![]() |
Gemi kâğıttan gemiler yapardık çocukken içine yarına dair sevdalarımızı koyardık. hiçbir fırtına da alabora edemezdi... gönül çelen bulutlar başımızda, biz o zaman mutlu çocuklardık... şimdi bizler büyüdük. ve içindeyiz o geminin artık. bir sevdanın rotasında, takibindeyken bizi yalnızlık... fırtınalar... alabora olmanın ihtimalleri Ve tersinden açılan atlaslar. ve çabalarımız. açık denizlere yüzdürmek için gemiyi. oysa, açık denizler karanlık mavi elleriyle bir aç kurt gibi beklerler yılgın denizcilerin yorgun hikayelerini... belki de batırmaktansa karaya oturtmak, yeniden yüzdürmek demektir gemiyi. hayat ihtimalleri inkâr etmez... |
|
Olmayana Şiir Ağzımda eksik bir diş Tek ayağı topal bir at Kurşunsuz pusat Akrepsiz saat Yoksun hayatımda ve aslında hiç olmadın da... Doğmamış bebek İpsiz uçurtma Yanmayan mum Senin aşkın Anlatılmamış bir rüya Bir hayal sadece aklımda! |
olmadı sevgili.. sevgin yüce dağlardı,birde derdimi anlatan, zamanı geldi ama ne gitmek ne de kalmak halinden memnun olan, yıkarmısın birkez de benim için yasaklarını, aşarmısın bir kez de benim için yollarını, ben şimdi kendine muhtaç bir divaneyken yüreğine, dokunmaya bile korkarken gül kokusu ellerine, yüreğim dinamitlenirdi kökünden,bakarken gözlerine, ben.. ben şimdi bir ben kaldım benle.. bir den sen içimde.. gittin ya.. gittin.. dağları kurşunlayan o firari yüreğim, şimdi sana öksüz kaldı.. en deli sevdasını yaşarken her zerresinde.. sonsuz defa seni yazarken her heceye.. sen gittin gülüm.. sığdırdılar işte..sanma ne deniz ne de enginlere.. sadece yine sensiz yatan bir tabut bir de beyaz kefene.. |
♥ Artık Biliyorum♥ Daha bu sabahtı Seni kaybetmenin acısı asılmıştı yüzüme Şimdiyse Senden bunları duydum ya.. Artık gitsende, Aynalara gülümseyebilirim hemde özgürce. Ve artık defalarca inkar etsen bile Seni sevmiyorum...sevmiyorum...sevmiyorum diye. İçinde biryerlerde adımın yazıldığını.. Ve arasıra gizlice, Hece hece okuduğunu biliyorum.. Hemde ellerimi,ellerine alarak düşlerinde. |
Hayata dair ne varsa paylaşmak istedim seninle, güleceksek birlikte ağlayacaksak birlikte olmalıydı. Önümüze aşkımızın ışığını alıp hiçbir engele takılmadan korkusuzca, cesurca yürümeliydik , ancak böyle yaşanırdı bir aşk.YAŞAMADIN..... Herkesin ayrı bir dünyası vardı biliyordum.Ama aşk ayrı dünyaları bir potada toplayıp yeni bir dünya yaratmak değilmiydi? yaratılan o dünyada kimsenin benliğini kaybetmeden ortak tutkuları, duyguları yaşamak değilmiydi aşk? Her türlü çatışmaya rağmen, bir küçük gülümseyiş, bir sıcacık bakışla unutmak değilmiydi kızgınlıkları? UNUTMADIN...Ben seni kaybetme duygusunu taşırdım içimde. İncineceksin diye dokunmaya korkardım. Yokluğunu düşünmenin verdiği acıyla uykusuz geceler geçirdim. Sabaha kadar kırpmadım gözlerimi de, sabah seni gördüğümde de sanki saatlerdir uyuyormuş gibi enerjiyle dolardım. Kıpır kıpır olurdu içim. Tarifi imkansız bir heyecan, bir yürek çarpıntısıyla sarılırdım sana, sen sarılmadın Şimdi yorgun yüreğim bunca çabaya rağmen o mutluluk gülüşünü yüzünde göremediğim için yorgun Cesaretsizliğinle, Umursamazlığınla, Aşka burun kıvırmanla yorgun. Bu yüzden daha fazla kaldıramayacak seni .Daha fazla yaşayamayacak bu umutsuz aşkı (becerebilirse tabi) Yüreğim seni bu aşkın en zayıf haLkası seçti ... Güle Güle... |
Firar Gibi. . . gitmelerim olacak ardıma bakmayıp firar gibi bu diyardan... artık ne senli yareler ne de iç çekmeler sen yine bu şehrin neon ışıklarını seven hayat bilmez, vurdum duymaz güzeli... kan ter içinde yaşadığımız sevişmeler sonrası çektiğimiz cıgaralar olmayacak... nefesimide duymayacaksın yüzüm gelmeyecek gözlerinin önüne gözlerin bulamayacak gözlerimi eksilip çoğalmalarımızda yok artık... bir daha paylaşmayacağım aynı şehri paylaşmayacağım gibi seninle yaşamı ve kendimi... gitmelerim olacak usul usul,sızarak ardıma bakmayıp firar gibi bu diyardan... |
Acı Gülüş Bazen,en hüzünlü anımda bir gülümseyiş takılır kalır dudağımın ucunda. Sonra gelirim kendime nedenini düşünürüm, nihayet anlarım güldüğümü halime... |
Gözlerini Yüklendim Damlalar düşüp Bakışlar kururken Bulutlarla yolculuk ettim Kırmızı bir gülün ardında geçti Tebessüm süsü gözler Bilmezdim gurbet akşamlarının Bu denli soğuk olduğunu Bakışlarından Ümitler doldurmasaydım Şimdi yaşarmıydım kimbilir Bir yanım uçurum Bir yanım deniz Gözlerini,gözlerimde Nasıl taşıdım kim bilir? |
Aç Çocuk Anneciğim üşüyorum... Yağmur içime yağıyor Kapat şu pencereyi. Karnımda çok ayaklı bir hayvan Kemiriyor kemiğimi etimi Yavaş, yavaş... Ne pişmez şeymiş, şu ateşteki aş. Gel anne gel bak Dışarda ben kadar bir çocuk. Ne güzel paltosu var, Ayağında cici papuçları Değil çıplak. Anne! Benim paltom, ayakkabım Ne zaman olacak? Anne beni duydun değil mi Anne! anne! bir şey, birşey var içimde Parçalıyor midemi. Anne acıktım! İnan ki yiyeceğim onu da Doyursa beni Şu kara bahtım Afrika'da çocuklar açlıktan ölüyormuş televizyonda gördüm Bu şiiri yazdım. |
| Saat: 01:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık