![]() |
ii gclr arkadaslar benım bıseye ıhtıyacım var yardımcı olabılırmısınız |
yardımcı olmaya çalışırız grizzlewolf |
susalım sustukça çığlıklansın gözlerimiz fırtınayı bekleyen okyanuslar gibi dalgalar biriksin içimizde :(:( bir gün daha bitti yaşantımdan yarınımın güzel olması dileğiyle |
günes yine dogacak.. bakalim, bugünümüz nasil olacak??? acaba yüreklere ,gün ISIGI aydinliginda dokunabilecek miyiz???? |
BU GECE KİMSECİKLER YOK GİBİ BENDE BİRAZDAN ÇIKICAM ZATEN..OLSUN BUGÜNDE YALNIZ TAKILIRIZ:D |
ve ben geldimm.........:) bugünüm keyifliydi bidenemin doğum günü nü kutladık ufacık yerde sıkıştıkış oturduk valla süperdi bir tiramusu yapmışım hemen bitti beğenmeselerde ( öle diyor bazıları : ) ) güzel hoştu hep beraber güzel vakit geçirdik ama saatler ilerledikçe özlediğimi hissediyorum :( |
Bidenenle nice mutlu günler geçiririsiniz İnşallah Arwen. Yine uykusuz bir gece gündüzüm sıradan bir şekilde geçti gitti önümde duran otobüsü kaçırdım :D:D:D Öle bir günü daha geçirdik yarınımız güzel olur inş. |
inş. burdayım inş.:) duran otobüsü nasıl kaçırdın yaw... |
Arwen senin hakkında Tiamisusu güzel değil diyolar..nedir bunun aslı:rofl: |
Valla yaparım ben bazen öle şeyler huyum kurusun bir bayanla tanıştım durakta tam ona bişi sölerken kafamı çevirdim baktım otobüs gelmiş de gidiyo bilem :):):) Arwen bu gün çok enerjiksin maşallah her yere yetişiyon:) |
| Saat: 10:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık