![]() |
|
Kaçalım mı sevdiğim,aşkı vuracaklar yine Canım iste onu da vereyim yerine (ci) |
KOLAY MI ? |
Masum değiliz hiçbirimiz;) |
BAZEN AYAĞIN TAKILIR DÜŞERSİN TEK DAYANAĞIN SENİN İÇİN ÇARPAN BİR KALP ASLA UNUTMA GERÇEK SEVENLER MUTLAKA KAVUŞUR... :inlove: |
You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true. I saw your face in a crowded place, And I don't know what to do, 'Cause I'll never be with you.. There must be an angel with a smile on his face, When he thought up that I should be with you. But it's time to face the truth, I will never be with you.. |
Yaşlanıyor muyum ne:^) |
Seviyorum seviyorum da senden hiç haber yok Yanıyor ağlıyorum da senden çıt yok Eriyorum görüyorsun ama sıcaklığından eser yok Hemen hemen bitiyoruz ama senden hiç adım yok Aşk ne demek aşktan yanmak ne demek Kenarından bile geçmiyorsun Öğretemedim sana,senden öğrendim Savaşmak ne demek Bir anım olsa o an ahım tutsa Yine istemem incinme sen Bir hayal kursam içine seni koysam Hiç gitmesen.... |
Çocuk da Yaparım Kariyer de:P Dilimden düşmüyor kolaysa gel de al içimden söküp aşkını, Çektiysen kahrımı helal et hakkını zorlu sevdam..Seni seviyorum:inlove: __M&M__ |
Alıntı:
Alıntıdır |
| Saat: 00:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık