![]() |
http://guleviekartlari.sitemynet.com/gifler/images/rosa7.gif asklarin en büyügü bizimkisi Senden çok uzaklarda olsam da, Daglar denizler bizi ayirsa da, Senin kokundan mahrum kalsam da, Yine de Asklarin en büyügü bizimkisi. Zaman zaman sana hasret kalsam, Kirilmis bir ayna gibi param parça olsa ümitsizlik bizim türkülermiz olsa da, Bir gün o türküleri berabar söyleyecegiz, Iste o zaman askimiz daha cok yeserecek Ve bir daha anlayacagiz askim Asklarin en büyügü bizimkisi. Bana saadetlerin en büyügünü SEN verdin, Icimdeki ASK duygusunu en cok sen uyandirdin, Beni hayata bagladin bebegim Hani bazen gece olur da düsünürüm ya seni Gözlein gecer aklimdan özlemler icinde Ama dayan yikmasin seni bu hasret Siki tut göz yaslarini, sakin aglama Yüregin den asla kan akitma Birbirimize hasret kalsak ta unutma Asklarin en büyügü bizimkisi Sevdanin en büyügü bizimkisi Askim. |
Zor Gelir Herşey,Bazen,Bir Vakit Olmek istersin birden, Goremez gozlerin gercegi. O an en tatlı olumdur. En tatlı olmek kacmaktır yani.. Sevmek bile vazgeciremez seni, Olmek istersin. Sonsuza dek kurtulmak. Ama olmaz. Olumu usunmek kolay olsa da, Olmek zor gelir. Seni sevmenin kolay, Donmenin zor, Seni sevmenin kolay, Ayrı dusmenin zor oldugu gibi. Ozluyorum seni,gunlerce,haftalarca Cıkmıyorsun hic aklımdan aylarca. Dokunmak istiyorum, Sonsuza dek seninle olmak. Ama olmuyor.. Galiba hep zor olanı istiyorum sevgilim. Ama inan bana hep seni sevdim. Ve hep seveceğim. Z.S.U |
Aşk Aşk; Çöldeki vaha, Yaşamdaki sevinç durağıdır. Bütün yolcuların bakıp geçtiği Ama kullanamadığı bir durak. Aşk; Kalp çiçeklerini,gönül vazosuna koyup, Renklerini,güzelliklerini müzik ritminde dinlemektir. Aşk; güneşte yanarken! Buz gibi suyun lezzetini özümlemektir Aşk bir mücevher kasasında Kat kat sırlarla kaplanmış, Eşsiz bir incidir Görülmemiş derinliklerde.... Binlerce zaman diliminde yapılmış.. Tanrısal gücü hapsetmiş içinde Işıltısıyla insanı mest etmiş. Baharda çiçeklerde gezinen bir yaşam Gerçeğinin kelebeğidir aşk. Aşk özdür.... Hakikatin ta kendisidir! |
ARTIK SENSİZİM GİDİYORSUN YA... KARA BULUTLARI KATMIŞ ARDINA ACILARI YÜKLENMİŞ SIRTINA DÖRT NALA GELİYOR YANLIZLIĞIM. GİDİYORSUN YA.. NEKADARDA MUTLU ÇARESİZLİKLER YÜREĞİMİN GERGEFİNDEN CIMBIZLARLA ÇEKİYOR NAKIŞ NAKIŞ UMUTLARI GİDİYORSUN YA... RENKLERİNİ SİLİYOR TUVALİM KARASI BANA GECELERİN CEFASI BANA ELDE KALAN TEK RESİM GÖZLERİNİ SEYREDECEĞİM GİDİYORSUN YA... GİYOTİNE GİDİYOR PAYLAŞMALARIM BUGÜNÜMDE, YARINLARIMDA GİDİYOR GİDİYOR DÜŞMÜŞ PEŞİNE UMUTLARIM GİDİYORSUN... DALGALARINDA BOĞULDUĞUM DENİZİM GİDİYORSUN... BUNDAN BÖYLE ZAMANLARA SENSİZİM. |
Ay Yarımdı toprak kokusuydu yüreğim... titreyen özlemleri azıya alıyordu kalem, bağrışırken hücrelerim gözlerini istiyordu gözlerim.. ateş sönerken halime, sessizce bir yıldız kayıyordu gözlerimden denize.. ve ay damlıyordu sinemden kaderime gece gömülürken sabahın bağrına, bir ah kalıyordu ellerimde haykıran sessizliğe.. bir de ay vardı gökyüzünde umudumun yarısı... ay yarımdı.. aslında sen yoktun ya yanımda.. ben yarımdı.... |
&&&&&Anlatamadım &&&&& Keyifli bir gunun sarhoslugunda Duygularım karısıktı, Hayallerim dagınık Yasamak iste soyle, boyle Dilim tutulur gibi oluyordu Beni sana anlatamadım. Nasıl baslasam dedim Kelimeleri secemedim Sustum, susa kaldım Basım one egildi Kendimi yargıladım. Mısralara doktum icimi Onlar seninle konussun Ben tanık olayım Anlatılamayan sevginin Mızrakları onlar olsun. Z.S.U |
Bitmiş yalnızlıklar / kurur.. sırası gelmiştir 'kurur bak güller var yakınında beyaz taşlar su kuşları bitmiş yalnızlıklar şimdi ağlama tepenin üstündedir her şeyi bakış bırak sularına biraz ter kokusu biraz yemin billah öğlen üzeri gel kır otlarının rengini anlat sürtünen dalların sesini sabahın ortasında kuşları ben yokken yağan yağmurları akşam üzeri gel bir türkü tuttur bir şiir oku gölge et üstüme yağmur düşmesin gözüme gece gel bir günde perdelerini çek eğ başını sonra yasla çeneni tepeme kokumdan bahset hep beklerim sesini sesine bağladığın nefesini gözlerim uyur yüzümdeki kan izi |
CEMRE gözüme ilişti gözün içimde infilak saati! yasak baktın nikotin sıcaklığıma, bir sigara daha yaklaşıyor bahar... ellerin yanında değil, gemiler kalkıyor avuçlarından bütün limanlara bir telaş, yaklaşıyor bahar... deniz altında bir zindan düşü, ayıp sarılmalar, lanetli öpücükler bilinmez bir nemrut esrarı arkadaş dağlar gibi korkusuz korkular... kekikler yeşeriyor yaklaşıyor bahar bir deliliğin eşiğinde amansız mekansız sofrasız yani aç, ilaçsız ve hiçbir şiirin eskitemediği gözlerin, gözlerimin önünde el pençe divan... bahar damarı çatladı toprağın bir nefes daha yaklaşıyor bahar.! |
KARANLIK PENCERE Uzaklarda bir pencere.. Karanlıklar içinde.. O pencereden doğan güneş, Al kanlar içinde.. O pencereden bakan kadın, Gözyaşları içinde... O kadının yüreğinde gurbetler, Gözlerinde hasretler, Saçlarında şefkat ister.. Şefkat...topraklar içinde... Yüreği güzel kadın.. Gecenin yıldızlarını, Söndürmüş bakışlarında.. İncinmiş ruhu.. Küskün sevdalarında... Haydi kalk Acı ya zincirli kadın.. Kara dikenler de bassa, yasemin kokulu bahçelerini, Sevinçler var.. umutlar var.. Korkulardan çalınacak, Ve yaşanacak günler.. Sabahın ışığından da öte.. İçine doğan güneşlerde... İşte o zaman, Unutmasanda bırakanları, Tekrar denesende aşkları, Kimse kıramaz seni.. Kalbin cam bile olsa... |
Hasret Ellerine hasret ellerim, Yapayalnız... Yüreğine hasret yüreğim, Çaresiz... Gözlerine hasret gözlerim, Üzgün... Sesine hasret günlerim, Bomboş... Sevgine hasret benliğim, Sana hasret... |
| Saat: 10:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık