. |
Alıntı:
Eklentileri pasif hale getirip MSN Messenger'ı Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup onarmayı deneyin. |
Son gunlerde mailinize gelen "kullanilmayan mailleri iptal etme" iste burayi tiklayin active edin mailinizi yoksa mail adresiniz kitlenecektir tarzi mesajlar aliyorum bu konu hakkinda bir bilgisi olan varmi bole bir uygulama gercekten varmi ? |
Mrb Mesenger gizlilik bölümündeki engelliler listesini silmeyi bilen varmı aceba? Günde 30 kişi ekliyor toplam 1100 kişi filan oldu artık silemiyorum engeliyemiyorum.biliyorum karşı taraf silmeden bende silemiyorum ama program filan yokmu bunları temizliyecek yada mail adresini sıfırlıyacak birsey yokmu icindeki hersey gitmesi için? sağ tuş yapıp sil demeyin herseyi denedim eyer yardımcı olursanız sevinirim....! |
Alıntı:
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi Alıntı:
|
arkadaşlar bana da karşı tarafın haberi olmadan cam açma lazım bide discovery de offline iken nasıl yazışabilecez |
Alıntı:
Görünmez mesajlaşma için MSN Messenger kişi listesindeki X sembolüne tıklayıp Görünmezlik modunu seçmeniz gerekiyor. Açılan listeden adreslere sağ tıklayarak onlara görünür ya da görünmez olabilirsiniz. |
ya aramam yapacam ama ne diye aratacam cam diye mi cam açma diye mi eğer bana konu başlığını biliyorsanız onu söylerseniz daha rahat bulabilirim saygılar |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/ |
arkadaşlar merhaba msn 7.5 sürümünü yüklerken yarıya kadar yüklüyor sonra şöyle bir hata veriyor %userprofile%\startmenu\programlar\başlangıç\ag konumuna erişilemedi diyor nasıl yükleyebilirim.. sistemdeki sistemde yüklü olan şuan 7.0 sürümünüde kaldıramıyorum aynı hatayı veriyor ne yapabilirim arkadaşlar ... Şimdiden teşekkürler. |
Mrb ben bir sorun bildirmiştim.Msn gizlilik bölümü engellenenler bölümünde 1100 kıs olduğu için daha silemiyorum demiştim sizde. MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi deneyin dediniz programı indirdim ama çalıştıramadım hata verdi eksik dosya var diyor bu sorunumu giderirseniz sevinirim....!Engellenenler kısmındakı kişileri tamamen silmek istiyorum...! |
Alıntı:
Alıntı:
Fakat eksik dosya adını ya da hata kodunu belirtirseniz yardımcı olabiliriz belki. |
mrb Noroom's ListManager Readme.txt Noroom's ListManger.exe Norom's ListManger.exe.Manifest dosyaları olmak üzere iniyor porogram ben Noroom's ListManger.exe dosyası kurum aşamasında simge olarak masa üstünde gözüküyor ama Component 'MSWINSCK.OCK' or one of is dependencies not correctly registered: a file is misssing or invalid tam olarak bu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim.! kulanımı hakında yada programın tam indire bilmem hakında sorunum çünkü hala devam ediyor ilginize arz ederim...! |
msn de kişi listem doldu silsemde yinede eklenmiyo kimse yardım lutfennn:(:(:(:( msn de kişi listem doldu kişi silsemde bi fayda etmiyo kimseyi ekliyemiyorum yardım ederseniz sevinirim |
Alıntı:
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi |
Alıntı:
Yukarıdan gerekli dosyayı indirin. \Windows\System32 klasörüne kopyalayın. Başlat > Çalıştır > regsvr32 %systemroot%/system32/mswinsck.ocx ENTER |
Denilen programı indirdim çalıştırdım ilk başta siliyor ama normal msn programını açınca kişi ekle diye karsıma tekrar çıkıyor.mail kapatsam sonra tekrar açsam aceba sıfırlanırmı yada bu sorunu giderecek başka program yokmu? yada bu sorunun çözümü yokmu? yardım ederseniz sevinirim....! |
Alıntı:
|
Ben Msn yi C ye değilde Diğer bir sabit diske nasıl kurarım.. hayır mesela aynı sistemde C değilde D ye nası yüklerim |
ya msn de tam msnye gircekken bağlantı kesildi 60 saniye sonra yeniden bağlanılacak diyo.Bağlantıdan olamaz çünkü komşuyla aynı modemi kullanıoz onda bu sorun çıkmıo.Ne yapabilirim...? |
Alıntı:
Alıntı:
Windows Messenger'ı kullanarak oturum açmayı deneyin. Güvenlik programı kullanıyorsanız MSN Messenger'ın çalışmasıyla ilgili bir kısıtlama olmadığından emin olun. Anti-spy programı ile sisteminizi taratın. Bu işlemleri gerçekleştirmeniz en azından sorunun neden kaynaklandığına dair bir fikir verebilir size. |
Arkadaşlar sesli görüşme yapma isteyince böyle bir uyarı alıyorum. "Bilgisayarınız, Internet sağlayıcınız veya ağınız Sesli Görüşmeleri veya video konferansları desteklemiyor olabilir." mikrofon ayarları tamam. AVG antivürüs yüklü. |
Alıntı:
Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı altından da aynı kontrolü yapın. Internet bağlantı hızınız ne durumda, bu sorun ne kadar süredir var? Başka bir anlık mesajlaşma programı kullanıyorsanız onda sesli görüşme yapmayı denediniz mi? Ses kartınızla ilgili bir problem yaşıyor musunuz? Hata kodu verilmiş mi? |
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum msn listemdeki bazı kişileri sildigimi sanıyordum ama işin aslı öyle degilmiş araclar/secenekler/gizlilik secenegine gelince gördümki bu kişiler halen listemde ve sil tuşu aktif olmuyor ben bu kişileri mutlaka silmek istiyorum bunu nasıl yaparım msn nenin hicbiryerinde isimleri gecsin istemiyorum lütfen yardım edin |
Alıntı:
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi |
Acil Acil Acil :*( messenger'a girmeye çalışıyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum ama hata veriyo ve bağlanamadık bir şey messengerın çalışmasını önlüyo diyo lütfen yardımmmmmmm? |
Alıntı:
|
pc de bir prblem var msn bir türlü açmıyor şu an kayıtlıu degil adres filan diyor diger pclerde açıyor msn adresimi ama benim pc de açmıyor hiç bişrye anladım diger adresleride denedim olmadı lütfen anlıyan biri varsa acil yarım sinir oldum |
Alıntı:
|
Mrb BENiM KuLLAndigim msn adresi icin zamaninda parolayi sifirlamak icin kullanilan alternatif mail adresini vermemistim actigimda.simdi bu adresim icin bir parola sifirlama mail i kullanabilirmiyim.cunku sifreyi hatun istiyor.belki degistirir sinir oldugu bisi gorurse.o yuzden geri alabilmek icin ona alternatif mail cikarabilirmiyim |
Arkadaslar !!! en son stuffplug yukledım plus3 var amma velakın ogun bugun msn messenger acılmıo yardıma baktım regedit ten ıkı anahtar silmemi istedi ne yapmalıyım sıstemı gerı mı alsam yazık olur dosyalarıma yaw asada o ıkı anahtar var HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\DAConfigVersion anahtarını silin HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\DomainAuthority anahtarını silin |
Alıntı:
Linkten Giriş Yapınız ve Ayarlarınızı Güncelleyiniz... https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?id=2&vv=330&lc=1055 |
Alıntı:
MSN Messenger İle İlgili Her Türlü Kurulumu Kaldırın ve Yeniden Yüklemeyide Deneyin. |
arkadaşlar bende resimdeki gibi bir yazı var acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı? http://img346.imageshack.us/img346/3434/pano012jl.jpg |
Alıntı:
|
msn kişi listesi yanındaki yıldızlar.. ArkadasLAr Kişi Listemin Yanındaki yıLdızLarın Üstüne TıkLayıp kişinin Space'ini Gördükten sonra Msn'i komple Kapatıyorum..Sonra biLgisayarı Yeniden Başlatıp actıgımda Bu yıLdızların Tekrar cıktıgını Görüyorum..Bazı kişiLerin Space'lerinin yıLdızLarı cıkmıyor ama(space'i oldugu halde)Bunun Sebebi Nedir?Bu sürekli cıkan kişi listesinin yanındaki yıldızları nasıL iptal ederim? arkadasLar Son oLarak'da MDX1 kuLlanıyorum..Popup'lar ekranın Tam Sag Köşesinde Cıkmıyor..Bunun sebebi nedir?normaL'de Cıkması Lazım.MDX1'in içerisinden popuplar sag tarafta cıksın die işaretledim ama gene tam ortada cıkyor bunun sebebi nedir? |
ya benim msn de ifadeler sürekli siliniyor bunun nedeni ne olabilir aynı bilgisayardan girdiğim halde ifadelerim siliniyor? |
arkadaslar benim MSN adresimi kırdılar nasıl geri alacam bilen varmı eğer bana yardımcı olursanız sevinirim...;) |
msn hotmail hesabımı nasıl iptal ederim yardımcı olurssanız sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim? Alıntı:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) Alıntı:
|
msn mesenger yardım merhabalar beim sorunum söle bişi mesala a@hot.com da ve b@hot.com da yok ole bişi olmuyor göz kırpmları ifadeler titreşim yazı tipi ve diğer simgeler çıkıyor ama c@hot.com olunca simgeler yok neden olyo anlamadım yardım ederseniz sevinirimhttp://img373.imageshack.us/img373/4673/capture29nf.jpg |
Alıntı:
Herhangi bir eklenti kurduysanız ya da bir yama uyguladıysanız MSN Messenger'ı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. msnmsgr.exe dosyası orjinal haliyle açılmış olacaktır... |
Arkadaşlar Çok İlginç bir problemle karşı karşıyayım msn messengerimi açıyorum aradan 5 dk geçiyor kişisel durumumu değiştiremiyorum. messenger kilitleniyor nedir benim problemim acaba? |
msn messenger 7 ve 7,5 denedim ama sürekli düşüyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler |
Alıntı:
|
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık