![]() |
bir sabah, gün dogarken, ac perdelerini kendini tatmadigin derin bir hazza birak dökülsün dudagindan en umutlu sarkilar bil ki o da SENI SEVIYOR.. iste nefes almak, kosmak, yürümek, görmek vs den baska mutlu olmak icin bir sebebin daha var..... |
Çarşamba Sabahı Saat 04 00 Madem Böyle Bir Bölüm war Bende Mesaj Yazayım Dedim.. |
iyi yaptın emrah hoşgeldin :) yarına evdeyim hiç bişey yapmıcam akşama kadar uyuyacam inş. :) |
Oh ne güzel Arwen ya bende kafa tatili yapsam mı :) Neyse yarın ola hayrola ama yarın umarım daha güzel bir gün olur yani bu gün ve kendime verdiğim sözleri tutabilirim. :) |
emrah..hos geldin... uykun kacti mi?? gel bize katil bize hem oyuna, hem söze türkü söyleyip oy oy oynayalim loy loy... cocuklugumda ögrendigim bir sarki geldi aklima, GEL BIZE derken... |
paylaşımın için sağol tam giderken okudum..ben gidiyorum artık çok uykum geldi.size iyi muhabbetler ve iyigeceler .. |
ben de cikiyorum... herkese iyi sabahlar.... |
Yeni bir gece daha. Ve ben her gece bambaşka olacak yarın diye ümit etsemde gayet monoton bir şekilde hayatımı sürdürüyorum... Belki yarın farklı olur :):):) Yine karnım aç :'( ve tabiki hafif bir müzik çalıyor... Allahım o bile sıradanlaştı ya .... |
burdayım ben valla patlamak üzereyim şuan anletem saat 8 'i geçiyodu akşam yemeği yedim neyse 2 saat sonra mısır patlattım sonra browni yedim ve şimdi de pizza yedim ve doydum cola da yanında olunca şişiriyo mideyi :) ne olacak benim bu halim net başında yemek yemek :) |
Arwen bende aynısını yapıyom bazen abur cuburla dolduruyom bilgisayarın yanını. İyi değil ama güzel oluyor böle yemek yemek :):) |
| Saat: 21:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık