![]() |
Neden oturdum düşündüm seninle geçen anlarımı bazen ağladım bazen güldüm neden diye bi sorsana çünkü ; yarın seni unutmaya karar verdim |
Sensizliği öğrenmek o kadar zor ki sevgili… Hayatı sensiz yaşamak zulmün ta kendisi… Sanki bütün zorluklar sen yokken geliyor… Güçsüz, yalnız olduğumu biliyor gibiler… Hüznün son seviyesini yaşatıyor zaman, sensizliği öğrenirken… Güle güle sevgili… Güzel bir aşktı seninle yaşanılan… Arda kalan; Yaralı bir aşk sadece… Üzen… Kahreden… Süründüren… En önemlisi; Sensizliği, sensiz yaşatan… Güle güle git sevgili… Ardına bakmadan... baktırmadan *alıntı |
Seninle olmaktı bütün dileğim Anlamadın beni nazlı bebeğim Ah benim taş kalplim kapris çiçeğim Bu aşkın kalbimde kalsa da izi Yarına götürmek yok sevgimizi Ayrılık pusuda bekliyor bizi Ne yazık sevdamız ipin ucunda... |
Neden Bu Düşünceler Külle ovsam da anılarımı Takvimlere bakıp küsmek niye Ömür bir akan su Neden bu hırslarım nereye kadar Nasıl olsa bir gün Acı gerçek bu Öleceğim Annem arkamdan camlara boş bakacaksa Toprak altında üşümeyeceksem Eşyalarımı toz bağlayacaksa Elbiselerim kapanın elinde kalacaksa Nedir bu düşüncelerim Yaşamak Yaşarken deli taylar gibi aşkı aramak varken Ömrümün saati Elliyi iki geçse bile Nedir bu saçma düşüncelerim. |
Beklenen yarınlar kaybolmuş dünden Ümitler selamı kesmişler benden Nasılsa hayır yok gelecek günden Kadere rest çektim isyanlardayım Bu benim talihim sözüm yok sana Payımı aldım ben sevdadan yana Hasretinden başka ne verdin bana. |
Neden Çok Geç Kaldın O sendin biliyorum öyle geç vakitte Kapıya vuruşundan bildim Nefes alışını duydum Belli ki çok uzaktan geldin Geldin de neden çok geç kaldın? O sendin kapımda soluk soluğa Tarifsiz ürpertilere teslim Yüreğinde çocuksu korkular Helecanla koşup bana geldin Geldin de neden çok geç kaldın? O sendin kapımda hüngür hıçkırık Gözlerinde bir bahar yağmuru Saçlarında bir dağ esintisi Umut olup kapıma geldin Geldin de neden çok geç kaldın? O sendin kapımda geç de olsa Dudaklarında bir sevda fısıltısı Bir ürkek ışıltı gözlerinde O sendin evet o sendin kapımda Bana sadece benim için geldin Geldin de neden çok geç kaldın? |
aklım almıyor hala gidişini dün müydü bin yıl mı oldu yoksa anlayamadım sınırsız sanırdım yüreğimi ama sığmıyor acın yüreğime sığdıramadım bir boşluk ki geride kalan dolmuyor hiçbir şeyle dolduramadım maskemi takıyorum da ara sıra uymuyor üzerime dikilen elbiseler uyduramadım biliyor musun pes etmedim hala ama yine de diyorum ki bazen acaba gelsem mi yanına |
Nasıl unutulur böyle sevgiler Neler yaşamıştık bir düşün neler Her köşede durur senden gölgeler Var git gözlerimden, var git bu akşam Aldığım her nefes seni fısıldar Gelir ta kalbimden vurur şarkılar Sana mı sözlenmiş bütün akşamlar Var git anılardan, var git bu akşam.. |
Beni gözlerinin hapsine alma ne olur, Kızların gözüne bakmamaya yeminliyim ben. Gözlerin boncuk boncuk dolmasın ne olur, Bir daha ağlamamaya YEMİNLİYİM BEN... Kara bulutlar gibi dünyamı kararttılar, Çürümedik yerim kalmadı hep morarttılar, Sanırsın ki yüreğimi zindanlara attılar, Ay yüzlü görmemeye, YEMİNLİYİM BEN... Kalbimin etrafını taşlarla donattım, Yaktılar yüreğimi siyahlara boyattım, Az kaldı güzelim kafayı oynattım, Deliler gibi sevmemeye, YEMİNLİYİM BEN... Surlar inşa edip, etrafını çevirdim, Barikatlar kurup, ağaçlar devirdim, Beni böyle seven olsa canımı verirdim, Kalbimi vermemeye, YEMİNLİYİM BEN... Çok sevdim diye, bana zulüm ettiler, Aşk ateşine atanlar sa, el olup gittiler, Daha ölmeden mezar taşımı diktiler, Yaşarken ölmemeye, YEMİNLİYİM BEN... Gülüm bana bakmaktan ne olur vazgeç, Git de, sen kendine, başka kurban seç, Ne beni gör, ne de önünden geç, Artık şair olmamaya, YEMİNLİYİM BEN... *alıntı |
O seni düşünmek yok mu Geceler dolusu seni düşünmek Sarılmak karanlıklara sen diye Sen diye kucaklamak yorganı okşamak, öpmek O seni beklemek yok mu Her gün sabahlara dek uykusuz beklemek Ahh, ayak sesleri, kapı gıcırtıları bilemezsin Bir defa yaşamaktır o, bin defa ölmek O seni özlemek yok mu Saçlarını, ellerini, dudaklarını özlemek Uzun uzun gözgöze gelmek seninle Seninle bir olmak, beraber olmak, sevişmek O seni gizlemek yok mu Kuşlardan, çiçeklerden bile kıskanıp gizlemek Seni saklamak içimde delice, divanece Öylece yaşamak seni, öylece sevmek Ve seni kaybetmek yok mu Bulduktan sonra seni kaybetmek İşte o beni yakan, yıkan, solduran Ses versem de duyamazsın artık Yüreğimde kan, gözlerimde kan, dudaklarımda kan |
| Saat: 02:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık