![]() |
canım çok sıkılıyo bu gece anlatılmayacak kadar çok.. |
niye sıkılıyor yaww söle canına sıkılmasın ... benimde bugün için güzeldi taaa ki akşama kadar ne olur bilmiyorum ama düşünmemeye çalışıcam birşekil aklımdan çıkarmam lazım nasıl yapcam onu da bilmiyorum ya neyse |
Bu gece benimde çok canım sıkılıyor ağlayasım var... Deminden beride dilimde Haluk Leventin ' Bana birşeyler anlat canım çok sıkılıyor yanımdasın susuyorsun susuyor konuşmuyorsun ' şarkısı var Kendimi mutsuzluğa mahkum ettim.... |
biraz sadistlik var sanırım kendimize acı çektirmeye bayılıyoruz o yüzden..bende anlamadım ama bu gece bi kasvet çöktü üzerime..ne güzel kaç gündür iyiydim.. |
Ben bunu sadistlik olarak düşünmüyorum Makalele bence hüzünlerinde apayrı ve güzel bir tadı var. Hep mutlu yaşamayı beceremiyorum nedense... Yanlışlarım doğrularımın önünü kapatıyor bazen ve mutsuzluk merhaba diyor... |
o merhaba benden gitmiyor nedense :) hehe neysee arkadaşlar iyi olun bakimmm |
Arwen çok şekersin canım sağol :) Bu geceyide böyle kabul ediyorum iyi olamıyorum kovamıyorum aklımdakileri üsgünüm... |
kovala aklındakileri ben öle yapıyorum şuan valla düşünmemeye çalışıyorum ve yatmaya gidiyorum gözlerimin içi yanıyor artık iyi sabahlar görüşürüz |
Çok uykusuz kalmışsın iyi geceler Arwen kovalamaya çalışıcam umarırım başarırım . |
Hocam Cok Karamsarsınız yaa neden boyLe acaba boyLe seyLeri dusunmemeye caLısın dicem ama koLay oLmadıgını ve biz istemesekte onLarın geLip kafamıza yerLestikLerini biLiyorum.. |
| Saat: 13:21 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık