![]() |
ya makalele sevdiler de deli etmek için beni öle diyorlar virtu sevmese benim tabağımı niye yesin yaw ver ver diyor birde :) bidenem zaten sevdiği için ben yaptım taa evde yapıp otobüslerde taşıdım :) hehehe.... aslı bu yani sevdiler ama kızdırmak için öle diyorlar. burdayım sorma valla keyfim yerinde şuan allah bozmasın valla:) |
demek seni delirtmek için diyolar..Aşk neler kadir..yav Allah beraber mesut etsin sizi.. Burdayım seninde çok ilginç yeteneklerin var bak yeni yeni öğreniyoS:D |
Amin Amin Arwen Bu gün pek güzel bir gece herkes neşeli :) Makalele benim yeteneklerim zaten meşurdur sorma rezil oluyom bol bol ama önemli değil napam ... |
valla neler yaptırıyo .. bu sezen şarkıları beni öldürüyor..süper yaw her gece dinliyorum bıkmadan ..kadın müthiş yaw |
Benide İbo öldürüyo..harika bi mix yapmı CANO CANO..:D |
sana iyi kopmalar o zaman ben her zamanki gibi slow takılıyorum belkide böyle olmayı seviyorum geceleri insan dalıp gidiyor valla |
sezenim bir harika..yine alip götürdü beni de.. arwen, sevdiginle uzun ve bir o kadar da mutlu yasaminiz olur, insaallah... dogum günü kutlu olsun..nice yillara...kalbinden SEN eksik olmayasin insaallah.. |
nisan yağmuru çok sağol inş. bakalım zaman gösterecek herşeyi gerçi birgün olmayacak biliyorum ama olsun :( neyse yaaa |
sevgi emek ister; sevmek yürek ister...emek ise, vazgecmeyecek kadar, ama özgür birakacak kadar sevmekmis... mutluluk aslinda icimizde..görmesini, bakmasini bilmek gerek.. |
sevgi emekle olur evt ne doğru bir söz sevgi emek ister :( ..ofoffff birgün umarım mutlu olurum |
| Saat: 17:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık