![]() |
Dinle! hatırladıkça üzüyor beni Geri çekilirken yaktığım rüyâ Mevsimlerden keder mi söyle, Ne giysem yakışmıyor uçurumlardan başka Dağıtamıyor hiçbir güneş ruhumdaki sisi Ve ben hâlâ yarın güzeldir diyorum Kalmasa da albenisi. |
Rüzgarın saçlarımı okşamasını özledim Denizin yakomozlarını izlemeyi Yağmurun kokusuna hepten hasretim Ben vazgeçilmez aşklarımı özledim... Yanarım yanarım diyor Sezen Ablam ne güzel de söylüyor... :) Barış :smiley32: |
benim tiramusu yeme saatim geldi gidem de kesem alem gelem :) |
Sen en çok bana sustun; ben en çok sana konuştum. Sana benzemeye başladığımdaysa, bende içimi susarak döktüm. Yoksa içim dökülecekti. Susacak hiçbir şeyin kalmadığında ise içindeki sessiz diyaloglarla benden çekip gittin. Meğer susmak, insanın içiyle konuşmasıymış. Geç fark ettim!” |
barışım tam duygusala bağladın valla yaz yaz iyi oluyorr:) bizde okuyoruz ne güzel |
mızrap yaptım seni tellere yazdım..verdim dibine kadar damarı bugün.. |
ben şiştim gene :) neyse birazdan soda içerim ... unuttum seni ben günahlar boynuna yazılmış yazıyı çevirdin tersine hani sen benimdin durmadın sözünde istediğin yere git unuttum seni ben... aylardır bekledim haberin gelmedi ansızın karşıma çıkmışsın nafile sevgimi kaybettim mutluluk uzakta istediğin yere git unuttum seni ben :( |
Merhaba ArkadasLar! Ben yeni uye oLdum.. İsmim Koray DenizLi`den takıLıorum.. Beni Aranıza kabuL edermisiniz? |
Tabiki Koray hoşgeldin..nasıl buldun siteyi?biz hep buralardayız.. |
Alıntı:
|
| Saat: 00:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık