![]() |
O da Sen Bugün yine seni andım Sanki geliceksin gibi Ruhum ozlemınle yanıyor Çöldeki kumları ısıtan gunes gibi Kutuplardaki buz gıbı dönüyorum Yanında olmayı istiyorum Olmuyor Yolları asıp gelmek istiyorum Dön artık Aynalarda yalan söyler oldu Baktığım fallarda Hep gelecek diyorlar Ama nafile Sensizken pamuklardan taç yaptım Kumsalda ki kumları okşadım Saclarının hissede bilmek için Yinede gelmez oldun Yıldızların altından geçtim Kayanların ardından dilek tutmak için Seni sensizken çok sevdim Sensizlik beni baştan yaratmıştı Gülemez olmuştum Yokluğun içimi kavurmuştu bu sıcak yaz günlerinde Tek satılmayan ilaç var biliyorum |
ÜMİTSİZ Kimse bilmez nedendir Geceleri uykusuzluğum , Herşeye sinirlendiğim , Huysuzluğum Kimse bilmez nedendir . Ama bu sefer ümitsiz kardeşim , Dağlar dizilmiş sıra sıra Kuş olsan uçamazsın Ferhat olsan delemezsin Bu sefer ümitsiz kardeşim Geceleri uykusuzluğum Herşeye sinirlendiğim , Huysuzluğum Kimse bilmez nedendir ? |
O Gece Önce bir tereddüt içimde , Sonra yıktı geçti korkunun surlarını, Önde kalbim , Arkasınde bir kucak sevgi... Hiçbirşey yoktu etrafımda Kimse... Sana doğru yaklaşırken adım adım. Yüreğim çoktan atılmıştı önüme, Hızlı kalp atışlarıyla. Bir kucak sevgi,arkasında Ben... Benmiydim? Sana doğru yürüyen , Yoksa bir sevdamı... Ama.. Çoktan varmıştı,çıkmıştı Tam yanıbaşındaydı. Aşkınla çarpan yüreğim, Bir kucak sevgi ve ruhum... Peki duydunmu O sessizlikte Rüzgarın bile esmediği anlarda Hissetinmi yüreğinde Kalbimin, Bir kucak sevginin Ruhumun ve aşağıdan benim Seni seviyorum haykırışlarını |
SANA NE KEDERDEN ? Duyurur varlığını , Kar , Ilık pencereye , Bilmeseydi soğuğu Bürünmezdi tomurcuk ... Lumbagodan varisten , Ve hatta nasırından Süleyman Efendi'nin , Cümle alem haberdar ; İlan etme bir de sen Mutsuz sevdalarımın Olumsuz fermanına , İnek gibi bakıp ta Mühür olan ay gibi . Erilmez kıyıların renk al çiçeklerinden , Tut , gümüşlet geceyi , Ümidi aşkı anlat , Ter ve ekmek taşıyan alınları aydınlat . Ne çıkar yalan olsa Şair değil misin sen ? |
ISLATMA GÖZLERİNİ Sevgi paylaşımdır, ışıktır, nehirdir, sevgi nehri ise kutsaldır, kutsallığı kadar da güzeldir cesurca, yalınca akar, yürek atışı kadar sessiz, çocuksu kadar saftır, akar yüreklere aktıkca yolunu bulur, güzelleşir, bir tutku, bir vaz geçilmez olur sevgi hissedenlere, güzelliği ile büyür gelişir, güzel olan her şey kutsaldır el değmez dil uzatılmaz, yalanmı söylemiş şair... SEVMEKTEN KİM USANIR SEVENLE OYUN OLMAZ... |
Gülüşünde bir mana var, Saklayamazsın. Sarılışında ne düşler, Ne düşükler, Sakınamazsın. Aynı yolları, Kimsesiz mekanları, Birlikte özleme hasreti... Yalnızlığımın dert ortağı gastrit... Gülüşünde bir mana var, Saklayamazsın. Bütün iç savaşlarda, Rehin alındı bu yürek Kandıramazsın. Hangi çekilişin Büyük ikramiyesi bu, En uzak sevişmelerin Yeni yetme utancı. Lakin aşk, Biraz da utanmaktır yaşamaktan, Sakınamazsın... Yeni yetmelik işine gelince: O zaten hepimizin gizli öznesi Türkçede var. Bazı dillerde yok. Gülüşünde bir mana var, Saklayamazsın. Kime niyet kime felaket bu aşk, Anlayamazsın. Ödümüz patlıyor acı çekmekten Oysa; Biraz da acıdır, Aşkın mayası. Kaçınamazsın. Gülüşündeki manayı saklayamazsın. Tutunacak yerimiz yok, Resmi tutanaklarda. Gülüşünde bin yıllık hasret var, Saklayamazsın. .......................... Bu yazık karşılaşmanın Alnımıza çakılıyor anafikri: Aşka cesaretimiz yoksa Başka zaman görüşürüz! |
Aldattılar Ümitlerimi, hayallerimi Özlemleri, düşlerimi Parça parça Kopardılar! .. Sonra unutulduğuma inandım Sevdiğimden ayırdılar. |
Yarın senin doğum günün ... Zaman, kağıt kesiği gibi değil mi? İnce bir çizgiyle ayırıyor tenini. Bir sızı hissediyorsun, olmadık bir yerde rastlıyorsun, ne olduğunu hatırlayamıyorsun, acısına ağlamıyorsun... Zaman çoktan geçmiş oluyor, Kimseye nazlanamıyorsun. Yarın senin doğum günün Zaman, ağlamak gibi değil mi? Sıcak bir göz yaşı gibi yüzünden akan. Asla dokunup silemeyeceğim, geri gönderemeyeceğim, Saklamaya çalışsan da gözlerinden belli olan... Yarın senin doğum günün... Ve ben, ne yazık ki! yaşlanmanı seyredemeyeceğim. " üstüne titreyerek erittiğim bu sevda için Özür dilerim" diyemeyeceğim... Yarın senin doğum günün... Zaman benden de alıp götürecek, engellemeyeceğim... Koyu bir kahve gibi olacak zaman, sabah ayıltmayan, Akşam uyutmayan. Senin gibi olacak, kendinden asla emin olamayan. Yarın senin doğum günün... Sana hiçbir zaman, "Uyuyarak hiçbir sevda büyümez, " bak ikimizde yaşlanıyoruz" diyemeyeceğim. Soylu sadakat yeminleri edemeyeceğim Yarın senin doğum günün... Bu şiir, Her şeye rağmen... Sen ve ben yaşadıkça, Soylu bir sadakat yemini gibi, Bir kağıt kesiği gibi, Yüzünden akan göz yaşı gibi, Üstüne titreyerek erittiğim sevdana, tuttuğum yas gibi, Sürüp gidecek ......... İyi ki doğdun ..... |
Anımız var / Denizkızı... deniz kızına, bak perçinledik bizi anılarımız oldu gün doğdu su'yun aşkına içelim dokun gözlerime biraz daha gezeyim gözlerinde olsa olsa ayak izlerimde şiir düşer iziyle yaşanır şeylerdi küsmeyi şaka yapan gece gün nereye gitsek bizimle an'ı silmek zordur düşlere varlığını kaşeler masada birlikte şiir yazmalar bak ne kadar lazımsın denizden öteye, sen var anımız varsa, yaşıyoruz, susma... |
SEN AĞLA LÜBNAN'LI KIZ http://img139.imageshack.us/img139/4853/f27ksw1rq6.jpg -Sen Ağla Lübnanlı Kiz Zalimleri Gözyaşlarin Boğacak. Bu Karanlik Devir Geçmez Sancisiz Güneş Senin Gözlerinden Doğacak... Ne Yakilir Ne Gömülür Gerçekler Düş Görürken Kurşunlandi Bebekler Kundaklasin Gül Kokulu Melekler Dünya Unutmayi Bilir Mi Sandin? çağirsan Imdada Gelir Mi Sandin? Sağir Dilsizduvar Olmuş Vicdanlar Yürek Yakan Feryadini Kim Anlar? Tarihin Koynunda Mutlu Zamanlar O Saltanat Sürenlere Veyl Olsun! Toprağini Verenlere Veyl Olsun Ey çocuklarini öpen Babalar Orda Tanka Taş Atiyor Balalar Sarilir Mi Kalplerdeki Yaralar Heyhat Ellerinden Tutan Olmadi Sesine Sesini Katan Olmadi... Sen Güzel Günlerin Hayalini Kur! Artik Söz Manasizçatlasin şuur. Bu Yangin Sönmezse Gökler Tutuşur Bir Medeniyet Ki Vahşet Sanati Kendi öz Yurdunda Zindan Hayati!!!! Bir Gece Sen Uğurladin Habibi Ah! Kudüs Ah şehirlerin Garibi Bir Gün Gelir Selehattin Eyyubi Yine Huzur çiçekleri Açacak Gönül Burçlarina Dikilsin Sancak. Sen Ağla Lübnanlı Kiz Zalimleri Gözyaşlarin Boğacak. Bu Karanlik Devir Geçmez Sancisiz Güneş Senin Gözlerinden Doğacak http://img96.imageshack.us/img96/4893/40900327piccomppalestinians203bu3ke7.jpg |
| Saat: 01:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık