![]() |
Gece; sevginin endamini oldugundan daha guzel, dusmanini daha kuvvetli, derdini daha buyuk, ve sevincini daha kucuk gosterir. geceleri seviyorum..gecenin sabaha kavuşmasını seviyorum.. |
ne güzel yaww..yazmışın..canım benim geceleri bir başka oluyor ..aslında moralim bozuk ama elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ..yapacak başka birşeyim yok ..içime ata ata bir halim ne olacak böyle bilmiyorum |
Gece ve tabi ekürisi yanlızlığım birer derttaşlar hiç ayrılmazcasına...Güneşse her sabah yinelercesine kovuyor yalnızlığı bilinmezliğe... |
kimse yok bu gece yalnız takılıyorum devilimde uyumaya gitti..:) |
Küfürbaz Gizemli Bekçi 23 arifesi yorgun bekçi... NE GÜZEL SÖYLEYMİŞ SAGO.. BENDE BİRAZDAN GİDECEM 15 SAAT UYUMAK İSTİYORUM BAKALIM NOLCAK:D |
git bakalım uyuda uykunu al...makalele bende ne zaman giderim allah bilir kaldım buralarda hatırla sevgili dizisinin şarkısını dinliyorum çok hoş yaww..kulağa ne güzel geliyor yumoşyumoş :)bu satte iyi gidiyor valla |
Eskiden kızıyorlardı bana uyumuyorum diye ama şimdi yok sen uyuma yoksa hiç çekilmiyosun diyolar :):):) Yine geldim burdayım... Yapmam gereken işler hala çok mahlesef ve malesef düşünerek yorulanlardanım.... Karnımda aç son kekimi yedim demin napsam :):):) |
bugün galatasarayım beşiktaşa yenildi ama olsun..aslanlarda yaralanır ama ne olursa olsun hep ormanın kralı olarak kalmıslardır..Bizde bu aralar yaralıyız ama o yaralar sarılır ve bilindiği gibi Türkiye'de kral GALATASARAY'dır |
bende tiramusu yaptım birazdan yicem :) bidenem de burda ne güzelll :) |
Afiyet olsun Arwen :) Tatlı yiyin tatlı konuşun :) Tiramusun da çok meşur oldu bir gün bende istiyom :):) Makalele galatasarayı sevmesemde yaralansalarda aslanlar iyileşir haklısın yeterki yara ölümcül olmasın abartılcak bişi yok zaten üzülme :) |
| Saat: 20:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık