![]() |
Alıntı:
BiLgisayarınızda Tv-Kartı Bulunuyor ise Böyle Bir sorunLa karşıLaşıyor oLmanız oLasıdır.. |
selam arkadaşlar benim büyük bir sorunum var bakalım çözebilecekmiyiz??? msnim şu hatayı veriyo: Şu hata nedeniyle MSN MESSENGER Kapandı: Bu işlemi tamamlamak için kullanılabilecek yeterli depolama alanı yok. Ama kullanıdğım pc de başka msn leri açıyo ve benim msn i de başka pclerde açılıyo? sorun nerde acaba??? yardımcı olabilirmisiniz??? |
MSN (Messenger) Teknik Destek (Soru-Cevap) Daha önce de 7.5'ta discovery'i kuLLandım ama böyLe bir hatayLa karşıLaşmadım :( Ama WLM'ye geçip discovery'i kurduğumda böyLe bir hatayLa karşıLaştım ve discovery'nin ayarLarını seçtiğimde kimi yerLerde yazıLArın üstü siyah şekiLde *-) Bunu nasıL çözebiLirim.Kaç kere kaLdırıp tekrar kurduysam oLmadı... |
Alıntı:
|
YaLnız başka arkadaşımda denedim bir sorun yok :S BekLeyeceğiz napaLım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
arkadaşlar ben windows 2000 server kullanıyorum ana bilgisayar tarafından msn çıkış portları kapatılmış bildigim kadar.Nasıl yapa bilirimde tekrardan msn ye baglana bilirim ? |
selamlar arkadaslar ben kendi msn messengerimda yaptigim görüsmeleri yine kendi belirleyecegim baska bir mail adresine mail olarak yollanmasini istiyorum.. bunu nasil yapabilirim? tesekkürler.. |
Ben Windows Live Messenger ı Kurunca Şöle Bir Hata Alıyorum neden Olabilir.? Önceki msn sürümüm 7.5. sistemim xp http://img408.imageshack.us/img408/8440/aavu8.jpg |
| Saat: 03:19 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık