![]() |
Zamanları öğüten saatte buluşuruz Sen akrep olursun Ben bir yelkovan. Her saatte bir, çakışınca iki kol Beni dudağımdan öptün sayarım... |
herzaman bir umut vardır .... tükendi dediğin anda bile.. öyle ya umutlar tükenirse ömür biter... |
Bir bıçak saplı durur göğsünde, Hangi su tasına uzansan boş; Hangi pencereye koşarsan koş Aynı siyah güneş gökyüzünde. Aynı siyah güneş, aynı siyah, Aynı susayış, aynı koşu, aynı... Of... hep aynı şey, aynı şey, aynı şey, Aynı, aynı, aynı, aynı, aynı... |
aşk ve üzüntü hiç bitmez :D |
Bu sevdaaaa bitmezz... |
It Never Does,Doesnt!..This Love Doesnt Live Without You,My Darling.. :inlove: |
Kanatlarım Özensiz Omuzlarıma İliştirilen Bir Emanetti Elbette... Bir Melek Değildi Belki Ama Yine de Masum Bir Gölgeydi... |
Do you believe in love? And the promise that it brings That you'll never grow apart Well that's what he said to me Why did you have to go? We were inseparable You and me will always be together for eternity :inlove: |
Haksızlığı da koydum bavula Yalnızlığı da aldım yanıma Teşekkür ettim herşey adına Gidiyorum, gidiyorum ama bitmiyorum... EYVALLAH.. |
Sever mi sence bu yüreğim bir daha Paylaşırmı herşeyi bir kalple daha Sen bana ben sana böyle tutkunken Ayrılık reva mı sevdamıza?!. (ci) |
| Saat: 20:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık