![]() |
Mavidir, benim kanayan yaralarimin rengi.. Mavidir, kalbimin derinliklerindeki o incecik sizi.. Mavidir, icime batan, igne dilinin, sefkatsiz elleri.. Mavidir, umursamazliginin, beni savuran nagmeleri.. Mavidir, tutkularimin, sana dogru uzanmis elleri.. Mavidir, huzunlerimin, gecenin koynuna akan, gozyaslari.. Mavidir, bagrimi yakan, yalnizligimin, sisli gunesi.. Mavidir, yalanci elma sekerimin, seni hatirlatan, eksi tadi.. Umudun rengi her kim demisse, mavidir.. |
Forget our memories Forget our possibilities What you were changing me into Just give me myself back and Take all your faithlessness with you DON'T STAY |
Vazgeçersen Kaybedersin!! |
Sadece Senin GözLerin Işık oLsun GözLerime.. Sadece Senin Adın İçimi ÜrpertmeLi.. Ve Sadece Senin eLLerini HisseTmeLiyim.. . . . adın AŞK oLmaLı . . . _ Ya Da aşkın adı SEN oLmaLı _ |
Ne kaldı elimde üç beş içi boş hikaye.... |
something in your eyes was so inviting.... something in your smile was so exciting... something in my heart, told me i must have you... |
benimde hayallerim varmış nerelere saklanmış ki şimdi birden çıkıvermiş..... |
that's all.. |
Zamansız geldin biraz, ben de tam ağlıyordum Elimde bavulum burdan çekip gidiyordum Yanımda bana aldığın ufak oyuncağım Sorma neden diye Sen anlamazsın Son aşkım olacaksın :inlove: |
Ben sana söyledim hepten ölürüm ben inan Dönüşü yok bu hız seferi Bak bu tren devrilir bağırır bu raylar O sahte o kart düzene...... |
| Saat: 13:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık