![]() |
evet yaw can sıkıntısı aç olmasamda browni yiyorum mesela...şişmanlamıyom da o kadar yemeğe .. bu gece gerçi bugün diyeyeim durgunum üstümde bir ağırlık var neden böyle bilmiyorum 5 i geçiyordu uyandım hala uykum var ..saatleri şaşırdım artık |
Bu gece mutluydum ama yarın eve gitmemi engelleyecek bir ödevim olduğunu farkettim napalım bu haftada gitmem :(:(:( Ödevden çok sıkıldım google bile ispanyolca mı italyancamı ne olduğu belli olmayan sonuçlar çıkarıyor karşıma az kaldı bayılcam.... ' Kendin ettin kendin buldun gül gibi sarardın soldun' şarkısını kendime armağan ediyorum ... ' |
dişim çok ağrıyorr..kafam çok meşgul düşün düşün durr belki ona desem saçmalama böyle birşey yok der ama elimde değil..niye böyle neden ?? istediğim şeyler olmuyor mutluluk uzak mı acaba bana :( |
Sanırım üniversite öğrencisisin. Mesajın sanki benim hayatımdan bir kesit gibi. Isparta'da okuyorum. Bazen hiç ummadığım bir gelişme, bütün planlarımı altüst edip Antalya'ya gitmemi engelliyor. Çok sinir bozucu bir durum. Alıntı:
|
Arwen geçmiş olsun canım. B ence kafanı karıştıran bir soru varsa kendini üzeceğine ona sormalısın belki saçmalama yerine seni rahatlatacak cevaplar verecektir. Mutluluk bizden uzak değilde biz onu tutmasını bilmiyoruz galiba :( Ya da bulamıyoz mu bende bilmiyom kafam çok karıştı benimde.... |
teşekkür ederim arkadaşlar..ben bir de büyültüyorum olayları gerçi ortada da bir şey yok ama bilmiyorum inanın bilmiyorum nasıl hareket edeceğimi şaşırdım sadece içimden geçenleri yapıyorum ve yaşıyorum mutluluğuyla mutsuzluğuyla.. :) valla açıktım yine ve her zaman ki gibi gittim mutfağa açtım dolabı baktım baktım durdum ve geri kapadım annemde yatmamıştı o mutfağa gitti nereye dedim anladı zaten birşey istediğimi ne sitiyorsun dedi ekmek arası birşeyler verirmisin dedim yapıp getirdi ama ben doymadım :( ve üşeniyorum valla annemde yattı zaten uyandırsam mı napsam acep :) |
:baby: selammmmmm ben geldim:D |
şımılşımıl hoşgeldin aramıza nerelerde kaldın bakem :) |
Bu gece kimse yok mu? İnternette bile yalnız kaldım. |
geceleri sewenn..insanları burada bulmak hoşş..bende güneşi ilk karsılıyanlardanım arkadaslar..haydi şimdiden hayırlı sabahlar:) |
| Saat: 17:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık