![]() |
" Bir gün geLecek 'S'onsuzLuk bitecek.. " |
Sensiz gecelerin sabahı uzak Gözlerim yolunda ben acındayım Çoğalan hasretim azalan umut Kaybolan bir ömrün yamacındayım Kalbim söz dinlemiyor Unutmaktan acizse Alışamaz sensiz bu hasrete Yangınımsın tabir-i caizse Aldığım nefes yarım Kesildi can damarım Söyle bana bir tanem Sensiz nasıl yaşarım (ci) |
SADECE SEVİYORUM. |
Gecemidir insana hüzün veren Yoksa insan mıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen.. Sevgimidir insanı pişman eden ,Yoksa insan mıdır pişman olmak için seven.. Güven midir insanı yıkan Yoksa insan mıdır yıkılmak için GÜVENEN... |
İyi günümde kötü günümde hayatimin her yerinde.. Ask denilen bu resimde durur musun benimle birlikte? Yoksa sende dayanamaz da gider misin bambaska düslere?.. |
Aklınıza geldiğinizde heyecanlandığınız,görmediğinizde özlediğiniz,hatırasıyla dahi kederlerinizi unuttuğunu, kendisinden bahsederken yüzünüzü tebessümün çevrelediği ve gönlünüzün huzurla dolduğu birileri var mı hayatınızda? Benim var ne kadar şanslıyım değil mi :tender: kusucum :tender:çok ösledim seni :cry: Aklımdasın bebişim:kiss: |
ÖlüMüM olur senin uzaklara gidişin:^) Ne olur inan bana seni ölüMüne sevMişiM:inlove: |
<3 u |
All the time..All the way.. |
I LOVE YOU:inlove: |
| Saat: 22:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık