![]() |
Alıntı:
hallettim Yardımcı olan herkeze teşkkür ederim :) |
Arkadaşlar benim bir sıkıntım var şöyleki.Benim msn de kayıtlı bir adres var ben ne zaman bu adresle görüşmek istesem bir süre sonra bağlantımız kopuyor (benim pc evde o cafeden giriyor)ben çevrim dışı oluyormuşum ama ben farkında değilim çevrim dışı olduğum halde çevrim içi görünüyorum kendi pc de.Msn kapatıp açılınca normale dönüyor ama bir süre sonra yine aynı oluyor.Hep te bu aynı kişiyle görüşürken oluyor buBu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.Bu olay 7,5 tede oldu live msn dede oluyor |
windows live messenger beta kullanıyorum modem zoom x6 başka ne gibi ayrıntı gerekir modem zıom x6 window xp home nod 32 kullnıyorum |
selam arkadaşlar, sorun şu: msnde biriyle konuşurken seçtiğim yazı rengi ve fontunu göremiyorum yani yazı yazılan yerde herşey normal ama entre bastığımda sanki hiçbir değişiklik yapılmamış gibi msni ilk kullandığınızdaki yazı şekli ve rengi olarak görüyorum ayrıca şu da var karşı taraf yazının normal olduğunu söylüyo yani benim ayarladığım gibi eğer yardım edecek biri varsa bekliyorum şimdiden çok teşşekkürler bu arada live msn kullanıyorum. siz cevap verene kadar ben olayı hallettim, hadi kolay gelsin herkese |
Alıntı:
Sizi sınamak için kasten cevap yazmamıştım... |
Alıntı:
Alıntı:
|
81000314 nolu hatayı alıyorum msn 8,0 final + plus kullanıyorum pc mi açıp kapattım o zamn çıktı hata.. |
Alıntı:
Alıntı:
Başlat > Çalıştır "regsvr32 softpub.dll" Yazip Enter'layin. |
slm herkese ... biraz once farkettigim birseyi sormak istiyorum umarim bilen vardir ... msn de herhangi birine cift tikladigimda acilmiyo , hepsini denedim olmuyo ..... sag tiklayip anlik ileti gonder dedigim zaman acilio konusma penceresi ... acaba yanlis bir yeremi tikladim http://www.forumturka.net/forum/images/smilies/kart.gif yardim ederseniz sevinirim ....;) |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 11:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık