![]() |
1 ek ![]() Çocuk Olsam Yeniden... Sadece Düştüğümde Acısa Canım... |
Bir şarkısın dilimde Bozuk plak gibiyim bütün gün aklım fikrim hep sende Nasıl bir duygu ki bu Ne zaman seni düşünsem koşmak geliyor içimden Nereye gitsem ne yapsam Gözlerim hep seni arıyor Tüm yollar sana çıkıyor şimdiden Nasıl bir duygu ki bu Ne zaman seni görsem bir kuş kanatlanır göğsümden Zaman sensiz geçmiyor senleyse yetmiyor Daha şimdiden özledim bir dahaki gelişini Sanki dünyam küçüldü barıştım bak hayatla Ama yokluğun korkutuyor Ben ki küskünüm en az bin yıldır Yitmişim boşvermişim elerken Ne ara çaldın kalbimi bilmem Üstelik bir davet bile etmedin geldim sana Ama gözlerin herşeyi anlatıyor Aşk sen nelere kadirsin :inlove: |
Bana bitmeyen bir tek şey söyle,söyle sonsuza inanayım... |
Aşık oldum başkalarına tamam Unuttum aşkını Ama içimdeki acın bitmiyor O ne zaman bitecek? Başkaları canımı yakana kadar Hep sana mı üzüleceğim ben? |
Kardan adamların saltanatı güneşi görünceye kadardır.Güneşi görmene az kaldı.. |
Askındır Beni Yaşatan Beni Hayata Bağlayan M&M |
Zaten ezelden beri benim olanı senden almama çok az kaldı... |
gözlerimi kapatmak istemiyorum kapatınca aklımagelenlerden hatırladıklarımdan korkuyorum kulağımda sesler var susturamıyorum.. sanırım ulamak istediğim okyanusta boğulmak üzereyim ... |
Hayatına uzaktan bakmak yardımcı oLmuyor.. |
Şu an düşünmekte olduklarımız,gelecekteki yaşantımızı oluşturmakta.. Üzerinde en çok düşündüğümüz ya da üzerinde en çok odaklandığımız (olumlu ya da olumsuz) şey hayatımız olarak karşımıza çıkacaktır.. |
| Saat: 14:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık