MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/7635-msn-messenger-live-messenger-windows-live-messenger-teknik-destek.html)

NeutralizeR 23 Şubat 2006 16:44

Alıntı:

nom-deplume adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar lütfen acil yardım!!

Dün sitenizdeki linklerden Windows Live Messenger- Türkçe Yaması ve Bağlantı Yamasını indirdim. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda aşağıdaki gibi bir hatayla karşılaştım.
http://img56.imageshack.us/img56/4518/msnhata7pk.jpg
Bende sorunun Windows Live Messenger dan kaynaklandığını düşündüm ve programı kaldırdım. Daha sonra tekrar MSN 7.5 i yükledim fakat yine aynı sorunlka karşılaşıyorum. Fakat program ilk yüklendiği sırada gayet güzel kullanılabiliyor. Ama restart açınca bu hatayla karşılaşıyorum ve MSN açılmıyor. Ne yapmalıyım?? Lütfen yardım!!

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/spyware.espion.html

Yukarıdaki sayfada sisteminize bulaşmış olabilecek spyware hakkında bazı bilgiler var.
  • %System%\PicFormat32.dll
  • %System%\PicFormat32.ocx
Dosyalarını da etkilediği belirtilmiş. Bir anti-virus & anti-spyware programı ile sisteminizi taratın ve gerekli temizliği yapın.

Ardından aşağıdaki dosyayı indirin:
http://sgenevois.free.fr/PicFormat32.ocx

C:\Windows\System32 klasörüne kopyalayın.

Başlat > Çalıştır > C:\Windows\System32\regsvr32 C:\windows\system32\PicFormat32.ocx yazıp enter'layın. (satırı kopyalayın)

Alıntı:

dogruoz07 adlı kullanıcıdan alıntı
ben olmayan bir mail adresini kayıt ettirdim messengerda oturum açıyorum bi sorun yok fakat E-Posta adresi doğrulanmadı diyor bu yazıyı kaldırmanın bir yolu varmı? Yardım ederseniz sevinirim.teşekkürler

Aşağıdaki konuyu inceleyin:
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma

anti_cimbom 24 Şubat 2006 23:33

YA BENİM MSN DE GELEN KUTUSUNA TIKLIYORUM VEYA BİRİNE SAĞ TIKLAYIP E-POSTA GÖNDER DİYORUM HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR NE YAPABİLİRİM?BU ARADA SİTEYE HOŞGELDİM:)

NeutralizeR 24 Şubat 2006 23:35

Alıntı:

anti_cimbom adlı kullanıcıdan alıntı
YA BENİM MSN DE GELEN KUTUSUNA TIKLIYORUM VEYA BİRİNE SAĞ TIKLAYIP E-POSTA GÖNDER DİYORUM HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR NE YAPABİLİRİM?BU ARADA SİTEYE HOŞGELDİM:)

Email adresiniz @hotmail ya da @msn uzantılı mı? Herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? MSN Messenger sürümünüz nedir? Ayrıca kullandığınız web tarayıcısı ve windows işletim sistemi sürümünüz...

anti_cimbom 25 Şubat 2006 11:23

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Email adresiniz @hotmail ya da @msn uzantılı mı? Herhangi bir eklenti kullanıyor musunuz? MSN Messenger sürümünüz nedir? Ayrıca kullandığınız web tarayıcısı ve windows işletim sistemi sürümünüz...

adresim hotmail uzantılı msn discovery kullanıyom msn sürümüm 7.5 windows xp kullanıom

dark_dartanyan 25 Şubat 2006 12:26

Hotmail Hesabı İptal Ettirmek İstiyorum (Acil Yardım Pls)

Ben hotmail hesabımı iptal ettirmek yani kapatmak istiyorum. Ne yapmam gerekiyo acaba bi yardımcı olursanız sevinirim

Morrigan 25 Şubat 2006 12:40

Önce hesabınıza giriş yapın.

Daha sonra aşağıdaki linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın ve "ENTER" deyin.

-->http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose<--

Karşınıza çıkan ekrandaki "Close My Account" butonuna tıklayın ve hesabınızı kapatın.

NeutralizeR 25 Şubat 2006 18:56

Alıntı:

adresim hotmail uzantılı msn discovery kullanıyom msn sürümüm 7.5 windows xp kullanıom

Tüm sorularımı yanıtlamamışsınız. Mess Patch, A-Patch ya da çoklu oturum açma yamaları gibi MSN Messenger ana işlem dosyasında değişiklikler yapan bir yama uyguladınız mı? Sorununuz muhtemelen kullandığınız eklentinin ayarlarından kaynaklanıyor. Ayrıca başka bir msn-hotmail hesabıyla oturum açıp gelen kutunuza gitmeyi denediniz mi?

Eklentileri pasif hale getirip MSN Messenger'ı Program Ekle veya Kaldır listesinden bulup onarmayı deneyin.

N3m3S1S 26 Şubat 2006 23:08

Son gunlerde mailinize gelen "kullanilmayan mailleri iptal etme" iste burayi tiklayin active edin mailinizi yoksa mail adresiniz kitlenecektir tarzi mesajlar aliyorum bu konu hakkinda bir bilgisi olan varmi bole bir uygulama gercekten varmi ?

s0nsuz 26 Şubat 2006 23:22

Mrb Mesenger gizlilik bölümündeki engelliler listesini silmeyi bilen varmı aceba?
Günde 30 kişi ekliyor toplam 1100 kişi filan oldu artık silemiyorum engeliyemiyorum.biliyorum karşı taraf silmeden bende silemiyorum ama program filan yokmu bunları temizliyecek yada mail adresini sıfırlıyacak birsey yokmu icindeki hersey gitmesi için? sağ tuş yapıp sil demeyin herseyi denedim eyer yardımcı olursanız sevinirim....!

NeutralizeR 27 Şubat 2006 06:05

Alıntı:

s0nsuz adlı kullanıcıdan alıntı
Mrb Mesenger gizlilik bölümündeki engelliler listesini silmeyi bilen varmı aceba?
Günde 30 kişi ekliyor toplam 1100 kişi filan oldu artık silemiyorum engeliyemiyorum.biliyorum karşı taraf silmeden bende silemiyorum ama program filan yokmu bunları temizliyecek yada mail adresini sıfırlıyacak birsey yokmu icindeki hersey gitmesi için? sağ tuş yapıp sil demeyin herseyi denedim eyer yardımcı olursanız sevinirim....!

Denemek isteyebilirsiniz:
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi

Alıntı:

N3m3S1S adlı kullanıcıdan alıntı
Son gunlerde mailinize gelen "kullanilmayan mailleri iptal etme" iste burayi tiklayin active edin mailinizi yoksa mail adresiniz kitlenecektir tarzi mesajlar aliyorum bu konu hakkinda bir bilgisi olan varmi bole bir uygulama gercekten varmi ?

Böyle bir uygulama olduğunu sanmıyorum.

Aykut_K 27 Şubat 2006 17:16

arkadaşlar bana da karşı tarafın haberi olmadan cam açma lazım
bide discovery de offline iken nasıl yazışabilecez

NeutralizeR 27 Şubat 2006 17:34

Alıntı:

Aykut_K adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar bana da karşı tarafın haberi olmadan cam açma lazım
bide discovery de offline iken nasıl yazışabilecez

Karşınızdaki kişinin haberi olmadan webcam'ini açamazsınız, bu tarz yasa dışı bir program olsa da sitede yayınlamayacağımızı bilmeniz gerekiyor.

Görünmez mesajlaşma için MSN Messenger kişi listesindeki X sembolüne tıklayıp Görünmezlik modunu seçmeniz gerekiyor. Açılan listeden adreslere sağ tıklayarak onlara görünür ya da görünmez olabilirsiniz.

Aykut_K 27 Şubat 2006 19:34

ya aramam yapacam ama ne diye aratacam cam diye mi cam açma diye mi eğer bana konu başlığını biliyorsanız onu söylerseniz daha rahat bulabilirim
saygılar

Misafir 27 Şubat 2006 19:40

Alıntı:

Aykut_K adlı kullanıcıdan alıntı
ya aramam yapacam ama ne diye aratacam cam diye mi cam açma diye mi eğer bana konu başlığını biliyorsanız onu söylerseniz daha rahat bulabilirim
saygılar

Mesajım yeterince aydınlatmamış sizi:...aşağıdaki linki tıklayın ve "İğneli" her iki konuyu baştan sonra okuyun sorunuza cevaplar orda > kolay gelsin

https://www.msxlabs.org/forum/messengerdiscovery/

stelyo 27 Şubat 2006 19:53

arkadaşlar merhaba msn 7.5 sürümünü yüklerken yarıya kadar yüklüyor sonra şöyle bir hata veriyor %userprofile%\startmenu\programlar\başlangıç\ag konumuna erişilemedi diyor nasıl yükleyebilirim..

sistemdeki sistemde yüklü olan şuan 7.0 sürümünüde kaldıramıyorum aynı hatayı veriyor ne yapabilirim arkadaşlar ...

Şimdiden teşekkürler.

s0nsuz 28 Şubat 2006 03:44

Mrb ben bir sorun bildirmiştim.Msn gizlilik bölümü engellenenler bölümünde 1100 kıs olduğu için daha silemiyorum demiştim sizde.
deneyin dediniz programı indirdim ama çalıştıramadım hata verdi eksik dosya var diyor bu sorunumu giderirseniz sevinirim....!Engellenenler kısmındakı kişileri tamamen silmek istiyorum...!

NeutralizeR 28 Şubat 2006 04:57

Alıntı:

stelyo adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar merhaba msn 7.5 sürümünü yüklerken yarıya kadar yüklüyor sonra şöyle bir hata veriyor %userprofile%\startmenu\programlar\başlangıç\ag konumuna erişilemedi diyor nasıl yükleyebilirim..

sistemdeki sistemde yüklü olan şuan 7.0 sürümünüde kaldıramıyorum aynı hatayı veriyor ne yapabilirim arkadaşlar ...

Şimdiden teşekkürler.

Denetim Masası > Kullanıcı Hesapları altından ikinci bir yönetici hesabı oluşturup, onunla windows oturumu açıp kurmayı deneyebilirsiniz.

Alıntı:

Mrb ben bir sorun bildirmiştim.Msn gizlilik bölümü engellenenler bölümünde 1100 kıs olduğu için daha silemiyorum demiştim sizde.
deneyin dediniz programı indirdim ama çalıştıramadım hata verdi eksik dosya var diyor bu sorunumu giderirseniz sevinirim....!Engellenenler kısmındakı kişileri tamamen silmek istiyorum...!

Programın tam olarak fonksiyonel olup olmadığını bilmiyorum.

Fakat eksik dosya adını ya da hata kodunu belirtirseniz yardımcı olabiliriz belki.

s0nsuz 28 Şubat 2006 16:24

mrb Noroom's ListManager Readme.txt
Noroom's ListManger.exe
Norom's ListManger.exe.Manifest dosyaları olmak üzere iniyor porogram ben
Noroom's ListManger.exe dosyası kurum aşamasında simge olarak masa üstünde gözüküyor ama Component 'MSWINSCK.OCK' or one of is dependencies not correctly registered: a file is misssing or invalid
tam olarak bu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim.! kulanımı hakında yada programın tam indire bilmem hakında sorunum çünkü hala devam ediyor ilginize arz ederim...!

cool_bburaq 28 Şubat 2006 16:44

msn de kişi listem doldu silsemde yinede eklenmiyo kimse yardım lutfennn:(:(:(:(

msn de kişi listem doldu kişi silsemde bi fayda etmiyo kimseyi ekliyemiyorum yardım ederseniz sevinirim

Misafir 28 Şubat 2006 17:04

Alıntı:

cool_bburaq adlı kullanıcıdan alıntı
msn de kişi listem doldu silsemde yinede eklenmiyo kimse yardım lutfennn:(:(:(:(

msn de kişi listem doldu kişi silsemde bi fayda etmiyo kimseyi ekliyemiyorum yardım ederseniz sevinirim

Linki tıklayın bir programı deneyin > bilgine

NeutralizeR 28 Şubat 2006 17:08

Alıntı:

mrb Noroom's ListManager Readme.txt
Noroom's ListManger.exe
Norom's ListManger.exe.Manifest dosyaları olmak üzere iniyor porogram ben
Noroom's ListManger.exe dosyası kurum aşamasında simge olarak masa üstünde gözüküyor ama Component 'MSWINSCK.OCK' or one of is dependencies not correctly registered: a file is misssing or invalid
tam olarak bu hatayı veriyor yardımcı olursanız sevinirim.! kulanımı hakında yada programın tam indire bilmem hakında sorunum çünkü hala devam ediyor ilginize arz ederim...!

http://www.ascentive.com/support/new/images/lib/MSWINSCK.OCX

Yukarıdan gerekli dosyayı indirin. \Windows\System32 klasörüne kopyalayın.

Başlat > Çalıştır > regsvr32 %systemroot%/system32/mswinsck.ocx ENTER

s0nsuz 28 Şubat 2006 18:01

Denilen programı indirdim çalıştırdım ilk başta siliyor ama normal msn programını açınca kişi ekle diye karsıma tekrar çıkıyor.mail kapatsam sonra tekrar açsam aceba sıfırlanırmı yada bu sorunu giderecek başka program yokmu? yada bu sorunun çözümü yokmu? yardım ederseniz sevinirim....!

NeutralizeR 28 Şubat 2006 18:18

Alıntı:

Denilen programı indirdim çalıştırdım ilk başta siliyor ama normal msn programını açınca kişi ekle diye karsıma tekrar çıkıyor.mail kapatsam sonra tekrar açsam aceba sıfırlanırmı yada bu sorunu giderecek başka program yokmu? yada bu sorunun çözümü yokmu? yardım ederseniz sevinirim....!

Sorularınızı artık ilgili konu altında belirtebilirsiniz, orada yardımcı olmaya çalışalım.

necaty 1 Mart 2006 17:43

Ben Msn yi C ye değilde Diğer bir sabit diske nasıl kurarım..

hayır mesela aynı sistemde C değilde D ye nası yüklerim

anti_cimbom 1 Mart 2006 19:53

ya msn de tam msnye gircekken bağlantı kesildi 60 saniye sonra yeniden bağlanılacak diyo.Bağlantıdan olamaz çünkü komşuyla aynı modemi kullanıoz onda bu sorun çıkmıo.Ne yapabilirim...?

NeutralizeR 1 Mart 2006 20:04

Alıntı:

necaty adlı kullanıcıdan alıntı
Ben Msn yi C ye değilde Diğer bir sabit diske nasıl kurarım..hayır mesela aynı sistemde C değilde D ye nası yüklerim

Windows'un kurulu olduğu sürücü hangisiyse MSN Messenger programı da o sürücüdeki Program Files klasörü altına kurulur. Kurulum işlemi esnasında hedef klasör belirtmeniz mümkün değil. \Program Files\MSN Messenger klasörünü taşımanız ve kayıt sisteminde ilgili anahtarları yeniden düzenlemeniz çalışmasını sağlayabilir fakat bir çok sorunla karşılaşacağınızı söyleyebilirim.

Alıntı:

ya msn de tam msnye gircekken bağlantı kesildi 60 saniye sonra yeniden bağlanılacak diyo.Bağlantıdan olamaz çünkü komşuyla aynı modemi kullanıoz onda bu sorun çıkmıo.Ne yapabilirim...?

Kurulu olan MSN Messenger sürümünün 7.5.0324 olduğundan emin olun.
Windows Messenger'ı kullanarak oturum açmayı deneyin.
Güvenlik programı kullanıyorsanız MSN Messenger'ın çalışmasıyla ilgili bir kısıtlama olmadığından emin olun.
Anti-spy programı ile sisteminizi taratın.
Bu işlemleri gerçekleştirmeniz en azından sorunun neden kaynaklandığına dair bir fikir verebilir size.

linu_x 2 Mart 2006 21:26

Arkadaşlar sesli görüşme yapma isteyince böyle bir uyarı alıyorum. "Bilgisayarınız, Internet sağlayıcınız veya ağınız Sesli Görüşmeleri veya video konferansları desteklemiyor olabilir." mikrofon ayarları tamam.
AVG antivürüs yüklü.

NeutralizeR 2 Mart 2006 21:52

Alıntı:

linu_x adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaşlar sesli görüşme yapma isteyince böyle bir uyarı alıyorum. "Bilgisayarınız, Internet sağlayıcınız veya ağınız Sesli Görüşmeleri veya video konferansları desteklemiyor olabilir." mikrofon ayarları tamam.
AVG antivürüs yüklü.

MSN Messenger > Araçlar > Ses ve Görüntü kurulumu... penceresinden ayarları bir kez daha yapın. Kullandığınız anti-virüs programının güvenlik duvarı desteği olup olmadığını bilmiyorum, programların internet izinlerinin verilip kısıtlandığı bir listesi varsa oradan MSN Messenger'la ilgili bir kısıtlamanın olup olmadığına bakın.

Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı altından da aynı kontrolü yapın.

Internet bağlantı hızınız ne durumda, bu sorun ne kadar süredir var? Başka bir anlık mesajlaşma programı kullanıyorsanız onda sesli görüşme yapmayı denediniz mi? Ses kartınızla ilgili bir problem yaşıyor musunuz? Hata kodu verilmiş mi?

eczaci06 3 Mart 2006 11:29

arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum msn listemdeki bazı kişileri sildigimi sanıyordum ama işin aslı öyle degilmiş araclar/secenekler/gizlilik secenegine gelince gördümki bu kişiler halen listemde ve sil tuşu aktif olmuyor ben bu kişileri mutlaka silmek istiyorum bunu nasıl yaparım msn nenin hicbiryerinde isimleri gecsin istemiyorum lütfen yardım edin

Misafir 3 Mart 2006 11:39

Alıntı:

eczaci06 adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum msn listemdeki bazı kişileri sildigimi sanıyordum ama işin aslı öyle degilmiş araclar/secenekler/gizlilik secenegine gelince gördümki bu kişiler halen listemde ve sil tuşu aktif olmuyor ben bu kişileri mutlaka silmek istiyorum bunu nasıl yaparım msn nenin hicbiryerinde isimleri gecsin istemiyorum lütfen yardım edin

Aşağıdaki linki tıklayın beşer beşer olmak kayıdı ile silme uygulayın yönelgeller ve ne şekil yapacağınız birici mesajda ayrıntısı ile yazılmıştır > bilginize

WantedDanger 6 Mart 2006 12:18

Acil Acil Acil

:*( messenger'a girmeye çalışıyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum ama hata veriyo ve bağlanamadık bir şey messengerın çalışmasını önlüyo diyo lütfen yardımmmmmmm?

Misafir 6 Mart 2006 12:19

Alıntı:

WantedDanger adlı kullanıcıdan alıntı
:*( messenger'a girmeye çalışıyorum kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum ama hata veriyo ve bağlanamadık bir şey messengerın çalışmasını önlüyo diyo lütfen yardımmmmmmm?

Hata Kodu Nedir? Engeli Kaldırın.! Ayarlarınızı Kontrol Edin. *-)

tımetıme-1 7 Mart 2006 01:16

pc de bir prblem var msn bir türlü açmıyor şu an kayıtlıu degil adres filan diyor diger pclerde açıyor msn adresimi ama benim pc de açmıyor hiç bişrye anladım diger adresleride denedim olmadı lütfen anlıyan biri varsa acil yarım sinir oldum

Misafir 7 Mart 2006 01:23

Alıntı:

tımetıme-1 adlı kullanıcıdan alıntı
pc de bir prblem var msn bir türlü açmıyor şu an kayıtlıu degil adres filan diyor diger pclerde açıyor msn adresimi ama benim pc de açmıyor hiç bişrye anladım diger adresleride denedim olmadı lütfen anlıyan biri varsa acil yarım sinir oldum

MSN Messenger'ın Son Sürümünü Yeniden Kurun ve Tekrar Deneyin.! İşletim Sisteminiz Zarar Görmedi İse Sorun Geçicidir.!

s_avdac 7 Mart 2006 23:38

Mrb BENiM KuLLAndigim msn adresi icin zamaninda parolayi sifirlamak icin kullanilan alternatif mail adresini vermemistim actigimda.simdi bu adresim icin bir parola sifirlama mail i kullanabilirmiyim.cunku sifreyi hatun istiyor.belki degistirir sinir oldugu bisi gorurse.o yuzden geri alabilmek icin ona alternatif mail cikarabilirmiyim

AnnubiS 7 Mart 2006 23:44

Arkadaslar !!!
en son stuffplug yukledım plus3 var amma velakın ogun bugun msn messenger acılmıo yardıma baktım regedit ten ıkı anahtar silmemi istedi ne yapmalıyım sıstemı gerı mı alsam yazık olur dosyalarıma yaw asada o ıkı anahtar var
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\DAConfigVersion anahtarını silin

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\DomainAuthority anahtarını silin

Misafir 8 Mart 2006 01:52

Alıntı:

s_avdac adlı kullanıcıdan alıntı
Mrb BENiM KuLLAndigim msn adresi icin zamaninda parolayi sifirlamak icin kullanilan alternatif mail adresini vermemistim actigimda.simdi bu adresim icin bir parola sifirlama mail i kullanabilirmiyim.cunku sifreyi hatun istiyor.belki degistirir sinir oldugu bisi gorurse.o yuzden geri alabilmek icin ona alternatif mail cikarabilirmiyim

Tabiki... Aşağıda Vereceğim Linkten Her Türlü Ayarlarınızı Düzenliyebilir Değiştirebilirsiniz...

Linkten Giriş Yapınız ve Ayarlarınızı Güncelleyiniz...

https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?id=2&vv=330&lc=1055

Misafir 8 Mart 2006 01:55

Alıntı:

AnnubiS adlı kullanıcıdan alıntı
Arkadaslar !!!
en son stuffplug yukledım plus3 var amma velakın ogun bugun msn messenger acılmıo yardıma baktım regedit ten ıkı anahtar silmemi istedi ne yapmalıyım sıstemı gerı mı alsam yazık olur dosyalarıma yaw asada o ıkı anahtar var
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\DAConfigVersion anahtarını silin

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\MSNMessenger\DomainAuthority anahtarını silin

Size Göstereceğim Yol Dosyalarınızı Yedekleyin veya C'deki Dosyalarınızı Başka Bir Yere Taşıyın ve C'ye Format Atın..

MSN Messenger İle İlgili Her Türlü Kurulumu Kaldırın ve Yeniden Yüklemeyide Deneyin.

tafix 8 Mart 2006 19:25

arkadaşlar bende resimdeki gibi bir yazı var acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

http://img346.imageshack.us/img346/3434/pano012jl.jpg

Misafir 9 Mart 2006 07:59

Alıntı:

tafix adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaşlar bende resimdeki gibi bir yazı var acaba bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Resimden de anlaşılacağı üzere muhtemelen iş yerinden nette giriyorsunuz..ve bir server üstünden kısıtlamalı olarak tabii ki ....(bkz. Yönetici ve NAT aracılığı ile kelimesine )...bu da sizin messenger oturumunuz muhtemelen server sayesinde çalışmıyor veya kısıtlanıyor demektir şayet anlatmak istediğiniz bu olay ise zira ne istediğinizi veya ne sormak istediğinizi tam ifade etmemişsiniz...bilginize

cxz 11 Mart 2006 05:19

msn kişi listesi yanındaki yıldızlar..

ArkadasLAr Kişi Listemin Yanındaki yıLdızLarın Üstüne TıkLayıp kişinin Space'ini Gördükten sonra Msn'i komple Kapatıyorum..Sonra biLgisayarı Yeniden Başlatıp actıgımda Bu yıLdızların Tekrar cıktıgını Görüyorum..Bazı kişiLerin Space'lerinin yıLdızLarı cıkmıyor ama(space'i oldugu halde)Bunun Sebebi Nedir?Bu sürekli cıkan kişi listesinin yanındaki yıldızları nasıL iptal ederim?
arkadasLar Son oLarak'da MDX1 kuLlanıyorum..Popup'lar ekranın Tam Sag Köşesinde Cıkmıyor..Bunun sebebi nedir?normaL'de Cıkması Lazım.MDX1'in içerisinden popuplar sag tarafta cıksın die işaretledim ama gene tam ortada cıkyor bunun sebebi nedir?

anti_cimbom 11 Mart 2006 16:30

ya benim msn de ifadeler sürekli siliniyor bunun nedeni ne olabilir aynı bilgisayardan girdiğim halde ifadelerim siliniyor?

quiet__devil 11 Mart 2006 18:12

arkadaslar benim MSN adresimi kırdılar nasıl geri alacam bilen varmı eğer bana yardımcı olursanız sevinirim...;)

Aprincurr 11 Mart 2006 21:05

msn hotmail hesabımı nasıl iptal ederim yardımcı olurssanız sevinirim

NeutralizeR 12 Mart 2006 05:57

Alıntı:

cxz adlı kullanıcıdan alıntı
ArkadasLAr Kişi Listemin Yanındaki yıLdızLarın Üstüne TıkLayıp kişinin Space'ini Gördükten sonra Msn'i komple Kapatıyorum..Sonra biLgisayarı Yeniden Başlatıp actıgımda Bu yıLdızların Tekrar cıktıgını Görüyorum..Bazı kişiLerin Space'lerinin yıLdızLarı cıkmıyor ama(space'i oldugu halde)Bunun Sebebi Nedir?Bu sürekli cıkan kişi listesinin yanındaki yıldızları nasıL iptal ederim?
arkadasLar Son oLarak'da MDX1 kuLlanıyorum..Popup'lar ekranın Tam Sag Köşesinde Cıkmıyor..Bunun sebebi nedir?normaL'de Cıkması Lazım.MDX1'in içerisinden popuplar sag tarafta cıksın die işaretledim ama gene tam ortada cıkyor bunun sebebi nedir?

Yıldız sembolü o kişinin space'ini güncellediğine işaret eder. Space'ini ziyaret etmiş olsanız bile yeni eklenen bir resmi ya da bir yorumu gözden kaçırmış olabilirsiniz. Bu bilgiyi MSN sunucuları gönderiyor bu yüzden bilgisayarınızı kapatıp açmanızın bir etkisi söz konusu değil. Bir süre sonra bu sembol yok olacaktır... Mess Patch gibi bir yamayla yıldız sembolü MSN Messenger'dan kaldırılabilir (böyle bir seçeneğin olup olmadığı konusunda emin değilim, deneyin).
Alıntı:

Kişi adının yanında neden bir yıldız var?

Kişi adlarının yanındaki yıldız http://help.live.com/resources/targeted/tr-tr/messengerw10/content/gleam.gif , kişilerin, MSN Spaces web sitesindeki alanlarını güncelleştirdiği anlamına gelir.
Kişinin MSN Spaces sitesindeki alanını MSN Messenger ana penceresinde görüntülemek için:
  1. Kişinin görüntü resmini tıklatın. Görüntülenen kişi kartında kişinin alanında nelerin güncelleştirildiğine ilişkin küçük resimler içeren bir özet bulunur.
  2. Kişinizin alanını ziyaret etmek için kişi kartı üzerindeki bir bağlantıyı tıklatın.
Kişinin alanını konuşma penceresi (Anlık iletileri göndermek ve almak için kullandığınız pencere.) nde görüntülemek için:
  1. Kişinin resminin yanındaki http://help.live.com/resources/targeted/tr-tr/messengerw10/content/downarrow.gif simgesini tıklatın.
  2. Kişi Kartını Görüntüle'yi tıklatın.Görüntülenen kişi kartında kişinin alanında nelerin güncelleştirildiğine ilişkin küçük resimler içeren bir özet bulunur.
  3. Kişinizin alanını ziyaret etmek için kişi kartı üzerindeki bir bağlantıyı tıklatın.

MDX'i kaldırıp bilgisayarınızı yeniden başlatın. Tekrar kurun. Ayarları varsayılanlar olarak bırakın. Problem devam ederse popup konumlarıyla ilgili ayarı değiştirin. Ayarların tüm hesaplar için kaydedilmesiyle ilgili kutucuğu işaretli bırakın.

Alıntı:

ya benim msn de ifadeler sürekli siliniyor bunun nedeni ne olabilir aynı bilgisayardan girdiğim halde ifadelerim siliniyor?

Çok fazla sayıda içerik yüklemiş olabilirsiniz. (Kişisel ifade, göz kırpması, görüntü resmi vs...) Aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve ilgili klasörü bulup silin. Kişisel içeriklerinizi tekrar eklediğinizde bu sorun ortadan kalkmış olacaktır..
MSN Messenger Kimliğimi Nasıl Öğrenirim?
Alıntı:

quiet__devil adlı kullanıcıdan alıntı
arkadaslar benim MSN adresimi kırdılar nasıl geri alacam bilen varmı eğer bana yardımcı olursanız sevinirim...;)

Kaybedilen hesaplar için herhangi bir destek vermemiz mümkün değil. MSN'e ulaşıp durumu izah etmeyi deneyebilirsiniz. Sizi yönlendirmek açısından aşağıdaki bağlantıda bulunan konuyu incelemenizi öneririm:
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı:

sedatoo adlı kullanıcıdan alıntı
msn hotmail hesabımı nasıl iptal ederim yardımcı olurssanız sevinirim

Bu konuyu inceleyiniz: MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

BY_ONiX 12 Mart 2006 19:52

msn mesenger yardım

merhabalar beim sorunum söle bişi mesala a@hot.com da ve b@hot.com da yok ole bişi olmuyor göz kırpmları ifadeler titreşim yazı tipi ve diğer simgeler çıkıyor ama c@hot.com olunca simgeler yok
neden olyo anlamadım
yardım ederseniz sevinirimhttp://img373.imageshack.us/img373/4673/capture29nf.jpg

NeutralizeR 12 Mart 2006 20:35

Alıntı:

BY_ONiX adlı kullanıcıdan alıntı
merhabalar beim sorunum söle bişi mesala a@hot.com da ve b@hot.com da yok ole bişi olmuyor göz kırpmları ifadeler titreşim yazı tipi ve diğer simgeler çıkıyor ama c@hot.com olunca simgeler yok
neden olyo anlamadım
yardım ederseniz sevinirimhttp://img373.imageshack.us/img373/4673/capture29nf.jpg

MSN Messenger > Araçlar > Seçenekler > İletiler penceresi altından İfadeler'in açık olduğundan emin olun.

Herhangi bir eklenti kurduysanız ya da bir yama uyguladıysanız MSN Messenger'ı kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsiniz. msnmsgr.exe dosyası orjinal haliyle açılmış olacaktır...

podskip 13 Mart 2006 12:28

Arkadaşlar Çok İlginç bir problemle karşı karşıyayım msn messengerimi açıyorum aradan 5 dk geçiyor kişisel durumumu değiştiremiyorum. messenger kilitleniyor nedir benim problemim acaba?

ayhanml 13 Mart 2006 19:06

msn messenger 7 ve 7,5 denedim ama sürekli düşüyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

Misafir 13 Mart 2006 19:18

Alıntı:

ayhanml adlı kullanıcıdan alıntı
msn messenger 7 ve 7,5 denedim ama sürekli düşüyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler

Sorun olan hatta kodunu bildirin...veya diğer web sayfalalrı ne durumda o an ...gibi...bilginize

Saat: 03:19

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık