![]() |
Alıntı:
|
msn kişileirmin goruntu resimlerini goremiyorum neden olabilir acaba?? ayarlardan gosteri tıklıyorum ama ne kişilerim benim goruntu resmimi nede ben onların goruntu resimlerini goremiyorum yardım edebilirmisiniz?? ayrıca gonderdikleri smiley leride goremiyorum lütfen yardım edin :$kendi cevabımı buldum sanırım ve paylasmak istedim WLM nin yahoo portlarını suan için zone alarm desteklemiyor bu yuzden smileyler gozukmuyor.. |
Merahaba benim çok acil çözülmesi gerekn bir sorunum var.Msnde beni engelleyenlerin kim olduğunu nasıl anlarım.Yani beni mi engellemiş,yoksa gerçekten mi çevrimdışı nasıl anlayabilirim.Şimdiden çok teşekkürler |
Alıntı:
MSN'de Sizi Kişi Listesinden Silenler ve Engelleyenler (Msn Engelleyenler) |
cafe de msn ye giremiyorum makinelerde msn messeger 7.5 yüklü aldığım hata kodu : 8007277b Problem ne olabiLir? |
Alıntı:
Seçeneklerden MSNe Izin Vermesini Sağlayın. Ve Bu Sırada MSNin Tamamen Kapalı Olduğundan Emin Olun. |
Alıntı:
Cafe de Cybersitter gibi bir filtreleme programı mevcut olabilir. 1863 numaralı portun açık olması gerekiyor. Messenger--> Araçlar--->Seçenekler-->Bağlantı-->Gelişmiş Ayarlar bölümünden Socks olarak messenger.hotmail.com yazın ve port olarak da 1086 girin. Oturum açmayı deneyin. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bilgisayarinizin Sag Alt Kösesindeki Dil Cubugunun "TR" de Olmasi Lazim. Eğer "EN" de ise Türkce Karakterler Kullanamazsınız. |
MSN adresinin hackerlanması arkadaşlar merhaba bu sorunun bu bölümde sorulup sorulmaması konusunda emin değilim... şimdiden özür dilerim:$ sorun şu ki; messenger adresim bir hacker tarafından ele geçirildi:*( . geri alma şansım var mı,? yardımcı olursanız sevinirim... herkese ii günler ii çalışmalar:) |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık