![]() |
|
Sen düşünselliğimin sevgilisi Sen, gönlümüm krizantem çiçeği Sen, sen özlemimin yüzsüz kraliçesi Seni ben gibi seviyorum inanmıyor musun? O zaman, Bir paslı bıçak alıp Söküp al kalbimi yerinden. Ve bir leş niyetine at akbabaların önüne. Dirhem dirhem yesinler kalbimi. Ama göreceksin ki Kalbimin her dirheminde sen varsın. Pişman olup döndüğünde Çok geç olmuş olacak. Çünkü Kimbilir hangi akbabanın midesinde Kimbilir hangi dağın zirvesinde Adını yazıyor olacağım... |
Her gün yanında olamamaktan korkuyorum Sesini duyamamaktan Seni görünce, sana alışmaktan da korkuyorum Nedense sensizlikten de korkuyorum Bir gün hoşça kal demenden İstemesem de; Bir gün, bir gül gibi İçimde solmandan korkuyorum Hafızamda bırakacağın hatıralardan Hatıralardan kaçamamaktan Adını unutamamaktan korkuyorum Ah be güzelim; Ben seni sevmekten korkuyorum. Benimkisi sadece bir sevda Göz yaşlarımla söndüremediğim Korkularımı yenemediğim Söyleyemediğim Fakat, kendimi tükettiğim Ve beni; Yedi kat yerin dibine sokan Utandıran, korkutan An be an içimi yakan Cesaretsiz bir sevdan Bu nasıl bir sevda ? Anlayamıyorum Ah be güzelim; Ben seni sevmekten korkuyorum. Biliyor musun; Aklımdan hiç çıkmıyorsun. Sen benim; İmkansızlar bahçesinden koparttığım Edâlı gülümsün. Hiçbir zaman koklayamayacağım Adını söylerken burkulacağım Sevmekten hep korkacağım Fakat, ömrüm boyunca unutmayacağım Edâlı gülümsün. Ah be güzelim; Aslında sen benim, Kendi ömrümsün |
Saat Kaç? Bir yürek, bir yürek, kutuda, tık tık... Korkarım, saat kaç diye bakamam. Son vapur kalkarken atlayamadık, Kapılar kapandı, vâdeler tamam. Ne oldu, ne bitti, anlayamadık: Zamandaymış meğer zorlanmaz mantık, O, her yaratığı yiyen yaratık, Bense öz beynini dişleyen yamyam. |
DOSTUM! Yıkılıp kalmışım bu genç yaşımda Ne olur halimi SORMA be dostum! Dermansız derdime derman arama Kanayan yaramı SARMA be dostum! * * * Beni bana bırak yalnız kalayım Yıkılan gönlümden hesap sorayım Gönül yarasını kendim sarayım Ne olur üstüme VARMA be dostum! * * * Sararıp solarken her geçen günde Hayır mı kaldı ki dünden bu güne Başım çevirmezdim böyle her yöne Halimi hiç hayr'a YORMA be dostum! YORMA be dostum..! |
::..Beni Nereye Koyuyorsun..:: beni nereye koyuyorsun böyle? neresinde yaşıyorum yüreğinin? var mıyım senin için, gecelerinin masalsı düşü ben miyim yoksa kendin misin?... beni sığdırabiliyor musun içine? hangi yana baksam tünel; sonsuz uçurumlar gibi dipsiz ve kuyu hani içinin aynasıdır ya sevdiğin, benim aynamda karanlık aksetmekte... öyleyse anlarım ki ben de yokum sen de. beni nerede yaşatıyorsun söyle? cennetin miyim senin, amber kokulu bahçelerinde gezindiğin? yoksa kaybolduğun kör kuyun mu, dehliz yalnızlıklarını yitirdiğin? artık anlamsız geliyor tüm sorular yanıtlarını bir gün verecek olsan bile ben de bir şeyler buram buram, ben de çok şey ılık ılık, ben de sen acıtarak, kanayarak eksiliyor... ben seni bunca zamana ağırlayamazken ruhumda aitsizliğim çaresiz çoğalıyor... ve görüyorum aynada yüzü silinmiş suretimi sen bende herşeysin belki ama ben sende yitiyorum için için... beni nerelerde arıyorsun öyle? yüreğine sor bir de mutlaka cevabı gelecektir sessizliğinin... |
Bir Özlem Şarkısı Ne çok özledim seni bilsen ne çok arıyorum seni solgun palmiyelerin gölgelerinde ne çok arıyorum seni ifade yoksunu lal sokaklarından sağır sultanlardan acıya hüküm giymiş sevdaların ayak izlerinden kaldırım taşlarına sinen dolunay sessizliğinden çiçeklerden her tüyünde alacalı umutlar şavkıyan kuşlardan ne çok özledim seni bilsen gecenin titrek kanatlarında hüzne çalarken denizin mavisi yıkıp yalnızlığın acımasız duvarlarını tutup sana gelmek isterdim. henüz uyku sersemiyken yıldızlar doğmamış başakları okşarken bir rüzgar ak bir güvercin kanadına salıp yüreğimi nisan yağmuru gibi yağmak isterdim teninin karanfile çalan kokusuna ve bir hançer gibi ansızın girip düşlerine sesinin aksi sedası olmak isterdim bir meltem esişinde ne çok özledim seni bilsen bir görebilsem yüzünü beklenmedik bir şehirde ne yaprak düşer sonbaharda inan ne yağmur ne acı kalır yürekte ne gözyaşı bir değse gözlerin gözlerime ne hüzün kalır gecemde ne matem ne asiliği kalır denizin ne hırçınlığı ne çok özledim seni bilsen yitirilmiş sevdaların harman alevi düşlerinde pusudayım kulağım kirişte ellerim tetikte gözlerim ufukta dalgalanacak o kızıl saçlarında |
Bir hüzün icimde yüregimi yakmakta... Tarifi olmayan bir sizi bir ates sanki... Neden böyle hersey bir anda gelir üstüme.. Kurtulmak istedigimde,gücüm tükenmekte... Senle beraber herseyimi yetirmis gibiyim... Bu emanet cani tasimak bile zor gibi... Gitmiyecektin,kiymiyacaktin hayallerime... Basimi yerlere egdirmiyecektin... Akip giden zamani bana zehir etmiyecektin... Sevgiye,aska küstürmüyecektin... ihaneti hak etmedim,yasatmiyacaktin Icim yanmakta icim,bilemezsin bunu... His edemezsin kalpsiz neler cektigimi... Sen hic sevmemissinki sana yalan gelebilir.... Artik bos sitem etmekte,sana lanet okumakta... Olan olmus yanan yanmis,yürek solmus be Allahsiz... |
Sabırsız Seni seviyorum güzelim, Seni seviyorum. Bunu rahatça söylüyorum, Seni seviyorum. Şaşırıyor, anlamıyorsun, Ben de seni demek yerine, Kafamı buluyorsun benimle, Dalgamı geçiyorsun, Beni allak bullak ediyorsun. Seviyorum seni diyemiyorsun. Neden hızlı, niye çabuk, Daha yeni tanıştık, Tazecik, bir ay olmadı bile, Sürüverse, zaman geçse, Üç beş ay, birkaç yıl. Beni tanısan, biraz anlasan, Oynasak bir oyun herkes gibi. Bakışsak, gülüşsek birazcık, Konuşsak, sevişsek deliler gibi. Neden hızlı, niye çabuk. Diyorum sana, "I know what is to be young" Sende vakit çok ama bende sabır yok. |
|
| Saat: 00:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık