![]() |
Nerden Bilirsin Ki? Seni uzaktan sevmek, En güzel şeymiş meğer Seni sana anlatmak, En güzel sözmüş meğer Sen nerden bilirsin, Sevilenin sen olduğunu: Şaşkın olur dinlersin, Bilmezsin sevenin ben olduğumu. |
Bende Kalan Adını okudum,en son parama, Dilenciye verdim ve uzaklaştım. Dilenci geldi de baktı yarama, Parayı verince,coştum da taştım. Çok sonra buluta adını verdim. Almadı adını verdi yağmura. Buiut sonra dedi: yere inerdim, Ben dayanamam ki o ağırlığa. Adını soğuğa,sonra sıcağa, Gündüze,akşama ve hatta sana. Sevaba,günaha;son umuduma. Almadı hiç bir şey kaldı tek bana. |
Nerdesin Geceleyin bir ses böler uykumu, İçim ürpermeyle dolar: - Nerdesin? Arıyorum yıllar var ki ben onu, Aşığıyım beni çağıran bu sesin. Gün olur sürüyüp beni derbeder, Bu ses rüzgârlara karışıp gider. Gün olur peşimden yürür beraber, Ansızın haykırır bana: -Nerdesin? Bütün sevgileri atıp içimden, Varlığımı yalnız ona verdim ben. Elverir ki bir gün bana derinden, Ta derinden bir gün bana: -Gel desin. |
Beni Bağışla - Seni Seviyorum Beni bağışla Aşkım - aşkımı hoşgör artık Beni hoşgör - beni bağışla - seni seviyorum. Yolsuz yordamsız bir kuş gibi öksendeyim Yüreğim tir tir - örtüsünden kurtulmuş Şimdi yoksul - şimdi çırılçıplak - şimdi soyunuk Acını esirgeme benden - ko sarınsın yüreğim Ko giyinsin ko kuşansın ko örtünsün - sonra Beni bağışla Aşkım - beni hoşgör - seni seviyorum. Bana öyle eğri bakma - ırak durma ellerden De - kuytuma çekilirim - de karanlığa kavuşurum Sımsıkı tutarım ellerimle utancımı Sarıp sarmalarım - dürüp bükerim O an yüzün eğ benden Aşkım - kaçır benden Beni hoşgör - beni bağışla - seni seviyorum. Gün gelir - hayalin erişir karanlık yiter Meyil verirsin bana - gün gelir Şimdi çaresizim - yalnızım - kolum kanadım kırık Beni bağışla Aşkım - beni hoşgör - seni seviyorum Seni seviyorum - yüreğim mutluluk selinde Kapıp koyveriyor kendini gurbetlere varıyor Gülme bu korkulu gidişime - gülme bağışla Aşkım Beni bağışla - beni hoşgör - seni seviyorum. |
SEN!.. Sen özledigim Sen bekledigim Sen rüyamda görmek icin dua ettigim Sen kalbime hapsettigim kara sevdamsin Sen unmadik zamanda gelen misafirdin Sen gelisinle beni mutlu edensin Sen geldigin gibi zamansiz gidensin Sen beni yanlizliklara mahkum edensin Sen hala deligibi sevdigim kara sevdamsin!.. |
Nerdesin Hasretlik ölümdür acısı derin Göz göz oldu yaralarım nerdesin Kaldı mı sinende bana bir yerin Göz göz oldu yaralarım nerdesin Süsenim sümbülüm reyhandı sesin Kekliğim cerenim ceylandı sesin Dermansız derdime dermandı sesin Göz göz oldu yaralarım nerdesin Döküldü yaprağım karda yağmurda Beklerim çiçeğim açmaz baharda Gönlum sende kaldı gözüm yollarda Göz göz oldu yaralarım nerdesin Kah zülfünün tellerinde yiterdim Kah hüsnünün cemalinde biterdim Allahım bu sevda bitmesin derdim Göz göz oldu yaralarım nerdesin Bülbül zar eylesin güller uyansın Derdine Can Ozan yansında yansın Ah zavallı kalbim nasıl dayansın Göz göz oldu yaralarım nerdesin |
Sen ey Yirmi dört baharımın en güzel süsü Sen ey Mutlu günlerimin mutlu türküsü Sen ey İlk yaz akşamları kadar güzel çocuk Sen ey Altın gözlerinin hisli dünyasında Ölümsüz bir yolculuk yaratan Sen ey Çıplak bir hançer gibi boylu boyunca Gönlümde yatan Sen ey Her şeyim olan herşey: Son mektubunda Söz verdin, tut diyorsun Unuttum, unut diyorsun... Unutmak mı? Ne mümkün seni unutmak... Güneş tekrar doğmayı unutabilirmi hiç? Gönül ferman dinler söz tutabilirmi hiç? Sen ey Yirmidört baharımın en güzel süsü, Sen ey Mutlu günlerimin mutlu türküsü, Sen ey Her şeyim olan her şey.... |
Nerdesin Her şey seninle güzel, her anı seninle hoş, Geçip gitmiş inan ki hayatım sensiz bomboş, İçmişim gibi sanki, akşamları ben sarhoş, Hasret kapım’ dayandı, nerdesin be güzelim! Sensiz geceler zindan, sabahlar haram bana Oldum yine divane, aşkından yana yana, Düşman bıraktın beni ayrı geçen zamana, Gönlüm sana susadı, nerdesin be güzelim! Yokluğunda bir türlü geçmez oldu günlerim Yalnızlığa kilit vurdu, atamadı yüreğim Senden sonra saramadı, varmadı ki ellerim Seni nerede ara’m, nerdesin be güzelim! |
Benden Sonra Mutluluk Bunca yıl yaşadım Elime ne geçtiyse yitirdim Biraz daha yaşayacağım Yalnız bir şey biriktirdim Bir bakış, bir görüş, bir duyu, bir düşünce Belki aç kalacağım Suçlanacağım ölünce Biraz yazdım, artık hep yazacağım Hüzünden baş alamadım Görünce |
AĞUSTOS Sevmiyorum ağustos ayını Önce ümit veriyor Sonra hep ağlatıyor Güzel başlıyor önce her şey Her şey çok güzel oluyor Ben seni seviyorum Sen beni seviyorsun Mutluluk veriyorsun bana Can veriyorsun hayatıma Ama ne oluyorsa sonra Birden değişiyorsun Öfke duyuyorsun sanki bana Kızıyorsun ve ağlatıyorsun Mutluluğumu alıyorsun elimden Canımı,cananımı alıyorsun Yaşamayı,yaşama hevesimi Ağlatıyorsun birden Kin kusturuyorsun bana Ve tüm yaşama hevesimi Alıyorsun birden elimden Düşünceler alıyor beni Neden hep aynı Rüyayı yaşatıyorsun bana Ve en sonunda Beni kabuslarla tanıştırıyorsun Sevmiyorum artık ağustosu Sevmiyorum artık seni İstemiyorum tatlı rüyalarını Senden sadece ve sadece Tatlı rüyalarımı istiyorum Sadece kendimi ver bana Ben, ben olayım ve… Kendi boş dünyamda yaşayayım Tek isteğim bu. |
| Saat: 13:03 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık